אחי תשתחרר לי מהחיים. אם לא מעניין אותך שום דבר חוץ מהפועל באר שבע מה אתה עושה באשכול "2015/16 - הכל חוץ מאיתנו"?ForeverRed כתב: זה ההבדל בינך לביני ולרוב הגולשים בפורום הזה.
אותי מעניינת רק הפועל באר שבע.
לא המרחק של משחקי הנבחרת, לא החוויה של הכדורגל הישראלי שקיימת גם בבלומפילד אגב, ובטח שלא ההכנסות של הצהובים.
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
מצידי שמכבי ונבחרת ישראל יעברו לשחק בשכונת התקווה. גם אם נקבל 2 כרטיסים במשחקי החוץ נגד מכבי.
כמה שפחות הכנסות ככה יש יותר סיכוי לליגה תחרותית יותר.
- The red one
אוקיי, אז רק שאלה, מותר לי לרצות בהצלחה של הנבחרת הצעירה שדור פרץ משחק בה או שאסור שהוא ישחק טוב כי אז מכבי יהיו טובים מאיתנו או חלילה ידפוק הופעות ויתפתח ואז הוא ימכר בהרבה כסף וזה יכול לגרום ליתרון של מכבי עלינו?CrazyRed7 כתב:מצידי שמכבי ונבחרת ישראל יעברו לשחק בשכונת התקווה. גם אם נקבל 2 כרטיסים במשחקי החוץ נגד מכבי.
דיי, אתם פתטיים, בחייך..איך הוא הצליח לקשר את ההודעה הזו למכבי..לא היה לי בראש אפילו אם הייתי מנסה לקשר...
המגזימים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אוקיי, אז רק שאלה, מותר לי לרצות בהצלחה של הנבחרת הצעירה שדור פרץ משחק בה או שאסור שהוא ישחק טוב כי אז מכבי יהיו טובים מאיתנו או חלילה ידפוק הופעות ויתפתח ואז הוא ימכר בהרבה כסף וזה יכול לגרום ליתרון של מכבי עלינו?
דיי, אתם פתטיים, בחייך..איך הוא הצליח לקשר את ההודעה הזו למכבי..לא היה לי בראש אפילו אם הייתי מנסה לקשר...
תגיד יש לך מנוי?
- The red one
חח אני מגזים? כתבתי שאני מקווה שירחיבו את בלומפילד ויעשו אצטדיון ראוי באיזור המרכז בהשוואה לירושלים-חיפה וכותבים לי פה מכביסטאדום זקן כתב: המגזימים.
תגיד יש לך מנוי?

למכבי לא הספקתי לקנות מנוי לצערי אין שם תחלופה (ספויילר: עוד 3-4 שניםם אצלנו) אז "הסתפקתי" במנוי לדרומי בטרנר.
נבחרת ישראל צריכה לשחק אך ורק בירושלים, על הזין כמה זמן לוקח להגיע לשם.
עם הנצח לא מפחד מפקקים בכביש 1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
נבחרת ישראל צריכה לשחק גם פה. זה יהיה מבאס אם לא. מה, המשחקים מול אלבניה' מקדוניה וליכטנשטייןם בקמפיין הבא, לא יכולים להיות כאן?Totti כתב:נבחרת ישראל צריכה לשחק אך ורק בירושלים, על הז** כמה זמן לוקח להגיע לשם.
ספרד בטדי
איטליה בסמי עופר
אלבניה פה
ליכטנשטיין בבלומפילד
מקדוניה במושבה.
גם ככה זה קמפיין בנייה, אז יאללה, שינסו משהו חדש, מה יש להפסיד?
ואם הנבחרת הצעירה לא תשחק פה זה כבר יהיה פשע

תביא אותה לכאן ביום חול בשעת ערב, 50 אחיד או אפילו פחות מזה, ויש אלפים.
הנבחרת הבוגרת של ישראל במשחק רשמי צריכה לשחק אך ורק בטדי.
