יש ממשלה

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: יש ממשלה

שליחה על ידי dor69 »

ns75 כתב:
05 מרץ 2023, 15:54
זכותם של האזרחים גם למחות נגד מדיניות הממשלה. זה הכל.

על ערוץ 14 יש לך מה להגיד? יש מה להשוות בכלל?

על איילה חסון מערוץ 13 ( עד לפני שבוע) שמעת? ואת עמית סגל מערוץ התודעה אתה מכיר?
אי אפשר להשוות, אני בתור ימני לא מתחבר לערוץ 14 וסולד מאוד מהסגנון שלו אבל הם לרגע לא מנסים לבלבל אותך שהם אובייקטיביים, הפוזיציה שלהם על השולחן מראש.

עוד בהקשר הזה ובלי קשר אפילו לימין שמאל, התקשורת בארץ (ולא רק הפוליטית) מזמן איבדה את זה ויש לה אולי את החלק המרכזי בטמטומיזציה של האווירה פה במדינה. תרבות הצרחות, הפאנלים וטורי הדעה מביכה, מגעילה ומרדדת את השיח לרמה של גיא פינס. על תקשורת אינפורמטיבית נטו אין בכלל מה לדבר, זה מת מזמן

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ns75 כתב:
05 מרץ 2023, 13:49
ניסית להתאפק, לה הצלחתי זה חזק ממני

1. שר ״לביטחון לאומי״ - נער גבעות שהיה כל חייו תחת השגחה של השב״כ, מגה אנרכיסט מוכח, ליצן טיקטוק ופירומן בכיר קורא למלח הארץ, טייסי חיל האוויר, יוצאי סיירות, ראשי שב״כ ומוסד, הייטקיסטים, יזמים ובעלי עסקים ״אנרכיסטים״, ואתה בעקבותיו, עד פה הנדסת תודעה.

2. גדעון סער, ליברמן, יעלון, בנט, כל מי שלא ביבי ״שמאלני״ - עד פה הנדסת תודעה 2.

3. המשקל הפיננסי,הבטחוני והתרבותי של מדינת ישראל מובל על ידי הגוש הנגדי לביבי (ע.ע ״שמאלנים״), בעניך זאת מילת גנאי שוות ערך לבוגד, עד פה הנדסת תודעה 3.

4. ראש ממשלה אליטיסט, אשכנזי מקיסריה ושר משפטים אשכנזי ממנו מספרים לך על זכויות מזרחיים ואתה מפמפם בהנאה כאילו משהו במהפכה הזאת בכלל קשור לנושא, עד פה הנדסת תודעה 4.

מציע לך להתעמק טוב טוב בסעיפי ה״רפורמה״ ולהסיק מסקנות לבד. התוכנית כמו שמוצגת כעת זה דמוקרטיה מלא מלא.
אם אתה לא מתנחל או חרדי ( אלה רוצים חופש בנייה ביהודה ושומרון ואלה רוצים לא להתגייס), לא ברור מה המוטיבציה שלך לתמוך בזה (חוץ מהעבודה שנתנו לך לחשוב שזה קשור איכשהוא לשמאל מול ימין או אשכנזים מול מזרחיים)
1. כל התארים האלה לא עושים עליי רושם , כולם אנרכיסטים
2. גם ביבי די שמאלני לדעתי לפחות מבחינת הבטחון אבל הרשימה שהצגת רוצה להפיל אותו ובדרך רומסת הכל אז כן הם הצטרפו לאליטות של השמאל
3.לא הבנתי, רומז שהשמאל תורם יותר?
4. קשור ועוד איך. לאמצאו עדיין שופט מזרחי ( קשה לברק למצוא)

עכשיו לכל סעיף תוסיף הנדסת תודעה.....( במקרה שלי ולש עוד כמה זו התפכחות מהנדסת תודעה אחרת ששולטת פה)

עדיף שהמתנגדים שברחובות יתעמקו קצת ויבואו לדבר . הנדסת תודעה הכי גדולה אבר

לגבי בן גביר גם אני לא מת עליו מודה

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מי שקורא לסרב פקודה,חוסם כבישים,מפר חוקים,משבש את שגרת החיים של יתר האזרחים ומעודד אלימות הוא אנרכיסט, וזה לא משנה אם הוא טייס/חקלאי/תלמיד ישיבה/רופא או קופאי במחסני השוק.

זה שיש מפגינים שמרשים לעצמם לנפנף בדרגות זה לא אמור לתת להם נקודות זכות, הזכויות והחובות של אלוף הן בדיוק אותן הזכויות והחובות של נער גבעות.

כל צד במפה הפוליטית רוצה לקחת בעלות על המדינה וזה מהות כל הסכסוך. המציאות הזו בה אנשים בעלי כוח והשפעה כלכלית או צבאית מרשים לעצמם להיכנס לזירה הפוליטית ולאיים בפגיעה ממשית במדינה חייבת להיעצר.

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

Itay כתב:
05 מרץ 2023, 19:14
מי שקורא לסרב פקודה,חוסם כבישים,מפר חוקים,משבש את שגרת החיים של יתר האזרחים ומעודד אלימות הוא אנרכיסט, וזה לא משנה אם הוא טייס/חקלאי/תלמיד ישיבה/רופא או קופאי במחסני השוק.

