קצר ולעניין? הפסקת האש הסתיימה?
Re: קצר ולעניין? הפסקת האש הסתיימה?
צבע אדום הערב בשדרות ועשרות טילי קאסאם ומרגמות על יישובי עוטף עזה.
ככה ניראית הפסקת האש חד צדדית וכמה אפסים אלו שמנהיגים את המדינה שלנו.
עוד שבוע וחצי יום נתחשבן עם האנשים האלו שהצליחו להביא את הטילים עד לבאר שבע - ליבני, ברק ואולמרט.
בבחירות זה זמן התשלום שלנו.
ככה ניראית הפסקת האש חד צדדית וכמה אפסים אלו שמנהיגים את המדינה שלנו.
עוד שבוע וחצי יום נתחשבן עם האנשים האלו שהצליחו להביא את הטילים עד לבאר שבע - ליבני, ברק ואולמרט.
בבחירות זה זמן התשלום שלנו.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

והיום למדנו לקח להסתובב עם מפתח המקלט פק"ל בצרור..
עד שמצאנו, כבר את הבום שמענו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
ערוץ 2 ושאר ערוצי הטלוויזיה צריכים להתבייש.
בזמן שטילים נופלים על ב"ש ועיר שבה נמצאים כ200 אלף תושבים רצים למקלט הם ממשיכים לשדר את האח המפגר,מעניין מה היה קורה אם היה נופל טיל במדינת ת"א.
בזמן שטילים נופלים על ב"ש ועיר שבה נמצאים כ200 אלף תושבים רצים למקלט הם ממשיכים לשדר את האח המפגר,מעניין מה היה קורה אם היה נופל טיל במדינת ת"א.
שולח לכם חיזוקים מהבועה המסריחה בגוש דן.
הלב איתכם!
הלב איתכם!
- אורי אדום בנשמה
yossi כתב:בס"ד
באמת בושה וחרפה!!
אני כמובן לא מייחל לנפילת טיל במדינת תל אביב, אבל ברור כשמש שביום שיפול טיל גריעני באזור המרכז, יעשו אתנחתא מ-"האח הגדול", אבל כל עוד מדובר בבאר שבע, זה לא כזה נורא. אפשר לשדר עסקים (תכניות) כרגיל..

- The red one
האמת שאני אחד שהתעצבן באותם רגעים על ערוצים 10, 11 ו22 אבל שחשבתי על זה רגע בעצם הבנתי שהם פעלו בסדר.
אוקיי, הייתה אזעקה, אוקיי, זה דבר שאף אחד לא ציפה ועלול להסלים את האיזור. אבל ברגעים הראשונים שכלום לא ידוע, מה אתם רוצים שהם יעשו? משדר שבו השדר מדבר ואין לו שום מידע? לקח זמן עד שהמידע הגיע גם משום שהכתבים לא היו ערוכים ובסה"כ היה יוצא להם 10-15 דקות של שידור כלום ושום דבר. במקום זה היה אפשר לא להדאיג את כל המדינה, הרי אנחנו בב"שתנו ידענו בדיוק מה המצב.
למזלנו באמת לא קרה כלום, ולכן הם הסתפקו בדיווח שיטחי. תפסיקו כבר עם ה"שיפול טיל בחור שקרוב לתל אביב ישדרו ידווחו" כי זה דבר שאף אחד לא יודע אם יקרה, אם היו משדרים זה היה דיווח של חצי שעה על כלום ושום דבר שבסופו "אין נפגעים בנפש, אפשר לחזור לשגרה". אז במקום זה המשיכו את השגרה. הרי ברור לכולם שאם היו נפגעים חס וחלילה, כן היו עוצרים את השידורים.
