מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: הסאגה שלא נגמרת

שליחה על ידי גדי »

izguy83 כתב:בחיי, לא מבין את הקטע הזה של מי מרוויח יותר ממי.
הכל תלוי בתקופה ובמצב הקבוצה.
בוזגלו כשהגיע, קיבל הכי הרבה. אחרי זה הגיע מליקסון וקיבל יותר. אחרי זה הגיע בן שהר וקיבל יותר. אחרי זה זכינו באליפות והעפלנו לשלב בתים, הגיע ויטור וקיבל יותר.
עכשיו בוזגלו בשנת חוזה ויכולת אש, כאשר היריבה הכי רצינית שלנו פוטנציאל לקלוט אותו, אז כן... צריך לקבל יותר. אם בן שהר לדוגמא יבוא בעונה הבאה עם עונה של 20 שערים ויותר בליגה, אז גם לו יהיה מגיע יותר. ככה זה עובד.
כנ"ל וואקמה. אם רוצים לפרוץ גבולות ולהגיע לשלב בתים באלופות אז צריך גם לפרוץ את גבולות השכר שהיו נהוגים עד כה.
נכון מאוד לגבי שחקנים שכבר חתומים אבל צריך אמת מידה ועדיין זו שאלה של מסגרת.
מכבי משלמת היום משכורות של מיליון דולר ל2 שחקנים לפחות. אם היא אמרה לאבי נימני שבוזגלו יכול להרוויח בין צמרת המרוויחים שם אז אנחנו מחוץ לתמונה. מלחמת מחירים מול מכבי זה מתכונת להתרסקות מהירה מאוד.

האם אנחנו יכולים לייצר סטנדרד של שכר כזה? לא הייתי מתיימר לענות בשם אלונה ואלי ברקת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
נכון מאוד לגבי שחקנים שכבר חתומים אבל צריך אמת מידה ועדיין זו שאלה של מסגרת.
מכבי משלמת היום משכורות של מיליון דולר ל2 שחקנים לפחות. אם היא אמרה לאבי נימני שבוזגלו יכול להרוויח בין צמרת המרוויחים שם אז אנחנו מחוץ לתמונה. מלחמת מחירים מול מכבי זה מתכונת להתרסקות מהירה מאוד.

האם אנחנו יכולים לייצר סטנדרד של שכר כזה? לא הייתי מתיימר לענות בשם אלונה ואלי ברקת.
גם יעקב שחר אמר בדיוק מה שאתה אומר ובסוף גם התרסק וגם הוציא כפול כסף
תהיה חכם ולא צודק.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: גם יעקב שחר אמר בדיוק מה שאתה אומר ובסוף גם התרסק וגם הוציא כפול כסף
תהיה חכם ולא צודק.
אז אתה מציע לשלם לו מיליון דולר נטו?
מה שקורה בחיפה זו תעלומה שלא קשורה בכלל כי הם באמת מוציאים הרבה מאוד כסף אבל הם נכשלים בכלל בבחירת השחקנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אני מאמין שאפשר להביא שחקן הרבה יותר טוב מבוזגלו במיליון דולר שכר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני עם אדום זקן.
כבר כתבתי פה לא מעט פעמים שהפסיביות של אלונה בנושא הזה פוגעת בקבוצה.
ניהול המשבר מצידה ומצד ברק היה נכון עד לנקודה מסוימת. זה כבר לא עובד ולא יכול להימשך ככה.

לגבי נושא השכר, אני בטוח שאפשר למצוא את הדרך לחתום על חוזה מכובד מאוד שיהיה נמוך מ-700 אלף יורו.
לא חסרות קומבינות כמו מענקי חתימה ותשלומים על הכרטיס.

אם בוזגלו היה משחק היום בקבוצה אחרת אלונה הייתה משלמת עליו את הכמה מאות אלפי יורו האלה בלי לחשוב פעמיים.
לאבד אותו למכבי או לחיפה זו טעות שתרדוף אותנו.

