תנוח...דר אדום בנשמה כתב: אני אמרתי איפשהו שהבחירות מפוברקות?
אני מקבל את הבחירות ושיהיה לכם בהצלחה אבל אל תבכו אחר כך שביבי רע בביטחון או שמחירי הדיור עולים כי העובדה הפשוטה שרוב המצביעים של ביבי מהפריפריה ששם המצב גרוע מהמרכז.
ולא אני לא נבי נעלבי אני כבר רגיל לזה מי שקורה לי הזוי הוא ההזוי מבחינתי.
ד"א יחסית לגיל המופלג שלך אתה מתנהג כמו אחרון הילדים "נבי נעלבי"....
פוליטיקה :: בחירות 2015
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
האם זה נכון שיש "מלחמה" בציבור החרדי(הספרדי) בין המרוקאים לתוניסאים?אורי אדום בנשמה כתב:הסיכול הממוקד של ש''ס לאלי ישי כנראה צלח. כמות הקולות הפסולים שלו מטורפת! פעילי שס הפיצו בהרבה קלפיות אסטרטגיות פתקים פסולים שלו ודאגו גם לנקב את פתקיו כדי לפסול אותם. נקווה לנס עם קולות החיילים...
ממה שאני שמעתי(וזה מקרוב) שנמאס לתוניסאים מהמרוקאים מש"ס(ולהפך).
אני שואל ברצינות, אורי. זה נכון?
שמענו את זה בבחירות הקודמות.אדום זקן כתב:
מה שהיה כאן זו אמירה לנתניהו "הנה אנחנו מצביעי הליכוד לדורותיו מוכנים לתת לך צאנס אחרון" ואם זה לא יצליח גם הוא יילך הביתה.
בפעם הבאה יבואו מסוקים לקחת את הערבים לקלפי, דעא"ש כבר יהיו מעבר לגדרות, צווי שמונה פוליטיים ישלפו פעם נוספת ומצביעי הליכוד לדורותיהם יתנו צ'אנס נוסף. אבל הוא באמת יהיה האחרון. באמת באמת.
אם אתה ימין מה מצאת בביבי? כמו שכתבו כבר הוא הכל חוץ מימין.yossi כתב:גם אני שמתי מחל בקלפי.
מסע ההפחדות שאני שומע עליו לעתים קרובות זו שטות גדולה.
ומה זה בדיוק ״בידוד מדיני״, ״משבר עם ארה״ב״ והשחרת המציאות בצורה מוגזמת כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. זה לא מסע הפחדות?
יש לא מעט ביקורת בקטע של יוקר המחייה, אך המצב רחוק מלהיות שחור כמו שאוהבים לצייר. להוציא את מחירי הדיור, השאר נמצא במגמת שיפור מ-2009. בדירות אכן צריך לטפל בצורה בהולה.
בתור שר אוצר ביבי הוציא אותנו מהמשבר של תחילת שנות האלפיים וגם את המשברים האחרונים עברנו בצורה יפה. עובדה שדירוג האשראי של ישראל נמצא בכיוון אחד בלבד: מעלה.
ומה המדיניות של העבודה?
גידול הוצאות בכל התחומים מבלי להעלות מיסים זה ריאלי?
בנוגע לפלסטינים, כמו שיש תרגילים במתמטיקה לא פתירים כך גם המצב פה.
לא הייתי רוצה לראות סיפוח, אך גם לא הקמת מדינה פלסטינית שברגע יציאת צה״ל חמאס יוכל לבצע הפיכה ולשבת בכל איו״ש. כוחות בינלאומיים או ערבות בינלאומית זו שטות גדולה כפי שמוכח פעם אחרי פעם.
לא רואה מצב טוב יותר מסטטוס קוו הנוכחי. עצוב, אך זה המצב.
בנוגע לצוק איתן, לא חושב שיש פתרון אחר. כן יש ביקורת על האורך
להקריב את חיילנו בכיבוש עזה כדי להגיש אותה לאבו מאזן זו אופצייה שגם בצחוק לא הייתי מעלה.
