מאור בוזגלו
Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת
בתחילת השנה שעברה לאחר שמכבי ניצחו אותנו בטדי שוחחנו עם כמה אוהדים של מכבי ובין השאר גם על בוזגלו. אנחנו כמובן שיבחנו, ציינו כמה הוא גדול ושחקן של מספרים.
החברה של מכבי אמרו לנו שעוד נצטער על היום שהוא היגיע אלינו, שאנחנו עוד נבין. לא הבנו על מה הם מדברים. היום כבר מבינים...
ולעניין הנדון: מה אני אגיד לכם, התלבטות גדולה. אין חולק על יכולתו ומאידך אין מישהו שחושב שאם יישאר פה נזכה לשקט מהמשפחה הזו. לצערי זה מסוג הנושאים ששני הצדדים צודקים (שני הצדדים הכוונה למצדדים בהשארתו בכל מחיר כמעט אל מול אלו שלא רוצים לראות את הפרצוף שלו ושל אבא שלו בטווח 100 ק"מ מהקבוצה), זה פשוט תלוי בנקודת המבט ובמידת הנכונות להמשיך לאכול ממנו חרה.
החברה של מכבי אמרו לנו שעוד נצטער על היום שהוא היגיע אלינו, שאנחנו עוד נבין. לא הבנו על מה הם מדברים. היום כבר מבינים...
ולעניין הנדון: מה אני אגיד לכם, התלבטות גדולה. אין חולק על יכולתו ומאידך אין מישהו שחושב שאם יישאר פה נזכה לשקט מהמשפחה הזו. לצערי זה מסוג הנושאים ששני הצדדים צודקים (שני הצדדים הכוונה למצדדים בהשארתו בכל מחיר כמעט אל מול אלו שלא רוצים לראות את הפרצוף שלו ושל אבא שלו בטווח 100 ק"מ מהקבוצה), זה פשוט תלוי בנקודת המבט ובמידת הנכונות להמשיך לאכול ממנו חרה.
שי, לי היתה הזדמנות לדבר איתו לאורך לא מעט שעות וגם עשיתי את זה.Totti כתב:אם היתה לי האופציה הייתי מבקש להחליף עם יעקב בוזגלו כמה מילים, יש לי לא מעט לומר לו, אבל דבר אחד בוער בי;
אתה רואה את הבן שלך עכשיו? שחקן מצויין, נכון? כדורגלן שלם יותר, בוגר יותר, תכליתי יותר. 70% מזה על הכתפיים של ברק בכר. אותו "אשכנזי" שאתה כל כך מגדף.
מבחינתו בכר ("אמרתי לאלי, זה לא ילך בין מאור לבין האשכנזי הזה") הוא לא זה שקידם אותו אלא זה שמעלה את מליקסון ("כל המשחק מסתובב סביב עצמו ולא מביא תועלת") לפני הבן שלו. מנקודת המבט שלו אם בכר היה נותן לבן שלו לשחק קבוע היה רואה כמה הוא גדול כבר מזמן. מבחינתו הבן שלו אחראי ל-XX גולים מאז היגיע לב"ש וזה מה שחשוב. מבחינתו הבן שלו לולא הפציעה בבלגיה היה משחק עם בנזמה וחבריו.
אין דבר כזה עלות/תועלת, אנחנו לא מדברים פה על עובד ברום, אנחנו מדברים על שחקן כדורגל, ופה יש משוואה אחרת וקוראים לה "מחיר שוק".AG77 כתב:
מה שיקרה זה שהשחקן שרואה את עצמו כיותר גדול מהמועדון יקבל את החותמת לכך שגם בקבוצה רואים אותו כיותר גדול מהמועדון. כדורגל זה לא ספורט אינדיבידואלי, ויש משקל גדול לצורה שבה שומרים על המרקם החברתי העדין בקבוצה אז אתה לא יכול להשתין על כולם ולהיות המשתכר הבכיר בקבוצה. אם שחקן אחר, כמו טוני/ויטור למשל היה מבקש שכר שובר שיוויון, אפשר היה להכניס שיקולי עלות/תועלת ולקבל החלטה.
בוזגלו הוכיח השנה שלא משנה מה יקרה הוא לא ישתנה, והמחשבה שאפשר להתעלם מהאבא ואז הכל יהיה בסדר הוכחה כלא נכונה כי הם ימצאו דרך למשוך תשומת לב בדרך אחרת עד שהקבוצה תהיה חייבת להגיב. עצם זה שהוא לא היה מוכן לצאת בפומבי נגד הגיסים המאיימים מראה על אדם תת רמה (תחשבו מה אתם הייתם עושים???) שמקומו לא בקבוצה, בטח שלא בתור המשתכר הבכיר, כי בסוף הוא יהרוס את הקבוצה מבפנים.
אם ילך למכבי, בטוח שהוא יקבל יותר כסף, בטוח שהוא יספק רגעים לפנתיאון, בטוח שיגיע שלב שבו הוא ישב על הספסל והמשפחה היקרה תתערב ובטוח שגם לו חלק מהקהל ישרוק בוז.
בשלוש וחצי שנים הושא שלו הגיע לכמעט 160 עמודים, אם ישחק במכבי זה יקח הרבה פחות זמן... לב"ש עדיף להיצמד לתוכנית שהביאה את המועדון למקום שבו הוא נמצא היום.
