פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
תשמע השיח איתך הוא ברמת הפייסבוק, ברמת הכל מי שלא מאמין בביבי הוא "שמאלן", "בוגד", "עוכר ישראל" וכן הלאה..
כ"כ רדוד, כ"כ ילדותי.
אין אנחנו או הם, כולנו עם אחד, כולנו רוצים את טובתה של מדינת ישראל אך חלקנו רואים דברים בצורה אחרת וזוהי בדיוק הפוליטיקה.

התנועה בתוך הגוש נבעה מהבליץ שביבי התחיל בימים האחרונים שבו במידה ולא הוא יהיה ראש הממשלה המדינה פושטת רגל וחנין זועבי תיהיה שרת ביטחון כשהאדם לא הייתה קרובה לזה, זה בדיוק היה קמפיין ההפחדות.

מכאן נותר לאחל לביבי המון בהצלחה, יש לו את כל הכלים לעשות דברים טובים למדינה הזו עכשיו חובת ההוכחה עליו.
!!!!!!!
מסכים לגמריי.
עכשיו נראה האם ביבי יצליח שתהיה לו ממשלה הומוגנית ויציבה...
חובת ההוכחה בפעם ה4 על ביבי, נראה מה יהיה כאן מעכשיו עד 2019...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:
תשמע השיח איתך הוא ברמת הפייסבוק, ברמת הכל מי שלא מאמין בביבי הוא "שמאלן", "בוגד", "עוכר ישראל" וכן הלאה..
כ"כ רדוד, כ"כ ילדותי.
אין אנחנו או הם, כולנו עם אחד, כולנו רוצים את טובתה של מדינת ישראל אך חלקנו רואים דברים בצורה אחרת וזוהי בדיוק הפוליטיקה.

התנועה בתוך הגוש נבעה מהבליץ שביבי התחיל בימים האחרונים שבו במידה ולא הוא יהיה ראש הממשלה המדינה פושטת רגל וחנין זועבי תיהיה שרת ביטחון כשהאדם לא הייתה קרובה לזה, זה בדיוק היה קמפיין ההפחדות.

מכאן נותר לאחל לביבי המון בהצלחה, יש לו את כל הכלים לעשות דברים טובים למדינה הזו עכשיו חובת ההוכחה עליו.
אה..קמפיין ההפחדות(כן, ערבים בקואליציה זה מפחיד את רוב העם ובצדק) לא לגיטימי וקמפיין ממומן ע"י גורמים זרים מחו"ל וקמפיין תקשורתי חסר תקדים ואנטי דמוקרטי זה לגיטימי..

לגבי שאר הדברים לא אגיב..אני שמח מדי בשביל להגיב על שטויות כאלה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אורי אדום בנשמה כתב:הסיכול הממוקד של ש''ס לאלי ישי כנראה צלח. כמות הקולות הפסולים שלו מטורפת! פעילי שס הפיצו בהרבה קלפיות אסטרטגיות פתקים פסולים שלו ודאגו גם לנקב את פתקיו כדי לפסול אותם. נקווה לנס עם קולות החיילים...
גם קולות החיילים כבר לא יעזרו וחבל. המנדטים והקולות הלכו לפח.
בכל מקרה הנזק פחות גדול ממה שהיה עשוי להיות. לפי הסקרים שהיו, היה נראה שבלי יחד ביבי לא יוכל להקים קואליציה של מחנה הימין.
הנחמה לבוחרי יחד - תקום ממשלה ימנית.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

CrazyRed7 כתב: גם קולות החיילים כבר לא יעזרו וחבל. המנדטים והקולות הלכו לפח.
בכל מקרה הנזק פחות גדול ממה שהיה עשוי להיות. לפי הסקרים שהיו, היה נראה שבלי יחד ביבי לא יוכל להקים קואליציה של מחנה הימין.
הנחמה לבוחרי יחד - תקום ממשלה ימנית.
אלו לא סקרים אמיתיים. זאת רמאות של התקשורת!

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב:מכובדיי,כאחד שנמנע כאן מלדבר על פוליטיקה,אני חייב להגיד כאחד שהצביע מחל.
ניצחנו אותם.
את כלי התקשורת השמאלנים,האשכנזים הגרבוזים שמסתבר שהם הגזענים החשוכים ביותר.
כן,הייתה לי התלבטות לא קלה,גם אני לא הייתי מרוצה מההתנהלות של נתניהו.
אבל ברגע שזה נהיה אישי וזה נהיה נטו אישי,בזמן שהמועמד השני בכלל לא אומר מה הוא מציע,חוץ מלתת לכל מיני כלי תקשורת ללכלך ולהכפיש,לא נותרה לי שום אופציה אחרת אלה להציל את המחנה שלי מאותם שחצנים,בורגנים שחושבים שיודעים הכי טוב ורק מפסידים ב15 שנים האחרונות.
אגב,כמוני חשבו עוד 8 מנדטים לפחות.
נקווה שהפיק לקחים ויהיה טוב יותר.
שוב ניגנו לך על הקטע העדתי, שוב הפחידו אותך עם ערבים ושמאלנים ושוב ימשיכו להשתיל עלין בקשת, לתוך הפה, עוד 4 שנים.

לא ניצחנו אף אחד חוץ מאשר את עצמנו, עוד מעט העשן יתפזר ותגלה שהחרא נשאר פה והוא רק הופך גדול ומסריח יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ns75 כתב:
שוב ניגנו לך על הקטע העדתי, שוב הפחידו אותך עם ערבים ושמאלנים ושוב ימשיכו להשתיל עלין בקשת, לתוך הפה, עוד 4 שנים.

לא ניצחנו אף אחד חוץ מאשר את עצמנו, עוד מעט העשן יתפזר ותגלה שהחרא נשאר פה והוא רק הופך גדול ומסריח יותר.
עזוב עדיף להפסיק את הדיון הזה שלא יקראו גם לך הזוי, כי אני כבר מקוטלג כהזוי כי אני חושב אחרת גם על הפועל באר שבע וגם על המדינה.
כנראה שמי שלא חושב כמוהם הוא לא מספיק בנאדם בשביל אנשים מסוימים בפורום הזה...

