פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:
כואב לראות כל כך הרבה קולות ימין הולכים לפח.
עלה לימין לפחות ב-2-3 מנדטים נוספים (1-2 נוספים שייכים לציבור החרדי) .
לא נותר לי אלא לקוות שלמדתם את הלקח ותפסיקו להצביע למפלגות קיקיוניות. 3 מנדטים נוספים לבנט היו משפיעות הרבה יותר.

מקווה שבכנסת הבאה אחוז החסימה יהיה כפול. נמאס ממפלגות קטנות.

אל תתבלבל - זה הפילוח של קולות 'יחד':

2 מנדטים של 'עוצמה יהודית' (מרזל ושות'), שבכל מקרה היו הולכים לפח כמו בבחירות הקודמות...

מנדט אחד של הבית היהודי

מנדט אחד של ש״ס

הנזק לגוש הימין כאן הוא מזערי (שס לא ימין בעיני). מה גם שביעד הם דווקא עמדו בגבורה. פשוט רשת שלמה של נוכלויות סיכלה דבר מכונן בפוליטיקה הישראלית בעודו באיבו. זו היתה הזדמנות של פעם בדור לסדוק את ההגמוניה של שס במגזר החרדי ספרדי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:

אל תתבלבל - זה הפילוח של קולות 'יחד':

2 מנדטים של 'עוצמה יהודית' (מרזל ושות'), שבכל מקרה היו הולכים לפח כמו בבחירות הקודמות...

מנדט אחד של הבית היהודי

מנדט אחד של ש״ס

הנזק לגוש הימין כאן הוא מזערי (שס לא ימין בעיני). מה גם שביעד הם דווקא עמדו בגבורה. פשוט רשת שלמה של נוכלויות סיכלה דבר מכונן בפוליטיקה הישראלית בעודו באיבו. זו היתה הזדמנות של פעם בדור לסדוק את ההגמוניה של שס במגזר החרדי ספרדי...
לא היו הולכים לפח.
ציבור מאוד גדול ראה בסקרים ש'יחד' עוברים את אחוז החסימה ולכן החליט לנטוש את הבית היהודי והליכוד וללכת על מפלגה יותר קיצונית.
אם היו רואים באופן עקבי שהמפלגה לא עוברת את אחוז החסימה, היו חוזרים לבנט\ביבי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

RedRock כתב:
לא היו הולכים לפח.
ציבור מאוד גדול ראה בסקרים ש'יחד' עוברים את אחוז החסימה ולכן החליט לנטוש את הבית היהודי והליכוד וללכת על מפלגה יותר קיצונית.
אם היו רואים באופן עקבי שהמפלגה לא עוברת את אחוז החסימה, היו חוזרים לבנט\ביבי.

אני לא מבין, איפה הבעיה להצביע למפלגה שכל הסקרים מנבאים לה 4-5 מנדטים? וכאמור בפועל היא גם קיבלה את זה.

מעבר לכך שהיה פה סיכול ממוקד ע״י רשת רמאויות ש''סניקית ארצית, הפחד מנפילת ביבי גרם ללא מעט בוחרים ששקלו להצביע 'יחד', להצביע לביבי ברגע האמת, בלי להבין שהם למעשה משיגים את המטרה ההפוכה (הרי הסתמן מאבק גושי, וכל מי שעיניו בראשו הבין ש'יחד' הסתמנה כלשון המאזניים), ככה שזה דווקא ההיפך ממה שאתה טוען. תסכים איתי הרי שבכיף היית מוותר על מנדט אחד לליכוד בשביל 4 מנדט ל'יחד'...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה