עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:לא הבנתי איך זה מה שכתבת סוטר את מה שאני כתבתי.
כשמכבי שיחקה במוקדמות אנשים החזיקו אצבעות לעלייה של מכבי בטענה שאם תשחק בשלב הבתים הם יאבדו נקודות בליגה(עייפות וירידת מתח) ורגע לפני שהם עפים אפשר לומר שהטענה הזו לא הייתה נכונה.
אולי תבוא ירידת מתח אחרי ההדחה. אני לא מאמין.
מכבי הזו היא מכונה משומנת, רעבה ומקצוענית מדי כדי שתהיה ירידת מתח והפסד אליפות.
כמו שכבר ציינתי בעבר- אם מסתכלים על עונות קודמות של קבוצות ישראליות בשלב הבתים של הצ׳מפיונס אז ירידת המתח מגיעה דווקא אחרי נעילת הקמפיין, אפילו הרבה אחרי. אפשר להוכיח את זה אם נראה לוחות משחקים של הקבוצות הנ״ל (חיפה 2002/3, מכבי 2004/5, חיפה 2009/10 והפועל 2010/11)

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מכבי משמעותית פחות טובה מהקבוצה של השנים הקודמות, וזה בכלל לא מוטל בספק. לצערנו, קבוצות בארץ מקבלות פיק ברכיים וחוטפות את הראשון כבר בחימום. בני יהודה שראינו אתמול לא דומה בשום צורה לזו שראינו לפני שבוע (גם המגרש הקטן בהרצליה עזר לזה). אתמול ראינו אחת משתי אפשרויות:
א. סבוטאז' של השחקנים להנהלת הקבוצה.
ב. חבורה של פחדנים שלא מאמינים בעצמם וכתוצאה מהפאניקה לא הצליחו לחבר יותר ממסירה אחת ברצף.

לאור מה שראינו רק לפני שבוע בהרצליה, תחליטו אתם מה נראה לכם יותר.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

לא מבין למה עוד לא סיימנו את הסיבוב הראשון ועדיין 90% מההתעסקות פה היא במכבי ומכבי...

הם לא מעניינים, צריך להמשיך לשחק ולעשות את שלנו כל שבוע מחדש הרי גם ככה הכל ייקבע בפלייאוף אלא אם כן מישהי מהקבוצות תברח בהפרש דו ספרתי עד הפלייאוף.

בנינו? פעם ראשונה מזה 3 שנים שאני מאמין שזה תלוי רק בנו, גם בבלומפילד אני באמת ובתמים שאנחנו מנצחים את המשחק הקרוב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:מכבי משמעותית פחות טובה מהקבוצה של השנים הקודמות, וזה בכלל לא מוטל בספק. לצערנו, קבוצות בארץ מקבלות פיק ברכיים וחוטפות את הראשון כבר בחימום. בני יהודה שראינו אתמול לא דומה בשום צורה לזו שראינו לפני שבוע (גם המגרש הקטן בהרצליה עזר לזה). אתמול ראינו אחת משתי אפשרויות:
א. סבוטאז' של השחקנים להנהלת הקבוצה.
ב. חבורה של פחדנים שלא מאמינים בעצמם וכתוצאה מהפאניקה לא הצליחו לחבר יותר ממסירה אחת ברצף.

לאור מה שראינו רק לפני שבוע בהרצליה, תחליטו אתם מה נראה לכם יותר.
יודע מה? חולק עלייך.

לדעתי בני יהודה של אתמול הייתה בדיוק בני יהודה של שבת, וההבדל היחיד היה בינינו לבין מכבי. כשאנחנו לא הצלחנו להגיע לשער ולא ליייצר כלום ממשחק שוטף, אזולאי וזהבי הצליחו. כשאנחנו לא הצלחנו לייצר משהו ממצבים נייחים - הם הצליחו (כבר לא זוכר אם השערים הובקעו ממצבים נייחים אבל בוודאות היו להם כמה מצביםמסוכנים). מהרגע שהגול הראשון נכנס זה הרבה יותר קל. ראינו את זה במשחקים שלנו וראינו את זה במשחקים שלהם.