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב:מכובדיי,כאחד שנמנע כאן מלדבר על פוליטיקה,אני חייב להגיד כאחד שהצביע מחל.
ניצחנו אותם.
את כלי התקשורת השמאלנים,האשכנזים הגרבוזים שמסתבר שהם הגזענים החשוכים ביותר.
כן,הייתה לי התלבטות לא קלה,גם אני לא הייתי מרוצה מההתנהלות של נתניהו.
אבל ברגע שזה נהיה אישי וזה נהיה נטו אישי,בזמן שהמועמד השני בכלל לא אומר מה הוא מציע,חוץ מלתת לכל מיני כלי תקשורת ללכלך ולהכפיש,לא נותרה לי שום אופציה אחרת אלה להציל את המחנה שלי מאותם שחצנים,בורגנים שחושבים שיודעים הכי טוב ורק מפסידים ב15 שנים האחרונות.
אגב,כמוני חשבו עוד 8 מנדטים לפחות.
נקווה שהפיק לקחים ויהיה טוב יותר.
כמה הערות:
זה לא משחק כדורגל שצריך לנצח יש מדינה שצריך לנהל בצורה הטובה ביותר לכלל אזרחיה. כלי התקשורת מסתבר לא מהווים פקטור אמיתי על רצון המצביעים. גרבוז הוא לא איש תקשורת אלא צייר (ספק מוכשר). מוצאם של אנשים כלל אינו רלוונטי לדעותיהם הפוליטיות או לדעותיהם באופן כללי. זה שאתה מרוקאי אומר שאתה מבין בכדורגל יותר מפולני?
הניצחון של הליכוד זה ניצחון פירוס. כולם יוצאים מופסדים. גוש הימין-חרדים איבד מנדטים. כל הקואליציה מתבססת על כחלון שבליכוד כבר כינו אותו בוגד וכמעט כל מפלגה בה מהווה לשון מאזניים בעלת פוטנציאל סחטני. הפילוג בעם רק החריף. 20% מהאוכלוסיה (הערבים) רק ילכו ויקצינו עוד יותר.
תמורת תמיכת החרדים ובנט נתניהו ימכור גם את התחתונים של שרה, ובטח כל עקרון של שוויון שהם מתנגדים לו. וכל זאת בלי לדבר על הויה דולורוזה שצפויה מאובמה ומהאיחוד האירופי לממשלת הימין-חרדים שצפויה לנו.
הפקת לקחים כלכלית חברתית ספק אם תהיה. מי שבתור שר אוצר שלח ניצולי שואה להרים אוכל מפחי אשפה וכבר שש שנים עומד ובוהה ביוקר המחיה והדיור לא יקום מחר בבוקר בדמות צ'ה גווארה ויתחיל לחלק כסף להמונים.
אז ניסן סלומיאנסקי יחזור לסורו בראש ועדת הכספים ויעביר את מיטב מיסיך לכיוון מזרח בעוד בדרום ובצפון ימשך הקיפוח. חוק הגיוס יעלם או יסורס. הפלסטינאים ישארו תקועים כמו עצם בגרון. ואתה, חמורו של משיח, תמשיך לשאת על גבך את כל היתר ותקווה שביבי ישתנה ושילדיך יוכלו לקנות דירה בלי לשעבד את עצמם לשלושים שנות משכנתה. אבל הי, העיקר שתקענו לגרבוז.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אריאל2 כתב: כמה הערות:
זה לא משחק כדורגל שצריך לנצח יש מדינה שצריך לנהל בצורה הטובה ביותר לכלל אזרחיה. כלי התקשורת מסתבר לא מהווים פקטור אמיתי על רצון המצביעים. גרבוז הוא לא איש תקשורת אלא צייר (ספק מוכשר). מוצאם של אנשים כלל אינו רלוונטי לדעותיהם הפוליטיות או לדעותיהם באופן כללי. זה שאתה מרוקאי אומר שאתה מבין בכדורגל יותר מפולני?
הניצחון של הליכוד זה ניצחון פירוס. כולם יוצאים מופסדים. גוש הימין-חרדים איבד מנדטים. כל הקואליציה מתבססת על כחלון שבליכוד כבר כינו אותו בוגד וכמעט כל מפלגה בה מהווה לשון מאזניים בעלת פוטנציאל סחטני. הפילוג בעם רק החריף. 20% מהאוכלוסיה (הערבים) רק ילכו ויקצינו עוד יותר.
תמורת תמיכת החרדים ובנט נתניהו ימכור גם את התחתונים של שרה, ובטח כל עקרון של שוויון שהם מתנגדים לו. וכל זאת בלי לדבר על הויה דולורוזה שצפויה מאובמה ומהאיחוד האירופי לממשלת הימין-חרדים שצפויה לנו.
הפקת לקחים כלכלית חברתית ספק אם תהיה. מי שבתור שר אוצר שלח ניצולי שואה להרים אוכל מפחי אשפה וכבר שש שנים עומד ובוהה ביוקר המחיה והדיור לא יקום מחר בבוקר בדמות צ'ה גווארה ויתחיל לחלק כסף להמונים.
אז ניסן סלומיאנסקי יחזור לסורו בראש ועדת הכספים ויעביר את מיטב מיסיך לכיוון מזרח בעוד בדרום ובצפון ימשך הקיפוח. חוק הגיוס יעלם או יסורס. הפלסטינאים ישארו תקועים כמו עצם בגרון. ואתה, חמורו של משיח, תמשיך לשאת על גבך את כל היתר ותקווה שביבי ישתנה ושילדיך יוכלו לקנות דירה בלי לשעבד את עצמם לשלושים שנות משכנתה. אבל הי, העיקר שתקענו לגרבוז.
אפשר למחוא לך כפיים? מדהים מדהים מדהים, מה שכתבת פשוט נהדר.
חבל שיש אנשים שעדיין מאמינים לביבי.

