מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אני אנסח את דעתי בעדינות, מאור בוזגלו כל כך מאוהב בעצמו שהוא לא יעשה שום דבר שיפגע בו ברמה האישית (כמו להחמיץ בכוונה), הרי אין דבר שהוא היה רוצה יותר, מאשר לפתוח את עיתון הבוקר כשהוא מרוח על השער עם שלושער ענק.
החשש שלי שמאור לא יהיה מחויב בפן הקבוצתי, וזה אומר לעגל פינות בכל מה שקשור למאמץ הקבוצתי.
במילים אחרות, לא חושב שמאור היה בדיכאון אם הוא היה כובש אתמול שלושער והקבוצה הייתה מפסידה.
תגידו מה שתגידו אבל אין מצב שכל הסיטואציה הזאת שקרתה למאור לא יושבת לו באיזה נקודה במוח, הדבר משול מבחינתי לעובד שמפטרים אותו אבל בגלל שיש חוק הודעה מוקדמת, הוא ממשיך במקום העבודה עוד חודש.
החשש שלי שמאור לא יהיה מחויב בפן הקבוצתי, וזה אומר לעגל פינות בכל מה שקשור למאמץ הקבוצתי.
במילים אחרות, לא חושב שמאור היה בדיכאון אם הוא היה כובש אתמול שלושער והקבוצה הייתה מפסידה.
תגידו מה שתגידו אבל אין מצב שכל הסיטואציה הזאת שקרתה למאור לא יושבת לו באיזה נקודה במוח, הדבר משול מבחינתי לעובד שמפטרים אותו אבל בגלל שיש חוק הודעה מוקדמת, הוא ממשיך במקום העבודה עוד חודש.
יאללה לספסל, הספיק לי אג׳ידה אחד כבר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
הוא לא עושה בכוונה, הוא פשוט טיפש שעושה דברים בכוח ובאגואיסטיות.
אולי מליקסון לא פוגע, אבל רואים את ההשקעה שלו ואת הנסיון התמידי לחפש שחקנים בעומק.
בוזגלו פשוט סתום, אין מילה אחרת. הוא היה בעונה כלכך חלומית, אם הוא היה בנאדם חכם, הוא היה באמת יכול להוציא חוזה של מיליון יורו מקבוצה כלשהי בעונה הבאה.
אולי מליקסון לא פוגע, אבל רואים את ההשקעה שלו ואת הנסיון התמידי לחפש שחקנים בעומק.
בוזגלו פשוט סתום, אין מילה אחרת. הוא היה בעונה כלכך חלומית, אם הוא היה בנאדם חכם, הוא היה באמת יכול להוציא חוזה של מיליון יורו מקבוצה כלשהי בעונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 20 פברואר 2017, 11:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
היה איום ונורא מקצועית, מעדיף שלא נפתח פה את הדיון כרגע על הסיבה לכך.
את הטינופת שלי אוציא בסוף העונה, עד אז רקקק אליפות.
שורה תחתונה צריך לשבת בספסל, משחק רע מאוד כבר הרבה זמן ועם גישה שלילית ביותר.
את הטינופת שלי אוציא בסוף העונה, עד אז רקקק אליפות.
שורה תחתונה צריך לשבת בספסל, משחק רע מאוד כבר הרבה זמן ועם גישה שלילית ביותר.
אני לא מכוון לשםאדום זקן כתב: ככה זה נראה כי ככה אתה מכוון שזה ייראה.
דבר ברור הוא שהמצב הזה הוא הפסד לכל הצדדים ורשמתי את זה כאן בעבר.
מזה בדיוק חששתי,כל טעות שלו,כל מסירה לא טובה,כל בעיטה שתלך לשמיים תלווה בספקולציות מרעישות מבית היוצר של אוהדי הפועל בש שחולים על זה.
לחשוב ששחקן שמקבל מאות אלפים עושה לך בכוונה זה עילא להגשת תלונה במשטרה.
אז אם מישהו חושב שבוזגלו מכר,ולא להתאמץ זה למכור למען הסר ספק,אז נא שיפנה לתחנת המשטרה הקרובה ויגיש תלונה.