החוכמה היא להכניס את הראשון. לדעתי לא סבוטאז' ולא חבורה של פחדנים. הם עלו בדיוק אותו דבר וההבדל היחיד הייתה היריבה, שבמקרה של מכבי פשוט רצתה יותר/הייתה מוכנה יותר.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

מצטער, אבל לא מסכים.
אתמול ראיתי שחקני בני יהודה שכל כדור שמגיע לרגל שלהם מועף בפחד ליציע או לרגל של שחקן מכבי, לא מחברים 2 מסירות ולא מנסים אפילו לייצר משחק התקפה.
עכשיו, אני לא אומר שזה באמת בכוונה או שהם עשו משהו מסריח, אני גם לא אומר שאנחנו שיחקנו טוב בהרצליה. מה שכן, לא שיחקנו מול אותה הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:מצטער, אבל לא מסכים.
אתמול ראיתי שחקני בני יהודה שכל כדור שמגיע לרגל שלהם מועף בפחד ליציע או לרגל של שחקן מכבי, לא מחברים 2 מסירות ולא מנסים אפילו לייצר משחק התקפה.
עכשיו, אני לא אומר שזה באמת בכוונה או שהם עשו משהו מסריח, אני גם לא אומר שאנחנו שיחקנו טוב בהרצליה. מה שכן, לא שיחקנו מול אותה הקבוצה.
לדעתי המחצית הראשונה הייתה אותו דבר. גם נגדנו הם לא בדיוק ניסו לפתח משחק התקפה. כשנתנו להם, אז הם הצליחו. גם אתמול זה היה ככה, פשוט שהכדור הגיע לג'ודו נובו הזה בן הרוש ישר היה עליו ולא נתן לו לגעת בכלל. אנחנו איפשרנו לו קצת יותר שטח.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

סניור כתב:מצטער, אבל לא מסכים.
אני חושב שהאמת היא איפשהו באמצע. בני יהודה הסריחה את המגרש אתמול, לא הצליחה לחבר שתי מסירות, בעטו כדורים בפאניקה וחילקו מלא מתנות להתקפה של מכבי. מצד שני, בפעם הראשונה השנה שמכבי שיחקה טוב והייתה בעליונות מטרידה מאוד. עד היום גם שהם ניצחו את הפועל חיפה ונתניה ומכבי פת היה להם בעיקר מזל/שופטים/ערן זהבי.
אתמול המשחק לחץ שלהם היה טוב, האמצע היה טוב, שחקני ההתקפה עבדו כמו שצריך והשער היה באוויר מהדקה הרביעית בערך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בני יהודה הפסידה את המשחק אתמול עוד לפני שהוא התחיל.
זה מתחבר להודעה הקודמת שלי ששידרה ייאוש.
כשאתה מבין שהיריבה העיקרית שלך מנצחת משחקים עוד לפני שנשמעה שריקת הפתיחה, אז קשה להתעסק רק בעצמך.
אנחנו לא בנויים לנצח כל כך הרבה משחקים.

ועוד משהו.. למרות המחמאות, גם אתמול מכבי נראתה בדקות רבות פח אשפה.
כרגיל לא היה מי שינצל את זה, או לפחות מישהו שינסה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:בני יהודה הפסידה את המשחק אתמול עוד לפני שהוא התחיל.
זה מתחבר להודעה הקודמת שלי ששידרה ייאוש.
כשאתה מבין שהיריבה העיקרית שלך מנצחת משחקים עוד לפני שנשמעה שריקת הפתיחה, אז קשה להתעסק רק בעצמך.
אנחנו לא בנויים לנצח כל כך הרבה משחקים.

ועוד משהו.. למרות המחמאות, גם אתמול מכבי נראתה בדקות רבות פח אשפה.
כרגיל לא היה מי שינצל את זה, או לפחות מישהו שינסה.
אני גם לא חושב שהיה הבדל גדול באיכות, אבל באנרגיות דווקא כן.
חבל שעושה רושם שדווקא אצלנו הסוללה הזו נגמרת כ"כ מהר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב: אני גם לא חושב שהיה הבדל גדול באיכות, אבל באנרגיות דווקא כן.
חבל שעושה רושם שדווקא אצלנו הסוללה הזו נגמרת כ"כ מהר.
בדיוק מהסיבה הזאת כתבתי שאנחנו לא מסוגלים לנצח כל כך הרבה משחקים.
אתה רואה את הזלזול של אוגו בדקות האחרונות נגד כפר סבא ומבין שעם כל ההתקדמות, יש לנו עוד כברת דרך לעבור.

סמל אישי של משתמש
The red one

כר הדשא בעכו נראה פנטסטי.

וזה הדבר היחיד שאפשר לכנות אותו 'פנטסטי' במשחק הזה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הקהל של הפועל ת"א מעודד בלי הפסקה מתחילת המשחק.

סמל אישי של משתמש
The red one

שמעון א כתב:הקהל של הפועל ת"א מעודד בלי הפסקה מתחילת המשחק.
מתחילת העונה, למרות שהקבוצה שלהם אחת הגרועות בליגה. כל משחק שלהם סבל לעיניים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הקהל שלהם משתבח ככל שהקבוצה יותר חרא..תופעה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ניצחו.
אני שמח כי אני אוהב ומעריך מאוד את גיא לוי כמאמן.

שלח תגובה