ד"א בתור שמאלני אני אומר חד וחלק, אני מעדיף את הבית היהודי בשלטון מאשר את הליכוד ולמה? לליכוד אין שום אג'נדה, לא אג'נדה חברתית, לא אג'נדה מדינית, מישהו ממצביעי הליכוד יכול לומר לי מה האג'נדה של הליכוד בנוגע לפלסטינים? אז כן עושים איתם או מנסים לעשות לשום כמו בנאום בר אילן, או שלא כמו מה שביבי אמר לפניי כמה ימים?
ולגביי הנושא הכלכלי-חברתי מה תוכנית האב של הליכוד חוץ מהצהרות נבובות ולתת לכאורה לכחלון את תיק האוצר ובכך להשתיק אותו?
מה האג'נדה של הליכוד?
בנט לפחות אומר שהוא יספח את שטחי C ומציע את תוכנית ההרגעה אם אינני טועה, לבנט כן יש תוכנית חברתית כלכלית גם אם היא לא הכי סוציאליסטית, מה התוכנית של הליכוד?
מה הליכוד מתכנן, כי 6 שנים הליכוד בשלטון ובנתיים המצב רק מדרדר, יוקר המחייה עולה (ואחוז האבטלה יורד אבל עם משכורת מינימום ששווה לתחת) אי אפשר לקנות דירה שלא לדבר על לימודים באוניבריסטה אלא אם ההורים שלך חסכו לך ואם הם עשירים או זכו בלוטו/טוטו.

הליכוד צריך להוכיח את עצמו מחדש אחרת גם לכם מעריצי ביבי יהיה רע וגם אתם בסוף תחליטו דיי כבר...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

חברים יקרים,
מרגיש צורך לכתוב כאן כי אני רואה בכל אחד חבר.
הצבעתי למחנה הציוני. אני אכן שמאל מרכז מאז ומתמיד.
רוצה להתייחס למספר דברים:

1. התקשורת ברובה שמאלנית אבל מעבר שזה מוכח שההשפעה שלה היא אפסית אם לא הפוכה כי ברגע שהיא חד צדדית אז זה רק גורם לאלו שרוצים לעבור מחנה להישאר "בבית". אגב אני עד עכשיו לא מבין איך לערוץ 2 השמאלני יש כל כך הרבה רייטינג (לא שלי). מי שלא אוהב את מה שאומרים שם (רוב העם) אז שיעבור לערוץ 1 או ערוץ 20 שהרבה יותר מאוזנים ואפילו ימניים. גם העיתון נקרא ביותר במדינה הוא למעשה עיתון עבור ביבי.
2. מתקשה להבין איך אנשים שמחשיבים עצמם ימניים רואים בליכוד בכלל ונתניהו בפרט ככאלה ששומרים על עקרונות הימין:
א. רק הליכוד גירש אזרחים (סיני וההתנתקות כאשר נתניהו מצביע בעד בממשלה ובכנסת)
ב. נתניהו הכיר בהסכמי אוסלו ומימש את המשכם בהיותו ראש ממשלה (פינוי חברון והסכם וואי פליינטשן)
ג. הליכוד שחרר אלפי אסירים מהשפלים ביותר עבור גלעד שליט (אולמרט לא הסכים להחזיר את שליט ולהיכנע לחמאס). גם בממשלה האחרונה שוחררו מאות אסירים פלסטינים תמורת חידוש תהליך השלום.
ד. בבחירות 2009 נתניהו נבחר על הכרטיס שהוא "יחסל את החמאס" אחרי עופרת יצוקה. אני רק זוכר שבעמוד ענן הוא הסכים להפסקת אש אחרי שבוע בלבד ולפני צוק איתן הוא חזר והתחנן ששקט יענה בשקט. לאחר חודשיים קשים ביותר החמאס נשאר בדיוק באותו מצב והעימות הבא יבוא גם יבוא.
ה. איראן - איפה ההבטחות שלא נהיה עוד פעם תלויים באחרים ? אנחנו תלויים עכשיו בהסכם של המעצמות עם איראן כאשר ישראל מחוץ לתמונה ולא שואלים אותה.
ו. לגבי השכבות המוחלשות - רק הדוחות של הביטוח לאומי ועוד מדברים בעד עצמם.