אם לבוזגלו יש ביקוש, והוא מחזיק בהצעה גבוהה מקבוצה אחרת, אז או שתיישר אתו קו, או שתפסיד אותו ותחזק את היריבה שלך.
אדום זקן כתב: אם הייתה לי האופציה לדבר עם יעקב הייתי אומר לו:
יעקב באימשך בפעם הבאה שאתה ברדיסון ברומניה שים לי 50 דולר בלב על ה28 ברולטה.
חחחחח
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
האיש רואה הכך דרך משקפיים חד גווניות. עצם זה שהוא משווה בין הבן שלו למליקסון, שהם שני שחקנים לגמרי שונים ממחיש זאת טוב מכל.delta7 כתב: שי, לי היתה הזדמנות לדבר איתו לאורך לא מעט שעות וגם עשיתי את זה.
מבחינתו בכר ("אמרתי לאלי, זה לא ילך בין מאור לבין האשכנזי הזה") הוא לא זה שקידם אותו אלא זה שמעלה את מליקסון ("כל המשחק מסתובב סביב עצמו ולא מביא תועלת") לפני הבן שלו. מנקודת המבט שלו אם בכר היה נותן לבן שלו לשחק קבוע היה רואה כמה הוא גדול כבר מזמן. מבחינתו הבן שלו אחראי ל-XX גולים מאז היגיע לב"ש וזה מה שחשוב. מבחינתו הבן שלו לולא הפציעה בבלגיה היה משחק עם בנזמה וחבריו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אני לא מאמין שאנחנו בסוף חודש ראשון של 2017 ואתם אשכרה נכנסים לניתוח אישיות של יעקב בוזגלו ועוד חשבים שתצליחו לדבר אליו בהגיון
כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו...Totti כתב: עצם זה שהוא משווה בין הבן שלו למליקסון, שהם שני שחקנים לגמרי שונים ממחיש זאת טוב מכל.
מבחינתו כל ההצלחה של באר שבע רשומה על השם של הבן שלו והעובדה שבעינינו האוהדים מליקסון נערץ יותר מהבן שלו מוציאה אותו מדעתו.
מה לעשות מליקסון היה לפניו וכנראה ישאר גם אחרו,המזל של כל מי שאוהד אותו שהם לא יכולים להדפיס את השם שלו על החולצהdelta7 כתב: כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו...
מבחינתו כל ההצלחה של באר שבע רשומה על השם של הבן שלו והעובדה שבעינינו האוהדים מליקסון נערץ יותר מהבן שלו מוציאה אותו מדעתו.
- red and white
- Title: Almog
בתכלס עניין החולצה הציל לא מעט אוהדים שאולי היו קונים עם חולצה עם השם שלו.hb7 כתב: מה לעשות מליקסון היה לפניו וכנראה ישאר גם אחרו,המזל של כל מי שאוהד אותו שהם לא יכולים להדפיס את השם שלו על החולצה
היה מטריף אותי לראות מישהו שאני מכיר עם החולצה שלו היום.
- dardasmiley
פשוט מאןד, השחקן רוצה 700,000??? מעולה. קח 700,000 חלקו אותם ככה, 100,000 לנוואקמה כולל פלומבה על החוזה. 300,000 אצילי, 50,000 שהר 249,999 זר תותח שמתחבא איפשהו בעולם השלישי, 1 לזרוק על הפרצוף המושתן שלו ושילך להרוס את מכבי מבפנים. מת לראות את הפרצוף של החזיר ההולנדי אחרי עוד פוסט של הקטר וטלפון זועם ממיץ', מה עוד פעם הבאת לי את הכלבת הזה לקבוצה???
- ForeverRed
תסמוך עליו שהוא יכניס סעיף מתאים לחוזה.dardasmiley כתב:פשוט מאןד, השחקן רוצה 700,000??? מעולה. קח 700,000 חלקו אותם ככה, 100,000 לנוואקמה כולל פלומבה על החוזה. 300,000 אצילי, 50,000 שהר 249,999 זר תותח שמתחבא איפשהו בעולם השלישי, 1 לזרוק על הפרצוף המושתן שלו ושילך להרוס את מכבי מבפנים. מת לראות את הפרצוף של החזיר ההולנדי אחרי עוד פוסט של הקטר וטלפון זועם ממיץ', מה עוד פעם הבאת לי את הכלבת הזה לקבוצה???
את הקרקס שהוא עושה פה הוא לא יוכל לעשות בקבוצה הבאה שלו.
- The red one
למה לא?ForeverRed כתב: תסמוך עליו שהוא יכניס סעיף מתאים לחוזה.
- dardasmiley
גם בקדנציה הקודמת שם היה לו סעיף כזה. ואני כמעט בטוח שקיבל קנס של 50,000 שקל באחת הפעמים.ForeverRed כתב: תסמוך עליו שהוא יכניס סעיף מתאים לחוזה.
'בכר' זה שם משפחה אשכנזי?
- ForeverRed
כי הקבוצה הבאה שלו תפיק את הלקחים ממה שקורה אצלנו.The red one כתב: למה לא?
כי לקבוצה הבאה שלו הוא לא יגיע מעמדה של כוח ובמעמד של כוכב על.
הכל יגובה בחוזה.
אם יש משהו שהמשפחה הזאת מבינה זה כסף.