מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: למה אח שלי? למה לבלבל אותם עם עובדות?
הפורום הוא בסהכ פייסבוק משופר,יעני משחקים אותה אינטלגנטיים,יעני אובייקטיבים,אבל שצריך להכניס את הצינור לא בוחלים באמצעים.
שלא תטעה,אתמול בוזגלו היה חלש להחריד,אבל מה שונה דינו לזה של אוגו למשל,שתחת כל עץ רענן מכריז שפניו לפריימר ליג ונראה אתמול כמו שחקן בליגה א?
או למשל ברדה,שדווקא ממנו אתה מצפה ברגעים אילו לקחת את כולם ולהנחית עליהם כאפת התעוררות ואתמול היה חושך??
או שיר צדק למשל שרק יום קודם דפק נאום לאומה בוואלה ונראה כמו נער מפוחד??
למה? אני אגיד לך.
כי קל לבוא על זה שיש עליו סטיגמה של נוטש או לא מגיע למשחקים גדולים שהיא טענה מופרכת מיסודה,למה יש לו קעקועים ואשה יפה והוא חזק במדורי הרכילות.
תתקדמו,הוא לבד לא יביא לנו תואר,כמו שאף אחד מאילו שאתם מעריצים לא יעשה את זה.
בשביל זה צריך לחזור ולשחק כדורגל קבוצתי ושמח בדיוק כמו ששיחקו עד כה ולא שכל אחד ינסה להציל את המולדת סטייל אובידיו לא מתפקד כבר חצי שנה הובאן שבועט מכל מצב והורג ציפורים בדרך.
חולק עליך בעניין הובאן.
נכון הבעיטות שלו מוגזמות אבל הוא לא היחיד שמוריד ציפורים (תבדוק מתי ראדי הכניס פעם אחרונה כדור למסגרת).
נותן את הנשמה ומציג לטעמי יכולת טובה ברוב המשחקים.
אתמול ממש לא היה החלש ביותר והופתעתי כשהוחלף.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מגיני בוזגלו (חסידיו ונאמניו) חיכיתם יום והתחלתם לברבר פה שקרים...איזה מספרים? שחקן הכי חלש העונה, לגבי ריצה יש מצב גורש עושה יותר קילומטראז ממנו. על כל נייח טוב שלו (בטח בעונה וחצי האחרונות) יש 30 בעיטות שאדם אקראי מהקהל (כולל סבתות) מרימים טוב ממנו. יאללה חסין מביקורת עשיתם אותו,פרה קדושה. חודשיים מסריח את הדשא ויורד דקה 90 עם מכנס וגרביים לבנים שיכולים לעשות פרסומת למלבין כביסה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

OMERREMO33 כתב:מגיני בוזגלו (חסידיו ונאמניו) חיכיתם יום והתחלתם לברבר פה שקרים...איזה מספרים? שחקן הכי חלש העונה, לגבי ריצה יש מצב גורש עושה יותר קילומטראז ממנו. על כל נייח טוב שלו (בטח בעונה וחצי האחרונות) יש 30 בעיטות שאדם אקראי מהקהל (כולל סבתות) מרימים טוב ממנו. יאללה חסין מביקורת עשיתם אותו,פרה קדושה. חודשיים מסריח את הדשא ויורד דקה 90 עם מכנס וגרביים לבנים שיכולים לעשות פרסומת למלבין כביסה.
דבר איתי כשמליקסון הקדוש יהיה כשיר לעשר משחקים בעונה ואחרי זה תבואו לבוזגלו בטענות.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

