אתם תמימים אם אתם חושבים שהוא באמת דורש את המעל מיליון יורו שהוא מספר עליהם.
לא יראה טוב אם תגיד בפירוש "אני לא רוצה להישאר בהפועל באר שבע"? אז תגיד שאתה חושב שמגיע לך יותר, ותנקוב במספר לא רציונלי(ואני לא מדבר על פאי).
וכמובן שהוא צריך לשחק. כל עוד הוא טוב וצריכים אותו מקצועית ננצל אותו, אסור לנו לנהוג אחרת. לא מדבר מוסרית, זה פשוט לא חוקי ונחטוף על זה.
אם הוא לא ישחק טוב, וזה לא משנה אם זה כי הוא יהיה בתקופה רעה או כי הוא יזרוק ז*ן, הוא יסופסל, אין אפס.
בעצם במקרה של האופציה השנייה יש אפס
Noam98 כתב:אתם תמימים אם אתם חושבים שהוא באמת דורש את המעל מיליון יורו שהוא מספר עליהם.
לא יראה טוב אם תגיד בפירוש "אני לא רוצה להישאר בהפועל באר שבע"? אז תגיד שאתה חושב שמגיע לך יותר, ותנקוב במספר לא רציונלי(ואני לא מדבר על פאי).
וכמובן שהוא צריך לשחק. כל עוד הוא טוב וצריכים אותו מקצועית ננצל אותו, אסור לנו לנהוג אחרת. לא מדבר מוסרית, זה פשוט לא חוקי ונחטוף על זה.
אם הוא לא ישחק טוב, וזה לא משנה אם זה כי הוא יהיה בתקופה רעה או כי הוא יזרוק ז*ן, הוא יסופסל, אין אפס.
בעצם במקרה של האופציה השנייה יש אפס
אתה השני שכותב את זה, מה לא חוקי בלספסל אותו?
או חס ושלום לשלוח ליציע?
מישהו יכול להתווכח עם החלטה מקצועית של מאמן???
שום דבר טוב לא ייצא לנו מספסול שלו מלבד נקמנות. אנחנו יכולים רק להרוויח אם ישחק.
עם הדרישות הגבוהות שלו הוא שם על עצמו עוד יותר לחץ לשחק טוב.
צריך לחשוב כרגע עד הקיץ ולא צעד אחד מעבר. הרבה דברים יכולים להשתנות עד אז.
רק טוב ייצא מספסול שלו, ואני מתומכיו.
חושב שברגע שהוא לא יהיה הגורם המרכזי נקבל את מליקסון יותר חד. אני בטוח שכבר בשבת ניראה יותר טוב מבחינת שטף המשחק במידה וסוארס יכנס להרכב.
red ultras כתב:רק טוב ייצא מספסול שלו, ואני מתומכיו.
חושב שברגע שהוא לא יהיה הגורם המרכזי נקבל את מליקסון יותר חד. אני בטוח שכבר בשבת ניראה יותר טוב מבחינת שטף המשחק במידה וסוארס יכנס להרכב.
אתה מתומכיו ואתה טוען שטוב לנו לספסל אותו מבחינה מקצועית?
איך זה הולך ביחד אחי?
Eelect כתב:
אתה מתומכיו ואתה טוען שטוב לנו לספסל אותו מבחינה מקצועית?
איך זה הולך ביחד?
נחלק את זה לשתיים
1. למה אני מתומכיו? קודם כל מבחינה מקצועית הוא שחקן נהדר, שחקן של מספרים.
מבחינה לא מקצועית אני מבין את התסכול שלו - הוא הגיע לכאן והיה הדמות האהובה והיה קונצנזוס עד שמליקסון הגיע. מהרגע שמליקסון חזר הוא בכל חימום הרגיש את ההבדלים בווליום של השירה, בתגובות ברשתות החברתיות וגם בהיררכיה של ברק בכר. ברגע שהוא הבין שהוא לא יכול להיות פה כינור ראשון אין לו סיבה לעשות וויתורים ובגלל שמדובר במישהו שאין לו זיקה אמיתית למועדון וכל היחסים שעלו על שרטון (לא משנה באשמת מי, כולם אשמים) אין לו מה לחפש כאן. ואני מבין אותו.
