ציטוטים 17/18

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

Re: ציטוטים 17/18

שליחה על ידי South Boy »

אוהד הצלחות כתב:אני יודע שזה לא ממש קשור, אבל חייב לציין שכאשדודי שכל המשחקים בשבילו הם משחקי חוץ, הרבה יותר נוח וכיף לי לנסוע שעה לטרנר מאשר נסיעה של 5 דקות לסיוט שנקרא איצטדיון הי״א.
בתור אשדודי אתה מעדיף לנסוע לטרנר מאשר ל-י"א? מוגזם מאוד.
החניה ב-י"א זה סיוט אם אתה לא מגיע מוקדם אבל הדרך לשם מאוד נוחה, חוץ מהרמזור ביציאה מהעיר הכול חלק.
בתור תושב המרכז יש מקרים שבאמת עדיף לנסוע עד טרנר מאשר לעלות על כביש החוף אבל הם נדירים ואוהדי מכבי ממש מגזימים יותר מדי עם התיאורים שלהם על הדרך לנתניה, רק אוהדים שרגילים לנסוע עשר דקות עד למגרש יכולים לדבר ככה.
אתם נוסעים לראות משחק כדורגל לעזאזל, לא הקפיצו אתכם למילואים עכשיו. גם על קצת פקקים צריך לבכות?

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

South Boy כתב:
בתור אשדודי אתה מעדיף לנסוע לטרנר מאשר ל-י"א? מוגזם מאוד.
החניה ב-י"א זה סיוט אם אתה לא מגיע מוקדם אבל הדרך לשם מאוד נוחה, חוץ מהרמזור ביציאה מהעיר הכול חלק.
בתור תושב המרכז יש מקרים שבאמת עדיף לנסוע עד טרנר מאשר לעלות על כביש החוף אבל הם נדירים ואוהדי מכבי ממש מגזימים יותר מדי עם התיאורים שלהם על הדרך לנתניה, רק אוהדים שרגילים לנסוע עשר דקות עד למגרש יכולים לדבר ככה.
אתם נוסעים לראות משחק כדורגל לעזאזל, לא הקפיצו אתכם למילואים עכשיו. גם על קצת פקקים צריך לבכות?
התכוונתי לחוויית הצפיה באיצטדיון עצמו. בפעם האחרונה זה היה סיוט, עמדתי למעלה עם הבת שלי (חצי שעה לפני משחק אין איפה לשבת), סבלנו ממשחק ירוד אליו התלווה מחנק סיגריות וקללות בלתי פוסקות של אוהדים שלא ממש הבנתי למה הגיעו.
עד שבא מליקסון בדקה 91 והשכיח הכל.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אחשלי, לא באים עם ילדים לאצטדיונים האלה - י'א, אשקלון ..

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

גם אני כבר לא גר בעיר, ולכל משחק בית נוסע בערך 45 דקות מהבית או מהעבודה ובחזרה אל הבית, וגם אתמול עמדתי בפקק ביציאה מהעיר אחרי המשחק, מה לעשות? בואו לא נגזים בהעצמת האסון שלהם.
אגב, גם אנחנו בשלוש שנים האחרונות נסענו לפחות 15 פעם לנתניה. אז כן, כשזה נגד מכבי או חיפה או לאיזה גמר ויש המון קהל, התנועה קשה יותר. אבל בחיים, בחיים לא לקח שעה וחצי להגיע מתל אביב לנתניה, באף אחד מהמשחקים.
את הסיפורים שלהם שיספרו לעצמם, זה מנחם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: טוב נו. ניצחת.

(עדיין מאמין שבאותה סיטואציה אנחנו לא מביאים הרבה יותר מהם, אם בכלל, אבל מקווה שלא נדע זאת לעולם. גם למחיר אין פה קשר. אני מדבר נטו נטו נטו על נתניה. לא מה קורה מסביב, הנהלה, שמנהלה, ארגון לא ארגון. אבל בסדר)
התחלת יפה ועוד פעם חזרת לסורך.
הדיון כאן הוא לא למי יש יותר קהל שגם הפאנטים ביותר יגידו לך שברור למכבי.
הדיון כאן זה מכבי הגדולה והמפוארת ומלאת הקהל בכל רחבי תבל לא מצליחה למלא איצטדיון בנתניה ב10000 צןפים במשחק באירופה.
ההשוואה אלינו היא מגוחכת.
ואני אגיד עוד משהו כאן בקשר לטענות הצהובים להיותנו קהל הצלחות.
אין אף קבוצה בעולם שעושה קפיצת מדרגה מ2400 צופים לטענתם שנה אחרי זה לאיצטדיון סולד אאוט,אף קבוצה.
זה מראה מה היא חשיבות המתקן וזה מראה שתמיד היה לנו גרעין גדול של אוהדים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: התחלת יפה ועוד פעם חזרת לסורך.
הדיון כאן הוא לא למי יש יותר קהל שגם הפאנטים ביותר יגידו לך שברור למכבי.
הדיון כאן זה מכבי הגדולה והמפוארת ומלאת הקהל בכל רחבי תבל לא מצליחה למלא איצטדיון בנתניה ב10000 צןפים במשחק באירופה.
ההשוואה אלינו היא מגוחכת.
ואני אגיד עוד משהו כאן בקשר לטענות הצהובים להיותנו קהל הצלחות.
אין אף קבוצה בעולם שעושה קפיצת מדרגה מ2400 צופים לטענתם שנה אחרי זה לאיצטדיון סולד אאוט,אף קבוצה.
זה מראה מה היא חשיבות המתקן וזה מראה שתמיד היה לנו גרעין גדול של אוהדים.
תשמע אח אני בסך הכל חושב שיש קצת צדק בתלונותיהם על האצטדיון בנתניה, זה הכל. לא רציתי שזה יגיע לדיון השוואתי..אבל זה היה בלתי נמנע.