זה שיש מפגינים שמרשים לעצמם לנפנף בדרגות זה לא אמור לתת להם נקודות זכות, הזכויות והחובות של אלוף הן בדיוק אותן הזכויות והחובות של נער גבעות.

כל צד במפה הפוליטית רוצה לקחת בעלות על המדינה וזה מהות כל הסכסוך.
אנרכיזם הוא פילוסופיית חיים לא כל כך מקובלת בישראל שמדברת על חיים ללא משטר. אולי יש בודדים כאלה, אבל ככלל אין אנרכיסטים בישראל.
מה שיש, זה מנהיג פוליטי מצד מסויים, שבטוח שקהל הבוחרים שלו הוא בעיקר דפ"רים, ולכן הוא יכול לכנות מתנדי דיקטטורה במלים שהקהל לא יבין ויחשוב שמדובר בקללה מתוחכמת.
ויש את קהל הבוחרים של אותו פוליטיקאי שבו כל אחד יכול או לחוש אי נוחות מהזלזול באינטיליגנציה שלו, או לאשש את מה שאותו פוליטיקאי חושב עליו.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

gooner כתב:
05 מרץ 2023, 19:33
אנרכיזם הוא פילוסופיית חיים לא כל כך מקובלת בישראל שמדברת על חיים ללא משטר. אולי יש בודדים כאלה, אבל ככלל אין אנרכיסטים בישראל.
מה שיש, זה מנהיג פוליטי מצד מסויים, שבטוח שקהל הבוחרים שלו הוא בעיקר דפ"רים, ולכן הוא יכול לכנות מתנדי דיקטטורה במלים שהקהל לא יבין ויחשוב שמדובר בקללה מתוחכמת.
ויש את קהל הבוחרים של אותו פוליטיקאי שבו כל אחד יכול או לחוש אי נוחות מהזלזול באינטיליגנציה שלו, או לאשש את מה שאותו פוליטיקאי חושב עליו.
אתה מתכוון בטח ללפיד...

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

gooner כתב:
לא צריך להיות אינטליגנט גדול ומשכיל כדי להבין פירוש של מילה (למרות שזה עדיין באופנה להתייחס למיליון בוחרים כאל בבונים) , ההגדרה המדוייקת של אנרכיה- היעדר שלטון וחוק, אי סדר ציבורי.
חסימת כבישים,הפרת סדר ציבורי,קריאה לאלימות,הסתה והמרדה לעניות דעתי עונה בדיוק להגדרה של אנרכיה, אז האם יש אנרכיסטים בודדים? תרשה לי לחלוק עליך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

gooner כתב:
עוד פעם דיקטטורה.....שחררו מזה המדינה לא הולכת לאבדון.

תאמין לי שבתור דפר שמצביע לביבי אני יודע מה זה אנרכיסט וכן מי שחוסם כביש ומבעיר שם מדורה הוא אנרכיסט ולא מעניין מה עשה בצבא או כמה מרוויח

ועם הקהל של ביבי דפרים כי הולכים אחריו מה נגיד על מישהו שבחר בלפיד....או טיפש או שהשנאה לביבי עיוורה אותו

איך אפשר בכלל להתחבר למחאה שהתומכים שלה זה אנשים כמו אולמרט, ברק, עאלק מנדלבליט ( האחרון להזכירך עדיין מוחזק בגרון ולא ברור על מה)

אפשר להמשיך להתכתש פה ולעקוץ בכיף אבל בתאכלס עניינית מה באמת קורה פה , ממה אתם מפחדים?

נשנה נושא קצת, איך אתה חי בשלום עם הפשעים במשפט ביבי? עד כדי כך סולד מהאיש?
פגסוס זה חוקי או לא? במדינת חוק דמוקרטית לא משתמשים בדברים לא חוקיים, הפרקליטות לא מסתירה מידע משופטים, עדים לא משקרים ולא תופרים תיקים בכללי

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

צד אחד ימשיך לקרוא לצד השני שמאלן, בוגד, אנרכיסט
והצד השני ימשיך לקרוא לו דפ"ר, ביביסט, ועוד

איזה כיף לנו
איזו אחדות מרגשת ומלאת תקווה

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

Itay כתב:
05 מרץ 2023, 20:36
לא צריך להיות אינטליגנט גדול ומשכיל כדי להבין פירוש של מילה (למרות שזה עדיין באופנה להתייחס למיליון בוחרים כאל בבונים) , ההגדרה המדוייקת של אנרכיה- היעדר שלטון וחוק, אי סדר ציבורי.
חסימת כבישים,הפרת סדר ציבורי,קריאה לאלימות,הסתה והמרדה לעניות דעתי עונה בדיוק להגדרה של אנרכיה, אז האם יש אנרכיסטים בודדים? תרשה לי לחלוק עליך.
אה, אז אתה אומר שהכוונה שלך זה להיעדר שלטון חוק ואי סדר ציבורי.
זה לא קצת דומה לעבריינים?
אתה יודע כאלה שגם מסיתים נגד שילטון החוק. נו, כמו בנימין, אריה, בצלאל, איתמר.
תגיד, ואיך קוראים לאלה שתומכים במעשים שלהם?

