נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
מה זה משנה איך הוא עלה, בסוף כולם עשו הגנה.
ופערי הרמות בינינו לווילס יותר גדולים מאשר מכבי ובאזל, כי למכבי יש עוד תיאום וזרים.
אין שום הבדלים כאילו גדולים בינינו לווילס.
העובדה היא שהם טרום האליפות היו בדרג4 ואנחנו 3 על פניו אומר שאנחנו אמורים להיות טובים יותר.
דבר שני והכי מתסכל,מאמן נבחרת ישראל תהיה גבר מבלי לגנוב דעת ותגיד בקול רם וברור:" נכון,לא משחק שלנו לפנתיאון,אבל לאור הסיטואציה שנוצרה,חשבתי שיותר נכון לשחק ככה,על תוצאה" ולא לעבוד עלינו ולהגיד " זה מה שתיכננתי כדי שווילס יילחמו מול בוסניה".
מה אתה חושב שקהל הכדורגל טיפש? עיוור?
תהיה גבר תגיד את הדברים כמו שהם,מבלי לכבס כל הזמן ולערבב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אז הסקאוט יראה את הניצחון על בוסניה, אנדורה וקפריסין ואת המחצית השנייה מול בלגיה בטדי.

״אם אני סקאןט״ - למי אכפת מסקאוטים? אם היינו תוקפים ומפסידים 0-2 זה היה עוזר למישהו? איזה סקאןט היה יורק לעברנו?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: חולק עליך בענק.
הפערים בין מכבי לבאזל הם שגדולים יותר.
באזל קבוצה שהגיעה בשנה שעברה לשמינית גמר אלופות, קבוצה עם מסורת של הצלחות באירופה.
הפעם האחרונה שוויילס הייתה בטורניר גדול רחוקה יותר אפילו מישראל.

מעבר לכך, מכבי שיחקה בשלב נוקאאוט במשחק חוץ על תוצאה.
זה לא דומה למה שראינו אתמול שאפילו לא ניסינו לנצח למרות שבהחלט יכולנו לעשות את זה.

אם אני סקאוט של קבוצה מאירופה אני לא רוצה לשמוע אחרי המשחק אתמול על שחקנים מישראל. עד כדי כך נראינו עלובים.
מסכים מאוד עם החלק הראשון לגבי הפערים, פחות עם השני.

גם אנחנו באנו אתמול לשחק על תוצאה.
לא מבין למה בפליאוף זה בסדר ורגע לפני במשחק שבעצם יביא אותך לשם זה לא.

התקפית בהחלט היינו מזעזעים, ביטון ונאתכו (ממש מפתיע) במשחק לא טוב. גם איבדו כדורים וגם הוציאו אותנו גרוע קדימה.
גם גוטמן שהגזים שעלה רק עם זהבי ודאבור אך תיקן במחצית עם ההכנסה של טבז.
אישית לא הייתי מכניס את חמד, הייתי שם את זהבי חלוץ ומרוויח עוד קשר יצירתי כמו מליקסון או קהת, כשהיציאה קדימה היא עם 3-4 שחקנים וכמה שיותר מהר ולעומק. הנעת כדור רוחבית ואיטית אולי הרגיעה את המשחק, אבל צפוי היה שלא תביא למצבים.
היה צריך לראות מעט יותר תעוזה ויציאה קדימה טובה יותר, אך הנקודה בשורה התחתונה היא החשובה.
מישהו לא חותם על תוצאה ותצוגה זהה בבלגיה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז הסקאוט יראה את הניצחון על בוסניה, אנדורה וקפריסין ואת המחצית השנייה מול בלגיה בטדי.

״אם אני סקאןט״ - למי אכפת מסקאוטים? אם היינו תוקפים ומפסידים 0-2 זה היה עוזר למישהו? איזה סקאןט היה יורק לעברנו?
לא הבנת אותו.
כך דוגמא פשוטה.
סקאוט הגיע יום ראשון לטדי ראה את הפועל בש מפסידה.
רשם במחברת את מליקסון? רשם.
רשם את אוגו? רשם.
את מי ירשום הסקאוט מהמשחק של אתמול על אף התצאה ההירואית?
אולי טבח הבלם ואחרי שהוא יראה את הגיל יירד מהר מהעניין.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב: מסכים מאוד עם החלק הראשון לגבי הפערים, פחות עם השני.

