נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
עדיף לא היה מתראיין. אפילו לא מצטער על מה שעשה.
אמיתי.CrazyRed7 כתב:קראתי עכשיו שזהבי כעס על אצילי ועל מכבי(וקרויף במיוחד) על שאצילי קיבל את החולצה מספר 7 בקיץ.
זה אמיתי?
מהביוגרפיה שלו.
לפחות במשהו אחד הוא צודק - 40 שנה לא עלינו ו40 שנה לא נעלה.
בגלל אנשים כמוהו לא נעלה עוד 40 שנה.nir767676 כתב:לפחות במשהו אחד הוא צודק - 40 שנה לא עלינו ו40 שנה לא נעלה.
ביום שיבינו שאנחנו חבורת נגרים שגרועים בכדורגל ויתחילו לשחק בהתאם, אולי אז יהיה לנו סיכוי לגרד מונדיאל דרך בונקרים.
כל עוד נמשיך לבוא בפוזת EZ7 מיייייי אלה מקדוניה בכלללל, אנחנו נמשיך לקבל עקיצות.
לא הבנת למה הוא התכוון לדעתי,הפועלעולה כתב: בגלל אנשים כמוהו לא נעלה עוד 40 שנה.
ביום שיבינו שאנחנו חבורת נגרים שגרועים בכדורגל ויתחילו לשחק בהתאם, אולי אז יהיה לנו סיכוי לגרד מונדיאל דרך בונקרים.
כל עוד נמשיך לבוא בפוזת EZ7 מיייייי אלה מקדוניה בכלללל, אנחנו נמשיך לקבל עקיצות.
הוא התכוון שאין תרבות, אין עם מי ועם מה לעבוד, ממנים איזה כלומניק שקשור לכדורגל כמו שאני קשור לבניית ציפורניים כיו"ר התאחדות כי הוא צריך ג'וב, והכלומניק ממנה מאמן שהיה צריך לפרוש לפני 15 שנה.
גם אם השחקנים טובים, ככה לא נגיע רחוק
אלישע לוי : "יש פער גדול בין המוכנות שלנו לתוצאה"
שזה בעצם מכבסת מילים הרבה פחות מוקצנת ל-"בגדול אני מאמן אדיר שעושה את המקסימום אבל יש לי חרא שחקנים"
לך מפה כבר גנב דעת.
שזה בעצם מכבסת מילים הרבה פחות מוקצנת ל-"בגדול אני מאמן אדיר שעושה את המקסימום אבל יש לי חרא שחקנים"
לך מפה כבר גנב דעת.
מי שמגן על זהבי, מעניין מה יגיד פיקה שאוכל שריקות בוז על בסיס יומי במשחקי הנבחרת, הבנאדם מוריד את הראש וממשיך לשחק כמו גדול. כל זה והוא לא משחק בליגת הפח בסין.
בקשר לנבחרת, אני פאקינג לא מאמין שביטון נפצע, צריכים לעשות הכל ולא לשלוח שחקנים לנבחרת ההרוסה הזאת, אין טעם, הכל רקוב שם. איזה מנחוס.
בקשר לנבחרת, אני פאקינג לא מאמין שביטון נפצע, צריכים לעשות הכל ולא לשלוח שחקנים לנבחרת ההרוסה הזאת, אין טעם, הכל רקוב שם. איזה מנחוס.
זהבי, כמו בניון לפניו, צודק בביקורת על ההתנהלות בנבחרת ובכדורגל הישראלי בכלל.
אבללל הדרך של שניהם לרומם את עצמם מעל כל המדינה רק בגלל שהם כוכבים גדולים היא מוטעית ומעוררת אנטגוניזם גדול.
האובססיה הזאת שלהם לכבוד, להכרה, להערצה- מובילה אותם למקומות מאוד לא טובים. לא ברור מאיפה זה בא.
אתם שחקנים בנבחרת, גם אם יש לכם ביקורת, תשמרו אותה בבטן או שתשמיעו אותה לאוזניים הרלוונטיות.
