נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי yossi »

אדום זקן כתב:אני לא מתחבר לכדורגל כזה.
בטח שלא נבחרת ישראל שאמורה לרכז את שלל הכשרונות שיש כאן ויש כאן מספיק.
צריך רק מאמן עם ביצים שידחוף קדימה ולא גונב דעת או השותף שלו שאומר תיקו משקף.
וכן הפסדנו כאן לווילס שזה בייל ועוד עשרה רק בגלל זחיחות של מאמן שאחרי הניצחון על בוסניה בכה כמו ילד קטן מקום שיחזיר את השחקנים שלו לקרקע ומהר.
מוזר שדווקא מי שאמר את זה כאן יצא על אלישע שנה שעברה עם אותו סגנון משחק.
איפה נעלמו הסיסמאות על "עדיף לסיים מקום חמישי,העיקר שנראה כדורגל".
אל תהיו חביתות.
איזה כישרונות בדיוק יש כאן?
לווילס, בלגיה ובוסניה סגל עדיף.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מצחיק שווילס זה "בייל ועוד 10" ואצלנו זה "שלל כישרונות". לא משנה שחצי הרכב שם משחק בפריימרליג ואצלנו השחקן הכי בכיר נע בין צסק"א מוסקבה למכבי ת"א

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

וכן הפסדנו כאן לווילס שזה בייל ועוד עשרה רק בגלל זחיחות של מאמן שאחרי הניצחון על בוסניה בכה כמו ילד קטן מקום שיחזיר את השחקנים שלו לקרקע ומהר.
אל תהיו חביתות.
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:מצחיק שווילס זה "בייל ועוד 10" ואצלנו זה "שלל כישרונות". לא משנה שחצי הרכב שם משחק בפריימרליג ואצלנו השחקן הכי בכיר נע בין צסק"א מוסקבה למכבי ת"א
כשהשחקנים שלך יגדלו באנגליה ולא ייחשבו לזרים, גם לך יהיו לא מעט שחקנים בפרמייר ליג.

תפסיקו לגנוב דעת, וויילס זאת נבחרת בינונית ואפורה שתפסה מומנטום בקמפיין הזה וניצחה משחקים בשיניים. לא צריך להפוך אותה לארגנטינה.

התצוגה הערב מצטרפת לעוד שלל הצגות נוספות תחת חסותו של גוטמן. תצוגות והרכבים שמעוררים רפלקס של הקאה ולא של התלהבות מהנבחרת ורצון לצפות בכדורגל.

אם ככה הוא מתכוון להגיע ולהיראות ביורו אז עדיף להישאר בבית. גם בונקר צריך לדעת לעשות.
לא יודע מה איתכם, אני מתבייש אחרי משחקים כאלה. שירות רע מאוד שמגמד את הכדורגל הישראלי.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

ForeverRed כתב: כשהשחקנים שלך יגדלו באנגליה ולא ייחשבו לזרים, גם לך יהיו לא מעט שחקנים בפרמייר ליג.

תפסיקו לגנוב דעת, וויילס זאת נבחרת בינונית ואפורה שתפסה מומנטום בקמפיין הזה וניצחה משחקים בשיניים. לא צריך להפוך אותה לארגנטינה.

התצוגה הערב מצטרפת לעוד שלל הצגות נוספות תחת חסותו של גוטמן. תצוגות והרכבים שמעוררים רפלקס של הקאה ולא של התלהבות מהנבחרת ורצון לצפות בכדורגל.

אם ככה הוא מתכוון להגיע ולהיראות ביורו אז עדיף להישאר בבית. גם בונקר צריך לדעת לעשות.
לא יודע מה איתכם, אני מתבייש אחרי תצוגות כאלה. שירות רע מאוד שמגמד את הכדורגל הישראלי.
+1
בלשון המעטה משחק שאין מה להתגאות בו.
אפשר לשחק הגנתי אבל לא להגזים. לא לבעוט למסגרת 90 דקות מול נבחרת שהיא לא ברזיל או גרמניה זה מביך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אל תהיו חביתות.
אני מעולם לא אמרתי לגבי הנבחרת שעדיף לשחק יפה ולהפסיד מאשר לשחק מכוער ולנצח/לאסוף נקודות מול קבוצות טובות מאיתנו, אז אני לפחות לא חביתה.

