סיכמת את השחצנות והפרובינצאליות הישראלית במשפט אחד.אדום זקן כתב: מליקסון,בוזגלו,רפאלוב,טב"ח,תן לי שחקן אחד בווילס עם כשרון כזה ותוציא את בייל אחד לדור.
נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
אין כאן שום שחצנות,יש כאן עובדות.yedidel כתב: סיכמת את השחצנות והפרובינצאליות הישראלית במשפט אחד.
אם היינו משחקים ככה במשחק פלייאוף יכולתי להבין.
מול קולומביה בבראנקייה נראנו ככה בדיוק,אבל הייתה לזה סיבה.
כולם כאן מדברים על לדעת לשחק על תוצאה.
מה לעשות שאנחנו לא סקנדינביים חסונים וגבוהים שיכולים לעמוד על קו השער ובאיזה הרמה מקרית לרחבה יכולים לגנוב גול.
הכדורגלן הישראלי טכני,תמיד היה ותמיד יהיה,עניין של גנים,קטנים וממזרים וצריך לשחק בהתאם ולדעת לנצל את הכביכול חיסרון שלך ליתרון.
אגב שחצנים,כדאי שתקרא קצת הבוקר את התגובות המבישות של שחקני הנבחרת שבטוחים שהם ניצחו את ספרד או מקסימום הוציאו תיקו בבואנוס איירס.
מה ביקשנו? לראות כדורגל,גנבי דעת בדיוק כמו המאמן שלהם.
די כבר עם ההתרפקות הזאת על 1999.אדום זקן כתב: דיברנו על ווילס.
וכן אולי זה יפתיע אותך,אבל כמות הכשרונות שיש כאן כמעט ולא נופלת מזו שהייתה כאן בימי רביבו,ברקוביץ.
אבל אתה יודע מה ההבדל? שנגד צרפת בפארק דה פרנס,עומד לך ברקוביץ ילד בן 20 עם ביצים משיש ואומר אפשר לנצח,בזמן שהמאמן שלך לפני אנדורה נותן לך תחושה כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד נבחרת ברזיל.
יש לו בסגל כמות חלוצים איכותיים שלא הייתה כאן שנים.
חמד,דמארי,טוטו תמוז,בן שהר בתקופה ההיא היה רק רונן חרזי ואחרי זה קצת אלון מזרחי.
יש לך קישור אחורי שמורכב משחקנים שמשחקים בליגות אירופאיות וגם תתפלא באמת משחקים,נאתכו,ניר ביטון,כיאל.
יש לך קיצונים שלא נופלים מאלון חזן ורביבו.
מליקסון,בוזגלו,רפאלוב,טב"ח,תן לי שחקן אחד בווילס עם כשרון כזה ותוציא את בייל אחד לדור.
יש לך את זהבי שנמצא בכושר הכי טוב בקריירה שלו,אז למה אנחנו נראים כמו חתולים מפוחדים?
אפשר להגיד על שרף הכל,וולגארי,זקן טרחן ואמנם גם איתו לא הגענו ליורו,אבל איזה נבחרות שיחקו איתנו,צרפת,ספרד,רומניה,בולגריה של סטויצקןב,אוסטריה בשיאה וכולם כמו שאמרו כאן ירקו דם.
אני זוכר תקופות שהנבחרת שיחקה ואנשים לא יצאו מהבתים,היום הם לא מעניינים אף אחד.
וזה רק גישה של מאמן פחדן,חסר מעוף שמשדר פאניקה ופחד כל הזמן.
מה בדיוק ציפית שנעשה אתמול שעולים בהרכב 9 שחקנים כולם עם אורנטצייה הגנתית ומאמן שמשדר פחד מול ווילס שתוציא ממנה את בייל לא שמה לך שער חודש.
כל הכדורגל האירופי התקדם מאז, חוץ מאיתנו. בלגיה הפכה לאחת הנבחרות הטובות בעולם, לאוסטריה יש סיכוי סביר לתת לך חמישייה ופאקינג איסלנד, נבחרת שלפני 10 שנים נאבקה עם סן מרינו על נקודות, מגיעה היום ליורו.
