חחחחחחח למה לתבוע אותם.
הם צודקים.
למה הוא מתבייש באהבתו לשווארמה.
הוא כבר לא צעיר שייצא מהארון ויגיד שהוא אוהב שווארמה.
חחחחחח
ועכשיו ברצינות אם הוא היה מקצוען עם אורך חיים בריא לא רק שלא היו צוחקים עליו הוא היה היום במקום אחר לגמריי.
כי כישרון יש לו.
חבל שהוא ומקצוענות זה כמו המרחק מכאן ועד לכוכב צדק.
דר אדום בנשמה כתב:חחחחחחח למה לתבוע אותם.
הם צודקים.
למה הוא מתבייש באהבתו לשווארמה.
הוא כבר לא צעיר שייצא מהארון ויגיד שהוא אוהב שווארמה.
חחחחחח
ועכשיו ברצינות אם הוא היה מקצוען עם אורך חיים בריא לא רק שלא היו צוחקים עליו הוא היה היום במקום אחר לגמריי.
כי כישרון יש לו.
חבל שהוא ומקצוענות זה כמו המרחק מכאן ועד לכוכב צדק.
מה הקשר? הנקודה היא שלא משנה כמה הוא אוהב שווארמה התקשורת מציגה אותו באופן נלעג וזה שווה תביעה
הלוואי שיפסקו לטובתו
אתמול בחדשות הספורט שגיא כהן אמר שאת ההחמצות אפשר להגיד בבאר שבעית, קפצה לו, כדור בערבית זה נקבה..
ככה בכיף הוא אומר בין הדברים שבאר שבעים הם ערבים, שלחתי סרטון של הקטע לכל מיני עומדים, ללא התייחסות
Tal_Hbs כתב:אתמול בחדשות הספורט שגיא כהן אמר שאת ההחמצות אפשר להגיד בבאר שבעית, קפצה לו, כדור בערבית זה נקבה..
ככה בכיף הוא אומר בין הדברים שבאר שבעים הם ערבים, שלחתי סרטון של הקטע לכל מיני עומדים, ללא התייחסות
אם עיתונאי מפרסם ציטוט של גורם במועדון או שחקנים בקבוצה... לדוגמא:"אם ננצח את מכבי, נצא לדך חדשה"?
בודקים אותו האם הציטוט הזה הוא נכון בכלל?
זאת אומרת, האם בתכלס הוא יכול להמציא ציטוט, ולעולם אם אחד לא יכול לדעת אם זה אמת או שקר?
אם עיתונאי מפרסם ציטוט של גורם במועדון או שחקנים בקבוצה... לדוגמא:"אם ננצח את מכבי, נצא לדך חדשה"?
בודקים אותו האם הציטוט הזה הוא נכון בכלל?
זאת אומרת, האם בתכלס הוא יכול להמציא ציטוט, ולעולם אם אחד לא יכול לדעת אם זה אמת או שקר?
על פניו - כן, אפשר להמציא. בעילום שם אתה יכול להלביש לכל מי שבא לך מה שבא לך
תשמע, אני לא אומר עכשיו שכולם משקרים כי זה ממש לא נכון. לכל עיתונאי יש את האנשים שלו. אל תשכח שזה גם אינטרס של הקבוצות עצמן שיפרסמו עליהם דברים חיוביים (ולפעמים גם שליליים, כדי לנער וכו') באמצעי התקשורת המובילים.
אני חושב שרמת האמון בתקשורת יחסית בירידה בתקופה האחרונה ואני לא חושב שעיתונאי יכול להרוס קבוצה במלוא מובן המילה, אלא אם כן הוא מביא איזה סקופ מטורף שמשנה את החיים מהקצה אל הקצה. בטח לא דרך ציטוטים של גורמים כאלה ואחרים.