אוקיי, הייתה אזעקה, אוקיי, זה דבר שאף אחד לא ציפה ועלול להסלים את האיזור. אבל ברגעים הראשונים שכלום לא ידוע, מה אתם רוצים שהם יעשו? משדר שבו השדר מדבר ואין לו שום מידע? לקח זמן עד שהמידע הגיע גם משום שהכתבים לא היו ערוכים ובסה"כ היה יוצא להם 10-15 דקות של שידור כלום ושום דבר. במקום זה היה אפשר לא להדאיג את כל המדינה, הרי אנחנו בב"שתנו ידענו בדיוק מה המצב.
למזלנו באמת לא קרה כלום, ולכן הם הסתפקו בדיווח שיטחי. תפסיקו כבר עם ה"שיפול טיל בחור שקרוב לתל אביב ישדרו ידווחו" כי זה דבר שאף אחד לא יודע אם יקרה, אם היו משדרים זה היה דיווח של חצי שעה על כלום ושום דבר שבסופו "אין נפגעים בנפש, אפשר לחזור לשגרה". אז במקום זה המשיכו את השגרה. הרי ברור לכולם שאם היו נפגעים חס וחלילה, כן היו עוצרים את השידורים.
אחרי 49 פצמרים אתמול לישובי הנגב , לפני כמה דקות נשמעה אזעקה באשקלן
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
נו באמת ..
- אורי אדום בנשמה
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
פעם שנייה שהאזעקה נכנסת לתוך החלום ולוקח כמה זמן לקלוט שזה לא חלום ..
https://www.youtube.com/watch?v=eWJu3Of ... ideo_title" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=eWJu3Of ... ideo_title" onclick="window.open(this.href);return false;
תהיו חזקים,גם פה בקריית מלאכי הייתה אזעקה בלילה,רק נקווה שבפעם הבאה (בתקווה שלא תהיה פעם הבאה כמובן) האזעקה תצליח להעיר אותי מהשינה.
- אורי אדום בנשמה
וב"שעה טובה", מתרחבת משפחת חוטף עזה, כשהמצטרפת הטרייה היא ראשון לציון.
מאזן האימה שנוצר לאחר מבצע עופרת יצוקה התמוסס בשנתיים האחרונות מאז בתהליך איטי, עד שכעת נעלם כליל. עושה רושם שאין מנוס מאיזה מטח מאסיבי על מדינת ת"א כדי לשקמו מחדש..
מאזן האימה שנוצר לאחר מבצע עופרת יצוקה התמוסס בשנתיים האחרונות מאז בתהליך איטי, עד שכעת נעלם כליל. עושה רושם שאין מנוס מאיזה מטח מאסיבי על מדינת ת"א כדי לשקמו מחדש..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"ד
עצוב לראות את חוסר התגובה של הממשלה כלפי הגראדים הנוחתים על ערי הדרום.
חוץ מלזרוק סיסמאות ריקות תוכן ברגע שהם רואים מצלמה באזור כלום לא נעשה בשטח,הפגזה של איזו מנהרה או מתחם אימונים ריק ממחבלים לא עושים רושם על אף אחד מאנשי החמאס והג'יהד ואת חוסר ההרתעה מרגישים היטב בשטח.
ידוע שהחמאס התחמש בפאג'רים המסוגלים להגיע גם למרכז,מעניין מתי ישתמש בהם.
עצוב לראות את חוסר התגובה של הממשלה כלפי הגראדים הנוחתים על ערי הדרום.
חוץ מלזרוק סיסמאות ריקות תוכן ברגע שהם רואים מצלמה באזור כלום לא נעשה בשטח,הפגזה של איזו מנהרה או מתחם אימונים ריק ממחבלים לא עושים רושם על אף אחד מאנשי החמאס והג'יהד ואת חוסר ההרתעה מרגישים היטב בשטח.
ידוע שהחמאס התחמש בפאג'רים המסוגלים להגיע גם למרכז,מעניין מתי ישתמש בהם.
טעות באיתור לא? לא נפל שם בסוף לפי מה שהבנתי.אורי אדום בנשמה כתב:וב"שעה טובה", מתרחבת משפחת חוטף עזה, כשהמצטרפת הטרייה היא ראשון לציון.