הם עוברים חנק מכל הצדדים מה שמעכב התעצמות והתחמשות. התקווה היחידה שם זה שהעם יעשה הפיכה אך לא הייתי בונה על זה.
גם פה למרבה הצער אני לא רואה משהו אחר חוץ מסבב פעם בכמה זמן שאותו צריך לעבור במינימום נזק.
החרדים לא היו בממשלה ולא ראיתי את המיליארדים שלפיד טען שנמצאים שם.
שהשמאל יעשה חשבון נפש וימצא מנהיג אמיתי ולא אחד שצריך אוזנייה כדי לדעת מה להגיד ויהיה עסוק בהמלכתו בצורה פתטית תוך קמפיין השמצה חסר תקדים, במקום להמשיך לבוא בטענות ולזלזל בימין.
בסחף לליכוד יש לכם משקל לא מבוטל.
בנוגע לפלסטינים, מי שלא מוצא פתרון בכוחות עצמו יקבל פתרון בכפיה מעל ראשו. ההקפאה בפועל של הבניה ביו"ש ובחלקים מי-ם ע"י נתניהו נמשכת כבר שנים וזה יהיה רק הסיפתח.
נקפיץ את הדיון הזה בבחירות הבאות ונראה מי יאכל את הכובע.
כרגע,כמה שזה נשמע לא רציני,אין אלטרנטיבה.אריאל2 כתב: שמענו את זה בבחירות הקודמות.
בפעם הבאה יבואו מסוקים לקחת את הערבים לקלפי, דעא"ש כבר יהיו מעבר לגדרות, צווי שמונה פוליטיים ישלפו פעם נוספת ומצביעי הליכוד לדורותיהם יתנו צ'אנס נוסף. אבל הוא באמת יהיה האחרון. באמת באמת.
בוזי עם כריזמה של דג זהב,ציפי היא שאול מופז ממין נקבה,יכול להיות שמתישהו יגיע מישהו שבאמת אפשר לסמוך עליו אז שזה יקרה נדבר.
עכשיו לטיעוניך הקודמים,סיפרת לנו באופן מושלם ומדוקלם מאתר ווינט מה לא טוב.
בוא תספר לי רק מה האגנדה של מחליפו,איך הוא מתכוון לטפל בבעיות הדיור,יוקר המחייה,הפלסטינים??.
חוץ מספינים לא שמעתי כלום.
אפילו להיפך,כל מי שהריץ אותו,אמר לו שב בצד תנו לנו לעשות את העבודה בשבילך.
וראינו בסוף מה יצא.
עכשיו בוא תענה לי ברצינות,כזה אחד אתה רוצה שינהל את המדינה??אחד שלא מסוגל להיות בפרונט ונותן לכל מיני טייקוני תקשורת לנהל אותו??
לעומת זאת השני,שאתה יכול להסכים או לא,הלך לאמריקאים שם עליהם פס ואמר להם קודם כל ביטחון ישראל אחרי זה אתם.
תסכים או לא,תגיד ספין בחירות,הלך ועשה.
שהבין בימים האחרונים שהוא הולך להפסיד,שם עצמו בפרונט וירה לכל הכיוונים,לעומת המחנה השני שישב וחשב שהניצחון בכיס.
אנמי כבר אמרנו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעון א כתב: האם זה נכון שיש "מלחמה" בציבור החרדי(הספרדי) בין המרוקאים לתוניסאים?
ממה שאני שמעתי(וזה מקרוב) שנמאס לתוניסאים מהמרוקאים מש"ס(ולהפך).
אני שואל ברצינות, אורי. זה נכון?
בא נאמר שהמאבק בין ישי הטוניסאי לדרעי המרוקאי שהגיע לשיא בהקמת מפלגת 'יחד' קצת הצית מאבק עדתי, אבל בגדול זה הרבה עמוק ומעבר. העדתיות רק נתנה עוד פלפל...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא תומך בבוז׳י ובטח שלא בציפי. אני גם לא מושפע מההבלים של ווינט או מהדמגוגיה של נוני מוזס וחבריו מוי 15.
כל מי שחיי בארץ ואינו עיוור מרגיש ורואה מה המצב כאן.