גם אנחנו באנו אתמול לשחק על תוצאה.
לא מבין למה בפליאוף זה בסדר ורגע לפני במשחק שבעצם יביא אותך לשם זה לא.

התקפית בהחלט היינו מזעזעים, ביטון ונאתכו (ממש מפתיע) במשחק לא טוב. גם איבדו כדורים וגם הוציאו אותנו גרוע קדימה.
גם גוטמן שהגזים שעלה רק עם זהבי ודאבור אך תיקן במחצית עם ההכנסה של טבז.
אישית לא הייתי מכניס את חמד, הייתי שם את זהבי חלוץ ומרוויח עוד קשר יצירתי כמו מליקסון או קהת, כשהיציאה קדימה היא עם 3-4 שחקנים וכמה שיותר מהר ולעומק. הנעת כדור רוחבית ואיטית אולי הרגיעה את המשחק, אבל צפוי היה שלא תביא למצבים.
היה צריך לראות מעט יותר תעוזה ויציאה קדימה טובה יותר, אך הנקודה בשורה התחתונה היא החשובה.
מישהו לא חותם על תוצאה ותצוגה זהה בבלגיה?
ברור שקונה מול בלגיה תוצאה כזאת.
גם זו בלגיה עם כל הכבוד וגם תיקו מעלה אותך ליורו.
לא דומה לאתמול.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אז שלא ירשום. באנו לקחת נקודות לא להירשם בפנקס סקאוטים. זו לא נבחרת ישראל עד גיל 19. רוב השחקנים ששיחקו אתמול מסודרים או יסתדרו גם עם המשחק הזה.
אדום זקן כתב: לא הבנת אותו.
כך דוגמא פשוטה.
סקאוט הגיע יום ראשון לטדי ראה את הפועל בש מפסידה.
רשם במחברת את מליקסון? רשם.
רשם את אוגו? רשם.
את מי ירשום הסקאוט מהמשחק של אתמול על אף התצאה ההירואית?
אולי טבח הבלם ואחרי שהוא יראה את הגיל יירד מהר מהעניין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז הסקאוט יראה את הניצחון על בוסניה, אנדורה וקפריסין ואת המחצית השנייה מול בלגיה בטדי.

תשמע חבר אתה קצת מתחיל לעצבן.
הדוגמה של הסקאוט באה להמחיש כמה גרוע היה המשחק אתמול ומה הנזק התדמיתי שהוא יכול לגרום.

רוצה שיתרשמו מהשחקנים שלך בתצוגות הענק מול אנדורה וקפריסין או מול בוסניה המפורקת? שיהיה לך בהצלחה עם זה.
אני דבק בדעתי שהנבחרת של גוטמן היא המכוערת בתולדות מדינת ישראל ביחס לשחקנים.

יוסי, יש צדק בדבריך אבל כמו שאמרתי גם הגנה צריך לדעת איך לעשות, וכשהיריבה נראית כל כך רע אז למה לא להעיז ולפחות לנסות לנצח?
התיקו הזה הוא הימור שספק אם באמת ישרת אותנו בהמשך.

הבעיה הכי גדולה היא שרוב האנשים ניזונים מהתקשורת, שם ניפחו את וויילס למימדים מפלצתיים ורחוקים מהמציאות.
בפועל פגשנו אתמול נבחרת בינונית ונראינו כמו כלום ושום דבר.
הישג ענק.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

רק שאלה קטנה למה כל כך רוצים לעלות כאן ליורו? כדי להיראות כמו אנדורה?

מצחיק שבהגרלה אנשים חגגו שקיבלנו את ווילס ופתאום היא הפכה לגרמניה, הם יותר טובים מאיתנו אבל בטח לא ברמה שתצדיק את איך שנראינו אתמול.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

RedHell כתב:רק שאלה קטנה למה כל כך רוצים לעלות כאן ליורו? כדי להיראות כמו אנדורה?