מספיק להסתכל על מקרה זהבי, שעזב בתחילת השנה בעקבות חילוקי דעות על נושאים של ביטוחים.
למישהו יש ספק שגולדהאר היה בדיעבד משלם לו את גובה החוזה שהוא רצה?
למישהו יש ספק שהקולות פה יהיו אחרים אם בעונה הבאה מכבי חיפה תחזור להיות איפריה או מכבי תחזיר לעצמה את האליפות?

אלונה חייבת לשים את האגו בצד. ולחתוך. לפה או לשם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב:
מה שקורה בחיפה זו תעלומה שלא קשורה בכלל כי הם באמת מוציאים הרבה מאוד כסף אבל הם נכשלים בכלל בבחירת השחקנים.
מה שקורה בחיפה זו לא תעלומה.
הם איבדו את כל הנכסים הגדולים בגלל משחקי אגו והתעקשות על מסגרת תקציבית, וכבר שנים עובדים קשה במטרה להשיג כאלה בחזרה.

אין שוק שחקנים בישראל.
לטובים באמת אין תחליפים.

הקסקט למד בדרך הקשה. עדיף שנלמד מהטעויות שלו ולא נחווה את אותו הדבר על בשרנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
אני לא מציע כלום.
אתם בינתיים זורקים מספרים שהם ממש לא נכונים.
מכבי לא הציעו כלום למאור,נאדה,גורנישט.
יכול מאוד להיות שזה ישתנה אבל כרגע אין לו מהם שום הצעה.
ככל שיעבור הזמן ההצעה הזאת תבוא,לכן ב"ש צריכה לעשות מהלך.
אם רוצים להישאר בטופ צריך לדעת לשלם.
גם הקנדי לא פראייר,אתה חושב שאם הוא לא היה עולה לליגת האלופות ומכניס עשרות מליונים הוא היה משתולל ככה?
אתה רואה סיטואציה שטל בן חיים מחר בבוקר מקבל הצעה מהפועל בש בעוד 100 אלף יותר והם מוותרים עליו? אני לא.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גדי כתב: נכון מאוד לגבי שחקנים שכבר חתומים אבל צריך אמת מידה ועדיין זו שאלה של מסגרת.

אם מכבי רוצים אותו והוא רוצה למכבי אז אין דיון.
לא מאמין שזה המצב. ישאר פה גם בפחות ממכבי.
הגענו לזמן שצריך לדבר בהצעות מקסימום. רוצה? תפאדל. לא רוצה? ביי. בתכל'ס יש עוד זמן, אבל הסחבת פוגעת בקבוצה אז זה צריך להיות עכשיו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

רק במזל עטר, שכטר, קהת ואפילו בניון לא אצלנו. אנחנו רצינו אותם אבל הם הגיעו לחיפה.
זה ההבדל בנינו לבינם

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אני לא מציע כלום.
אתם בינתיים זורקים מספרים שהם ממש לא נכונים.
מכבי לא הציעו כלום למאור,נאדה,גורנישט.
יכול מאוד להיות שזה ישתנה אבל כרגע אין לו מהם שום הצעה.
ככל שיעבור הזמן ההצעה הזאת תבוא,לכן ב"ש צריכה לעשות מהלך.
אם רוצים להישאר בטופ צריך לדעת לשלם.
גם הקנדי לא פראייר,אתה חושב שאם הוא לא היה עולה לליגת האלופות ומכניס עשרות מליונים הוא היה משתולל ככה?
אתה רואה סיטואציה שטל בן חיים מחר בבוקר מקבל הצעה מהפועל בש בעוד 100 אלף יותר והם מוותרים עליו? אני לא.

