מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי red and white »

OMERREMO33 כתב:די להגזים, שום בוז.
כאחד שלא מחזיק מבוזגלו ושישמח כשילך, כל עוד השחקן לא עשה משהו בסגנון אצבע משולשת לקהל/זריקת משענת כסא רכב או לפחות מה שעשה אוהד כהן השוער בזמנו, אין מצב לשרוק בוז לשחקן שעדיין לובש את המדים שלנו. לא לשיר שיר שחקן וזהו להתעלם.
מסכים ,לא יודע למה רשמתי לשרוק לו בוז.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אני ישמח לפגוש את אבא שלו ביום רבעי, חבל שהוא לא ילך לסכנין הייתי לוקח בשתי ידים טריד על זורזיניו

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כאחד שלא מחזיק מבוזגלו ושישמח כשילך, כל עוד השחקן לא עשה משהו בסגנון אצבע משולשת לקהל/זריקת משענת כסא רכב או לפחות מה שעשה אוהד כהן השוער בזמנו, אין מצב לשרוק בוז לשחקן שעדיין לובש את המדים שלנו. לא לשיר שיר שחקן וזהו להתעלם.
בלי בוז וגם אתמול לא שרקתי כלום.
רק אדישות.

בפועל יהיה -גם קללות וגם בוז.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:
בלי בוז וגם אתמול לא שרקתי כלום.
רק אדישות.

בפועל יהיה -גם קללות וגם בוז.
גדי, שרו לו אתמול (אם בכלל שרו לשחקנים)?

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

לא שרו למחליפים.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מהנוסעים ליוון .. מישהו פגש את יעקב? איך הוא הגיב על אף דקת משחק של הכוכב מאור?
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

https://m.nrg.co.il/online/3/ART2/805/2 ... =3&cat=659" onclick="window.open(this.href);return false;
לא כל כך ידעתי איפה להדביק, אבל טור נחמד על ההתנהלות של בכר אל מול רוני לוי בהתנהלויות מול משברים עם כוכבים

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

blueman כתב:https://m.nrg.co.il/online/3/ART2/805/2 ... =3&cat=659
לא כל כך ידעתי איפה להדביק, אבל טור נחמד על ההתנהלות של בכר אל מול רוני לוי בהתנהלויות מול משברים עם כוכבים
הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהן

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

nir767676 כתב: הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהן
מסכים, בכלל אני חושב שבגלל שלבכר יהיה ביקוש מאוד גבוה יהיה נכון מעכשיו להציע לו חוזה ולהחתים אותו ל 3 שנים

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

זה נראה שלבכר ואלונה יש יחסים מצויינים, והם דיברו על תקופה ארוכה ביחד, אני לא חושב שבארץ בכר יאמן קבוצה אחרת ואת הנבחרת הוא לא יכול, אולי ילך לבלגיה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

nir767676 כתב: הצד השלילי - יש לנו עוד עונה-2 גג עם בכר לפני שיתקדם הלאה לרמות שמגיע לו לאמן בהן
הכל בסדר. גם אם יתקדם עוד עונה שתיים כמט שמגיע לו.
לתחושתי העונות של אלישע ועונת האליפות הפילו אצל אלונה המון אסימונים.
אני מאמין שהמאמן הבא שיגיע יבחר על פי אותו קו מנחה, לא עוד גנבי דעת פחדנים, לא עוד מאמנים מיושנים ומקובעים. מאמנים מהדור החדש והצעיר עם נכונות ללמוד ולהתפתח כל הזמן.

סמל אישי של משתמש
E.H.A

שליחה על ידי E.H.A »

אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
חיים סילבס הוא המאמן הישראלי הכי מתאים לרשת את מקומו של בכר, גם הוא צעיר, דומה לבכר בחוצפה החיובית, גם הוא טקטיקן וגם הוא לא מפחד לטעות ולשנות מערכים בזמן אמת.
הוא חייב להיצמד לבכר למשך עונה שלמה וללמוד ממנו כי הוא באמת יכול להתאים להיות המחליף של בכר.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

E.H.A כתב:אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
חיים סילבס הוא המאמן הישראלי הכי מתאים לרשת את מקומו של בכר, גם הוא צעיר, דומה לבכר בחוצפה החיובית, גם הוא טקטיקן וגם הוא לא מפחד לטעות ולשנות מערכים בזמן אמת.
הוא חייב להיצמד לבכר למשך עונה שלמה וללמוד ממנו כי הוא באמת יכול להתאים להיות המחליף של בכר.
ללא ספק זה הקו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

E.H.A כתב:אני חושב שאלונה חייבת להחתים את בכר ל3 עונות קדימה ולאחר שהיא תחתים אותו אני מקווה שהיא תביא בעונה הבאה את חיים סילבס על תקן עוזר המאמן עם הבטחה שהוא יירש את מקומו לאחר שבכר יעזוב לרמות הגבוהות.
הכל נכון פרט לדבר אחד.
סילבס לא יבוא לכאן כדי לשמש כעוזר.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

+1, ולא ברור למה לא נעשה כבר אתמול. לא שרנו לשחקני הספסל כלל.

נעול