מצחיק שבהגרלה אנשים חגגו שקיבלנו את ווילס ופתאום היא הפכה לגרמניה, הם יותר טובים מאיתנו אבל בטח לא ברמה שתצדיק את איך שנראינו אתמול.
קודם כל אתה לא תראה כמו אנדורה, לא רואה את אנדורה מוציאה מווילס תיקו בחוץ.
שנית, תן ליהנות מהחוויה כמה אפשר לראות טורניר כזה מהטלוויזיה.

לגבי הזלזול בווילס אתה צודק, אין לו מקום וזה נובע נטו מטיפשות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:רק שאלה קטנה למה כל כך רוצים לעלות כאן ליורו? כדי להיראות כמו אנדורה?

אשכרה.
רק תראה כמה המאמן הזה גונב דעת,בהגרלה חייך כמו גריקן קרוע ואחרי חצי שנה סיפר לנו כמה ווילס מפחידה וכוח עולה וחרטא.
וואלה עם כמה שאני שונא את פרימו היום קראתי את הטור שלו בספורט 5 ומסכים שם עם כל מילה.
ותחסכו ממני את ה..זה אותו פרימו שאמר.. ש..
תאכלס צודק 100% בושה פשוט ככה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

היחידים שחגגו בהגרלה היו אנשי התקשורת. וגם את זה הם עשו כהרגלם כדי שהנפילה תהיה כמה שיותר מגובה, ככה זה יכאב יותר.
אין יתרון בלקבל קבוצה "חלשה" מדרג 1 אם אתה מקבל חזקה שטובה ממך מדרג 4.

רוצים לעלות ליורו כי זו יוקרה, וזו הזדמנות להרגיש על הבשר את הכדורגל האמיתי ברמת הנבחרות על הבמה המרכזית.
בהתחלה תהיה גרוע, אם תמיד ותטווה דרך (כן בטח, רק בישראל) גם תשתפר ותרים סטנדרטים.
ג'ורדי רוצה צ'מפיונס מעוד סיבות חוץ מכסף.

יש פה יציאה מפרופורציות.
לא צריך להלל את הנבחרת, אך גם לא לשחוט כפי שאוהבים לעשות.
בסה"כ עשינו את העבודה, וחייבים לראות המשכיות בדמות ניצחון על קפריסין ותיקו בבלגיה אם נצטרך.
פעם שעברה עשינו את העבודה, אך נפלנו בקטע של ההמשכיות וכמעט חרבנו את הקמפיין.

ואם הייתי סקאוט מזה הייתי מתרשם. מבגרות של נבחרת שהצליחה להתעלות מעל ללוזריות והתמכרות ליצר הרס עצמי שלה ושל הסובבים אותה בדרך לעלייה אחרי שנים ליורו כשהיא גוברת על נבחרת אחת עם סגל טוב משלה. וללא שחקן על.
בייל לבדו עושה הבדל עצום ולגמד את זה זו פשוט טעות. כאילו שאנחנו לא חווים את המשמעות של שחקן כזה על בשרנו מדי שבוע, גם אוהדי באזל ופלזן חוו בחודש האחרון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב:היחידים שחגגו בהגרלה היו אנשי התקשורת. וגם את זה הם עשו כהרגלם כדי שהנפילה תהיה כמה שיותר מגובה, ככה זה יכאב יותר.
אין יתרון בלקבל קבוצה "חלשה" מדרג 1 אם אתה מקבל חזקה שטובה ממך מדרג 4.

רוצים לעלות ליורו כי זו יוקרה, וזו הזדמנות להרגיש על הבשר את הכדורגל האמיתי ברמת הנבחרות על הבמה המרכזית.
בהתחלה תהיה גרוע, אם תמיד ותטווה דרך (כן בטח, רק בישראל) גם תשתפר ותרים סטנדרטים.
ג'ורדי רוצה צ'מפיונס מעוד סיבות חוץ מכסף.