2.למה אני חושב שהוא צריך לראות ספסל?
כי ברגע שהוחלט שהוא לא ממשיך פה, צריך לעבור הלאה. אני חושב שכולנו נוכחנו לדעת שכשבוזגלו בפורמה מליקסון חלש ולהפך. אני חושב שברגע שברק יוציא את בוזגלו מההרכב מליקסון יבין שזה עליו ויחד עם טוני ואוחנה יעלו את הרמה. כל ההתעסקות הבלתי נגמרת הזו בבוזגלו עושה נזק. והדבר הכי חשוב - מבחינתי מליקסון בכושר טוב מועיל יותר מבוזגלו בכושר טוב. ראינו את זה בעונה שעברה שבוזגלו נראה כמו הצל של עצמו ומליקסון סחב אותנו לאליפות.
שטויות.
הומלס, גצה ולבנדובסקי עברו לבאיירן וידעו זאת חודשים מראש.
למישהו זה הפריע?
לוותר על בוזגלו או לשרוק לו בוז זה טיפשי. הכרחי כדי לקחת אליפות.
וכל שיקול עתידי שתציגו מתבטל כי גם במחשבה לעתיד אליפות היא הדבר החשוב ביותר.
הוא תמיד היה ותמיד יהיה שכיר חרב, הבעיה היא יותר במחפשי הסמלים והקמעות בקהל שלנו שמכל שחקן מנסים לעשות אליל.
yossi כתב:שטויות.
למישהו זה הפריע?
הוא תמיד היה ותמיד יהיה שכיר חרב, הבעיה היא יותר במחפשי הסמלים והקמעות בקהל שלנו שמכל שחקן מנסים לעשות אליל.
אני לא חושב שאפשר להציג עמדה חד משמעית בעניין הזה.
כן, מבחינה מקצועית יש לבוזגלו הרבה מה לתרום במאבק האליפות. השאלה הגדולה היא מה יתלווה לתרומה המקצועית הזאת. איך יגיב הקהל? איך זה ישפיע על בוזגלו עצמו ועל האנרגיות של הקבוצה כולה?
גם לגודל הפער תהיה חשיבות. אם הוא יגדל אז האינטרס צריך להיות לספק את הדקות לשחקנים שיהיו פה גם בשנה הבאה ולא לשכירי חרב.
yossi כתב:שטויות.
למישהו זה הפריע?
בוזגלו הוא לא השחקן שיסחוב אותך לאליפות. הוא ייתן את המספרים שלו לאורך העונה כי כזה הוא. מבחינתי הרבה יותר חשוב שמליקסון ייקח תעניינים ליידים. לצערי כל עוד הזרקורים מכוונים לבוזגלו זה לא קורה. אולי משהו באופי המופנם של מליקסון גורם לו לקחת צעד אחורה שהוא מרגיש שהתפקיד הראשי בהצגה לא שלו.
מוכן לשים את הרגל שלי על זה שברגע שבוזגלו יזוז הצידה נראה מליקסון אחר.
לגבי גצה ולבנדובסקי, בוודאי שזה הפריע..מוזמן לשאול את הקהל שלהם. וגם מקצועית, הם הפסידו בגמר ליגת האלופות ולדעתי הם הפסידו גם את האליפות.
ForeverRed כתב:אני לא חושב שאפשר להציג עמדה חד משמעית בעניין הזה.
כן, מבחינה מקצועית יש לבוזגלו הרבה מה לתרום במאבק האליפות. השאלה הגדולה היא מה יתלווה לתרומה המקצועית הזאת. איך יגיב הקהל? איך זה ישפיע על בוזגלו עצמו ועל האנרגיות של הקבוצה כולה?
אז עכשיו צריך להתחיל להתנהל לפי הקהל? מה אנחנו בני יהודה?
אותו קהל שישרוק בוז הוא לא פחות שכיר חרב בעיני מבוזגלו אם הוא שם את האגו שלו לפני הצלחת הקבוצה.