מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי xboy »

גדי כתב:
אני מסביר לך שדו גמא של חיפה לא רלוונטית כי כל הנפילות שלהם היו יכולות לקרוא גם לנו.
בוזגלו שחקן ענק אין על כך וויכוח אבל גם אם רצינו להאמין שהוא הפך למליקסון אבל זו הייתה משאלת לב בלבד. הוא רוצה חוזה גדול וזהו
ומה כבר יקרה אם מאור יקבל חוזה לשלוש שנים בשכר של 600,000 דולר?
הרי אם מאור היה משחק עכשיו בקבוצה אחרת, ואלונה הייתה צריכה להשכיב 1,800,000 דולר+ השכר שלו בשביל להביא אותו, היא הייתה עושה את זה בלי למצמץ.
כל מי שבעד שכר שוויוני, שילך לגור בקיבוץ.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

xboy כתב: נוכחנו כבר לדעת שאצל מיץ לא הכל סובב סביב הכסף, אם אכן נשארו משקעי עבר, בינו לבין משפחת בוזגלו, אז עסקה כנראה לא תהיה שם.
לדוגמא?

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ns75 כתב:
לדוגמא?
לא להעביר את שלומי אזולאי למכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

xboy כתב: ומה כבר יקרה אם מאור יקבל חוזה לשלוש שנים בשכר של 600,000 דולר?
הרי אם מאור היה משחק עכשיו בקבוצה אחרת, ואלונה הייתה צריכה להשכיב 1,800,000 דולר+ השכר שלו בשביל להביא אותו, היא הייתה עושה את זה בלי למצמץ.
לדעתי שכר כזה סביר בהתחשב להתפתחות השוק. אם הפער היה 100 אלף אז היו מוצאים דרך לגשר לדוגמאות דרך מענק אירופה או משהו אחר. קשה לי להאמין שזה המצב. אם מכבי רוצה אותו וקשה לי להאמין שלא אז איזה סיבה יש לו להישאר בבאר שבע? רק לפני חצי שנה כולנו חשבנו שהוא לא מספיק טוב. לפחות רובנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גדי כתב:
לדעתי שכר כזה סביר בהתחשב להתפתחות השוק. אם הפער היה 100 אלף אז היו מוצאים דרך לגשר לדוגמאות דרך מענק אירופה או משהו אחר. קשה לי להאמין שזה המצב. אם מכבי רוצה אותו וקשה לי להאמין שלא אז איזה סיבה יש לו להישאר בבאר שבע? רק לפני חצי שנה כולנו חשבנו שהוא לא מספיק טוב. לפחות רובנו.
ממש לא רובנו חשבו שהוא לא מספיק טוב.
פשוט עם כל הרעש סביבו, רבע משחק לא טוב שלו וכבר שולחים אותו ליציע ולספר צבאי.
אם כבר הזכרת את העבר, אז כולם פה לא היו מוכנים שיפתחו לו את החוזה בעונה שעברה תמורת הארכת החוזה בסכום שאני מעריך כיותר נמוך ממה שכעת על הפרק.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

izguy83 כתב: ממש לא רובנו חשבו שהוא לא מספיק טוב.
פשוט עם כל הרעש סביבו, רבע משחק לא טוב שלו וכבר שולחים אותו ליציע ולספר צבאי.
אם כבר הזכרת את העבר, אז כולם פה לא היו מוכנים שיפתחו לו את החוזה בעונה שעברה תמורת הארכת החוזה בסכום שאני מעריך כיותר נמוך ממה שכעת על הפרק.
חזר להרכב רק בגלל הפציעה של מליקסון.
לגבי החוזה שנה שעברה - חכמה בדיעבד. התרומה של בוזגלו שנה שעברה לאליפות הייתה מאוד מוגבלת. דווקא כשהוא חזר ומליקסון נפצע הרמה שלנו ירדה מאוד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גדי כתב:
חזר להרכב רק בגלל הפציעה של מליקסון.
לגבי החוזה שנה שעברה - חכמה בדיעבד. התרומה של בוזגלו שנה שעברה לאליפות הייתה מאוד מוגבלת. דווקא כשהוא חזר ומליקסון נפצע הרמה שלנו ירדה מאוד.
נו... והיום זה הפוך. רק מראה כמה הכדורגל נזיל ולא צריך להתייחס לתקופה קצרה בשאלה האם להאריך חוזה או לא.
מזכיר לי שהתלוננו שכל השערים והבישולים שלו זה מבעיטות חופשיות.
ובאותה נשימה מפארים היום את הגולים של בן שהר שחצי מהם בפנדלים.
הכל תלוי מאיזה זוית אתה בוחר להסתכל על הדברים.
בסופו של דבר כולנו מבינים שבוזגלו לא מנהיג. ילד "רגשי" שעוד לא התבגר. אבל הוא שחקן ההכרעה הטוב בליגה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

