ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
שמח בשבילו, מועדון עם פוטנציאל נהדר.
שיהיה לו בהצלחה. מה הציפיות של ברקו?
לבנות מועדון. שבעוד מספר שנים יוכלו להתבסס על שחקני נוער בלבד.הפועלעולה כתב:שמח בשבילו, מועדון עם פוטנציאל נהדר.
כרגע אין לו את הרצון לעלות לליגת העל.
אני מאוד שמח בשבילו! רק שיצליחCrazyRed7 כתב:כצפוי, אופיר חיים יאמן את ראשון לציון..
שאפו אדיר לשלומי דורה שעשה את אחד הקאמבקים המרשימים שזכורים לי עם חבורת שחקנים לא מאוד טובה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הסגל דווקא די סביר ביחס לקבוצות התחתית אבל הקאמבק עצמו אדיר. הוא הגיע ממצב של 10+ נקודות מהקו האדום ללהינצל ראשון מבין ארבעת המועמדותTotti כתב:שאפו אדיר לשלומי דורה שעשה את אחד הקאמבקים המרשימים שזכורים לי עם חבורת שחקנים לא מאוד טובה.
- The red one
לגמריי. מסע החלצות שגם נכנס לרשימה של אחד ממסעי ההחלצות הטובים סטטיסטית בהיסטוריה של הליגה.Totti כתב:שאפו אדיר לשלומי דורה שעשה את אחד הקאמבקים המרשימים שזכורים לי עם חבורת שחקנים לא מאוד טובה.
מה סביר מה?!?dor69 כתב: הסגל דווקא די סביר ביחס לקבוצות התחתית אבל הקאמבק עצמו אדיר. הוא הגיע ממצב של 10+ נקודות מהקו האדום ללהינצל ראשון מבין ארבעת המועמדות
הכי חלש בליגה בפער
לא בפער אל תגזים. אכן חלש מכל הקבוצות אבל עדיין בפער סביר שמאפשר התמודדות מכובדת התחתית.Totti כתב: מה סביר מה?!?
הכי חלש בליגה בפער
שתי מסקנות יש לי מהעונה שלהם:
1.קבוצות כמו עכו לא צריכות להיות בליגת העל ויש להקטין את הליגה
2.שלומי דורה מבסס עצמו מאמן לגיטימי למועדונים בסדר גודל הזה. הייתי רוצה לראות אותו לוקח מועדון יותר מבוסס בליגה ומתקדם איתו
זו הקבוצה היחידה בליגה שאני בספק אם הייתי לוקח ממנה אפילו שחקן אחד
איזה קהל?אדום בלב בנשמהההה כתב: מה רע במה שהוא עושה איתו עכשיו ? לבוא ולהשקיע במודון שיש לו פוטנציאל לא רע בכלל להיות מועדון בליגת העל כי יש שם קהל לא רע ומגרש לא רע, אז מעולה, הלוואי ויצליח לו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קהל פוטנציאלי.bs war כתב:
איזה קהל?
אצטדיון לא רע דעם השקעה נכונה שלו ושל העירייה יכול לחזור להיות אצטדיון נורמלי בעיקר מסביב.
בקיצור יש לו תנאים לא רעים ומכאן נראה האם הוא מספיק טוב כדיי להיות בעלים עם חזון..
ואל תצפו להצלחה ישר נראה מה יהיה עוד 5-10 שנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש לנו שרת תרבות וספורט חדשה - מירי רגב.
זה הולך להיות משעשע..
זה הולך להיות משעשע..
צמד המילים "תרבות" ומירי רגב לא משתלבים לי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שרת התרבות השוקולד והספורט יותר מתאים לה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כרגע בקרבות העלייה עפולה וכפ״ס בתיקו 1 כשעפולה מבקיעה בדקה הראשונה שחזור מדהים ומדוייק של השער הראשון שהם ספגו מארבייטמן מולנו. (הקפצה של מליקסון מקו הרוחב לנגיחה מול שער ריק)