עלילות אוהדי ב"ש בפייסבוק
Re: עלילות אוהדי ב"ש בפייסבוק
מישהו יכול להביא את הפייסבוק של היצור הזה ?
מישהו יכול להגיד לי למה הוא קושר את החולצה סביב המותניים ?
להסתיר את הבולבול הקטןtaltal כתב:מישהו יכול להגיד לי למה הוא קושר את החולצה סביב המותניים ?
לא יודע מתי תגיע הנפילה שלנו, מקווה שלא תיהיה לעולם, או לפחות לא בשנים הקרובות....
אבל כשהיא תגיע... זה יהיה כואב מאוד.
לא מצליח להבין אנשים בוגרים ש 24 שעות ביממה מתעסקים בלצחוק על קבוצות אחרות בפייסבוק.
לא מצליח להבין אנשים בוגרים ש 24 שעות ביממה מתעסקים בלצחוק על קבוצות אחרות בפייסבוק.
אלה שעושים הכי הרבה רעש זה לרוב אלה שהצטרפו לפני שנה-שנתיים.שמעון א כתב:לא יודע מתי תגיע הנפילה שלנו, מקווה שלא תיהיה לעולם, או לפחות לא בשנים הקרובות....
אם תבוא נפילה הם לא יישארו בסביבה כדי לאכול את מה שהם בישלו.
- The red one
אין לך מושג כמה אני מנסה להלחם בתופעה, פשוט ללא הצלחה.שמעון א כתב:לא יודע מתי תגיע הנפילה שלנו, מקווה שלא תיהיה לעולם, או לפחות לא בשנים הקרובות....
הזוי ומרגעז
סגור את הפורום המחורבן הזה בפייסבוק ותציל את האנושותThe red one כתב: אין לך מושג כמה אני מנסה להלחם בתופעה, פשוט ללא הצלחה.
הזוי ומרגעז
- The red one
ואיפה אני אספסר בניקובים?CrazyRed7 כתב: סגור את הפורום המחורבן הזה בפייסבוק ותציל את האנושות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ReDo כתב: אלה שעושים הכי הרבה רעש זה לרוב אלה שהצטרפו לפני שנה-שנתיים.
אם תבוא נפילה הם לא יישארו בסביבה כדי לאכול את מה שהם בישלו.
זהו שלא!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
'הפועל ב"ש אצלי במצלמה' של תגובות אפשריות זה להיט.
- The red one
עכשיו נהיה טרנד חדש בפייסבוק - להוכיח לאוהדי בית"ר שאנחנו לא #מ2015ולתמיד כמו ההאשטאג שהם התחילו להפיץ לפני המשחק.
לעולם לא אבין את האנשים שמתאמצים וכותבים מניפסטים כדי "להוכיח" לאוהדים בפייסבוק(!!) שהיו לנו אוהדים לפני 2015.
תשתחררו, יש כל כך הרבה דברים טובים לעשות בחיים מאשר לריב עם אנשים בפייסבוק ועוד על כאלה שטויות..מילא על דברים ברומו של..
לעולם לא אבין את האנשים שמתאמצים וכותבים מניפסטים כדי "להוכיח" לאוהדים בפייסבוק(!!) שהיו לנו אוהדים לפני 2015.
תשתחררו, יש כל כך הרבה דברים טובים לעשות בחיים מאשר לריב עם אנשים בפייסבוק ועוד על כאלה שטויות..מילא על דברים ברומו של..
כשלא מפסיקים להכפיש אותך ולהגיד דברים מטופשים יש צורך מאוד ברור להראות לאנשים האלו שהם מדברים שטויות.
כן, להתעלם זה הכח האמיתי וזה מאוד חשוב לדעת להבליג ולא להתרגש מכל רעש רקע.
אבל כשזה בא דווקא מאוהדי ההצלחות הכי גדולים בערך שיש לישראל להציע, אלו שלא מגיעים כשהקבוצה שלהם לא רצה לאליפות, שורקים בוז ותתפטר תוך כדי משחק כי הם בפיגור ועוד ועוד? אפילו חובה לסובב את המראה אליהם.
כן, להתעלם זה הכח האמיתי וזה מאוד חשוב לדעת להבליג ולא להתרגש מכל רעש רקע.
אבל כשזה בא דווקא מאוהדי ההצלחות הכי גדולים בערך שיש לישראל להציע, אלו שלא מגיעים כשהקבוצה שלהם לא רצה לאליפות, שורקים בוז ותתפטר תוך כדי משחק כי הם בפיגור ועוד ועוד? אפילו חובה לסובב את המראה אליהם.

דר באמשך זה אתה?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב:
דר באמשך זה אתה?
אימאאאאאאאאאאאאאאא אנייייי מתתתתתתתתתתת!!!!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר