it's not just that you knowאדום בלב בנשמהההה כתב:דיי דיי כבר עם הזיוני מוח האלהה כמה אפשר לשמועעע
זריהן התקלח עם השחקנים באותו ספא, עשה את הכתבה והפסדנו רק חודשיים אחרי ששודרה.
only one piece in the puzzle

it's not just that you knowאדום בלב בנשמהההה כתב:דיי דיי כבר עם הזיוני מוח האלהה כמה אפשר לשמועעע
כתבה של ערוץ כללי הרבה יותר מנחסת מכתבה של ערוץ נישתי, זה כלל ברזלאדום בלב בנשמהההה כתב:דיי דיי כבר עם הזיוני מוח האלהה כמה אפשר לשמועעע
מתי היה לנו את זה?ForeverRed כתב:איבדתם את זה סופית.
האא צודק...Noam98 כתב: כתבה של ערוץ כללי הרבה יותר מנחסת מכתבה של ערוץ נישתי, זה כלל ברזל
תתקן, לא הפסדנו אחריי הכתבה.אדום בלב בנשמהההה כתב:דיי דיי כבר עם הזיוני מוח האלהה כמה אפשר לשמועעע
4 בצ׳רלטון*, יש גם את המשחק בערוץ 1.אדום בלב בנשמהההה כתב:החל מהמחזור הבא - כל משחקי הליגה משודרים. 5 בצ'רלטון ו2 בערוץ הספםורט (1 לייב 1 פתוח). תקף עד לסיום העונה הנוכחית.
זה לא משנה. העיקר שהם משודרים!Noam98 כתב: 4 בצ׳רלטון*, יש גם את המשחק בערוץ 1.
ועברתי על המשחקים שישודרו בערוץ הספורט, לא משחקים כאלה מעניינים גם בסטנדרטים של פלייאוף תחתון.
ברור, ואישית אם יהיה לי זמן בשמחה אני אצפה.סניור כתב:
זה לא משנה. העיקר שהם משודרים!
מבין אותךNoam98 כתב: ברור, ואישית אם יהיה לי זמן בשמחה אני אצפה.
אני פריק של כדורגל ישראלי באופן חולני, אם אין לי התחייבויות אחרות אני אשכרה מחבר תטלוויזיה למחשב, מחפש שידור שנתקע כל שנייה, וצופה 90 דקות בשיעמומון ישראלי משובח, וכל זה 3 משחקים במחזור לא כולל את המשחק המרכזי ואותנו.
על ליגה לאומית בשישי בכלל אין מה לדבר, זאת התרפיה שלי.
לגמרי.Tal_Hbs כתב:
מבין אותך
אני רואה המון ליגה ישראלית..
אני נהנה יותר ממשחק ליגה מאשר משחק צמפיונס
אתה לא היחיד. שאלו את זה בטוויטר והסתבר שהרבה ענו שכן, כולל, אגב, אני.Noam98 כתב: לגמרי.
דרך אגב מעניין אם אני היחיד שראה אתמול וולפסבורג גנט, חוץ ממשפחת סייף.
בדיעבד היה משחק נוראי, אבל כל כך נהנתי במשחק הראשון(אותו כנראה באמת כמעט לא ראו) שאמרתי יאללה נראה גם הפעם.אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה לא היחיד. שאלו את זה בטוויטר והסתבר שהרבה ענו שכן, כולל, אגב, אני.
המשחק של ריאל רומא פשוט היה סגור..וזה לא שלגנט היה המון סיכוי, אבל יותר סיכוי לחזור למשחק מאשר רומא, וגם היה את גרשון וסייף..אז כלל לא הייתה לי התלבטות.