ולא, זה לא בגלל ה"ביצים" שלהם. שלמה שרף המהולל בכדורגל של היום היה מקבל בראש, חותם לך על זה.
די עם האגדה הזאת על הישראלים "הטכניים".טכניים מול יוגב לרמן ושמעון הרוש אולי. ברמה האירופאית זה לא פאקטור.אדום זקן כתב: אין כאן שום שחצנות,יש כאן עובדות.
אם היינו משחקים ככה במשחק פלייאוף יכולתי להבין.
מול קולומביה בבראנקייה נראנו ככה בדיוק,אבל הייתה לזה סיבה.
כולם כאן מדברים על לדעת לשחק על תוצאה.
מה לעשות שאנחנו לא סקנדינביים חסונים וגבוהים שיכולים לעמוד על קו השער ובאיזה הרמה מקרית לרחבה יכולים לגנוב גול.
הכדורגלן הישראלי טכני,תמיד היה ותמיד יהיה,עניין של גנים,קטנים וממזרים וצריך לשחק בהתאם ולדעת לנצל את הכביכול חיסרון שלך ליתרון.
אגב שחצנים,כדאי שתקרא קצת הבוקר את התגובות המבישות של שחקני הנבחרת שבטוחים שהם ניצחו את ספרד או מקסימום הוציאו תיקו בבואנוס איירס.
מה ביקשנו? לראות כדורגל,גנבי דעת בדיוק כמו המאמן שלהם.
- ForeverRed
מה אני אגיד לכם, הנבחרת הזאת ראויה לכם.
התגובות שלכם מביכות לא פחות מהתצוגה העלובה אתמול.
התגובות שלכם מביכות לא פחות מהתצוגה העלובה אתמול.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל השחקנים של ווילס משחקים בליגה האנגלית השנייה והראשונה ובייל בריאל מדריד והן ליגות טובות מדמעותית מהליגה הישראלית.
תדברו איתי שנצליח לייצר שחקנים פיזיים וטקטים כאלו.
כי עם כישרון לא הולכים היום ליורו!
ולגביי שלמה שרף? ראינו איך הוא הובס מול דנמרק עם המשחק ההתקפי שלו וראינו איך הוא הגיע אלינו והובס מול רמת גן 4-0 אז תסלחו לי אנחנו נבחרת ברמה של קפריסין לא של ווילס!
בזמן שכל הנבחרות עולות ברמה אנחנו נשארנו במקום ואפילו הדרדרנו, חוץ מכיאל ניר ביטון ווובה בראון אין קשר אחורי אחד נורמלי שמתאים לנבחרת, אין אף בלם צעיר שיכול להחליף בעתיד את טב"ח, שיר צדק, רמי גרשון וכו' וגם הקישור ההתקפי העתידי שלנו נראה לא הכי מזהיר בלשון ההמעטה.
אתם מדברים כאילו יש לנו שחקן כמו בניון עדיין בליגה האנגלית הראשונה.
ד"א נאתכו הוא לא קשר אחורי הוא קשר התקפי משהו כמו זהבי ובנבחרת הוא מעולם לא הצליח להצדיק את הזימונים שלו, מעולם...
שלא לדבר על כיאל שגם הוא נכשל בנבחרת פעם אחר פעם.
ואין לי בעיה איתם בגלל שהם מיעוטים אלא כי הם פשוט נראים רע....
ולגביי שלמה שרף? ראינו איך הוא הובס מול דנמרק עם המשחק ההתקפי שלו וראינו איך הוא הגיע אלינו והובס מול רמת גן 4-0 אז תסלחו לי אנחנו נבחרת ברמה של קפריסין לא של ווילס!
