מסיים חוזה, לפי טוכמן הוא מעוניין לחזור להולנד.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
למה נוי יופי של שחקן?בגלל 2 משחקים טובים בפלייאוף?
רוב העונה היה שחקן רוטציה בהפועל חיפה.
בעיני הוא בדיוק במקום של השחקנים שאנחנו אוהבים להביא, הראה שיש בו משהו, טרם פרץ, השקעה לא גדולה.Melikson24 כתב: ↑15 מאי 2025, 09:33למה נוי יופי של שחקן?בגלל 2 משחקים טובים בפלייאוף?
הבאנו בשנים האחרונות כמה כאלו, חלק הצליחו יותר, חלק פחות, אבל היות שקשה לנו להתחרות עם 2 המכביות על שחקנים בשלים יותר זו בהחלט הנישה שבה אנו צריכים להיות דומיננטים.
נוי זה הוכחה שאם בתקשורת יגידו מספיק פעמים שדודי טוויטו מגן נהדר אז כולם יאמינו לזה וגם הגדולות יעקבו אחריו.
מדובר בשחקן ספסל בהפועל חיפה בשנתיים האחרונות שנתן בדיוק שני משחקים מעולים מול מכבי ת"א וחיפה, וכמה רעש יש עליו בחודש האחרון.
זה יותר קרוב לאבישי כהן (עוד אחד שעשה אקזיט בזכות חודש טוב) מהימורים כמו אליאל וגיא מזרחי.
ג'ראפי לא טוב ממשפתי, ולמרות שהם שחקנים שונים לא הייתי מחליף את שחר ואפילו נידם באיתמר נוי.
שיהיה להם בכיף ושימשיכו למלא את הסגל בישראלים כאלו.
מדובר בשחקן ספסל בהפועל חיפה בשנתיים האחרונות שנתן בדיוק שני משחקים מעולים מול מכבי ת"א וחיפה, וכמה רעש יש עליו בחודש האחרון.
זה יותר קרוב לאבישי כהן (עוד אחד שעשה אקזיט בזכות חודש טוב) מהימורים כמו אליאל וגיא מזרחי.
ג'ראפי לא טוב ממשפתי, ולמרות שהם שחקנים שונים לא הייתי מחליף את שחר ואפילו נידם באיתמר נוי.
- Melikson24
ועוד מכבי תל אביב שיש לה 20 איתמר נוי(גם הוא שחקן נוער שלהם לא?) על הספסל ונוער.הפועלעולה כתב: ↑15 מאי 2025, 12:01נוי זה הוכחה שאם בתקשורת יגידו מספיק פעמים שדודי טוויטו מגן נהדר אז כולם יאמינו לזה וגם הגדולות יעקבו אחריו.
- simply--red
אם בפרוספקטים עסקינן אני מעדיף את אלמגור מהפועל י"ם ולא את נוי
איזה ישראלים יכולים להחליף את אליאס וגורדנה בעלות סבירה?
נוי בסה"כ הראה שיש בו משהו ובעלות של 150 והעברה חופשית זה סביר בהחלט
מבחינת מכבי מה אכפת להעמיס , אם הם מעמיסים שחקנים ב300 ויותר אז 150 זה אחלה קישוט
נוי בסה"כ הראה שיש בו משהו ובעלות של 150 והעברה חופשית זה סביר בהחלט
מבחינת מכבי מה אכפת להעמיס , אם הם מעמיסים שחקנים ב300 ויותר אז 150 זה אחלה קישוט
חדידה יותר בשל ויש מצב שגם יותר טוב מנוי.
יעלה 400 אלף שקל בלבד. זה שחקן שהייתי בוחן.
יעלה 400 אלף שקל בלבד. זה שחקן שהייתי בוחן.
- Melikson24
מתי נוי הראה שיש בו משהו?ב2 משחקים שראיתם אותו?
נאור פאקינג סבג הועדף על פניו ברוב שלבי העונה.
אולי הוא יהיה הצלחה גדולה, אני לא פוסל, בסה"כ שחקן צעיר והראה כישרון בנוער,
אבל לטעון בשלב הזה שהוא יופי של שחקן קצת מוגזם ונראה שזה נשען על 2 משחקים בלחץ.
רפאלוב פורש, יום שני משחקו האחרון בסמי.
עוד סיבה למה אסור להם להפסיד.
עוד סיבה למה אסור להם להפסיד.
חדידה טוב ממנו. מעל הכל מדובר בשחקן עם יכולת מסירה ובעיטה וגם קשר אמצע שמסוגל להגיע ל10+ שערים/בישולים, מצרך נדיר בליגת העל.
אם אין בעיה עם האופי אז הוא צריך לקבל הצעה בקיץ.
חיפה הולכת לקראת מהפכה אמיתית בקיץ. גם סבע נראה בדרך החוצה, מניח שגם דוד וג'אבר.
הם יצטרכו קיץ לפנתיאון כמו שלנו היה בשביל להוציא משהו מהעונה הבאה.
אם אין בעיה עם האופי אז הוא צריך לקבל הצעה בקיץ.
חיפה הולכת לקראת מהפכה אמיתית בקיץ. גם סבע נראה בדרך החוצה, מניח שגם דוד וג'אבר.
הם יצטרכו קיץ לפנתיאון כמו שלנו היה בשביל להוציא משהו מהעונה הבאה.
- Melikson24
אני כל פעם נדהם מחדש איזה השמדת ערך עושה לעצמו ערוץ הספורט.
הוותיקים שביננו יודעים שהערוץ החל את שידוריו איזה איכותי ומיוחד הוא היה ועם השנים הלך וגווע.
אני עכשיו עושה תחקיר פנימי למי מוצץ שם רז זהבי שהוא הפך להיות הפנים של הערוץ הזה,איזה בן אדם מטומטם.
כל יום מביא איזה סיפור אחר מלא פאתוס שאין מאחוריו כלום
הוותיקים שביננו יודעים שהערוץ החל את שידוריו איזה איכותי ומיוחד הוא היה ועם השנים הלך וגווע.
אני עכשיו עושה תחקיר פנימי למי מוצץ שם רז זהבי שהוא הפך להיות הפנים של הערוץ הזה,איזה בן אדם מטומטם.
כל יום מביא איזה סיפור אחר מלא פאתוס שאין מאחוריו כלום