אז איך ידעת למה אני מתכוון?Totti כתב: לא רואה ת'שיט
דיי נו, זיהו אותך צורח בקהל בנווה אילן, אל תצנטע.
הבנתי שהיה משחק דיי מהנה בבלומפילד היום. איזה גול מצחיק של פלט. משאיר קרב דיי פתוח לסמי עופר.
עריכה: חחח באמת נראה שהם התנשקו בפה

אז איך ידעת למה אני מתכוון?Totti כתב: לא רואה ת'שיט
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2427717513" onclick="window.open(this.href);return false;Totti כתב:היתה נשיקה בפה בין עזוז לצרויה או שאני לא רואה טוב??
מדברים על החרא הזה בכל פינהאדום בלב בנשמהההה כתב: אז איך ידעת למה אני מתכוון?
דיי נו, זיהו אותך צורח בקהל בנווה אילן, אל תצנטע.
הבנתי שהיה משחק דיי מהנה בבלומפילד היום. איזה גול מצחיק של פלט. משאיר קרב דיי פתוח לסמי עופר.
עריכה: חחח באמת נראה שהם התנשקו בפה
וורמוט היה טוב בשבת אבל העיקר היה יוסי, ולא הייתה יריבהTotti כתב:חשבתי שחיפה רצים לאליפות אחרי שבת וורמוט חותם בבארסה.
לא נגע בכדור 70 דק'
yakar כתב:לא זוכרים שאצלנו בונפלד ובלאיץ נתנו נשיקה נשיקה? חחח
זה תלוי בהגרלה, אם יוצא למשל מכבי חיפה מכבי תל אביב, ואנחנו מול סכנין, אז המשחק הראשון יפוצץ את סמי, בשני הוא יהיה חצי מלא.אדום בלב בנשמהההה כתב:סכנין עולה מה שאומר שיביאו כמות גבוהה גם כן בסמי עופר. הנחה שליפה ות״א עולים לא יהיה מנוס מלפצל את חצאי הגמר, השאלה אם זה אפשרי.
איך שלא תסובב את זה יצא לך ככה אם אלה יהיו 4 העולות.אנחנו-ת"א, אנחנו-חיפה או ת"א-חיפה . למרות שלאו דווקא שהמשחק השני יהיה חצי מלא. סכנין תביא לסמי כמות נאה מאוד, הם תמיד מתעלים על עצמם במעמדים כאלה.Noam98 כתב: זה תלוי בהגרלה, אם יוצא למשל מכבי חיפה מכבי תל אביב, ואנחנו מול סכנין, אז המשחק הראשון יפוצץ את סמי, בשני הוא יהיה חצי מלא.
אפשר לשחק באותו יום בשעות שונות ובמגרש שונה.אדום בלב בנשמהההה כתב:סכנין עולה מה שאומר שיביאו כמות גבוהה גם כן בסמי עופר. הנחה שליפה ות״א עולים לא יהיה מנוס מלפצל את חצאי הגמר, השאלה אם זה אפשרי.
המשחקים היחידים שאני זוכר שהוא החסיר העונה או לפחות לא שיחק 90 דקות, זה נגד היברניאנס באירופה ונגד רמה"ש בגביע.yossi כתב:רוצה להאמין שזהבי ובעיקר אלברמן ייגמרו מתישהו במרץ-אפריל.
משחקים מספר גבוה של דקות בכל מונח אפשרי. יש מצב שזהבי בין הגבוהים באירופה (מוקדמות + בתים בצ'מפיונס + נבחרת).
חבל שאלברמן לא היה בנבחרת.
וואלה צודק, תמשחק הפחות אטרקטיבי אפשר לעשות בטרנר(רק אם זה חיפה-סכנין, מכבי לא תדרך פה ואיתנו זה לא הוגן), או במושבה/נתניה.אדום בלב בנשמהההה כתב: איך שלא תסובב את זה יצא לך ככה אם אלה יהיו 4 העולות.אנחנו-ת"א, אנחנו-חיפה או ת"א-חיפה . למרות שלאו דווקא שהמשחק השני יהיה חצי מלא. סכנין תביא לסמי כמות נאה מאוד, הם תמיד מתעלים על עצמם במעמדים כאלה.
ולא אמרתי ששני המשחקים חייבים להיות בסמי.