תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
טוב אני בעד הפועל היום מול עכו
מעדיף שהפועל חיפה ישארו מעל הקו האדום ויפסידו בדרבי כדי שמכבי חיפה תפגוש את מכבי תל אביב במשחק הראשון בפלייאוף ולא אנחנו.
זה יהיה עומס עצום על מכבי שני משחקים ברצף מול קבוצות קשות.
אני עדיין לא יודע איך יבואו חיפה לפלייאוף אבל אנחנו מתקשים מולם ולא נראה לי שהם יפתחו רגליים
מעדיף שהפועל חיפה ישארו מעל הקו האדום ויפסידו בדרבי כדי שמכבי חיפה תפגוש את מכבי תל אביב במשחק הראשון בפלייאוף ולא אנחנו.
אני עדיין לא יודע איך יבואו חיפה לפלייאוף אבל אנחנו מתקשים מולם ולא נראה לי שהם יפתחו רגליים
אם מכבי חיפה תנצח בדרבי אז הם יסיימו 4, לא רואה את רעננה מנצחת את בני יהודהadomi כתב:טוב אני בעד הפועל היום מול עכו
יצא לי לאחרונה לשמוע כמה פעמים את תוכנית הספורט של גל"צ (18:00, מירי נבו/ אלי אילדיס ועמית קוולר). נעימה, תרבותית, עניינית ומאוד כיפית לשמיעה. בקיאים מאוד בהוויה ובאווירה (כבר פעמיים דיברו על נושא עמה יעמיק בצורה מאוד יפה).
היום האייטם הפותח היה עלינו, כולל ראיון מעולה של אסי רחמים. דיבר על הפוקוס והביטחון של השחקנים, על חדר ההלבשה ועל העונה הבאה. אמר של אוגו אין כרגע הצעות, יש לו חוזה והמועדון מוכן לעשות הכל כדי להשאירו. לגבי הובאן (היחיד בלי חוזה לעונה הבאה) יש מגעים "שקטים ומכובדים" מול הסוכן שלו המועדון מעוניין שישאר.
שורה תחתונה- מי שצורך רדיו ספורט קבוע, יעשה בשכל אם יעבור לתוכנית הזו.
היום האייטם הפותח היה עלינו, כולל ראיון מעולה של אסי רחמים. דיבר על הפוקוס והביטחון של השחקנים, על חדר ההלבשה ועל העונה הבאה. אמר של אוגו אין כרגע הצעות, יש לו חוזה והמועדון מוכן לעשות הכל כדי להשאירו. לגבי הובאן (היחיד בלי חוזה לעונה הבאה) יש מגעים "שקטים ומכובדים" מול הסוכן שלו המועדון מעוניין שישאר.
זה כל יום ב18:00?סניור כתב:יצא לי לאחרונה לשמוע כמה פעמים את תוכנית הספורט של גל"צ (18:00, מירי נבו/ אלי אילדיס ועמית קוולר). נעימה, תרבותית, עניינית ומאוד כיפית לשמיעה. בקיאים מאוד בהוויה ובאווירה (כבר פעמיים דיברו על נושא עמה יעמיק בצורה מאוד יפה).
לדעתי כן.yedidel כתב:
זה כל יום ב18:00?
עריכה: א'-ד'
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ובמקבילה ב-103FM אדון הללי מתרעם על כך שב"ש לא מצליחה להגדיל את פער חמשת הנקודות.
סה"כ בנאדם חכם.
רק בבקשה שמישהו יסביר לו שעל ניצחון מקבלים רק 3 נקודות.
סה"כ בנאדם חכם.
חחחחחחחחאביאל כתב:ובמקבילה ב-103FM אדון הללי מתרעם על כך שב"ש לא מצליחה להגדיל את פער חמשת הנקודות.
סה"כ בנאדם חכם.
חייב לשמוע את זה
שמיים וארץ, באמת.אביאל כתב:ובמקבילה ב-103FM אדון הללי מתרעם על כך שב"ש לא מצליחה להגדיל את פער חמשת הנקודות.
סה"כ בנאדם חכם.
אני גם מתרעםאביאל כתב:ובמקבילה ב-103FM אדון הללי מתרעם על כך שב"ש לא מצליחה להגדיל את פער חמשת הנקודות.
סה"כ בנאדם חכם.
כזו ריצה לעזעזאל איך רק 5 הפרש איך???!!
מכבי קיבלו השנה מתנות על ימין ועל שמאל, לא רואה הסבר אחר באמת שלא
- The red one
אל תתרגלו לתכנית של גל"צ חברים. היא יורדת בחודש-חודשיים הקרובים.
- ForeverRed
"אלונה אישה מאוד קשוחה, לא פראיירית, נכנסת לכל פרט קטן, מבינה בכדורגל".
דודו דהאן בראיון לערוץ הספורט:
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 09732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
דודו דהאן בראיון לערוץ הספורט:
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 09732.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
היום במהדורה המרכזית של ערוץ 22 כתבה עלינו שצולמה אתמול.
אם זו הכתבה של אלמוג בוקר אז הוא בערוץ 10 למיטב ידיעתיאדום בלב בנשמהההה כתב:היום במהדורה המרכזית של ערוץ 22 כתבה עלינו שצולמה אתמול.
- The red one
לא, זה בן מיטלמן והוא מערוץ 22. אגב סתם קטע מצחיק - כשהצוות היה בדרך לטרנר היה את הדיווח על הרצח בעיר, אז הוא הגיע לשם ודיווח במקום הכתב הדרומי הקבוע (תמיר סטיינמן). משם המשיך כל הצוות לטרנר.אריאל2 כתב: אם זו הכתבה של אלמוג בוקר אז הוא בערוץ 10 למיטב ידיעתי
גם אלמוג בוקר וגם הכתב של ערוץ 11 היו אתמול בטרנר, אבל לא יודע אם עשו כתבה.
עלי עותמאן מתראיין עכשיו ברשת ב. השדר: מה הביא לכם את הניצחון אתמול? לא היה חסר הרבה שזה יהיה ניצחון אסטרונומי
איך מגיבים לזה?
איך מגיבים לזה?