עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
היום תראו את הצביעות של התקשורת.
אם זה היה טביב אלוהים ישמור מה היו עושים לו.
איזי הוא פרח מוגן וככה גם הוא מתנהג.
מכביסט היה וזבל נשאר. מכביזם הם קוראים לזה.
למאמנים פה אין כבוד עצמי.adomi כתב:בן זקן עבד יפה מאוד ב60 שניות של חסד שקיבל
שירצקי התכוון או לא התכוון הוא כבר לא ימשיך בקריית שמונה. אף מאמן לא יסכים לבוא לעבוד שם בתנאים האלה
יבואו כמו טט'לה.
מעמד המאמן (וגם רמתו יש לומר) בשפל בארץ וזה לא חדש.
קופמן לדוגמא טען בחמישי ביציע שכל מה שבכר עושה זה לעזור קצת למזל לעזור לו והאידיוט אוחנה כמובן מיד הצטרף.
שזה קו המחשבה שמשקף את הרוב, לא קשה להבין למה המאמנים והכדורגל (אפרופו השחקנים מאשדוד שמוכשרים אך שכונתיים) פה נראים ככה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נעזוב לרגע את איזי הפסיכי (ממש מתאים לו הכינוי למען האמת).
אולג קונונוב מאמן קרוסנאדר או משהו כזה שפוטר מהם מועמד על פי התקשורת הרוסית להחליף את ממוק ארבלדזה שיעשה את הדרך ההפוכה, ו-וואלה פרסמו את העניין הזה:
https://sports.walla.co.il/item/3017021" onclick="window.open(this.href);return false;
אם זה יקרה אז חבל, אני אתגעגע לממוקה.
אולג קונונוב מאמן קרוסנאדר או משהו כזה שפוטר מהם מועמד על פי התקשורת הרוסית להחליף את ממוק ארבלדזה שיעשה את הדרך ההפוכה, ו-וואלה פרסמו את העניין הזה:
https://sports.walla.co.il/item/3017021" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
אל תגזים. זה מעשה שלא יעשה, הנה על הקצה המזלג מהטוויטר:אדום זקן כתב:היום תראו את הצביעות של התקשורת.
אורן יוסיפוביץ' מוואלה:
"מישהו בדק אליבי למיקו ג׳מאל? השבוע האחרון של איזי יכול להיות עבודה שלו"
"מוטי עצבן אותי כשהחליט לפתוח עם שוער, אני גאה להכריז שמיניתי את בכר ורב״ש ביחד והחל מעכשיו אני זז הצדה עד 23:15" (יעני צוחק על איזי)
ענבל מנור עורך בONE:
"איזי שרצקי לא פחות הזוי (אבל פחות מודע לעצמו) מג'יג'י בקאלי או מאוריציו זמפאריני. הכניס את עצמו לרשימה מכובדת"
נועם אמיר מעריב:
"אולי באמת עדיף שאיזי שרצקי יפרד מקריית שמונה ומכדורגל בכלל"
צנציפר:
"זה כבר שיא השיאים.. "ראיתי שאיוניר פרשן טוב, אז החזרתי אותו".. מה זה אומר על איזי שפיטר את בן זקן דרך הרדיו כבר במיצית, ומה על איוניר.. מביך"
אנחנו נראה היום ונשמע מחר את אילו שבאמת קובעים בתקשורת מה דעתם.The red one כתב: אל תגזים. זה מעשה שלא יעשה, הנה על הקצה המזלג מהטוויטר:
אורן יוסיפוביץ' מוואלה:
"מישהו בדק אליבי למיקו ג׳מאל? השבוע האחרון של איזי יכול להיות עבודה שלו"
"מוטי עצבן אותי כשהחליט לפתוח עם שוער, אני גאה להכריז שמיניתי את בכר ורב״ש ביחד והחל מעכשיו אני זז הצדה עד 23:15" (יעני צוחק על איזי)
ענבל מנור עורך בONE:
"איזי שרצקי לא פחות הזוי (אבל פחות מודע לעצמו) מג'יג'י בקאלי או מאוריציו זמפאריני. הכניס את עצמו לרשימה מכובדת"
נועם אמיר מעריב:
"אולי באמת עדיף שאיזי שרצקי יפרד מקריית שמונה ומכדורגל בכלל"
צנציפר:
"זה כבר שיא השיאים.. "ראיתי שאיוניר פרשן טוב, אז החזרתי אותו".. מה זה אומר על איזי שפיטר את בן זקן דרך הרדיו כבר במיצית, ומה על איוניר.. מביך"
ואני מבטיח לך זה יהיה רך כמו חמאה.
קופמן,הללי,תומר לוי,פרימו כל אלה חברים שלו.
ותהיה בטוח שהיום גם תשמע אותו ביציע.
- The red one
רוצה ומאמין שיקרעו אותו בכל מקום.
מקווה שהוא פחדר אדום בנשמה כתב:נעזוב לרגע את איזי הפסיכי (ממש מתאים לו הכינוי למען האמת).
פעם שעברה החילוף מאמנים עשה להם רק טוב והמחליף התאים כמו כפפה ליד
בכל מקרה חילוף מאמנים בהתחלה יכול לגרום ללא מעט בעיות עד שהוא מכיר את הסגל וכו'
השאלה היא מה הם יביאו בינואר לחלק ההגנתי. אני מקווה שעד אז נפתח פער משמעותי שיהיה קשה להדביק. אנחנו ראויים לזה
השתן עלה לו לראש.The red one כתב:רוצה ומאמין שיקרעו אותו בכל מקום.
ככל שהוא מתבגר הוא נהיה דפוק יותר.
כל הפלנטרופיה שלו שווה לתחת אם הוא מלבין ככה פני אדם ברבים וגורם לו להיות במבוכה רבה.
והוא לא הראשון אגב.
השאלה היא מה באמת אומרים אצלכם על העניין הזה?adomi כתב:
מקווה שהוא פח
פעם שעברה החילוף מאמנים עשה להם רק טוב והמחליף התאים כמו כפפה ליד
בכל מקרה חילוף מאמנים בהתחלה יכול לגרום ללא מעט בעיות עד שהוא מכיר את הסגל וכו'
השאלה היא מה הם יביאו בינואר לחלק ההגנתי. אני מקווה שעד אז נפתח פער משמעותי שיהיה קשה להדביק. אנחנו ראויים לזה
אתה אישית תומך,נגד?
אדום זקן כתב: השאלה היא מה באמת אומרים אצלכם על העניין הזה?
אתה אישית תומך,נגד?

טוב, הבנתי בתקציר של 4 דקות משהו חשוב על פלטאהוזן.
הוא שוער בינוני שעושה פוזות של בופון בכל הדיפה של בעיטות קלות שהוא אמור לקחת וגורם לצופה האובייקטיבי להיות בטוח שהוא שוער ענק
הוא שוער בינוני שעושה פוזות של בופון בכל הדיפה של בעיטות קלות שהוא אמור לקחת וגורם לצופה האובייקטיבי להיות בטוח שהוא שוער ענק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קצת הומור אחיadomi כתב:
הוא מזכיר לי את סטויקוביץ.Totti כתב:טוב, הבנתי בתקציר של 4 דקות משהו חשוב על פלטאהוזן.
רק 25 קילו פחות
היו שטענו את זה גם על בוני גינצבורג.Totti כתב:טוב, הבנתי בתקציר של 4 דקות משהו חשוב על פלטאהוזן.