"שלל הכשרונות שיש כאן". אין לך שחקן אחד בסגל שמשחק ב5 הליגות הטובות באירופה (נגיד שגם הצרפתית בפנים). בוולס יש 6 שפותחים בקביעות העונה בקבוצות פריימר ליג עד כה. אז באמת סליחה שלא קרענו אותם.

אין שום קשר בין אלישע לנבחרת. כשאלישע משחק עם סגל עדיף ותקציב גדול יותר ונראה ככה זה לא לגיטימי. כגראת' בייל וארון ראמזי משחקים מול בלם שהפםסיד ב2 משחקי הליגה לקבוצות שרק עלו ליגה ושוער שחטף עד כה 12 שערים ב6 משחקים, אז צריך להודות למי שצריך שזה נגמר רק 0-0.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

התוצאה טובה, הדרך נוראית.

נבחרת ששואפת להעפיל לטורניר גדול חייבת גם לשחק כדורגל ולא רק להרחיק כדורים 90 דק'.

אני קורא לכם חד משמעית לא לתת את הדוגמא של יוון לעולם יותר, זה עוול משווע.
יוון היתה נבחרת אפורה, אבל אחת היעילות ששיחקו וישחקו בכדורגל העולמי אי פעם, גרמניה לעניים אם תרצו.

אל תציגו אותם כחבורת נגרים שבעטו כדורים לעננים, צריך הרבה יותר מזה כדי לזכות בגביע אירופה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב:התוצאה טובה, הדרך נוראית.

נבחרת ששואפת להעפיל לטורניר גדול חייבת גם לשחק כדורגל ולא רק להרחיק כדורים 90 דק'.

אני קורא לכם חד משמעית לא לתת את הדוגמא של יוון לעולם יותר, זה עוול משווע.
יוון היתה נבחרת אפורה, אבל אחת היעילות ששיחקו וישחקו בכדורגל העולמי אי פעם, גרמניה לעניים אם תרצו.

אל תציגו אותם כחבורת נגרים שבעטו כדורים לעננים, צריך הרבה יותר מזה כדי לזכות בגביע אירופה
מול בוסניה בבית שיחקת כדורגל, גם מול אנדורה וקפריסין בחוץ, גם מול אנדורה בבית ואפילו במחצית השנייה מול בלגיה שנשארת רק עם מחמאות, כמו תמיד.

אז כן יודעים לשחק כדורגל, גם אם זה רק מול נמושות.

בנתיים...בלגיה לא מצליחה להבקיע מול קפריסין...דק 76 שם...ואני בכלל לא בטוח שאנחנו נצליח לנצח אותם בטדי, הם משחקים טוב מאוד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב: אל תציגו אותם כחבורת נגרים שבעטו כדורים לעננים, צריך הרבה יותר מזה כדי לזכות בגביע אירופה
לא לעננים, יותר לראש של חריסטאס, אבל הם לא היו רחוקים מחבורת נגרים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:
לא לעננים, יותר לראש של חריסטאס, אבל הם לא היו רחוקים מחבורת נגרים.
מאחל לך שתזכה עוד בחייך לראות חבורת "נגרים" כאלו בכחול לבן שלנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

כשמכבי מתבנקרת וסוחטת תיקו עם טון מזל בבאזל, זה הישג מדהים.
שהנבחרת עושה אותו דבר בווילס, זה בושה.

די, תתאפסו. יש לנו שחקנים ברמה נמוכה מאוד, ואנחנו בהחלט נבחרת שצריכה לשחק על תוצאה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בואו נהיה כנים.
זה אחד הבתים הכי קשים במוקדמות
זה הדירוג לפני המוקדמות:
בוסניה
בלגיה
ישראל
ווילס
בכל סיטואציה שבה הבוסנים לא מתרסקים בפתיחה (הינו חלק מהריסוק הזה) אנחנו מקום 4 קל.
כל נקודה בכל מקום חשובה, ושום דבר לא קל והכל במלחמה קשה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מעולם לא אמרתי לגבי הנבחרת שעדיף לשחק יפה ולהפסיד מאשר לשחק מכוער ולנצח/לאסוף נקודות מול קבוצות טובות מאיתנו, אז אני לפחות לא חביתה.