סמל אישי של משתמש
gooner

שליחה על ידי gooner »

שמעון א כתב:
05 מרץ 2023, 21:17
צד אחד ימשיך לקרוא לצד השני שמאלן, בוגד, אנרכיסט
והצד השני ימשיך לקרוא לו דפ"ר, ביביסט, ועוד

איזה כיף לנו
איזו אחדות מרגשת ומלאת תקווה
רק תיקון, לא קראתי לאף אחד דפ"ר.
אני רק טוען שזה שפונה לקהל שלו וקורא למפגינים אנרכיסטים, לא מעריך במיוחד את האינטליגנציה של הקהל שלו. אני דווקא מניח שרובם לא כאלה טיפשים , ומבינים שאין פה אנרכיסטים.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

gooner כתב:
05 מרץ 2023, 21:25
רק תיקון, לא קראתי לאף אחד דפ"ר.
אני רק טוען שזה שפונה לקהל שלו וקורא למפגינים אנרכיסטים, לא מעריך במיוחד את האינטליגנציה של הקהל שלו. אני דווקא מניח שרובם לא כאלה טיפשים , ומבינים שאין פה אנרכיסטים.
ההפך
מבינים טוב מאוד שיש פה אנרכיסטים על מלא מלא

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

gooner כתב:
05 מרץ 2023, 21:19
כמו אולמרט, ברק, גולן, חודק
מניח שאתה תומך נלהב במעשים שלהם.....

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

gooner כתב:
05 מרץ 2023, 21:19
לא כל מי שעובר על החוק הוא אנרכיסט, לפי ההיגיון הזה כל מי שאי פעם עשה נניח עבירת תנועה או בנה פרגולה בלי אישור הוא אנרכיסט.

אנרכיה מתבטאת יותר בהפרת סדר ציבורי ואי ציות לממשל ומוסדותיו.
לא שאני בא לכסות על העבריינים בממשלה (הייתי שמח לראות את חלקם מאחורי סורגים) אבל רובם שילמו את חובם לחברה.

אבל אם כבר אתה מחפש סימטריה אז לצורך העניין גם נערי גבעות שתוקפים חיילים הם אנרכיסטים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אתם מתעסקים במינוחים מילוניים וחוזרים להתאבקות מילולית...
עזבו את זה בחייאת.

דברו ענייני ואל תתנו לעאלק מנהיגים משני הצדדים לדרדר גם ביניכם את השיח.
זה לא הנושא

מי שנגד הרפורמה, אני מניח נגד המתכונת הנוכחית של הרפורמה,
מי שבעד, אני מניח שגם בחלקם הגדול מאמינים שצריך רפורמה מתונה יותר.

הפערים בין הצדדים באמת לא כאילו גדולים ולא משהו שאי אפשר לפתור.

הבעיה שיש המון פוליטיקה מסביב ולשם הפוליטיקאים רוצים לקחת את הדיון.
ועכשיו הקרב הפך להיות מי יעשה הכי הרבה הון פוליטי.

* אם יש מישהו שעושה שלא צריך בכלל רפורמה במשפט צריך ללמוד קצת את הנושא כי המצב הנוכחי לא תקין ואת זה אמרו כמעט כל המנהיגים כשהיו בשלטון בתורם.

בקיצור, כולנו עם ישראל ולכולנו טובת ישראל צריכה לעמוד לנגד עינינו,
אחים, לא אויבים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

nitsande כתב:
05 מרץ 2023, 21:54
אתם מתעסקים במינוחים מילוניים וחוזרים להתאבקות מילולית...
עזבו את זה בחייאת.

דברו ענייני ואל תתנו לעאלק מנהיגים משני הצדדים לדרדר גם ביניכם את השיח.
זה לא הנושא

מי שנגד הרפורמה, אני מניח נגד המתכונת הנוכחית של הרפורמה,
מי שבעד, אני מניח שגם בחלקם הגדול מאמינים שצריך רפורמה מתונה יותר.

הפערים בין הצדדים באמת לא כאילו גדולים ולא משהו שאי אפשר לפתור.

הבעיה שיש המון פוליטיקה מסביב ולשם הפוליטיקאים רוצים לקחת את הדיון.
ועכשיו הקרב הפך להיות מי יעשה הכי הרבה הון פוליטי.

* אם יש מישהו שעושה שלא צריך בכלל רפורמה במשפט צריך ללמוד קצת את הנושא כי המצב הנוכחי לא תקין ואת זה אמרו כמעט כל המנהיגים כשהיו בשלטון בתורם.

בקיצור, כולנו עם ישראל ולכולנו טובת ישראל צריכה לעמוד לנגד עינינו,
אחים, לא אויבים.
אנשים שפוגעים במדינה במודע, שונאים כל מה שהיהדות מסמלת ומוכנים לשלב ידיים עם האויב כדי לפגוע ב"אחים שלהם" - לא אחים שלי.

שלח תגובה