מסכים ,לא יודע למה רשמתי לשרוק לו בוז.OMERREMO33 כתב:די להגזים, שום בוז.
כאחד שלא מחזיק מבוזגלו ושישמח כשילך, כל עוד השחקן לא עשה משהו בסגנון אצבע משולשת לקהל/זריקת משענת כסא רכב או לפחות מה שעשה אוהד כהן השוער בזמנו, אין מצב לשרוק בוז לשחקן שעדיין לובש את המדים שלנו. לא לשיר שיר שחקן וזהו להתעלם.
מאור בוזגלו
- red and white
- Title: Almog
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס
אני ישמח לפגוש את אבא שלו ביום רבעי, חבל שהוא לא ילך לסכנין הייתי לוקח בשתי ידים טריד על זורזיניו
בלי בוז וגם אתמול לא שרקתי כלום.OMERREMO33 כתב:די להגזים, שום בוז.
כאחד שלא מחזיק מבוזגלו ושישמח כשילך, כל עוד השחקן לא עשה משהו בסגנון אצבע משולשת לקהל/זריקת משענת כסא רכב או לפחות מה שעשה אוהד כהן השוער בזמנו, אין מצב לשרוק בוז לשחקן שעדיין לובש את המדים שלנו. לא לשיר שיר שחקן וזהו להתעלם.
רק אדישות.
בפועל יהיה -גם קללות וגם בוז.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, שרו לו אתמול (אם בכלל שרו לשחקנים)?גדי כתב:
בלי בוז וגם אתמול לא שרקתי כלום.
רק אדישות.
בפועל יהיה -גם קללות וגם בוז.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא שרו למחליפים.
מהנוסעים ליוון .. מישהו פגש את יעקב? איך הוא הגיב על אף דקת משחק של הכוכב מאור?
https://m.nrg.co.il/online/3/ART2/805/2 ... =3&cat=659" onclick="window.open(this.href);return false;
לא כל כך ידעתי איפה להדביק, אבל טור נחמד על ההתנהלות של בכר אל מול רוני לוי בהתנהלויות מול משברים עם כוכבים
לא כל כך ידעתי איפה להדביק, אבל טור נחמד על ההתנהלות של בכר אל מול רוני לוי בהתנהלויות מול משברים עם כוכבים
הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהןblueman כתב:https://m.nrg.co.il/online/3/ART2/805/2 ... =3&cat=659
מסכים, בכלל אני חושב שבגלל שלבכר יהיה ביקוש מאוד גבוה יהיה נכון מעכשיו להציע לו חוזה ולהחתים אותו ל 3 שניםnir767676 כתב: הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהן
זה נראה שלבכר ואלונה יש יחסים מצויינים, והם דיברו על תקופה ארוכה ביחד, אני לא חושב שבארץ בכר יאמן קבוצה אחרת ואת הנבחרת הוא לא יכול, אולי ילך לבלגיה
- dardasmiley
הכל בסדר. גם אם יתקדם עוד עונה שתיים כמט שמגיע לו.nir767676 כתב: הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהן
לתחושתי העונות של אלישע ועונת האליפות הפילו אצל אלונה המון אסימונים.
אני מאמין שהמאמן הבא שיגיע יבחר על פי אותו קו מנחה, לא עוד גנבי דעת פחדנים, לא עוד מאמנים מיושנים ומקובעים. מאמנים מהדור החדש והצעיר עם נכונות ללמוד ולהתפתח כל הזמן.
אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
חיים סילבס הוא המאמן הישראלי הכי מתאים לרשת את מקומו של בכר, גם הוא צעיר, דומה לבכר בחוצפה החיובית, גם הוא טקטיקן וגם הוא לא מפחד לטעות ולשנות מערכים בזמן אמת.
הוא חייב להיצמד לבכר למשך עונה שלמה וללמוד ממנו כי הוא באמת יכול להתאים להיות המחליף של בכר.
חיים סילבס הוא המאמן הישראלי הכי מתאים לרשת את מקומו של בכר, גם הוא צעיר, דומה לבכר בחוצפה החיובית, גם הוא טקטיקן וגם הוא לא מפחד לטעות ולשנות מערכים בזמן אמת.
הוא חייב להיצמד לבכר למשך עונה שלמה וללמוד ממנו כי הוא באמת יכול להתאים להיות המחליף של בכר.
ללא ספק זה הקו.E.H.A כתב:אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
- ForeverRed
הכל נכון פרט לדבר אחד.E.H.A כתב:אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
סילבס לא יבוא לכאן כדי לשמש כעוזר.
+1, ולא ברור למה לא נעשה כבר אתמול. לא שרנו לשחקני הספסל כלל.OMERREMO33 כתב:די להגזים, שום בוז.