יש פה יציאה מפרופורציות.
לא צריך להלל את הנבחרת, אך גם לא לשחוט כפי שאוהבים לעשות.
בסה"כ עשינו את העבודה, וחייבים לראות המשכיות בדמות ניצחון על קפריסין ותיקו בבלגיה אם נצטרך.
פעם שעברה עשינו את העבודה, אך נפלנו בקטע של ההמשכיות וכמעט חרבנו את הקמפיין.

ואם הייתי סקאוט מזה הייתי מתרשם. מבגרות של נבחרת שהצליחה להתעלות מעל ללוזריות והתמכרות ליצר הרס עצמי שלה ושל הסובבים אותה בדרך לעלייה אחרי שנים ליורו כשהיא גוברת על נבחרת אחת עם סגל טוב משלה. וללא שחקן על.
בייל לבדו עושה הבדל עצום ולגמד את זה זו פשוט טעות. כאילו שאנחנו לא חווים את המשמעות של שחקן כזה על בשרנו מדי שבוע, גם אוהדי באזל ופלזן חוו בחודש האחרון.
סקאוטים לא מתרשמים מבגרות(לא מרוויחים מזה כסף).
ולגבי בייל מה חעשות זה מה שאנחנו צועקים כאן,אם חא בייל שאחראי על 8 מתוך 9 שערים בקמפיין הזה,הנבחרת הזאת מסיימת 3/4 מהמשחקים שלה ב0:0 משעמם ובמקרה הטוב נלחמת עם בוסניה על המקום השלישי.
תבין,הדור הנוכחי של הנבחרת בעיניי הוא השני בטיבו ב35 שנה האחרונות,אחרי תקופת ברקוביץ, רביבו,רק מי שראה את הנבחרת ההיא יכול להשוות ולא כל מיני כאן שבמקרה הטוב היו בני 5 שהיא ניצחה את אוסטריה.
בימים האילו זו הייתה גאווה לעודד את הנבחרת,לצד נפילות קטנות היו המון רגעים של גאווה,מהניצחון הגדול על צרפת ועד לניצחונות על בולגריה ופולין והכדורגל היה מהנה.
הח'ברה של היום לא נופלים.
יש לנו סגל טוב,קבוצה טובה,צריך רק ביצים ורצון ולא להתרפס כל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אנחנו דרג שלישי קלאסי.
פשוט קיבלנו מפלצת באופן יחסי לדרג הרביעי.
כל שאר הכביסות שמנסים לעשות בתקשורת לא יסתירו זאת לעולם.
הבעיה העיקרית היא שבזמן שכולן מצמצמות פערים, אנחנו עושים במקום דרוך.
תראו איפה נמצאות נבחרות כמו איסלנד, צפון אירלנד (אותה אחת שניצחנו בקמפיין הקודם), אוסטריה ואלבניה.
הבעיה פה הרבה יותר גרועה ממאמן כזה או אחר, למרות שגוטמן קנה את הביקורות בצדק.
היה משחק מביש אתמול.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אנחנו לא דרג שלישי, אנחנו דרג רביעי, התחתית של הדרג הרביעי.
לטעון ולחשוב שאנחנו שייכים לדרג שלישי זה בכלל אשלייה.
לחשוב שיש לנו את היכולת לנצח את ווילס אחריי ששיחקנו מולם התקפי והושפלנו 3-0 זאת פשוט חוצפה.
כן, יכלנו להגיע ליותר מצבים, ואלי גוטמן יכל להעז בדקה 70, אל תטעו, גם לי יש ביקורות על אלי גוטמן ועל הזימונים שלו ועל זה שלפעמים הוא מפחד לנסות, אבל להגיד שאנחנו יכולים לשחק התקפי היום ווילס או בלגיה ולנצח?
מה השלב הבא? אתם תטענו שאפשר לנצח את ספרד?
