אין ספק שזה הרכש שישאיר אותם בליגה.הפועלעולה כתב:גיא גומברג, טיאגו פריירה (חלוץ ברזילאי בן 28, שיחק בליגה שנייה בבלגיה) ואילן בוקרה חתמו בנתניה.
ינואר בשאר הקבוצות בליגה
- The red one
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
באמת מאמינים שם שהחתמות חפוזות בינואר יביאו שינוי?הפועלעולה כתב:גיא גומברג, טיאגו פריירה (חלוץ ברזילאי בן 28, שיחק בליגה שנייה בבלגיה) ואילן בוקרה חתמו בנתניה.
- dardasmiley
אתה מתבלבל אחי, הם כבר בונים את העונה הבאה. בלאומית.אדום בלב בנשמהההה כתב: אין ספק שזה הרכש שישאיר אותם בליגה.
גיא אסולין חתם בהפועל ת"א
- red and white
- Title: Almog
מת לראות אותו משחק, לדעת אם הוא בלוף או באמת שחקן שחקן
- The red one
שחקן שחקן הוא בטוח לא.red and white כתב:מת לראות אותו משחק, לדעת אם הוא בלוף או באמת שחקן שחקן
יכול להיות שהוא יהיה טוב פה.
אגב, נסגור ת'פינה לגבי דימטרי באגה של הפועל חיפה - הוא מיוצג ע"י הסוכנות של אבי נימני, אז אני מניח שזה תרם רבות להגעה שלו לארץ.
- ForeverRed
ממשיכים לבנות לרוחב.
- red and white
- Title: Almog
יפה שאתה בטוח כל כך, אבל אני בטוח שלא ראית אותו משחק בשנים האחרונות אז תחסוך מאיתנו את קביעת העובדותאדום בלב בנשמהההה כתב: שחקן שחקן הוא בטוח לא.
יכול להיות שהוא יהיה טוב פה.
אגב, נסגור ת'פינה לגבי דימטרי באגה של הפועל חיפה - הוא מיוצג ע"י הסוכנות של אבי נימני, אז אני מניח שזה תרם רבות להגעה שלו לארץ.
זה באמת עניין אותך תוך כדי משחקהפועלעולה כתב:גיא אסולין חתם בהפועל ת"א
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
במחצית
- The red one
לא ראיתי כי הוא לא שיחקred and white כתב: יפה שאתה בטוח כל כך, אבל אני בטוח שלא ראית אותו משחק בשנים האחרונות אז תחסוך מאיתנו את קביעת העובדות

ברצינות - אם היה שחקן שחקן כבר היה מוצא את מקומו.
3 עונות אחרונות, 5 קבוצות, 70 הופעות ביחד בכל ה3 עונות האלה בכל 5 הקבוצות.
זו הסטיסטיקה של אחד השחקנים שאמרו עלייהם דבר הבא וזה גם היה נראה בכיוון - היה בברצלונה ונתן ביקור גם במנצ'סטר סיטי.
צר לי, אם הוא היה שחקן שחקן הוא כבר היה מוצא את עצמו באחת מהקבוצות שהוא עבר. מה שכן, הוא רק בן 24, אם הוא רוצה להשתקם זה עכשיו. בהפועל תל אביב זה לא יהיה לו קל.
לא ראיתי אם רשמו כבר, אבל היה בעמודים הקודמים דיון על כל נושא מנגה.
אז כאמור מנגה שוחרר מק"ש וחוזר לצרפת כדי לטפל בפציעה שלו.
אז כאמור מנגה שוחרר מק"ש וחוזר לצרפת כדי לטפל בפציעה שלו.
גם אלון תורג'מן חתם בהפועל תל אביב. שוב , כמו לפני חצי שנה, מיליון החתמות וסגל חדש שיצטרך זמן כדי להתחבר.
מה שכן, כשהם יצליחו ללמוד אחד את השני ואת השיטה של גוטמן, יהיה להם קלי קלות לעלות ליגה.
מה שכן, כשהם יצליחו ללמוד אחד את השני ואת השיטה של גוטמן, יהיה להם קלי קלות לעלות ליגה.
לפי וואן בנוסף להפועל ת"א, גם מכבי ת"א עוקבת אחרי מצבו של ארבייטמן.
נשמע כמו הנפצה של סוכן
נשמע כמו הנפצה של סוכן
אחלה, שיקחו.blueman כתב:לפי וואן בנוסף להפועל ת"א, גם מכבי ת"א עוקבת אחרי מצבו של ארבייטמן.
נשמע כמו הנפצה של סוכן