מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
תפסיקו ללכלך סתם... חזר מפציעה וכנראה לא התאמן כשלושה שבועות. היה חלש וגרוע אבל לא להשמיץ שחקן שלנו (עדיין) סתם...
והגילוי נאות מה איתו?MikiRed כתב:תפסיקו ללכלך סתם... חזר מפציעה וכנראה לא התאמן כשלושה שבועות. היה חלש וגרוע אבל לא להשמיץ שחקן שלנו (עדיין) סתם...
שיחק בינוני מינוס כמו כולם.
- The red one
להזכירך זה לא בוזגו נגד הפועל חיפה זה 11 שחקנים נגד , האחרים לא ממש נלחמים יותר ממנוhb7 כתב:לא מבין מה נותנים לו לשחק בכלל דיי כבר תן לשחקנים שילחמו
לא מאשימים אותו בתיקו. אבל כן מראה לכם למה ההתנהלות של הברקתים לאורך המו"מ הייתה נכונה.
- ForeverRed
מיליון יורו הוא רוצה.
בוא נתחיל מלגעת יותר מפעמיים למשחק בכדור.
בוא נתחיל מלגעת יותר מפעמיים למשחק בכדור.
יכול להיות שכשעדיין לא היה לו חוזה אז היה לו מה להוכיח(לא לנו), עכשיו כשהוא סגור כבר איפושהו הוא יכול לזרוק ועדיין מעדיף אותו על פני גאדיר/שהר/זריהן.
נקווה שלא נעשה היסטוריה בקטע רע השנה
נקווה שלא נעשה היסטוריה בקטע רע השנה
הוא לא סגור בשום מקום. הוא פשוט שחקן טוב שבנוי על פיקים. ממש לא המחליף של זהבי או הטוב בליגה.
אין לי ספק שמי שבלבל לו את השכל זה אותו אחד שבוחש פה בכדורגל עם הגב הכלכלי הכי חזק שהיה לקבוצות מאז ומעולם
הבן של אגדת הכדורגל הבן זונה הכי גדול שנחת בישראל מהולנד
הבן של אגדת הכדורגל הבן זונה הכי גדול שנחת בישראל מהולנד
תמשיכו להאשים את ג'ורדי בכל דבר שזזadomi כתב:אין לי ספק שמי שבלבל לו את השכל זה אותו אחד שבוחש פה בכדורגל עם הגב הכלכלי הכי חזק שהיה לקבוצות מאז ומעולם
הבן של אגדת הכדורגל הבן **** הכי גדול שנחת בישראל מהולנד
הבן אדם דפקט מלידה, הוא לא צריך שום חזיר הולנדי שיזיין לו בשכל בשביל להראות כמו ז** זה באופי שלו
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
פשוט תסתכלו על המהלכים שלו.
להוציא כדור שהניח על הראש של טוני(כדור רך שכל הגנה אמורה להרחיק)- הוא עושה בכאילו.
לא חייבים להסכים - זה מה שאני ראיתי.
להוציא כדור שהניח על הראש של טוני(כדור רך שכל הגנה אמורה להרחיק)- הוא עושה בכאילו.
מדברים עליו
תדברו על מליקסון שהוא הצל של עצמו
תדברו על מליקסון שהוא הצל של עצמו
האמת כל המשחק חשבתי שהוא פשוט מוכר כי הוא רוצה לשחק בשנה הבאה בליגת האלופות, אבל עכשיו פתאום שמעתי שהוא עלה עם זריקה. מישהו יודע אם זה נכון?
אפשר להיות קצת יותר סלחנים אם זה נכון, מצד שני זה רק מעיד כמה בכר לא מאמין בספסל שלו וזה מעצבן כי עם איך שההתקפה נראית זריהן וגאדיר ראויים לצ'אנס, וגם הם לא מרשימים יותר מדי במעט ההזדמנויות שקיבלו.
אפשר להיות קצת יותר סלחנים אם זה נכון, מצד שני זה רק מעיד כמה בכר לא מאמין בספסל שלו וזה מעצבן כי עם איך שההתקפה נראית זריהן וגאדיר ראויים לצ'אנס, וגם הם לא מרשימים יותר מדי במעט ההזדמנויות שקיבלו.
אתה מגזים אביאל.אביאל כתב:פשוט תסתכלו על המהלכים שלו.
היו חלשים ממנו במגרש.
- dardasmiley
מקווה שבכר יבין לא לעלות איתו.
עדיף לשחק עם 10 שחקנים ולא עם האפס (אישיותית) הלא מחויב הזה.
על גבול המכירה המשחק שלו היום
עדיף לשחק עם 10 שחקנים ולא עם האפס (אישיותית) הלא מחויב הזה.
על גבול המכירה המשחק שלו היום