אם מכבי ת״א רוצים אותו אז הסיפור גמור

לא רואה מצב שהם מוותרים עליו ( העברה חופשית? ג׳ורדי צריך להיות יותר הזוי מעוזי גופייה כדי לוותר על זה)

קיצר הסיפור גמור

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:רק במזל עטר, שכטר, קהת ואפילו בניון לא אצלנו. אנחנו רצינו אותם אבל הם הגיעו לחיפה.
זה ההבדל בנינו לבינם
אין קשר.
כאן יש לך שחקן מוכח שמודע אתה מוותר עליו.
ואגב שבחיפה הבינו את העניין זה כבר היה מאוחר מדי ולכן כל הנפילות שלהם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: אין קשר.
כאן יש לך שחקן מוכח שמודע אתה מוותר עליו.
ואגב שבחיפה הבינו את העניין זה כבר היה מאוחר מדי ולכן כל הנפילות שלהם.
אני מסביר לך שדו גמא של חיפה לא רלוונטית כי כל הנפילות שלהם היו יכולות לקרוא גם לנו.
בוזגלו שחקן ענק אין על כך וויכוח אבל גם אם רצינו להאמין שהוא הפך למליקסון אבל זו הייתה משאלת לב בלבד. הוא רוצה חוזה גדול וזהו

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ns75 כתב:

אם מכבי ת״א רוצים אותו אז הסיפור גמור

לא רואה מצב שהם מוותרים עליו ( העברה חופשית? ג׳ורדי צריך להיות יותר הזוי מעוזי גופייה כדי לוותר על זה)

קיצר הסיפור גמור
נוכחנו כבר לדעת שאצל מיץ לא הכל סובב סביב הכסף, אם אכן נשארו משקעי עבר, בינו לבין משפחת בוזגלו, אז עסקה כנראה לא תהיה שם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

xboy כתב: נוכחנו כבר לדעת שאצל מיץ לא הכל סובב סביב הכסף, אם אכן נשארו משקעי עבר, בינו לבין משפחת בוזגלו, אז עסקה כנראה לא תהיה שם.
ולכן השאלה הגדולה היא האם יש הצעה ממכבי. משא ומתן זה גם פוקר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
אני מסביר לך שדו גמא של חיפה לא רלוונטית כי כל הנפילות שלהם היו יכולות לקרוא גם לנו.
בוזגלו שחקן ענק אין על כך וויכוח אבל גם אם רצינו להאמין שהוא הפך למליקסון אבל זו הייתה משאלת לב בלבד. הוא רוצה חוזה גדול וזהו
אני אסביר לך למה היא רלוונטית.
שמכבי חיפה הייתה בשיאה היא ישבה על גג אולימפוס וחשבה שכל שחקן שתרצה בכל סכום שתציע יגיע אליה.
ואז הגיע מיץ גולדאהר שבעזרת בנייה של מערכת נכונה ואסטרטגיה שבה הוא מביא קודם כל את הישראלים הטובים ביותר נתן ברקס לחיפה.
אבל הדון בשלו המשיך להתעקש ואמר "גם בתקופת גאידמק לא השתוללנו".
ואז נכנסה למשחק הפועל בש והחלה להביא גם היא את הישראלים הטובים ביותר,זה התחיל עם ברדה,בוזגלו המשיך עם מליקסון ארבייטמן ואחר כך בן שהר.
שהקסקט התעורר מה נשאר לו להביא? את כל אילו שנמצאים בחול ולא משחקים מעל שנה.
תוסיף לזה את העובדה שכל איש מקצוע שמבין עניין יכול היה להגיד לך שהבעיה של חיפה היא בחלק האחורי ובקישור האחורי הם המשיכו להביא שמות כדי לרצות את 17000 המנויים שלהם ולא מתוך מחשבה של באמת לבנות עצמם נכון.
זה נכון שגם בש רצתה את עטר,שכטר,בניון וקהת.
אבל בניגוד לחיפה היא לא ראתה בהם את המושיעים שלה,אלה חשבה עליהם כערך מוסף וזה בדיוק ההבדל.

נעול