אישית רציתי שנתניהו יוחלף. לדעתי טובים ממנו כמה מתמודדים מהליכוד, וכמה מראשי המפלגות האחרות. אפילו אולמרט המושחת עדיף בעיני.
רה"מ צריך להיות בעל יוזמה, מוסר, מחשבה לטווח ארוך, אומץ, חמלה ולא תזיק גם צניעות וענווה. ראה ערך בגין ובן גוריון. אנשים שטובת העם והארץ לנגד עיניהם לפני טובתם האישית.
אני לא מסתפק בבינוני המוכר רק כי הוא מוכר ולא מוצא טעם בהצבעה לפלוני כי התקשורת מנגחת אותו.ביבי פגע בימין יותר מאולמרט וברק ועדיין רצו להצביע לו בהמונים כי גרבוז שחצי מדינה לא הכירה עד לפני שבוע אמר משהו על מנשקי מזוזות וכי הערבים עומדים להשתמש בזכותם הדמוקרטית ולהצביע. זה נשמע לך הסבר ראוי למה לבחור במתמודד לכנסת?
לא ראיתי תרומה יוצאת דופן מכל ממשלות נתניהו. רק ססמאות, נהי, פגיעה בחלשים והמתנה לתום הקדנציה של אובמה.
אישית רציתי שנתניהו יוחלף. לדעתי טובים ממנו כמה מתמודדים מהליכוד, וכמה מראשי המפלגות האחרות. אפילו אולמרט המושחת עדיף בעיני.
רה"מ צריך להיות בעל יוזמה, מוסר, מחשבה לטווח ארוך, אומץ, חמלה ולא תזיק גם צניעות וענווה. ראה ערך בגין ובן גוריון. אנשים שטובת העם והארץ לנגד עיניהם לפני טובתם האישית.
אני לא מסתפק בבינוני המוכר רק כי הוא מוכר ולא מוצא טעם בהצבעה לפלוני כי התקשורת מנגחת אותו.ביבי פגע בימין יותר מאולמרט וברק ועדיין רצו להצביע לו בהמונים כי גרבוז שחצי מדינה לא הכירה עד לפני שבוע אמר משהו על מנשקי מזוזות וכי הערבים עומדים להשתמש בזכותם הדמוקרטית ולהצביע. זה נשמע לך הסבר ראוי למה לבחור במתמודד לכנסת?
לא ראיתי תרומה יוצאת דופן מכל ממשלות נתניהו. רק ססמאות, נהי, פגיעה בחלשים והמתנה לתום הקדנציה של אובמה.
אני בהחלט מסכים איתך.אריאל2 כתב:אני לא תומך בבוז׳י ובטח שלא בציפי. אני גם לא מושפע מההבלים של ווינט או מהדמגוגיה של נוני מוזס וחבריו מוי 15.
אבל בסיטואציה הנוכחית ששני המתמודדים הם בוזי ונתניהו,כרגע בלב כבד זה נתניהו.
אני מאוד מקווה בשבילו שזו הקדנציה האחרונה שלו ונראה מישהו אחר בראשות הליכוד,אני חושב שהוא מיצה.
נ.ב
אתה לא באמת מעדיף את אולמרט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אדום זקן כריזמה לא מצביעה על מנהיגות, אם בן גוריון היה עומד בראשות מפלגה כלשהי היום הוא לא היה נבחר לראשות הממשלה בגלל שהוא לא היה כריזמטי וגם לא היה יפה תואר וגם לא גבוה ולא חזק אבל הוא היה מנהיג, אם ביבי היה במקום בן גוריון ב48 אני דיי בטוח שהוא לא היה מקים את המדינה מחשש שהערבים יתקפו...
נכון בוז'י לא כריזמטי ויש סיכוי שהוא כמו רוב הפוליטיקאים מושחת אבל עדיף לנסות מאשר להמשיך עם החרא הרגיל לא?
נכון בוז'י לא כריזמטי ויש סיכוי שהוא כמו רוב הפוליטיקאים מושחת אבל עדיף לנסות מאשר להמשיך עם החרא הרגיל לא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
תודה רבה לך! ניסחת בצורה מדויקת הרבה דברים שרציתי להגיד, כולל התרגיל במתמטיקה.yossi כתב:גם אני שמתי מחל בקלפי.