בזמן שכל הנבחרות עולות ברמה אנחנו נשארנו במקום ואפילו הדרדרנו, חוץ מכיאל ניר ביטון ווובה בראון אין קשר אחורי אחד נורמלי שמתאים לנבחרת, אין אף בלם צעיר שיכול להחליף בעתיד את טב"ח, שיר צדק, רמי גרשון וכו' וגם הקישור ההתקפי העתידי שלנו נראה לא הכי מזהיר בלשון ההמעטה.
ד"א נאתכו הוא לא קשר אחורי הוא קשר התקפי משהו כמו זהבי ובנבחרת הוא מעולם לא הצליח להצדיק את הזימונים שלו, מעולם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז זה מצדיק להראות כמו הפועל חברון?דר אדום בנשמה כתב:כל השחקנים של ווילס משחקים בליגה האנגלית השנייה והראשונה ובייל בריאל מדריד והן ליגות טובות מדמעותית מהליגה הישראלית.
לא לבעוט לשער פעם אחת במשחק?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יא אלוהים כמה שטויות רשמת עכשיו.דר אדום בנשמה כתב:כל השחקנים של ווילס משחקים בליגה האנגלית השנייה והראשונה ובייל בריאל מדריד והן ליגות טובות מדמעותית מהליגה הישראלית.
תגיד יכול להיות שאתה דופק דרינקים על הבוקר?
אחרת נא הסבר מה רשמת,למה זה נראה כאילו ילד בכיתה ג רשם עכשיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כאילו במשחק הראשון מולם הצלחנו לבעוט לשער ולהתקרב.Totti כתב: אז זה מצדיק להראות כמו הפועל חברון?
לא לבעוט לשער פעם אחת במשחק?
לפחות הפעם השגנו נקודה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם אתה מחפש טקטיקות התבנקרות רבתי לך לנסראללה ללמוד, רוצים לראות כדורגל. משחק הגנתי הוא לא בושה, אבל כל עוד אתה לא מנסה אפילו ללכת לשער זו לא רק תעודת עניות אלא בגדר סבוטאז׳ למקצוע.דר אדום בנשמה כתב: כאילו במשחק הראשון מולם הצלחנו לבעוט לשער ולהתקרב.
לפחות הפעם השגנו נקודה.
במידה ובוסניה תנצח גם את ווילס אל תשאל איך אנחנו לא בפלייאוף אפילו (כי בבריסל אנחנו נפסיד)
עזוב,תן להם להמשיך להשתכנע שמה שראינו אתמול היה כדורגל איכותי ויעיל ובכלל שיחקנו מול נבחרת גרמניה.dor69 כתב: אם אתה מחפש טקטיקות התבנקרות רבתי לך לנסראללה ללמוד, רוצים לראות כדורכל. משחק הגנתי הוא לא בושה, אבל כל עוד אתה לא מנסה אפילו ללכת לשער זו לא רק תעודת עניות אלא בגדר סבוטאז׳ למקצוע.
במידה ובוסניה תנצח גם את ווילס אל תשאל איך אנחנו לא בפלייאוף אפילו (כי בבריסל אנחנו נפסיד)
עצוב כמה שזה פאתטי ועוד בא מאנשים שקידשו כאן את צורת המשחק היפה על חשבון התוצאה.
ווילס היא לא נבחרת גרמניה אבל כן כזו שאנחנו צריכים ללמוד ממנה. לא שקשה למצוא כאלה שצריך ללמוד מהם אבל בכל זאתאדום זקן כתב: עזוב,תן להם להמשיך להשתכנע שמה שראינו אתמול היה כדורגל איכותי ויעיל ובכלל שיחקנו מול נבחרת גרמניה.
עצוב כמה שזה פאתטי ועוד בא מאנשים שקידשו כאן את צורת המשחק היפה על חשבון התוצאה.
כל כך לא נכונה ההשוואה הזאת ועושה עוול גדול ליוקאנוביץ שעשה שם בית ספר.yedidel כתב:כשמכבי מתבנקרת וסוחטת תיקו עם טון מזל בבאזל, זה הישג מדהים.
שהנבחרת עושה אותו דבר בווילס, זה בושה.