izguy83 כתב: נו... והיום זה הפוך. רק מראה כמה הכדורגל נזיל ולא צריך להתייחס לתקופה קצרה בשאלה האם להאריך חוזה או לא.
מזכיר לי שהתלוננו שכל השערים והבישולים שלו זה מבעיטות חופשיות.
ובאותה נשימה מפארים היום את הגולים של בן שהר שחצי מהם בפנדלים.
הכל תלוי מאיזה זוית אתה בוחר להסתכל על הדברים.
בסופו של דבר כולנו מבינים שבוזגלו לא מנהיג. ילד "רגשי" שעוד לא התבגר. אבל הוא שחקן ההכרעה הטוב בליגה.
מסכים אתך. בסכומים שמציעים לו היום שנה שעברה הוא היה חותם. אבל שנה שעברה חשבו שאפשר להסתדר בלעדיו על בסיס היכולות שלו. עכשיו הכוח אצלו ואני לא רואה איך אפשר להשאיר אותו בהנחה שמכבי רוצים אותו. הוא אפילו אמר את זה כאשר התייחס מספר פעמים ליחס שהוא מקבל.
אפילו הפוסטר אחרי מכבי חיפה הגיע אחרי מספר משחקים שהוא היה גרוע מאוד. הוא פשוט לא מוכן להיות שחקן רוטציה בוודאי שיש לו אפשרות להרוויח הרבה יותר במקום אחר.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא אמירה פופולרית בימים אלה, ואני קצת סותר את דעתי מהשבועות החולפים...
אבל בוזגלו הוכיח (לי לפחות) שהוא פשוט שחקן שובר שיוויון. אם רוצים להמשיך לשלוט בליגה צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו פה.
לא סובל את ההתנהגות של המשפחה שלו, לא סובל את העובדה שהוא שכיר חרב שלא מתבייש להגיד שהוא ישחק בשביל המרבה במחיר.
אבל זה הכדורגל של היום, כסף, צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו ולתת לו יחס כמו שהוא מבקש. שכיר חרב.
לא שירי אהדה ולא שום דבר מעבר לתמורה מלאה (שערים כיבושים) בעבור הכסף שהוא דורש.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לפעמים פשוט מטריף אותי הטמטום שלו. יכל להיות אגדה פה. להירשם באותיות זהב בספרי ההיסטוריה של המועדון באותה שורה עם ברדה, מליקסון, אסי, אלימלך וכוכבי הסבנטיז, לא פחות.

איזה ילד טיפש.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

bs war כתב:לפעמים פשוט מטריף אותי הטמטום שלו. יכל להיות אגדה פה. להירשם באותיות זהב בספרי ההיסטוריה של המועדון באותה שורה עם ברדה, מליקסון, אסי, אלימלך וכוכבי הסבנטיז, לא פחות.

איזה ילד טיפש.
רוצה כסף. לגיטימי. כמובן שהדרך מגעילה כאשר הוא לא מכבד את הארגון בו הוא נמצא אבל הוא לא רוצה להיות אגדה.

סמל אישי של משתמש
AG77
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי AG77 »