izguy83 כתב: דבר איתי כשמליקסון הקדוש יהיה כשיר לעשר משחקים בעונה ואחרי זה תבואו לבוזגלו בטענות.
אכן תשובה בוגרת (ומאוד קשורה)
אז דבר איתי כשלבוזגלו יהיה איזה תואר...(חוץ ממלך הרשתות החברתיות)
אגב השנה מליקסון שיחק יותר מ 10 משחקים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני באמצע איפשהו, חושב שבוזגלו שחקן טוב, אבל הוא לוזר מוחלט, וכבר עונה וקצת שהוא נראה רע, מהמשחק מול בית"ר ירושלים בטדי לפניי שנה בסיבוב השני וזה היה בדצמבר 2014, מאז כלום ושום דבר, שנה וחצי של יכולת גרועה, בהתחלה חשבתי שמדובר בפציעה, בתחילת העונה אבל הוא ממשיך עם היכולת הגרועה.
יכול להיות שהוא יחזור לעצמו עונה הבאה ויכול להיות שלא אבל להגיד שדור מיכה פחות טוב ממנו ושלא הייתם רוצים אותו נו באמת.
תנו לי עכשיו את דור מיכה תמורת בוזגלו ואני קונה את זה.

דור מיכה לפחות עושה הגנה ולכן גם אפשר לשחק איתו ב5-3-2 (תשאלו את פאולו סוזה).
בוזגלו צריך לשפר את משחק ההגנה שלו ולחזור לעצמו אחרת אני לא אצטער אם נמכור אותו בקיץ ואני אוהב אותו מאוד, הוא שחקן נהדר אבל קורס תחת הלחץ ואני עכשיו מתחיל להבין למה אוהדי מכבי כל כך התעצבנו עליו, למרות שהוא נתן אצלהם עונות טובות מבחינה סטיטסטית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני לא מבין למה אתם הופכים את זה לקרב בין מליקסון לבוזגלו, תגלו קצת בגרות.

אני באופן אישי לא בא בטענות לבוזגלו על היכולת, בדיוק כמו שלא עשיתי את זה למליקסון בעונה שעברה.
קורה ששחקן נמצא בכושר פחות טוב, אבל צריך שתהיה גם מודעות.

לא הולך בהתקפה? לפחות תנסה ללחוץ, תהיה אגרסיבי. תכניס את עצמך למשחק דרך הפעולות הקטנות. חס וחלילה תרד להגנה מדי פעם.
תשחק פשוט, תפרגן לחברים שלך שעומדים מול שוער. תוותר על איזה מצב נייח מדי פעם.

כשזה לא קורה - וזה לא קורה בערך שנה וחצי - אז יש את כל הלגיטימציה לבקר.

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

בינתיים הוא עולה למשחקים במחשבה של "איך אני נופל הכי יפה והכי אמין בשביל לקבל שריקה"
ביום שבוזגלו יעלה למגרש ויגיד לעצמו "היום אני משחק כדורגל" - הוא יתן משחק גדול.

וואלה? נמאס..כדאי מאוד שהוא יתחיל להתעורר ולהתמקד בכדורגל ופחות בנפילות ואינסטוש

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:אני לא מבין למה אתם הופכים את זה לקרב בין מליקסון לבוזגלו, תגלו קצת בגרות.

אני באופן אישי לא בא בטענות לבוזגלו על היכולת, בדיוק כמו שלא עשיתי את זה למליקסון בעונה שעברה.
קורה ששחקן נמצא בכושר פחות טוב, אבל צריך שתהיה גם מודעות.

לא הולך בהתקפה? לפחות תנסה ללחוץ, תהיה אגרסיבי. תכניס את עצמך למשחק דרך הפעולות הקטנות. חס וחלילה תרד להגנה מדי פעם.
תשחק פשוט, תפרגן לחברים שלך שעומדים מול שוער. תוותר על איזה מצב נייח מדי פעם.