די, תתאפסו. יש לנו שחקנים ברמה נמוכה מאוד, ואנחנו בהחלט נבחרת שצריכה לשחק על תוצאה.
קודם כל עלה עם בן בסט,טבח וזהבי,כבר 3 התקפיים כן? חלוץ כן?
תכנן מלכתחילה לתת לבאזל לתקוף בהתחלה ואז לבודד את זהבי בזה שבן בסט ירתק אליו את הבלמים.
אתמול מה היה? שום חלוץ טבעי,דאבור במשחק ראשון רציני בנבחרת לא מוצא ידיים ורגליים.
חלוץ כמו תומר חמד,חלוץ ליגה אנגלית שמתאים בול לסגנון משחק הזה,יושב על הספסל וזהבי בודד ומסכן שגם שמקבל כדור,אין לו מה לעשות איתו.
עוד במחצית עשה שינויים נכונים וראינו קצת שיפור,יותר החזקת כדור,הזדמנות ממשית של תומר חמד.
תקשיב זו דעתי,יש לנו חומר שחקנים מצויין בנבחרת וזה פשוט עוול לשחק ככה,מרתיח אותי העניין והכל מאהבת הנבחרת.
ועוד יותר מרתיח אותי שהמאמן שלך מרוצה כאילו זכה בלוטו.
אבל איך אמר מיודענו,כל בלון סופו להתפוצץ.
מה זה משנה איך הוא עלה, בסוף כולם עשו הגנה.אדום זקן כתב: כל כך לא נכונה ההשוואה הזאת ועושה עוול גדול ליוקאנוביץ שעשה שם בית ספר.
קודם כל עלה עם בן בסט,טבח וזהבי,כבר 3 התקפיים כן? חלוץ כן?
תכנן מלכתחילה לתת לבאזל לתקוף בהתחלה ואז לבודד את זהבי בזה שבן בסט ירתק אליו את הבלמים.
אתמול מה היה? שום חלוץ טבעי,דאבור במשחק ראשון רציני בנבחרת לא מוצא ידיים ורגליים.
חלוץ כמו תומר חמד,חלוץ ליגה אנגלית שמתאים בול לסגנון משחק הזה,יושב על הספסל וזהבי בודד ומסכן שגם שמקבל כדור,אין לו מה לעשות איתו.
עוד במחצית עשה שינויים נכונים וראינו קצת שיפור,יותר החזקת כדור,הזדמנות ממשית של תומר חמד.
תקשיב זו דעתי,יש לנו חומר שחקנים מצויין בנבחרת וזה פשוט עוול לשחק ככה,מרתיח אותי העניין והכל מאהבת הנבחרת.
ועוד יותר מרתיח אותי שהמאמן שלך מרוצה כאילו זכה בלוטו.
אבל איך אמר מיודענו,כל בלון סופו להתפוצץ.
ופערי הרמות בינינו לווילס יותר גדולים מאשר מכבי ובאזל, כי למכבי יש עוד תיאום וזרים.
- ForeverRed
חולק עליך בענק.yedidel כתב:
מה זה משנה איך הוא עלה, בסוף כולם עשו הגנה.
ופערי הרמות בינינו לווילס יותר גדולים מאשר מכבי ובאזל, כי למכבי יש עוד תיאום וזרים.
הפערים בין מכבי לבאזל הם שגדולים יותר.
באזל קבוצה שהגיעה בשנה שעברה לשמינית גמר אלופות, קבוצה עם מסורת של הצלחות באירופה.
הפעם האחרונה שוויילס הייתה בטורניר גדול רחוקה יותר אפילו מישראל.
מעבר לכך, מכבי שיחקה בשלב נוקאאוט במשחק חוץ על תוצאה.
זה לא דומה למה שראינו אתמול שאפילו לא ניסינו לנצח למרות שבהחלט יכולנו לעשות את זה.
אם אני סקאוט של קבוצה מאירופה אני לא רוצה לשמוע אחרי המשחק אתמול על שחקנים מישראל. עד כדי כך נראינו עלובים.