נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי הפועלעולה »

עם כל הכבוד ליוסיפוביץ' (ויש, המון) עדיף בשבילו שהוא לא יכתוב על זהבי בזמן הקרוב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yanivnew91 כתב: לא מצליח להסכים עם מה שכתב

הוא מנסה בעקיפין להצדיק את ההתנהגות של זהבי ולהפיל את האשמה על הקהל.

שרון דוידוביץ'- עוד כתב מוערך מאוד, רשם שגם פיקה בנבחרת ספרד מקבל בוז בכל איצטדיון שהנבחרת משחקת, הוא מגיב בצורה דומה?
אפשר לחפש מתחת לקש, אבל, הוא(יוסיפוביץ') יצא מזה כמו שצריך. הוא כתב בערך פעמיים שזהבי טעה ושהוא לא מצדיק וכו' וכו'

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שרון דוידוביץ'- עוד כתב מוערך מאוד, רשם שגם פיקה בנבחרת ספרד מקבל בוז בכל איצטדיון שהנבחרת משחקת, הוא מגיב בצורה דומה?
הוא לא הצדיק את זהבי בשום צורה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

זהבי בהתנהגות גועל נפש. אבל הקהל מגעיל עוד יותר. די ברור שאלו אוהדי מכבי חיפה שלא יודעים להפריד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

כשהאווירה מסביב לנבחרת תהיה כמו בספרד, אפשר יהיה להשוות. מה גם שזה מסיבות שונות לגמרי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אורי אדום בנשמה כתב:זהבי בהתנהגות גועל נפש. אבל הקהל מגעיל עוד יותר. די ברור שאלו אוהדי מכבי חיפה שלא יודעים להפריד.
שטויות במיץ עגבניות. הקהל לא שרק בוז או קילל מתחילת המשחק.
הקהל לא טיפש. האפס הזה חושב שזאת נבחרת זהבי, מתנהג בצורה ביזיונית על המגרש והקהל רואה את זה ולכן גם הגיב בבוז כלפיו.
למה טל בן חיים לא ספג בוז?למה שאר שחקני היריבות של חיפה לא ספגו בוז?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:זהבי בהתנהגות גועל נפש. אבל הקהל מגעיל עוד יותר. די ברור שאלו אוהדי מכבי חיפה שלא יודעים להפריד.
זה מה שימפמפו לך עכשיו כל צבא הסניגורים שלו.
ואני ישאל אותך משהו אחר.
האם זה היה המשחק הראשון של זהבי בסמי עופר?
האם בעבר ספג קללות?
והאם 200 איש צ'חצחים ככל שיהיו אמורים לגרום לך לזרוק את סרט הקפטן כאילו מדובר כאן בסמרטוט שזה הרגע שטפת איתו את הרצפה?

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

שלא יובן לא נכון
אני לא מחפש את יוסיפון, ההיפך הוא הנכון.

אבל הרגיש לי שהוא יותר מידי התעסק ב"זה הבנאדם וזה מה שהוא מביא איתו, תתמודדו" מאשר בחומרה של המעשה.

גם עכשיו שהוא מצייץ שתוך שנה שני השחקנים הישראלים הכי אהודים קיבלו בוז בסמי עופר, זה עוד ניסיון למצוא אשמים אחרים. רק לא זהבי

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

עד כמה שאני זוכר זהבי לא קיבל שריקות בוז מול אלבניה ובוסניה, מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?
שבכל הלילות הוא התנהג כמו אפס אבל אתמול הוא עשה את המעשה הכי מבזה בתולדות הספורט הישראלי.
לא נשאר לי כבר כלום חוץ מלצחוק מאלה שמשווים את זה לשריקות בוז לשחקן שלך, שזאת התנהגות ביזיונית בפני עצמה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

תכלס, זהבי אפס בן אדם קטן, אין ויכוח. אבל אני יכול להבין מאיפה זה בא
כבר 4-5 שנים שהתקשורת מלקקת לו בלי סוף, שמדברים כמה הוא גדול על הליגה, כמה הוא שובר שיאים.. ואז מגיע גם מאמן נבחרת סמרטוט שנהפך להיות השטיח של זהבי.. כל התקשורת המאמנים והפרשנים יצרו "מפלצת", יצרו בן אדם שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת, שחושב שהוא איזה אל וכל השחקנים האחרים צריכים לשרת אותו.. זה התוצאה של היצירת "מפלצת" הזאת.. ולא הוא לא תמיד היה כזה, שגוטמן היה מזמין אותו לסירוגין בתחילת הפריצה שלו במכבי הוא לא היה מעז להראות כמו שהוא היה אתמול, שאחרי כל כדור טועה צועק כמו ערס בשכונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yanivnew91 כתב:שלא יובן לא נכון
אני לא מחפש את יוסיפון, ההיפך הוא הנכון.