"שלל הכשרונות שיש כאן". אין לך שחקן אחד בסגל שמשחק ב5 הליגות הטובות באירופה (נגיד שגם הצרפתית בפנים). בוולס יש 6 שפותחים בקביעות העונה בקבוצות פריימר ליג עד כה. אז באמת סליחה שלא קרענו אותם.

אין שום קשר בין אלישע לנבחרת. כשאלישע משחק עם סגל עדיף ותקציב גדול יותר ונראה ככה זה לא לגיטימי. כגראת' בייל וארון ראמזי משחקים מול בלם שהפםסיד ב2 משחקי הליגה לקבוצות שרק עלו ליגה ושוער שחטף עד כה 12 שערים ב6 משחקים, אז צריך להודות למי שצריך שזה נגמר רק 0-0.
רק מזכיר לך תקופות שספרד של ראול, אנגליה של ג'רארד וצרפת, אירלנד ושוויץ יורקות דם כדי להוציא פה תיקו.
אז תוכל לתת לי את כל הדוגמאות האלו.
בינתיים נאתכו שנותן לך גול או בישול כל שבוע ברוסיה מסריח לך בנבחרת את המגרש כאילו שהוא בבית"ר נורדיה שהוגרלה בסיבוב ח' של גביע המדינה נגד מכבי ת"א.
גועל נפש של משחק. יכול להיות שזה ישתלם, אבל זו לא הדרך. ראינו את הנבחרת הזו משחקת הרבה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עדיף לסיים בתיקו מביך מאשר לצאת עם תבוסה.
תבינו כבר שזאת הרמה של הנבחרת ואסור לנו לחשוב אחרת...
גרנט הבין את זה ובזכותו כמעט עלינו למונדיאל בבית שהיינו בשוויון עם כל הנבחרות החזקות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yossi כתב: איזה כישרונות בדיוק יש כאן?
לווילס, בלגיה ובוסניה סגל עדיף.
דיברנו על ווילס.
וכן אולי זה יפתיע אותך,אבל כמות הכשרונות שיש כאן כמעט ולא נופלת מזו שהייתה כאן בימי רביבו,ברקוביץ.
אבל אתה יודע מה ההבדל? שנגד צרפת בפארק דה פרנס,עומד לך ברקוביץ ילד בן 20 עם ביצים משיש ואומר אפשר לנצח,בזמן שהמאמן שלך לפני אנדורה נותן לך תחושה כאילו אנחנו הולכים לשחק נגד נבחרת ברזיל.
יש לו בסגל כמות חלוצים איכותיים שלא הייתה כאן שנים.
חמד,דמארי,טוטו תמוז,בן שהר בתקופה ההיא היה רק רונן חרזי ואחרי זה קצת אלון מזרחי.
יש לך קישור אחורי שמורכב משחקנים שמשחקים בליגות אירופאיות וגם תתפלא באמת משחקים,נאתכו,ניר ביטון,כיאל.
יש לך קיצונים שלא נופלים מאלון חזן ורביבו.
מליקסון,בוזגלו,רפאלוב,טב"ח,תן לי שחקן אחד בווילס עם כשרון כזה ותוציא את בייל אחד לדור.
יש לך את זהבי שנמצא בכושר הכי טוב בקריירה שלו,אז למה אנחנו נראים כמו חתולים מפוחדים?
אפשר להגיד על שרף הכל,וולגארי,זקן טרחן ואמנם גם איתו לא הגענו ליורו,אבל איזה נבחרות שיחקו איתנו,צרפת,ספרד,רומניה,בולגריה של סטויצקןב,אוסטריה בשיאה וכולם כמו שאמרו כאן ירקו דם.
אני זוכר תקופות שהנבחרת שיחקה ואנשים לא יצאו מהבתים,היום הם לא מעניינים אף אחד.
וזה רק גישה של מאמן פחדן,חסר מעוף שמשדר פאניקה ופחד כל הזמן.
מה בדיוק ציפית שנעשה אתמול שעולים בהרכב 9 שחקנים כולם עם אורנטצייה הגנתית ומאמן שמשדר פחד מול ווילס שתוציא ממנה את בייל לא שמה לך שער חודש.

שלח תגובה