אם היו מפסידים היה נחסך מאיתנו הכאב ראש של שבוע הבאyossi כתב: ↑23 אפריל 2023, 21:32ואם היו מפסידים, מה היה קורה? מישהו חושב שאנחנו ראויים למשהו?
היה לנו מספיק הזדמנויות, מי שפספס כל כך הרבה אין טעם לחשוב שבפעם הבאה לא יפספס שוב.
אין טעם לשגות באשליות, הקבוצה הזו למעט המשחק מול מכבי בבלומפילד בסיבוב הראשון לא מופיעה למשחקים גדולים באופן סדרתי, מול יריבות מאוד בינוניות. חיפה למעשה מסריחה על מלא את הדשא ועדיין מנצחת אותנו ללא שום דפיקות לב.
אנחנו לא מספיק איכותיים וזה המצב.
מה שיש לעשות זה לסיים בטוב במקום השני, ולעשות תיקונים בקיץ כדי לבוא בעונה הבאה חזקים יותר. סה טו.
עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
זה מרגיש שכמעט כל עונה איכשהו יוצא שחוגגים עלינו אליפות.
לא יודע כבר לא מתרגש מזה.
שיעשו בטדי, מצידי גם שהקהל שלנו יחרים. שיהיה אצטדיון ריק עם 3 אלף ירוקים בדרומי במופע מבזה לחיי בית הדין העלוב ששונא קהל וכדורגל. זה יהיה המעט שאפשר להחזיר לאנשים המבחילים ששולטים פה בענף.
אישית את העונה הזו מיציתי, אם הייתי יכול היא הייתה נגמרת אתמול.
הלוח של הפלייאוף פחות או יותר בנוי בצורה שמביאה לזה שהראשונה יכולה לחגוג לשנייה בבית, משחק אליפות פוטנציאלי כזה קרה לפחות 5 פעמים מאז שהתחילו עם השני סיבובים בפלייאוףyossi כתב: ↑23 אפריל 2023, 21:40זה מרגיש שכמעט כל עונה איכשהו יוצא שחוגגים עלינו אליפות.
לא יודע כבר לא מתרגש מזה.
שיעשו בטדי, מצידי גם שהקהל שלנו יחרים. שיהיה אצטדיון ריק עם 3 אלף ירוקים בדרומי במופע מבזה לחיי בית הדין העלוב ששונא קהל וכדורגל. זה יהיה המעט שאפשר להחזיר לאנשים המבחילים ששולטים פה בענף.
אישית את העונה הזו מיציתי, אם הייתי יכול היא הייתה נגמרת אתמול.
עם כל הציניות כלפי העונה הזאת, הניצחון הזה שלהם בדקה ה90 באשדוד מבאס תתחת.
כבר דימיינתי איך עולים מולם ב5 הפרש למשחק שבאמת יכול להכריע ועכשיו רק נתפלל שלא יחגגו עלינו.
כבר דימיינתי איך עולים מולם ב5 הפרש למשחק שבאמת יכול להכריע ועכשיו רק נתפלל שלא יחגגו עלינו.
מדברים על המזל שיש להם אבל השער הראשון גם אם נפל מטעות זה עדיין סיומת שאין לנו, שחקן מרים ראש ונותן פס מושלם לתנועה של חלוץ . זה ההבדל
והפנדל של אייס מן, פצצה שטוחה לפינה
כשיהיה לנו כאלה ננצח גם כשנסריח. זה ההבדל בינינו לבינם - שחקנים
והפנדל של אייס מן, פצצה שטוחה לפינה
כשיהיה לנו כאלה ננצח גם כשנסריח. זה ההבדל בינינו לבינם - שחקנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת ממש, ההבדל בנינו לבינם זה נטו במשחקים מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
שם נפלנו, סטטיסטית מול שאר הליגה אנחנו הקבוצה הכי טובה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה הגזמה?דר אדום בנשמה כתב: ↑24 אפריל 2023, 05:43הגזמת ממש, ההבדל בנינו לבינם זה נטו במשחקים מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
שם נפלנו, סטטיסטית מול שאר הליגה אנחנו הקבוצה הכי טובה.
מי אצלנו הגיע למאני טיים?
מי אצלנו מרים ראש ונותן פס כזה לגול וסיומת חלקה
להגיד שיש להם מזל זה לטמון ראש בחול, הם טובים יותר נקודה
אנחנו חייבים שחקנים כאלהכדילאיים על התואר
3-1 לק"ש על ריינה דקה 84
לדעתי זה יהיה טוב לכדורגל הישראלי אם ק"ש תישאר בליגה ולא ריינה
אני מעדיף בכדורגל בעלים כמו שירצקי מאשר העבריין לכאורה של ריינה
איזה שופט מסריח אוראל גרינפלד
לדעתי זה יהיה טוב לכדורגל הישראלי אם ק"ש תישאר בליגה ולא ריינה
אני מעדיף בכדורגל בעלים כמו שירצקי מאשר העבריין לכאורה של ריינה
איזה שופט מסריח אוראל גרינפלד
הסיכוי שריינה תרד השנה כמעט בלתי אפשרי אם ק״ש יישארו רוב הסיכויים זה יהיה על חשבון הפועל
נאיביות בלתי נתפסת של ק"ש בשבוע שעבר נגד נס ציונה.
הפועל ת"א וחדרה עלולות להסתבך, במיוחד חדרה שבמומנטום מזעזע.
הפועל ת"א וחדרה עלולות להסתבך, במיוחד חדרה שבמומנטום מזעזע.
- ForeverRed
צפיתי בטוואמסי לא מעט העונה.
כשהוא טוב, הוא באמת שחקן. הבעיה שבהרבה משחקים ודקות הוא פשוט לא קיים. שחקן לא יציב.
נתניה תחפש למכור אותו בקיץ.
אני לא בעד.
כשהוא טוב, הוא באמת שחקן. הבעיה שבהרבה משחקים ודקות הוא פשוט לא קיים. שחקן לא יציב.
אני לא בעד.
+1ForeverRed כתב: ↑29 אפריל 2023, 18:20צפיתי בטוואמסי לא מעט העונה.
אני לא בעד.
אולי ברדה כמאמן יוכל להוציא ממנו את היציבות הנדרשת אבל לא יודע משהו בגישה שלו נראה לי כמו מתכון לצרות.
מסכים לגבי טוומאסי אבל היתרונות אתו עולים על החסרונות. גם אוגו וטוני גרמו לבכר ללא מעט כאבי ראש ועדיין הם היו שווים את ההתעסקות.
השאלה מה סגל ידרוש עליו. הוא בן 29 ובשנה האחרונה לחוזה, הוא לא הולך לעשות עליו אקזיט.
סאבוריט שחקן נהדר אבל יש לו יותר מדי טעויות כבלם. מודה שאני לא מבין למה ת"א לא משאירים אותו בעמדה הטבעית שלו.
גם יהיה להם יותר קל למצוא בלם זר מאשר מגן שמאלי וגם הם קצת מפספסים את סאבוריט שם.
השאלה מה סגל ידרוש עליו. הוא בן 29 ובשנה האחרונה לחוזה, הוא לא הולך לעשות עליו אקזיט.
סאבוריט שחקן נהדר אבל יש לו יותר מדי טעויות כבלם. מודה שאני לא מבין למה ת"א לא משאירים אותו בעמדה הטבעית שלו.
גם יהיה להם יותר קל למצוא בלם זר מאשר מגן שמאלי וגם הם קצת מפספסים את סאבוריט שם.
אצלנו אספריה לא מצליח להכניס כדור למסגרת עונה שלמה...