זהבי תמיד היה ילד חרא אז זה פחות מפתיע אותי, אבל על בניון אני לא מפסיק להצטער כי הוא באמת אדם איכותי שיודע איך דברים צריכים להתנהל בכדורגל שלנו. הערצתי את האיש עד שהתחיל לברבר בשלהי הקריירה.
אבללל הדרך של שניהם לרומם את עצמם מעל כל המדינה רק בגלל שהם כוכבים גדולים היא מוטעית ומעוררת אנטגוניזם גדול.
האובססיה הזאת שלהם לכבוד, להכרה, להערצה- מובילה אותם למקומות מאוד לא טובים. לא ברור מאיפה זה בא.
אתם שחקנים בנבחרת, גם אם יש לכם ביקורת, תשמרו אותה בבטן או שתשמיעו אותה לאוזניים הרלוונטיות.
זהבי תמיד היה ילד חרא אז זה פחות מפתיע אותי, אבל על בניון אני לא מפסיק להצטער כי הוא באמת אדם איכותי שיודע איך דברים צריכים להתנהל בכדורגל שלנו. הערצתי את האיש עד שהתחיל לברבר בשלהי הקריירה.
פשוט עצוב מה נהיה מהנבחרות הלאומיות בעידן הכסף הגדול...בעבר, כל שחקן היה חולם להגיע לנבחרת, זה היה ה-טופ, היה מרגש לראות את משחק הנבחרת, גאווה.
היום? בכל העולם, בכל ענפי הספורט (ע"ע יורובאסקט 2017), רואים שהשחקנים נאמנים בראש ובראשונה לקבוצות שלהם, מי שמשלם להם משכורת. בעוד משחקי הנבחרות הפכו לנטל, ששחקנים רק מחפשים איך להתחמק מהם בכל מיני תירוצים ופציעות כאלו או אחרות...
חבל...
היום? בכל העולם, בכל ענפי הספורט (ע"ע יורובאסקט 2017), רואים שהשחקנים נאמנים בראש ובראשונה לקבוצות שלהם, מי שמשלם להם משכורת. בעוד משחקי הנבחרות הפכו לנטל, ששחקנים רק מחפשים איך להתחמק מהם בכל מיני תירוצים ופציעות כאלו או אחרות...
חבל...
ואין יותר קלאסי מזה שכל הדברים האלה קורים לאלישע לוי.
בדרך לקמפיין הכי גרוע בהיסטוריה - האם זה מפתיע מישהו?
בדרך לקמפיין הכי גרוע בהיסטוריה - האם זה מפתיע מישהו?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
https://sports.walla.co.il/item/3093872" onclick="window.open(this.href);return false;
כל מילה.
אי אפשר לייצר עוד עיתונאים כאלה?
כל מילה.
אי אפשר לייצר עוד עיתונאים כאלה?
כרגיל יוסיפוביץ חד ומדויק.
לא מצליח להבין את שלומי ברזל וצבא הצייצנים של השרמוטה הזה.
איך אפשר לחפש תירוצים וסיבות למעשה שלו.
עם ערן זהבי הוא קרואטי,סרבי,טורקי,יווני הוא היה בורח מהמדינה היום.
אין לנו שום כבוד לדגל לערכים לציונות למדינה כלום!!
רק כסף מעניין אותנו.
זה בן אדם שאם יש לנו טיפת כבוד עצמי כישראליים צריך להיות מוקצה
רק כסף מעניין אותנו.
כל מילה.אדום זקן כתב:לא מצליח להבין את שלומי ברזל וצבא הצייצנים של השרמוטה הזה.
רק כסף מעניין אותנו.
- yanivnew91
לא מצליח להסכים עם מה שכתב
הוא מנסה בעקיפין להצדיק את ההתנהגות של זהבי ולהפיל את האשמה על הקהל.
שרון דוידוביץ'- עוד כתב מוערך מאוד, רשם שגם פיקה בנבחרת ספרד מקבל בוז בכל איצטדיון שהנבחרת משחקת, הוא מגיב בצורה דומה?