האם נתניהו מממש את חזון הימין ?

העניין העדתי: האם נתניהו, יעלון, סער, ארדן, אקוניס, שטייניץ, כץ, הנגבי, בגין ועוד הם מזרחיים. מתי היה יושב ראש ליכוד מזרחי ? אם כבר לעבודה היו שניים: פואד ועמיר פרץ.

אני אזרח המדינה ותרמתי לה לא פחות מאנשי הימין ומאמין בכל ליבי שארץ ישראל היא שלנו וזכותנו בה אינה עומדת בשאלה בכלל.

אוהב את כולם ומאחל לממשלת נתניהו להצליח ביעדים המשותפים לרובו של עם ישראל וזה ולקיים כאן מדינה יהודית ודמוקרטית שחיה בשגשוג ובטחון למעננו ולמען עתיד ילדנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא חושב שאי פעם יהיה פה שינוי, במיוחד עם הדור של עכשיו שגדל במלחמות וששמאל מבחינתו זאת קללה והגדרה לאדם שרוצה שהערבים יחסלו את היהודים וישלטו במדינה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפועלעולה כתב:לא חושב שאי פעם יהיה פה שינוי, במיוחד עם הדור של עכשיו שגדל במלחמות וששמאל מבחינתו זאת קללה והגדרה לאדם שרוצה שהערבים יחסלו את היהודים וישלטו במדינה.
יהיה שינוי, בסוף ביבי יודח, השאלה האם מי שיעלה במקומו יהיה טוב ליהודים או רע ליהודים ;)
רוצה לומר ביבי הוא חרא מוכר לכן בוחרים בו אי אפשר לדעת באמת איך יהיה הרצוג אבל גם אם אי אפשר לדעת איך יהיה בנט בתפקיד.
אבל בסוף יהיה שינוי בין אם בנט יהיה ראש ממשלה, הרצוג או אפילו כחלון...
ביבי יעוף מפה, ואמרתי כבר בתור שמאלני מעדיף את בנט בראשות הממשלה ולא את ביבי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:

יכול להיות שאתה צודק.
למען האמת תיכננתי להצביע כחלון,היד שלי לעולם לא תיתן קול לשמאל.
אבל קשה להסביר,זה משהו מהבית.
היה לי קשה לראות את העובדה שמנגחים אדם רק על הקטע האישי.
באותה מידה שאתה אומר ששטפו לי את המוח,אז גם לך שטפו וסיפרו לך סיפורים.
אני יודע דבר אחד,עם שחושב ששמים עליו פס,או שמרגיש שהוא רעב ללחם,לא מצביע לאותו אחד 3 פעמים ברצף.
כנראה שהמצב כאן לא כזה גרוע כמו שניסו לצייר אותו בתקשורת.
העם לא השתנה,כמו שהוא הפיל את הליכוד ב92 ו99 על בעיות חברתיות שהיו לעומת היום הרבה יותר משמעותיות,ככה אי אפשר למכור לו שהיום חרא,בזמן שכל אחד מחזיק 2 בתים,רכב,מסעדות מלאות,תשתיות מוקמות,פריפריה צומחת.
ואם כל הכבוד בש אחרונה שיכולה לדבר על קיפוח,בזמן שהפכה להיות מטרופולין עצום בזמן הליכוד וששם יכול להרשות לעצמו כל זוג צעיר כמעט עם קצת הון לרכוש בית וזה בניגוד למרכז.
תאמין לי יש לי משפחה ומספיק חברים שהסתדרו יפה בעיר.
יש עוד המון דברים לשפר ולעשות.
מה שהיה כאן זו אמירה לנתניהו "הנה אנחנו מצביעי הליכוד לדורותיו מוכנים לתת לך צאנס אחרון" ואם זה לא יצליח גם הוא יילך הביתה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: עזוב עדיף להפסיק את הדיון הזה שלא יקראו גם לך הזוי, כי אני כבר מקוטלג כהזוי כי אני חושב אחרת גם על הפועל באר שבע וגם על המדינה.
כנראה שמי שלא חושב כמוהם הוא לא מספיק בנאדם בשביל אנשים מסוימים בפורום הזה...
שוב תסמונת נבי נעלבי.
מתי כבר תדבר לעניין??
אתה בדיוק מראת השמאל בארץ,כל הזמן מדבר על הימין ההזוי,שבעצם מי שלא מוכן לקבל את החלטת הרוב במדינה דמוקרטית אילו אתם.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גם אני שמתי מחל בקלפי.
מסע ההפחדות שאני שומע עליו לעתים קרובות זו שטות גדולה.
ומה זה בדיוק ״בידוד מדיני״, ״משבר עם ארה״ב״ והשחרת המציאות בצורה מוגזמת כאילו אנחנו מדינת עולם שלישי. זה לא מסע הפחדות?