אבל הרגיש לי שהוא יותר מידי התעסק ב"זה הבנאדם וזה מה שהוא מביא איתו, תתמודדו" מאשר בחומרה של המעשה.

גם עכשיו שהוא מצייץ שתוך שנה שני השחקנים הישראלים הכי אהודים קיבלו בוז בסמי עופר, זה עוד ניסיון למצוא אשמים אחרים. רק לא זהבי
יותר טוב שיוסיפוביץ שבהחלט אדם עם ראש על הכתפיים ישאל את השאלות הנכונות.
ואם בכבוד עסקינן אז:
למה אריק זאבי,יעל ארד,אורן סמדג'ה,מיקי ברקוביץ,מוטי ארואסטי,ועוד ועוד למה הם זוכים כאן לכבוד של מלכים? להערצה על סף הסגידה?
למה תמיד יש כאן "חוסר" כבוד ליוסי בניון,ערן זהבי? אולי משהו בהתנהלות השחצנית שלהם? אולי משהו בזה שהם בטוחים שהם יודעים הכל ואלופי העולם בלהטיף לנו מוסר?
לפני 15 או 20 שנה קרה מקרה חמור שבעתיים.
שחקן ערבי,אם אני לא טועה עבאס סואן עלה לשחק בטדי עם מדי הנבחרת וקיבל קללות קשות מאוד.
והוא יכול היה בקלות לעשות סצינות וגם מוצדקות הרבה יותר,אבל בחר בסופו של יום להמשיך הלאה.
יוסי בניון וערן זהבי עסוקים במקום להביא תוצאות,להטיף לנו כל פעם מחדש
והעם הזה לא יכול לסבול שמטיפים לו,בטח כאלו שלא הביאו לנו כלום.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: יותר טוב שיוסיפוביץ שבהחלט אדם עם ראש על הכתפיים ישאל את השאלות הנכונות.
ואם בכבוד עסקינן אז:
למה אריק זאבי,יעל ארד,אורן סמדג'ה,מיקי ברקוביץ,מוטי ארואסטי,ועוד ועוד למה הם זוכים כאן לכבוד של מלכים? להערצה על סף הסגידה?
למה תמיד יש כאן "חוסר" כבוד ליוסי בניון,ערן זהבי? אולי משהו בהתנהלות השחצנית שלהם? אולי משהו בזה שהם בטוחים שהם יודעים הכל ואלופי העולם בלהטיף לנו מוסר?
שחקן ערבי,אם אני לא טועה עבאס סואן עלה לשחק בטדי עם מדי הנבחרת וקיבל קללות קשות מאוד.
והוא יכול היה בקלות לעשות סצינות וגם מוצדקות הרבה יותר,אבל בחר בסופו של יום להמשיך הלאה.
תשתחווה כשאתה אומר בניון

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב: יותר טוב שיוסיפוביץ שבהחלט אדם עם ראש על הכתפיים ישאל את השאלות הנכונות.
ואם בכבוד עסקינן אז:
בגלל התרבות. אתה משווה את אלה שבאים למגרשי הכדורגל לאלה שבאים לגודו, כדורסל או טניס???
אתם מתעלמים מהעובדה ששחקן נבחרת מקבל קללות ובוז. מה זה? מה החוסר תרבות הזאת? איך מצפים להגיע למשהו בכלל כשזו האווירה מסביב? זהבי טעה בגדול ונענש, אבל תגידו לי מאיפה כל ההתייפייפות הזו באה? כבר שנים שאתם כותבים כמה אתם מתים שהנבחרת בזיונית ואתם מתים שתפסיד, אז מה פתאום סרט הקפטן נהיה כזה דבר קדוש?
איך חוסר התרבות הזה עובר לסדר היום ואתם עוד מצדיקים אותו? מה הפלא שזה ככה...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בקיצור מי מחליף את ביטון נגד איטליה? חאתם?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

כל הכבוד לאלישע שהצליח להציג את תצוגת הכדורגל אולי הכי גרועה בכל הזמנים של הנבחרת, ועדיין לגרום שאף אחד לא ידבר על זה.
זה כבר אומנות בגניבת דעת.

ידע שעם מקרה זהבי אפשר לצאת פה בזול תקשורתית על התצוגת נפל המביכה הזו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שלח תגובה