עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
מכבי צריכה להחליף 3-4 שחקנים והיא יכולה לחזור למאבק עונה הבאה.
2 בלמים(ולהחזיר את סאבוריט להיות מגן שמאלי)
2 שחקני כנף
2 בלמים(ולהחזיר את סאבוריט להיות מגן שמאלי)
2 שחקני כנף
אגב ההפסד של הפועל ת״א מבטיח את כך שבסוף העונה נהיה בטבלה בטופ 3 בפעם השמינית בתשע העונות האחרונות (עונה נוספת במקום ארבע). יופי של הישג, אולי קצת התרגלנו להצלחה אבל בהחלט גאווה גדולה לראות את הנתון הזה.
יובאנוביץ' פינישר מצוין וזהו. מזכיר מאוד את וידאר.
כמו וידאר אני אופתע אם מכבי לא ימכרו אותו בהפסד אלא אם כן ינסו למצוא לו קבוצה כבר בקיץ/בינואר כשעדיין יש הייפ סביבו.
כמו וידאר אני אופתע אם מכבי לא ימכרו אותו בהפסד אלא אם כן ינסו למצוא לו קבוצה כבר בקיץ/בינואר כשעדיין יש הייפ סביבו.
עקצו אותם במחיר. 2 מיליון יורו שילמו עליו, הזוי.
קצת מוגבל יובאנוביץ'. היה כזה רעש כשחתם הייתי בטוח הולך לשבור את הליגה.
לליגה שלנו כמובן שזה רכש טוב(אם לא מתייחסים למחיר) אבל בליגה שלנו גם דין דוד(בעצמו עלה הון ולא שווה חצי) נותן מספרים יפים.
אני מעדיף סגנון אחר של חלוץ. אחד שקצת פחות תלוי בחבריו לקבוצה.
קצת מוגבל יובאנוביץ'. היה כזה רעש כשחתם הייתי בטוח הולך לשבור את הליגה.
לליגה שלנו כמובן שזה רכש טוב(אם לא מתייחסים למחיר) אבל בליגה שלנו גם דין דוד(בעצמו עלה הון ולא שווה חצי) נותן מספרים יפים.
אני מעדיף סגנון אחר של חלוץ. אחד שקצת פחות תלוי בחבריו לקבוצה.
ההבדל הוא שיובאנוביץ' בינתיים צריך מצב וחצי ויש כדור ברשת, דין דוד צריך איזה 5 ושכולם יהיו על סף רחבת ה5.
דוד שחקן חלש שלא תורם כלום חוץ מדחיקות באחוזים נמוכים. הוא יכול להצליח רק בקבוצה שמגיעה למצבים בסיטונאות כמו מכבי חיפה.
רכש גרוע של הירוקים, כמו צ'יבוטה. שני הכושלים האלה יחד שווים את העלות של יובאנוביץ'.
וידאר היה חלוץ מצוין, לא מבין מה רע בחלוצים שיש להם פיניש קליני ברמה גבוהה. אם הם גם היו מסיימים ככה וגם יודעים ליצור לעצמם אז הם לא היו פה.
דוד שחקן חלש שלא תורם כלום חוץ מדחיקות באחוזים נמוכים. הוא יכול להצליח רק בקבוצה שמגיעה למצבים בסיטונאות כמו מכבי חיפה.
רכש גרוע של הירוקים, כמו צ'יבוטה. שני הכושלים האלה יחד שווים את העלות של יובאנוביץ'.
וידאר היה חלוץ מצוין, לא מבין מה רע בחלוצים שיש להם פיניש קליני ברמה גבוהה. אם הם גם היו מסיימים ככה וגם יודעים ליצור לעצמם אז הם לא היו פה.
+1yossi כתב: ↑26 אפריל 2022, 09:13ההבדל הוא שיובאנוביץ' בינתיים צריך מצב וחצי ויש כדור ברשת, דין דוד צריך איזה 5 ושכולם יהיו על סף רחבת ה5.