לגבי השאר מסכים איתך, אבל זה לא היה הכיוון שאליו חתרתי.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

South Boy כתב:מה הויכוח? הם היו מביאים 6500 צופים אם המשחק היה במוקדמות ליגת האלופות? הם היו מביאים 6500 צופים מול אשקלון אם היו מובילים את הטבלה?
לא. גם השפויים מביניהם יודו בזה. הכול קם ונופל על הצלחת הקבוצה, וזה הסממן הכי גדול לקהל הצלחות.
הם מדברים על נתניה, אבל למה בשנה שעברה הפועל שגם שיחקה מחוץ לבלומפילד וירדה ליגה רשמה ממוצע גבוה יותר של אוהדים למשחק חוץ? אין לנתניה שום קשר לנתון הזה.
הכול תירוצים, הכול עבודה בעיניים. כשהקבוצה תצליח הם יבואו גם ברגל לנתניה, כשהקבוצה לא תענה על הציפיות שלהם הם פשוט ישבו בבית ויאשימו את כל העולם.
אפשר לחשוב שבעונות של לוני הם לא הביאו 5 אלף אוהדים ואפילו פחות מזה לבלומפילד כשהקבוצה הסריחה את הדשא, שיחפשו לערבב מישהו אחר.
בדיוק. כל התירוצים, גם אם הם נכונים, הם עדיין תירוצים. כל הקהלים בארץ חיים על הצלחות ומומנטום. כשגרעין האוהדים הקשה אצל הגדולות הוא פחות או יותר אותו דבר. על הנייר למכבי וביתר כמו גם מכבי חיפה יש הרבה יותר אוהדים,אבל תשים את כולם בפלייאוף אמצע וכולם יביאו 6-7 אלף צופים. מה שנשאר לעשות זה להמשיך להיות הכי יצירתיים, להמשיך לבוא מאהבה ולהמשיך להגדיל את גרעין האוהדים הקשים שיהיו הדלק של הקבוצה בימים קשים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא נכנס לויכוח המעיק הזה; רק הערה למי שמנסה להשוות בין המושבה לנתניה מבחינת הגעה- אין לכם מושג עד כמה המצב שונה. כאחד שנוסע בכביש 2 כל יום.

למושבה יש רכבת, כמה דרכי הגעה וקרבה גדולה לתא. נתניה במצב הכביש הקיים( גם אחרי הרחבת איילון) זה חור מייאש ובלתי צפוי עם פקקים עצומים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ההשוואה שצריכה להעשות- ליגה שנייה, אחרי 100 שנה בלי תואר, יביאו 12 אלף אוהדים? ז** שלי.
בליגה שניה היו לנו תקופות עם ממוצעים של כמעט 6 , באיצטדיון הכי מגעיל במזרח התיכון.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

zivmay כתב:ההשוואה שצריכה להעשות- ליגה שנייה, אחרי 100 שנה בלי תואר, יביאו 12 אלף אוהדים? ז** שלי.
בליגה שניה היו לנו תקופות עם ממוצעים של כמעט 6 , באיצטדיון הכי מגעיל במזרח התיכון.
אבל לא היה לנו פקקים, אחי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא מבין איך יש אנשים שעדיין מגיעים לאיצטדיון הזה מכביש החוף (חוץ מהתל אביביים אולי)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב:לא מבין איך יש אנשים שעדיין מגיעים לאיצטדיון הזה מכביש החוף (חוץ מהתל אביביים אולי)
אז מאיפה? מ-4? מ-6?

זה סיוט בכל מצב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אז מאיפה? מ-4? מ-6?

זה סיוט בכל מצב.
מ6. תענוג להגיע משם לנתניה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: מ6. תענוג להגיע משם לנתניה
איך זה קשור למי שגר בתל אביב?

זה כמו לנסוע מבש לנתיבות דרך ירוחם

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: איך זה קשור למי שגר בתל אביב?

זה כמו לנסוע מבש לנתיבות דרך ירוחם
בגלל זה כתבתי חוץ מהתל אביביים

שלח תגובה