תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי סניור »

שמעון א כתב: זה הזוי אחי
אז בתכלס, לכל עיתונאי יש כוח להרוס כל כל קבוצה מבפנים.
לא ככה?
בהחלט.
כל ציטוט 'מקור ב...' הוא מבחינתי שקר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

התשובה היא כן.
שים לב - רק התחלף הכתב שמסקר אותנו בוואלה ופתאום יש מלא ציטוטים והצהרות

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

שמעון א כתב:שאלה חברים

אם עיתונאי מפרסם ציטוט של גורם במועדון או שחקנים בקבוצה... לדוגמא:"אם ננצח את מכבי, נצא לדך חדשה"?
בודקים אותו האם הציטוט הזה הוא נכון בכלל?
זאת אומרת, האם בתכלס הוא יכול להמציא ציטוט, ולעולם אם אחד לא יכול לדעת אם זה אמת או שקר?
לא חייבים אפילו לצוטט, אפשר לשנות איך שרוצים מתי שרוצים. לדוגמא פרימו שאל את שיר צדק שאלה על תוספי מזון, שיר ענה ״אני לא יכול להתראיין בנושא״ והכותרת הייתה ״בקבוצה משתיקים אותנו״ או משהו בסגנון. פרימו יכול להראות צילום מסך ולטעון שזה מה שהוא הבין ממנו, אבל אתה כבר מבין את הפואנטה של המניפולציה התיקשורתית.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ציטוט בעילום שם = פייק ניוז

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

שמעון א כתב:שאלה חברים

אם עיתונאי מפרסם ציטוט של גורם במועדון או שחקנים בקבוצה... לדוגמא:"אם ננצח את מכבי, נצא לדך חדשה"?
בודקים אותו האם הציטוט הזה הוא נכון בכלל?
זאת אומרת, האם בתכלס הוא יכול להמציא ציטוט, ולעולם אם אחד לא יכול לדעת אם זה אמת או שקר?
צנציפר פיברק ראיון עם אניימה. מה זה בשבילו להדביק ציטוט לשחקן אנונימי?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דן איינבינדר בראיון לוואלה:

"בוא נעשה סדר - אם לא הייתי רוצה, לא הייתי עוזב את באר שבע. באיזשהו מקום עשו לי עוול עם כל הטרייד הזה. אריק סאבו הגיע לבאר שבע עוד לפני שחתמתי בבית"ר וללא קשר אליי. בלי הסכמה שלי זה לא היה קורה. הייתה סיטואציה שבה משה חוגג מאוד רצה אותי ונלחם עליי, ובחרתי להיות איפה שהכי רוצים אותי. להגיד לך שלא הפתיעה אותי או אכזבה אותי העובדה שוויתרו או לא נלחמו עליי באר שבע? זה לא יהיה נכון, אבל מכיוון שההצעה הייתה מבית"ר הכול היה קל יותר. אם ההצעה הייתה מקבוצה אחרת, לא בטוח בכלל שזה היה קורה.

"בבאר שבע הרגשתי מנהיג. הרגשתי את זה מהשחקנים, מהצוות המקצועי ומי שגרם לי הכי הרבה להרגיש ככה זאת אלונה ברקת. בהרבה מאוד שיחות איתה היא באה והדגישה בפניי שאני מהמנהיגים שלה ושל הקבוצה, שהיא סומכת עליי שאוביל בחדר ההלבשה. במגרש זה נתן המון כוח. היה לי חיבור מצוין עם המועדון, הייתה לי חוויה אדירה, ולמרות כל הסיום הקצת צורם אני אקח משם את כל הדברים הטובים. שיחקתי בעונה הזאת יותר מ-50 משחקים, לקחתי אליפות, הייתי דומיננטי ואני בטוח שגם אם היו שואלים את ברק בכר היום אם הוא רוצה אותי, אצלו התשובה שלו הייתה מאוד ברורה. כנראה שהיו דברים מסביב או כאלה שאני לא מעורה בהם שגרמו להחלטה, אבל אני כבר מזמן לא מתעסק בזה".

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

דבר אחד אי אפשר לקחת מאיינבינדר, תמיד נתן 100%, נתן את התחת על המגרש ועל כך אני מעריך אותו מאוד.
חוץ מזה גם שיר השחקן שלו מהאהובים :)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:דן איינבינדר בראיון לוואלה:

"בוא נעשה סדר - אם לא הייתי רוצה, לא הייתי עוזב את באר שבע. באיזשהו מקום עשו לי עוול עם כל הטרייד הזה. אריק סאבו הגיע לבאר שבע עוד לפני שחתמתי בבית"ר וללא קשר אליי. בלי הסכמה שלי זה לא היה קורה. הייתה סיטואציה שבה משה חוגג מאוד רצה אותי ונלחם עליי, ובחרתי להיות איפה שהכי רוצים אותי. להגיד לך שלא הפתיעה אותי או אכזבה אותי העובדה שוויתרו או לא נלחמו עליי באר שבע? זה לא יהיה נכון, אבל מכיוון שההצעה הייתה מבית"ר הכול היה קל יותר. אם ההצעה הייתה מקבוצה אחרת, לא בטוח בכלל שזה היה קורה.

