איזה קמפיין עושים הירוקים על הראש של בכר,באסה בשבילו למרות שזה היה ידוע מראש.
וואלה באמת באסה לו, אבל די בצדק.
הקבוצה שלו נראית כמו אסופת שחקנים. הביא מלך שערים בכושר שיא נותן לו פירורים. לא מצליח לשלב את הזרים.
שידור חוזר של סוף הקדנציה אצלנו.
וזו עדיין תהיה טעות של בית סוהר מבחינתם לחשוב בכיוון שלו,
הקהל בצדק ידרוש ראש של מישהו, מהמר שזה יהיה אלברמן.
עוד מקרה בו רואים כמה אכזרי הכדורגל, עד לפני שנתיים הזילו ריר על הניהול המקצועי ועל הזרים שהוא הביא ועל ההימור המפתיע שלו על דגו והנה היום הוא עם חבל שהולך ומתהדק לו על הצוואר.
גם מראש היה צפוי שיהיה לבכר מאוד קשה לשחזר את ההישגים בקדנציה שנייה, גם בזמנו חשבתי שעדיף לו למצות את עצמו בחו״ל לפני שמקפל את הזנב, הוא העדיף לחזור לסיר לחץ כשהוא עדיין כבוי לגמרי מסרביה, רואים על חיפה שגם בפן המקצועי ובעיקר בפן המנטלי הוא לא מצליח להיות בכר שאנחנו מכירים. מצד אחד נפלא לנו מצד שני מבאס בשבילו, זה מאמן שייעדנו אותו לגדולות.
זאת הבעיה אצלינו בכדורגל,חצי עונה לא טובה ומחפשים ראשים,לא הכול שחור או לבן בכדורגל ולפעמים לא מתחבר,
מה עשינו בזה שאנחנו פיטרנו אותו?שיחקנו יותר טוב אחרו?
כמה זמן לקח לנו למצוא מאמן(ברדה) שבאמת בנה קבוצה מהנה וגם זה לתקופה מאוד קצרה
הבעיה של בכר זה שהוא נותן לכל אלה שמעלים פיטורים שלו כאפשרות, סיבות ממש ממש טובות לעשות את זה.
חוץ מסבע, כל ההחלטות שלו לא טובות והעבודה עם הקבוצה חלשה עד לא קיימת. ובעניין הסגל זה עוד נאמר בקיץ.
ואני מסכים שזה יהיה טיפשי מבחינתם לפטר אותו. במיוחד שראינו את מי הביאו כשהוא הלך (על אף שעשה עבודה טובה מאוד בעיניי, יותר טוב מבכר הנוכחי לצורך העניין).
הריאיון שלו אחרי משחק הגביע היה מאוד כנה, ובעיניי גם הראה על הרבה ייאוש ואכזבה שלו, השאלה גם מה המוטיבציה שלו ושל הבעלים לתקן את המצב.
כשמאמנים מהסוג שלו לא מקבלים\יוצרים סגל שמסוגל למלא את דרישות ועקרונות המשחק שלהם, זה פשוט נראה רע. אני גם די בטוח שקוז'וך הוא כזה.
בעיניי עדיף לנסות לתקן את הסגל מאשר להחליף מאמן בסיטואציה הזו.
ואם אני חיפה, הייתי מתחיל כנראה באנדזיי מאשדוד. מבחוץ זה פחות הולך להם לאחרונה, ששחר יוכיח שהוא רציני ויוציא את האקסטרה.
ברק בכר מוכיח פעם נוספת שאם לא בונים לו קבוצה קומפלט הוא לא מסוגל להצליח, הוא כן מאמן טוב אבל מה שמצליח לו שיש קבוצה מוכנה, ברגע שצריך לבנות קבוצה מחדש שם ברק בכר נפל אצלנו ועכשיו גם במכבי חיפה
זאת הבעיה אצלינו בכדורגל,חצי עונה לא טובה ומחפשים ראשים,לא הכול שחור או לבן בכדורגל ולפעמים לא מתחבר,
מה עשינו בזה שאנחנו פיטרנו אותו?שיחקנו יותר טוב אחרו?
כמה זמן לקח לנו למצוא מאמן(ברדה) שבאמת בנה קבוצה מהנה וגם זה לתקופה מאוד קצרה
אושר חוק ששוער שלא משחרר כדור תוך 8 שניות יביא לקרן לקבוצה היריבה. חוק מבורך, עם השופטים שלנו נקווה שהם יודעים לספור בצורה אחידה והזמן לא עובר אחרת בכל אצטדיון.
הלוואי והקטנות כן יבינו שהסיכוי להוציא משהו בלשחק הוא גבוה מאשר בלהסריח את הדשא. מכבי - סכנין היה דוגמא מובהקת, ב15 דקות שסכנין ניסתה לשחק כדורגל היא גם כבשה. חבל ששאר הזמן הייתה עסוקה בלהפריע לקיום המשחק התקין כמה שיותר.
שינוי חוק הנבדל גם על הפרק, במקום הנבדל של היום, בו צריך שכל גוף שחקן ההתקפה יהיה בו של שחקן ההגנה ואחורנית, השינוי יהיה שנבדל ייחשב רק אם כל גוף השחקן התוקף מעבר לגוף שחקן ההגנה. אישית אני לא מבין איך השינוי הזה פוטר אותנו מ'עיסוק במילימטרים' אבל הוא יותר קרוב לרוח החוק שהיתרון הולך עם ההתקפה, ואני יכול לקבל שזה חידוד בעולם בו בודקים עם מצלמה.
מעניין אם זה באמת יאושר, מניח ששחקנים יצטרכו לא מעט זמן להתרגל לדבר הזה וזה בתחילה יוליד המון טעויות.
מצויין שמנסים למנוע את הבזבוזי זמן אבל בספק אם חוקים כאלה מגוחכים של עמידה עם סטופר יביא לתוצאה הרצויה, כל קבוצה שתראה 9-10 שניות על השעון תתחיל להתלונן והנה עוד מקרה בו יש פתח לחוסר אחידות, לך תצא מזה.
בטוח גם שהקבוצות שרוצות להעביר זמן עוד ימצאו את הדרכים, בין אם זה שחקן שדה/שוער שישכב על הדשא ויחייב את עצירת המשחק ובין אם זה במשחקי בית להגיד למביאי כדור להיות יותר איטיים...
לדעתי יש פתרון אחד והוא להעתיק מהכדורסל את עצירת השעון, זה גם ימנע מהקבוצות את האפשרות לבזבז זמן וגם למעשה יוכל לבטל את התוספות זמן כדי לא להגיע למצב שהעצירות שעון גורמות למשחקים להתארך יתר על המידה.
מצויין שמנסים למנוע את הבזבוזי זמן אבל בספק אם חוקים כאלה מגוחכים של עמידה עם סטופר יביא לתוצאה הרצויה, כל קבוצה שתראה 9-10 שניות על השעון תתחיל להתלונן והנה עוד מקרה בו יש פתח לחוסר אחידות, לך תצא מזה.
בטוח גם שהקבוצות שרוצות להעביר זמן עוד ימצאו את הדרכים, בין אם זה שחקן שדה/שוער שישכב על הדשא ויחייב את עצירת המשחק ובין אם זה במשחקי בית להגיד למביאי כדור להיות יותר איטיים...
לדעתי יש פתרון אחד והוא להעתיק מהכדורסל את עצירת השעון, זה גם ימנע מהקבוצות את האפשרות לבזבז זמן וגם למעשה יוכל לבטל את התוספות זמן כדי לא להגיע למצב שהעצירות שעון גורמות למשחקים להתארך יתר על המידה.