אם לא יעשה זאת שיסתום את פיו ויבוא בטענות לשאר "הכוכבים" שגם לא היו משהו מיוחד אתמול.
ולא מחפש אותו על כל טעות.
הוא דווקא היה בסדר בסגנון משחק
אבל תסתכל על הפעולות האחרונות שלו
דברים שלעולם לו קורים לו וזה לא בהכרח יום רע.
הלוואי ואתבדה
תאמין לי אני רוצה להאמין שאני מדמיין
חברים אני קורא פה ולא מאמין.
מה שקורה זה שאתם סתם מחפשים אשמים לפרוק את התסכול ונפלתם עליו.
אני גם אשמח כשהוא יעזוב, אבל ראבק בן אדם עלה עם זריקה דבר שיכול לפגוע לו בהמשך העונה ובחוזה הבא שלו.
הוא היה פחות גרוע משאר הקבוצה בעיניי ועדיין, הוא לא מסי ולא יכול לעשות כלום שכל הקבוצה לא מתפקדת.
בנוסף, אני חושב שנצטרך אותו כדי לחזור לעניינים.
באותה מידה אפשר להגיד למה הוא הבקיע נגד פתח תקווה?
וגילוי נאות, לא אני לא קשור אליו בשום צורה לפני שתוקפים אותי פה.
אני גם אשמח כשהוא יעזוב, אבל ראבק בן אדם עלה עם זריקה דבר שיכול לפגוע לו בהמשך העונה ובחוזה הבא שלו.
הוא היה פחות גרוע משאר הקבוצה בעיניי ועדיין, הוא לא מסי ולא יכול לעשות כלום שכל הקבוצה לא מתפקדת.
+1נתי כתב:חברים אני קורא פה ולא מאמין.
אז בימים אלן מצלמים סדרת דוקו על משפחת בוזגלו ליס דוקו
20 פרקים.
לא אתפלא שהאירועים האחרונים שיעקב עשה תועדו לסדרה הזאת ונעשו בעקבותיה
20 פרקים.
נערך לאחרונה על ידי taltal ב 20 פברואר 2017, 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אוי ואבוי.taltal כתב:אז בימים אלן מצלמים סדרת דוקו על משפחת בוזגלו ליס דוקו
20 פרקים.
לא אתפלא אם כל האירועים האחרונים שיעקב עשה תועדו לסדרה הזאת ונעשו בעקבותיה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברוך שעשה לי הוט.taltal כתב:אז בימים אלן מצלמים סדרת דוקו על משפחת בוזגלו ליס דוקו
20 פרקים.
לראות את יעקב בפרומואים שירוצו שם יכול לגרום לנזק בלתי הפיך.
- red ultras
כן מכירה, לא מכירה - שורה תחתונה הוא לא האיש שיסחוב אותנו על הגב שלו והוא לא יהיה פה בעונה הבאה. ליציע
מה שאמרתי. הוא לא טוב נקודה, כרגע לא משנה הסיבה.red ultras כתב:כן מכירה, לא מכירה - שורה תחתונה הוא לא האיש שיסחוב אותנו על הגב שלו והוא לא יהיה פה בעונה הבאה. ליציע
צודק. זריהן וגאדיר הם אלו שיסחבו אותנו.red ultras כתב:כן מכירה, לא מכירה - שורה תחתונה הוא לא האיש שיסחוב אותנו על הגב שלו והוא לא יהיה פה בעונה הבאה. ליציע
זה גם מגובה בכל הופעה שלהם עד כה.
- ForeverRed
כמה משחקים הם שיחקו? בכמה השלימו 90 דקות?Eelect כתב: צודק. זריהן וגאדיר הם אלו שיסחבו אותנו.
זה גם מגובה בכל הופעה שלהם עד כה.
לא שהם כאלה עילויים, אבל לא מזיק לנסות. כמה נזק יכול כבר לעשות שינוי אחד או שניים בהרכב?
הדבר הגרוע ביותר זה להמשיך באותה הדרך ולצפות לקבל משהו שונה.
זאת הגישה שהכניסה אותנו לבור שאנחנו נמצאים בו.