- The red one
למה? למה שיגיעו אלפים בודדים (וגם זה בקושי) למשחק מעפ עפן נגד לוקמסבורג ואלבניה במקום לעשות את זה חגיגה בבאר שבע או לתת צ'אנס לתושבים בשרון/מרכז לראות גם את הנבחרת?Totti כתב:הנבחרת הבוגרת של ישראל במשחק רשמי צריכה לשחק אך ורק בטדי.
עד שסוף סוף יש לך מתקנים ראויים לאירוח ולא רק רמת גן המסריח, למה לא לפזר אותם בכל הארץ? למה לא לתת לחלקים גדולים מהמדינה לחוות את הנבחרת?
כי משחק של נבחרת לאומית ש-97% ממדינות העולם לא יכולות לסבול אותה חייב להתקיים בעיר הבירה, כאקט סמלי, פוליטי אם תרצה.אדום בלב בנשמהההה כתב: למה? למה שיגיעו אלפים בודדים (וגם זה בקושי) למשחק מעפ עפן נגד לוקמסבורג ואלבניה במקום לעשות את זה חגיגה בבאר שבע או לתת צ'אנס לתושבים בשרון/מרכז לראות גם את הנבחרת?
עד שסוף סוף יש לך מתקנים ראויים לאירוח ולא רק רמת גן המסריח, למה לא לפזר אותם בכל הארץ? למה לא לתת לחלקים גדולים מהמדינה לחוות את הנבחרת?
את הקרנבלים שאתה מדבר עליהם, תעשה עם הצעירה, במשחקי אימון או במכבי תל אביב- סבב הופעות בניו יורק עם הרב גלויברמן וסופגניות.
בירושלים, בטדי, על אפם וחמתם. וגם ננגן המנון שגוי
- ForeverRed
עצה חינם בשבילך בשתי מילים - השחקן ה-12.אדום בלב בנשמהההה כתב: אחי תשתחרר לי מהחיים. אם לא מעניין אותך שום דבר חוץ מהפועל באר שבע מה אתה עושה באשכול "2015/16 - הכל חוץ מאיתנו"?
- The red one
טוטי - את מי אתה מעניש בהחלטה כזו? את תושבי המדינה. מה אתה תורם בהחלט כזו? 0. את מי זה מעניין, בעולם, אם המשחק יהיה בירושלים, בתל אביב או בראש העין? ישנאו אותך ככה וישנאו אותך ככה.
למה לא לעשות פסטיבלים? כדורגל זה שואו ובידור. לא צריך לערב פוליטיקה וספורט בשום צורה.
פורברד - אלו שלוש מילים.
למה לא לעשות פסטיבלים? כדורגל זה שואו ובידור. לא צריך לערב פוליטיקה וספורט בשום צורה.
פורברד - אלו שלוש מילים.
מעניין מאוד, מאוד מעניין.אדום בלב בנשמהההה כתב:טוטי - את מי אתה מעניש בהחלטה כזו? את תושבי המדינה. מה אתה תורם בהחלט כזו? 0. את מי זה מעניין, בעולם, אם המשחק יהיה בירושלים, בתל אביב או בראש העין? ישנאו אותך ככה וישנאו אותך ככה.
פורברד - אלו שלוש מילים.
רק ירושלים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים איתך הפעם.אדום בלב בנשמהההה כתב:טוטי - את מי אתה מעניש בהחלטה כזו? את תושבי המדינה. מה אתה תורם בהחלט כזו? 0. את מי זה מעניין, בעולם, אם המשחק יהיה בירושלים, בתל אביב או בראש העין? ישנאו אותך ככה וישנאו אותך ככה.
פורברד - אלו שלוש מילים.
צריך לעשות משחקים בכל האצטדיונים החדשים חוץ מעכו כמובן שהוא פח אשפה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הנבחרת צריכה איצטדיון ביתי קבוע(טדי) ולא לנדוד מעיר לעיר. מה זה קרקס?