xboy כתב: ומה כבר יקרה אם מאור יקבל חוזה לשלוש שנים בשכר של 600,000 דולר?
מה שיקרה זה שהשחקן שרואה את עצמו כיותר גדול מהמועדון יקבל את החותמת לכך שגם בקבוצה רואים אותו כיותר גדול מהמועדון. כדורגל זה לא ספורט אינדיבידואלי, ויש משקל גדול לצורה שבה שומרים על המרקם החברתי העדין בקבוצה אז אתה לא יכול להשתין על כולם ולהיות המשתכר הבכיר בקבוצה. אם שחקן אחר, כמו טוני/ויטור למשל היה מבקש שכר שובר שיוויון, אפשר היה להכניס שיקולי עלות/תועלת ולקבל החלטה.
בוזגלו הוכיח השנה שלא משנה מה יקרה הוא לא ישתנה, והמחשבה שאפשר להתעלם מהאבא ואז הכל יהיה בסדר הוכחה כלא נכונה כי הם ימצאו דרך למשוך תשומת לב בדרך אחרת עד שהקבוצה תהיה חייבת להגיב. עצם זה שהוא לא היה מוכן לצאת בפומבי נגד הגיסים המאיימים מראה על אדם תת רמה (תחשבו מה אתם הייתם עושים???) שמקומו לא בקבוצה, בטח שלא בתור המשתכר הבכיר, כי בסוף הוא יהרוס את הקבוצה מבפנים.
אם ילך למכבי, בטוח שהוא יקבל יותר כסף, בטוח שהוא יספק רגעים לפנתיאון, בטוח שיגיע שלב שבו הוא ישב על הספסל והמשפחה היקרה תתערב ובטוח שגם לו חלק מהקהל ישרוק בוז.
בשלוש וחצי שנים הושא שלו הגיע לכמעט 160 עמודים, אם ישחק במכבי זה יקח הרבה פחות זמן... לב"ש עדיף להיצמד לתוכנית שהביאה את המועדון למקום שבו הוא נמצא היום.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

AG77 כתב:
מה שיקרה זה שהשחקן שרואה את עצמו כיותר גדול מהמועדון יקבל את החותמת לכך שגם בקבוצה רואים אותו כיותר גדול מהמועדון. כדורגל זה לא ספורט אינדיבידואלי, ויש משקל גדול לצורה שבה שומרים על המרקם החברתי העדין בקבוצה אז אתה לא יכול להשתין על כולם ולהיות המשתכר הבכיר בקבוצה. אם שחקן אחר, כמו טוני/ויטור למשל היה מבקש שכר שובר שיוויון, אפשר היה להכניס שיקולי עלות/תועלת ולקבל החלטה.
בוזגלו הוכיח השנה שלא משנה מה יקרה הוא לא ישתנה, והמחשבה שאפשר להתעלם מהאבא ואז הכל יהיה בסדר הוכחה כלא נכונה כי הם ימצאו דרך למשוך תשומת לב בדרך אחרת עד שהקבוצה תהיה חייבת להגיב. עצם זה שהוא לא היה מוכן לצאת בפומבי נגד הגיסים המאיימים מראה על אדם תת רמה (תחשבו מה אתם הייתם עושים???) שמקומו לא בקבוצה, בטח שלא בתור המשתכר הבכיר, כי בסוף הוא יהרוס את הקבוצה מבפנים.
אם ילך למכבי, בטוח שהוא יקבל יותר כסף, בטוח שהוא יספק רגעים לפנתיאון, בטוח שיגיע שלב שבו הוא ישב על הספסל והמשפחה היקרה תתערב ובטוח שגם לו חלק מהקהל ישרוק בוז.
בשלוש וחצי שנים הושא שלו הגיע לכמעט 160 עמודים, אם ישחק במכבי זה יקח הרבה פחות זמן... לב"ש עדיף להיצמד לתוכנית שהביאה את המועדון למקום שבו הוא נמצא היום.
חלק מהתכנית של להביא את המועדון למקום שהוא נמצא בו היום זה מאור בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם היתה לי האופציה הייתי מבקש להחליף עם יעקב בוזגלו כמה מילים, יש לי לא מעט לומר לו, אבל דבר אחד בוער בי;

אתה רואה את הבן שלך עכשיו? שחקן מצויין, נכון? כדורגלן שלם יותר, בוגר יותר, תכליתי יותר. 70% מזה על הכתפיים של ברק בכר. אותו "אשכנזי" שאתה כל כך מגדף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:אם היתה לי האופציה הייתי מבקש להחליף עם יעקב בוזגלו כמה מילים, יש לי לא מעט לומר לו, אבל דבר אחד בוער בי;

אתה רואה את הבן שלך עכשיו? שחקן מצויין, נכון? כדורגלן שלם יותר, בוגר יותר, תכליתי יותר. 70% מזה על הכתפיים של ברק בכר. אותו "אשכנזי" שאתה כל כך מגדף.
אם הייתה לי האופציה לדבר עם יעקב הייתי אומר לו:
יעקב באימשך בפעם הבאה שאתה ברדיסון ברומניה שים לי 50 דולר בלב על ה28 ברולטה.

נעול