מסע ההפחדות שאני שומע עליו לעתים קרובות זו שטות גדולה.
ומה זה בדיוק ״בידוד מדיני״, ״משבר עם ארה״ב״ והשחרת המציאות בצורה מוגזמת כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. זה לא מסע הפחדות?
יש לא מעט ביקורת בקטע של יוקר המחייה, אך המצב רחוק מלהיות שחור כמו שאוהבים לצייר. להוציא את מחירי הדיור, השאר נמצא במגמת שיפור מ-2009. בדירות אכן צריך לטפל בצורה בהולה.
בתור שר אוצר ביבי הוציא אותנו מהמשבר של תחילת שנות האלפיים וגם את המשברים האחרונים עברנו בצורה יפה. עובדה שדירוג האשראי של ישראל נמצא בכיוון אחד בלבד: מעלה.
ומה המדיניות של העבודה?
גידול הוצאות בכל התחומים מבלי להעלות מיסים זה ריאלי?
בנוגע לפלסטינים, כמו שיש תרגילים במתמטיקה לא פתירים כך גם המצב פה.
לא הייתי רוצה לראות סיפוח, אך גם לא הקמת מדינה פלסטינית שברגע יציאת צה״ל חמאס יוכל לבצע הפיכה ולשבת בכל איו״ש. כוחות בינלאומיים או ערבות בינלאומית זו שטות גדולה כפי שמוכח פעם אחרי פעם.
לא רואה מצב טוב יותר מסטטוס קוו הנוכחי. עצוב, אך זה המצב.
בנוגע לצוק איתן, לא חושב שיש פתרון אחר. כן יש ביקורת על האורך
להקריב את חיילנו בכיבוש עזה כדי להגיש אותה לאבו מאזן זו אופצייה שגם בצחוק לא הייתי מעלה.
הם עוברים חנק מכל הצדדים מה שמעכב התעצמות והתחמשות. התקווה היחידה שם זה שהעם יעשה הפיכה אך לא הייתי בונה על זה.
גם פה למרבה הצער אני לא רואה משהו אחר חוץ מסבב פעם בכמה זמן שאותו צריך לעבור במינימום נזק.
החרדים לא היו בממשלה ולא ראיתי את המיליארדים שלפיד טען שנמצאים שם.
שהשמאל יעשה חשבון נפש וימצא מנהיג אמיתי ולא אחד שצריך אוזנייה כדי לדעת מה להגיד ויהיה עסוק בהמלכתו בצורה פתטית תוך קמפיין השמצה חסר תקדים, במקום להמשיך לבוא בטענות ולזלזל בימין.
בסחף לליכוד יש לכם משקל לא מבוטל.
לכל המאוכזבים כאן בפורום, יש לי דבר אחד להגיד לכם: "אל יתהלל חוגר כמפתח".
על אפם וחמתם של כל קצרי הראייה והמלכלכים למיניהם, השלטון נשאר בימין. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא.
אני ממש סקרן לדעת מה היה קורה אם הימין לא היה מנצח ?ForeverRed כתב: תודה רבה לך! ניסחת בצורה מדויקת הרבה דברים שרציתי להגיד, כולל התרגיל במתמטיקה.
לכל המאוכזבים כאן בפורום, יש לי דבר אחד להגיד לכם: "אל יתהלל חוגר כמפתח".
על אפם וחמתם של כל קצרי הראייה והמלכלכים למיניהם, השלטון נשאר בימין. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא.