אתמול מסיים פעמיים בקלאס בנגיעה אחת, נגדנו בחצי גול עם סיומת שאף חלוץ ישראלי לא מבצע, עוד כמה שערים יפים.
לא מבין איך אפשר לזלזל בו ובו זמנית להיות תמימי דעים שאספרייה צריך לקבל עוד עונה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים עם מי שאומר שיובנוביץ' אחלה חלוץ.
חלוץ מעל הליגה.
לצורך העניין פריצה פחות הרשים אותי מיובנוביץ'
הלוואי והיה לנו חלוץ כמוהו.
אולי עונה הבאה נמצא חלוץ כזה.
חלוץ מעל הליגה.
לצורך העניין פריצה פחות הרשים אותי מיובנוביץ'
הלוואי והיה לנו חלוץ כמוהו.
אולי עונה הבאה נמצא חלוץ כזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שים 2 מליון יורו ואז תצפה לדבר דומה.
לא יודע אם שווה 2 מליון יורו, אבל ברור שהוא מעל לליגה
לא יודע אם שווה 2 מליון יורו, אבל ברור שהוא מעל לליגה
מעריך שהתכוונת לאיזי חחח.
מסכים איתך אך זה די בדיעבד… בתקופת הפריחה של האסלביינק וסבע כולנו רצינו לשים עליהם יד והם נחשבו לרכש נוצץ.
לגולדהאר מאוד קל לזרוק סכומים כאלה על שחקנים בודדים לאלונה פחות, הרכש הכי יקר שלנו מאז האליפויות זה אלחמיד שעלה פחות ממיליון יורו…
ככה ששתי מיליון יורו על שחקן אחד זה פחות האיזור חיוג של אלונה. אגב את פריצה הם הביאו בחינם ואין הבדל מקצועי כזה גדול בינו לבין יובאנוביץ׳ בטח לא פער של 2 מיליון. נצטרך לקוות כמו כל קיץ לבינגו בזרים ולנסות למצוא את הישראלים שלאו דווקא תפסו את העין (כמו אבו עביד,גלזר,שמיר וגולדברג בזמנם…
מה עדיף? לקנות כל עונה מחדש כושל אחר העיקר להגיד שזה רבע מחיר? אחרי זה מתלוננים שאין לנו שחקני הכרעהItay כתב: ↑26 אפריל 2022, 11:35מעריך שהתכוונת לאיזי חחח.
מסכים איתך אך זה די בדיעבד… בתקופת הפריחה של האסלביינק וסבע כולנו רצינו לשים עליהם יד והם נחשבו לרכש נוצץ.
לגולדהאר מאוד קל לזרוק סכומים כאלה על שחקנים בודדים לאלונה פחות, הרכש הכי יקר שלנו מאז האליפויות זה אלחמיד שעלה פחות ממיליון יורו…
ככה ששתי מיליון יורו על שחקן אחד זה פחות האיזור חיוג של אלונה. אגב את פריצה הם הביאו בחינם ואין הבדל מקצועי כזה גדול בינו לבין יובאנוביץ׳ בטח לא פער של 2 מיליון. נצטרך לקוות כמו כל קיץ לבינגו בזרים ולנסות למצוא את הישראלים שלאו דווקא תפסו את העין (כמו אבו עביד,גלזר,שמיר וגולדברג בזמנם…
בחלוצים רק הכסף מדבר, רק עם כסף אפשר להביא שובר שיוויון. בחינם אתה תמצא כל מיני כאלה שהתקרה שלהם זה 15 בעונה (כל המסגרות) במקרה הטוב
בדיוק בגלל רשמתי שאני מסכים איתך, בשביל איכות צריך לשלם בדיוק כפי שעשינו עם סבע והאסלביינק שאמנם נכשלו פה.
לא אומר לשים 2 מיליון יורו אך גם לא לחכות לספטמבר בשביל להביא את רוקאביצה בחינם, השקעה נקודתית של אלונה הכרחית בקיץ הקרוב כדי להיות רלוונטי במאבק.