הגיע הזמן שנבין ונכיר במציאות, ישראל ברמה של תחתית דרג 4, אנחנו צריכים לשחק בהתאם, אם צריך גם לשחק משעמם והגנתי אבל גם לנצל את המעט שיש לנו מבחינת יכולת התקפית לפניי שהדור הנוכחי יפרוש וייגמר כי בעתיד כפי שכתבתי בהודעה אחרת אנחנו נגיע לרמה של דרג 5 בגלל מחסור בשחקנים צעירים עם יכולת להגיע רחוק.
למשל גידי קניוק יכול אולי לעשות צעד הלאה ולכן טעיתי לגביי עמדת הקשר האחורי, ויש גם את בן רייכרט שאם ינתב את החוצפה שלו גם ליכולת יכול להצליח וגם דור פרץ, אבל זה עדיין לא ברמה של מה שהיה לנו פעם ואפילו מה שיש עכשיו עם ניר ביטון כיאל וגל אלברמן שפרש מהנבחרת.
אין מגן ימני היום שאני יכול להגיד עליו "וואלה הוא יכול להשתחל לנבחרת"
הבעיה הרבה יותר עמוקה מאלי גוטמן, הבעיה היא שדור העתיד של הנבחרת נראה אפור ועגמומי...
גם מכבי תל אביב נשענת ברובה על שחקנים שהם מוכחים ושעוד 4-5 שנים יפרשו, ומה הלאה, מה יהיה אחריי זה?
אני לא אופטימי בכלל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:אנחנו לא דרג שלישי, אנחנו דרג רביעי, התחתית של הדרג הרביעי.
לטעון ולחשוב שאנחנו שייכים לדרג שלישי זה בכלל אשלייה.
לחשוב שיש לנו את היכולת לנצח את ווילס אחריי ששיחקנו מולם התקפי והושפלנו 3-0 זאת פשוט חוצפה.
כן, יכלנו להגיע ליותר מצבים, ואלי גוטמן יכל להעז בדקה 70, אל תטעו, גם לי יש ביקורות על אלי גוטמן ועל הזימונים שלו ועל זה שלפעמים הוא מפחד לנסות, אבל להגיד שאנחנו יכולים לשחק התקפי היום ווילס או בלגיה ולנצח?
מה השלב הבא? אתם תטענו שאפשר לנצח את ספרד?
הגיע הזמן שנבין ונכיר במציאות, ישראל ברמה של תחתית דרג 4, אנחנו צריכים לשחק בהתאם, אם צריך גם לשחק משעמם והגנתי אבל גם לנצל את המעט שיש לנו מבחינת יכולת התקפית לפניי שהדור הנוכחי יפרוש וייגמר כי בעתיד כפי שכתבתי בהודעה אחרת אנחנו נגיע לרמה של דרג 5 בגלל מחסור בשחקנים צעירים עם יכולת להגיע רחוק.
למשל גידי קניוק יכול אולי לעשות צעד הלאה ולכן טעיתי לגביי עמדת הקשר האחורי, ויש גם את בן רייכרט שאם ינתב את החוצפה שלו גם ליכולת יכול להצליח וגם דור פרץ, אבל זה עדיין לא ברמה של מה שהיה לנו פעם ואפילו מה שיש עכשיו עם ניר ביטון כיאל וגל אלברמן שפרש מהנבחרת.
אין מגן ימני היום שאני יכול להגיד עליו "וואלה הוא יכול להשתחל לנבחרת"
הבעיה הרבה יותר עמוקה מאלי גוטמן, הבעיה היא שדור העתיד של הנבחרת נראה אפור ועגמומי...
גם מכבי תל אביב נשענת ברובה על שחקנים שהם מוכחים ושעוד 4-5 שנים יפרשו, ומה הלאה, מה יהיה אחריי זה?
אני לא אופטימי בכלל...
כשניר ביטון היה בישראל הוא היה אחלה שחקן ולא יותר וכולם חשבו שייכשל בסלטיק כי חוץ מגובה לא היה לו כלום.
לגבי מגן ימני יש את דסה שהוא צעיר וגם ביטון ואבו עביד יוכלו להיות בנבחרת.
די עם האשליה שהכל פה גרוע ,כרגע אנו שווים דרג שלישי ואני מקווה מאוד שיותר שחקנים יצאו לאירופה כי טב"ז לדוגמה יכול להצליח באנגליה וספרד אבל הוא מעדיף כסף בישראל

שלח תגובה