החמאס היה יורה טילים מתי שהוא רוצה ? החמאס היה מחליט מתי העימות הבא ?איראן הייתה מגיעה להיות מדינת סף לפצצה גרעינית ? היו משחררים מחבלים נוראיים ? היו מכירים בזכותם של הפלסטינים למדינה ? היו מחלקים את ירושלים ? היו מגרשים יהודים מבתיהם ? היו מקפיאים בנייה ביהודה ושומרון
מי שמפחד משלום יכול להירגע. לא יהיה שלום. גם ברק, גם אולמרט וגם נתניהו באופן חלקי הציעו לפלסטינים דברים שאף מנהיג ציוני לא יסכים לתת יותר והם סרבו. הם לא יכולים להגיע להסכם. יהרגו אותם עוד באותו יום
עכשיו המלחמה היא על הבית. איך מקיימים פה כלכלה צודקת ולא חזירית. איך לא מוכרים את המדינה לטייקונים בנזיד עדשים, איך דואגים לקשישים וניצולי שואה.
המלחמה על הבית עוברת גם ביחסי חוץ.
ביבי כבר הוכיח שהוא לא מצטיין בזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
היה אולי קורה מה שקרה עם רבין. אוסלו ו1600 הרוגים. לא משחקים בחיי אדם
השמאל שיחק בחיי אדם ?yedidel כתב:היה אולי קורה מה שקרה עם רבין. אוסלו ו1600 הרוגים. לא משחקים בחיי אדם
זו האשמה חמורה מאוד כלפי אנשים פטריוטים.
להזכירך בנימין נתניהו הכיר בהסכמי אוסלו והמשיך בישומם. גם הוא שיחק בחיי אדם ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כואב לראות כל כך הרבה קולות ימין הולכים לפח.אורי אדום בנשמה כתב:הסיכול הממוקד של ש''ס לאלי ישי כנראה צלח. כמות הקולות הפסולים שלו מטורפת! פעילי שס הפיצו בהרבה קלפיות אסטרטגיות פתקים פסולים שלו ודאגו גם לנקב את פתקיו כדי לפסול אותם. נקווה לנס עם קולות החיילים...
עלה לימין לפחות ב-2-3 מנדטים נוספים (1-2 נוספים שייכים לציבור החרדי) .
לא נותר לי אלא לקוות שלמדתם את הלקח ותפסיקו להצביע למפלגות קיקיוניות. 3 מנדטים נוספים לבנט היו משפיעות הרבה יותר.
מקווה שבכנסת הבאה אחוז החסימה יהיה כפול. נמאס ממפלגות קטנות.
- ForeverRed
גדי, מכבד אותך מאוד. אבל באמת שעייפתי מהדיונים הבלתי נגמרים האלה.גדי כתב:
אני ממש סקרן לדעת מה היה קורה אם הימין לא היה מנצח ?
החמאס היה יורה טילים מתי שהוא רוצה ? החמאס היה מחליט מתי העימות הבא ?איראן הייתה מגיעה להיות מדינת סף לפצצה גרעינית ? היו משחררים מחבלים נוראיים ? היו מכירים בזכותם של הפלסטינים למדינה ? היו מחלקים את ירושלים ? היו מגרשים יהודים מבתיהם ? היו מקפיאים בנייה ביהודה ושומרון
מי שמפחד משלום יכול להירגע. לא יהיה שלום. גם ברק, גם אולמרט וגם נתניהו באופן חלקי הציעו לפלסטינים דברים שאף מנהיג ציוני לא יסכים לתת יותר והם סרבו. הם לא יכולים להגיע להסכם. יהרגו אותם עוד באותו יום
עכשיו המלחמה היא על הבית. איך מקיימים פה כלכלה צודקת ולא חזירית. איך לא מוכרים את המדינה לטייקונים בנזיד עדשים, איך דואגים לקשישים וניצולי שואה.
המלחמה על הבית עוברת גם ביחסי חוץ.
ביבי כבר הוכיח שהוא לא מצטיין בזה.
הרי אף אחד מאיתנו לא עומד לשנות את דעתו.
אתה מוזן לקרוא שוב את הדברים שכתב יוסי, הם מייצגים במידה רבה את דעתי.
אתייחס רק לשני המשפטים האחרונים שלך ואומר שאם עמידה נחושה ואיתנה, או במילים אחרות חוסר התכופפות
בפני תכתיביו המסוכנים של אובמה נחשבים בעינך לחוסר הצטיינות, אז אני מאחל לביבי להמשיך להיכשל בתחום הנ"ל שוב ושוב.