יש לא מעט ביקורת בקטע של יוקר המחייה, אך המצב רחוק מלהיות שחור כמו שאוהבים לצייר. להוציא את מחירי הדיור, השאר נמצא במגמת שיפור מ-2009. בדירות אכן צריך לטפל בצורה בהולה.
בתור שר אוצר ביבי הוציא אותנו מהמשבר של תחילת שנות האלפיים וגם את המשברים האחרונים עברנו בצורה יפה. עובדה שדירוג האשראי של ישראל נמצא בכיוון אחד בלבד: מעלה.
ומה המדיניות של העבודה?
גידול הוצאות בכל התחומים מבלי להעלות מיסים זה ריאלי?

בנוגע לפלסטינים, כמו שיש תרגילים במתמטיקה לא פתירים כך גם המצב פה.
לא הייתי רוצה לראות סיפוח, אך גם לא הקמת מדינה פלסטינית שברגע יציאת צה״ל חמאס יוכל לבצע הפיכה ולשבת בכל איו״ש. כוחות בינלאומיים או ערבות בינלאומית זו שטות גדולה כפי שמוכח פעם אחרי פעם.
לא רואה מצב טוב יותר מסטטוס קוו הנוכחי. עצוב, אך זה המצב.
בנוגע לצוק איתן, לא חושב שיש פתרון אחר. כן יש ביקורת על האורך
להקריב את חיילנו בכיבוש עזה כדי להגיש אותה לאבו מאזן זו אופצייה שגם בצחוק לא הייתי מעלה.
הם עוברים חנק מכל הצדדים מה שמעכב התעצמות והתחמשות. התקווה היחידה שם זה שהעם יעשה הפיכה אך לא הייתי בונה על זה.
גם פה למרבה הצער אני לא רואה משהו אחר חוץ מסבב פעם בכמה זמן שאותו צריך לעבור במינימום נזק.

החרדים לא היו בממשלה ולא ראיתי את המיליארדים שלפיד טען שנמצאים שם.

שהשמאל יעשה חשבון נפש וימצא מנהיג אמיתי ולא אחד שצריך אוזנייה כדי לדעת מה להגיד ויהיה עסוק בהמלכתו בצורה פתטית תוך קמפיין השמצה חסר תקדים, במקום להמשיך לבוא בטענות ולזלזל בימין.
בסחף לליכוד יש לכם משקל לא מבוטל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: שוב תסמונת נבי נעלבי.
מתי כבר תדבר לעניין??
אתה בדיוק מראת השמאל בארץ,כל הזמן מדבר על הימין ההזוי,שבעצם מי שלא מוכן לקבל את החלטת הרוב במדינה דמוקרטית אילו אתם.
אני אמרתי איפשהו שהבחירות מפוברקות?
אני מקבל את הבחירות ושיהיה לכם בהצלחה אבל אל תבכו אחר כך שביבי רע בביטחון או שמחירי הדיור עולים כי העובדה הפשוטה שרוב המצביעים של ביבי מהפריפריה ששם המצב גרוע מהמרכז.
ולא אני לא נבי נעלבי אני כבר רגיל לזה מי שקורה לי הזוי הוא ההזוי מבחינתי.

ד"א יחסית לגיל המופלג שלך אתה מתנהג כמו אחרון הילדים "נבי נעלבי"....

שלח תגובה