"בבאר שבע הרגשתי מנהיג. הרגשתי את זה מהשחקנים, מהצוות המקצועי ומי שגרם לי הכי הרבה להרגיש ככה זאת אלונה ברקת. בהרבה מאוד שיחות איתה היא באה והדגישה בפניי שאני מהמנהיגים שלה ושל הקבוצה, שהיא סומכת עליי שאוביל בחדר ההלבשה. במגרש זה נתן המון כוח. היה לי חיבור מצוין עם המועדון, הייתה לי חוויה אדירה, ולמרות כל הסיום הקצת צורם אני אקח משם את כל הדברים הטובים. שיחקתי בעונה הזאת יותר מ-50 משחקים, לקחתי אליפות, הייתי דומיננטי ואני בטוח שגם אם היו שואלים את ברק בכר היום אם הוא רוצה אותי, אצלו התשובה שלו הייתה מאוד ברורה. כנראה שהיו דברים מסביב או כאלה שאני לא מעורה בהם שגרמו להחלטה, אבל אני כבר מזמן לא מתעסק בזה".
אחד מהשחקנים שהיו צריכים להשאר.
שחקן שנותן את התחת.
איתו היה יכול להיות לנו אמצע מעניין לדעתי האישית.
חבל ששחררו אותו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מה זה עכשיו דורון בן דור מסקר אותנו ב one ?
מה קרה לכלפי?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב:מה זה עכשיו דורון בן דור מסקר אותנו ב one ?
מה קרה לכלפי?
שמעון תירגע אח שלי היקר.
כלפי בחופש השבוע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חייב לדעת מי זה אצלנו שמדבר עם התקשורת ומוציא כותרות כאלה.
חזרנו אחורה כמה שנים לדיברוים בלי הפסקה של שחקנים ואנשים מהמועדון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

על מה אתה מדבר שמעון? לא ראיתי שום דבר חריג מדיי בשלושת האתרים הגדולים

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חייב לרשום כאן משהו שמאוד הפריע לי.
בימים האחרונים שמענו ראיונות הן של שחקנים וגם של המנכ"ל ואמירות של כל מיני גורמים במועדון על מכבי ת"א,שהוא מועדון מצויין,קבוצה מצויינת וטובה יותר מאיתנו וקומפלימנטים מכאן עד תאילנד.
עכשיו,שאנחנו מדברים על זה ביננו שיחות חולין,בפורום זה עניין אחד,אילו דעות לכאן או לכאן.
שהמועדון מדבר על זה,יש כאן טעם רע,חוסר פאסון וזה בדיוק ההבדל ביננו לבינם.
כי כשהם רדפו אחרינו,תמיד הם טענו שהם טובים יותר,יש להם סגל טוב יותר,כתבי החצר עבדו שם שעות נוספות.
לא שמעתי בחיים את הפועל מפרגנים לביתר,את ביתר מפרגנים להפועל,לא כי לא מגיע,כי וצריך להיות פאסון למועדון שמחשיב עצמו גדול.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב:חייב לרשום כאן משהו שמאוד הפריע לי.
בימים האחרונים שמענו ראיונות הן של שחקנים וגם של המנכ"ל ואמירות של כל מיני גורמים במועדון על מכבי ת"א,שהוא מועדון מצויין,קבוצה מצויינת וטובה יותר מאיתנו וקומפלימנטים מכאן עד תאילנד.
עכשיו,שאנחנו מדברים על זה ביננו שיחות חולין,בפורום זה עניין אחד,אילו דעות לכאן או לכאן.
שהמועדון מדבר על זה,יש כאן טעם רע,חוסר פאסון וזה בדיוק ההבדל ביננו לבינם.
כי כשהם רדפו אחרינו,תמיד הם טענו שהם טובים יותר,יש להם סגל טוב יותר,כתבי החצר עבדו שם שעות נוספות.
לא שמעתי בחיים את הפועל מפרגנים לביתר,את ביתר מפרגנים להפועל,לא כי לא מגיע,כי וצריך להיות פאסון למועדון שמחשיב עצמו גדול.
והם יצאו מגוחכים תמיד. מזל שאין אצלנו איזה טב"ח שיגיד "הבלוף יתגלה בסוף"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
והם יצאו מגוחכים תמיד. מזל שאין אצלנו איזה טב"ח שיגיד "הבלוף יתגלה בסוף"
לא עניין של מגוחכים,וטבח זה לא העניין,הוא אמר את זה בתקופת אלישע והוא בטח לא דוגמא.
מועדון צריך לשמור על הפאסון שלו,להגיד "היו יותר טובים וניצחו" ובכך לסיים.
לא צריך להאדיר אותם יתר על המידה.
שום מועדון בעולם לא עושה את זה לנמסיס שלו,אלה אם כן תגיד לי שאנחנו מודל אחר,התנהלות אחרת,אתה מדבר שטויות וכו'

שלח תגובה