ForeverRed כתב:כמה משחקים הם שיחקו? בכמה השלימו 90 דקות?
לא שהם כאלה עילויים, אבל לא מזיק לנסות. כמה נזק יכול כבר לעשות שינוי אחד או שניים בהרכב?
הדבר הגרוע ביותר זה להמשיך באותה הדרך ולצפות לקבל משהו שונה.
זאת הגישה שהכניסה אותנו לבור שאנחנו נמצאים בו.
אני בעד לנסות שינויים, לא בעד למחוק שחקנים מובילים.
ניסויים אפשר לעשות בכל עמדה, הקטע הוא שבוזגלו הפך פה לשעיר לעזעזל בזמן שכל השחקנים המובילים שלנו בהתקפה לא מספקים את הסחורה באותה מידה.
וזה כולל את כולם, את מליקסון, את שהר,את וואקמה ובוזגלו.
Eelect כתב:
אני בעד לנסות שינויים, לא בעד למחוק שחקנים מובילים.
ניסויים אפשר לעשות בכל עמדה, הקטע הוא שבוזגלו הפך פה לשעיר לעזעזל בזמן שכל השחקנים המובילים שלנו בהתקפה לא מספקים את הסחורה באותה מידה.
וזה כולל את כולם, את מליקסון, את שהר,את וואקמה ובוזגלו.
הוא הפך לשעיר לעזאזל בצדק.
יש לו מניות רבות בסחרור שהקבוצה נכנסה אליו.
מעבר לכך, מאז סנט מרי הוא לא נגע בכדור, כך שגם מקצועית הוא רחוק מלתרום.
תאמין לי שבקבוצה אחרת הוא היה אוכל מרורים על בסיס יומי. יש לו מזל שהוא משחק בהפועל ב"ש.
ForeverRed כתב:הוא הפך לשעיר לעזאזל בצדק.
יש לו מניות רבות בסחרור שהקבוצה נכנסה אליו.
מעבר לכך, מאז סנט מרי הוא לא נגע בכדור, כך שגם מקצועית הוא רחוק מלתרום.
תאמין לי שבקבוצה אחרת הוא היה אוכל מרורים על בסיס יומי. יש לו מזל שהוא משחק בהפועל ב"ש.
אסור להאשים את המו"מ איתו במצב של הקבוצה. קבוצות רציניות לא יכולות לתת לדברים כאלה להשפיע עליהן.
אם נתייחס אליו נטו מקצועית (וככה אני חושב שצריך לעשות), הוא בירידה ביכולת ועדיין טוב יותר מכל תחלופה שיש לו.
הלוואי שזה היה אחרת אבל זה לא. נצטרך ללמוד להשתמש בו יותר טוב במקום לחשוב שויתור עליו הוא הפיתרון.
Eelect כתב:
אסור להאשים את המו"מ איתו במצב של הקבוצה. קבוצות רציניות לא יכולות לתת לדברים כאלה להשפיע עליהן.
אם נתייחס אליו נטו מקצועית (וככה אני חושב שצריך לעשות), הוא בירידה ביכולת ועדיין טוב יותר מכל תחלופה שיש לו.
הלוואי שזה היה אחרת אבל זה לא. נצטרך ללמוד להשתמש בו יותר טוב במקום לחשוב שויתור עליו הוא הפיתרון.
אני לא יודע אם הוא טוב מכל תחלופה שיש לו. הדברים האלה נכונים כשהוא נמצא בכושר אופטימלי והיום הוא רחוק משם, גם ברגליים וגם בראש. אם אתה חושב שכל הסאגה סביבו לא פוגעת בו אתה טועה. אם אתה חושב שהבלגן שהוא יצר לא פגע בקבוצה אתה טועה אפילו עוד יותר.
ForeverRed כתב:אני לא יודע אם הוא טוב מכל תחלופה שיש לו. הדברים האלה נכונים כשהוא נמצא בכושר אופטימלי והיום הוא רחוק משם, גם ברגליים וגם בראש. אם אתה חושב שכל הסאגה סביבו לא פוגעת בו אתה טועה. אם אתה חושב שהבלגן שהוא יצר לא פגע בקבוצה אתה טועה אפילו עוד יותר.
איזו תחלופה בכנף ימין יכולה להיות טובה יותר מבוזגלו? אני פתוח לרעיונות.
לא רואה לצערי את זריהן או גאדיר מועילים יותר ממנו לאור המעט שראיתי מהם. אפשר לרענן קצת, אבל לא אראה בזה יותר מפלסטר זמני.
אני מעדיף לא להיכנס לעניין של המו"מ איתו כי זה דיון שאין בו מוצא. (דעתי היא שכל הצדדים אשמים באותה מידה)
מי שחושב שהמשא ומתן עם בוזגלו נפל לפני שבועיים שילך לעשות שיעורי בית על החיים.
אני שם את האשכים שלי על השולחן אם ערב הראיון של אבא שלו שהיה נושא האשכול במשך חודשים "בוזגלו יעזוב אחרי אולימפיקוס" לא נחרץ גורלו אצל משפחת ברקת.
יש דברים שהם יותר מכדורגל, אבא בוזגלו המאיס את עצמו על הברקתים באופן שאף שער נצחון כזה או אחר לא יתקן.
עכשיו נותר לקוות ולייחל שיחזיר רצועתו לבורא ויםה שעה קודם
אולי בוזגלו לא יכול לסחוב אותנו לבדו
אבל כרגע אנחנו תלויים ביכולת שלו ובתפוקה שלו באופן כמעט מוחלט
ועם מה שקרוייף הבן זונה שבלבל אותו אפשר לומר שאנחנו במצב חרבנה
זה לא שבוזגלו לא יכול לסחוב אותנו לבד. הוא לא יכול לסחוב אותנו בכלל. לא היום, לא לפני חודשיים וגם לא לפני שנתיים. הוא שחקן מעולה שיש לו 2-3 פיקים בשנה ושם זה נגמר.
לאור זה שהוא לא יהיה כאן בעוד 3 חודשים, ולאור זה שהקבוצה צריכה זעזוע - בוזגלו צריך לשלם על הדייסה שבישל. גאדיר מאוד הרשים אותי נגד בשיקטאש, כתבתי בפוסט אחר שלשחק איתו 9 נגד קבוצות מצופפות זה לעשות לו עוול - הוא קטן ולא יכול להתמודד עם שחקנים פיזיים ממנו בלי להרביץ. צריך לתת לו צאנס באגף ולבודד אותו. אין ברירה! מי שעושה עוד ועוד מאותו הדבר שלא יצפה לקבל תוצאה שונה. מה שהוביל אותנו עד הלום זה הגמישות והראש הפתוח של בכר. זה לא הזמן להתקבע על מישהו שאוטוטו לא כאן.
לגבי זריהן - לא הייתי ממהר עם העקיצות על ההחתמה הזו. מאמין ששנה הבאה נראה ממנו יותר.
Totti כתב:מי שחושב שהמשא ומתן עם בוזגלו נפל לפני שבועיים שילך לעשות שיעורי בית על החיים.
אני שם את האשכים שלי על השולחן אם ערב הראיון של אבא שלו שהיה נושא האשכול במשך חודשים "בוזגלו יעזוב אחרי אולימפיקוס" לא נחרץ גורלו אצל משפחת ברקת.
יש דברים שהם יותר מכדורגל, אבא בוזגלו המאיס את עצמו על הברקתים באופן שאף שער נצחון כזה או אחר לא יתקן.
עכשיו נותר לקוות ולייחל שיחזיר רצועתו לבורא ויםה שעה קודם