כשזה לא קורה - וזה לא קורה בערך שנה וחצי - אז יש את כל הלגיטימציה לבקר.
אז זהו ש...
אתה לא יכול לצפות מכל שחקן לאותו הדבר.
בוזגלו השתפר המון בעבודה ההגנתית השנה, עושה המון לחץ והרבה פעמים יורד עם המגן.
קל להיסחף עם הסטיגמה ולהיות עיוור לזה.
בנוסף, לא אני ולא אף משתמש בפורום יודע מה הדרישות של בכר מבוזגלו. חשבתם על זה שבכר מנחה אותו לא לרדת בכל התקפה ע"מ להוציא התקפת מעבר מהירה? שמתם לב שחוק 6 השניות של בכר לא מאפשר לו לפעמים לרדת? שמתם ךב כמה קרוסים במשחק מכניס בוזגלו? שמתם לב כמה מסירות מפתח יש לבוזגלו? זוכרים שמדובר במלך הבישולים 2 עונות רצופות בליגה?
הרבה בזכותו אנחנו נמצאים במעמד הזה היום.
אז לכל בית השימוש שפתחתם פה, אני שוב אומר - תתביישו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: אז זהו ש...
אתה לא יכול לצפות מכל שחקן לאותו הדבר.
בוזגלו השתפר המון בעבודה ההגנתית השנה, עושה המון לחץ והרבה פעמים יורד עם המגן.
קל להיסחף עם הסטיגמה ולהיות עיוור לזה.
בנוסף, לא אני ולא אף משתמש בפורום יודע מה הדרישות של בכר מבוזגלו. חשבתם על זה שבכר מנחה אותו לא לרדת בכל התקפה ע"מ להוציא התקפת מעבר מהירה? שמתם לב שחוק 6 השניות של בכר לא מאפשר לו לפעמים לרדת? שמתם ךב כמה קרוסים במשחק מכניס בוזגלו? שמתם לב כמה מסירות מפתח יש לבוזגלו? זוכרים שמדובר במלך הבישולים 2 עונות רצופות בליגה?
הרבה בזכותו אנחנו נמצאים במעמד הזה היום.
אז לכל בית השימוש שפתחתם פה, אני שוב אומר - תתביישו.
לא צריך להפוך אותו למסכן.
בינתיים מי שמקבל כסף על תצוגות מביכות כמו אתמול זה בוזגלו, ומי שמשלם בכסף ובבריאות אלה אנחנו.
אנחנו האחרונים שצריכים להתבייש (לא מתכוון לכל אוהדי ההצלחות למיניהם).

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: לא צריך להפוך אותו למסכן.
בינתיים מי שמקבל כסף על תצוגות מביכות כמו אתמול זה בוזגלו, ומי שמשלם בכסף ובבריאות אלה אנחנו.
הוא לא מסכן ואף אחד לא עשה אותו ככזה.
לא כיוונתי בדיוק אליך, כי אתה חושב לפני שאתה כותב. כיוונתי יותר לדעה הכללית שרוצה למכור אותו כבר משלשום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

OMERREMO33 כתב: אכן תשובה בוגרת (ומאוד קשורה)
אז דבר איתי כשלבוזגלו יהיה איזה תואר...(חוץ ממלך הרשתות החברתיות)
אגב השנה מליקסון שיחק יותר מ 10 משחקים.
נתן לך אחלה תשובה שבעולם,שהקדוש שלך ייתן רבע מהמספרים שלו,או לצורך העניין יהיה כשיר שצריך אותו אז נדבר.
הבן אדם לא כשיר שלושת רבעי עטנה מפציעה שחוזרים ממנה אחרי חודש,אז הוא לא מסריח את הדשא,הוא מסריח את הספסל.
במקום לשחק טקסס הולדם כל לילה שלוש םעמים בשבוע,שיידאג לחזור בריא למגרש ולא להיות טפלון שפצוע ובזה יורדת ממנו האחריות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: לא צריך להפוך אותו למסכן.
אף אחד לא הופך אותו למסכן,תפסיק לבלבל את העובדות.
העליהום המגעיל הזה,הוא פשוט חרפה.
למה? כי זה נוח לרדת עליו,מה עם כל השאר? חסינים?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

אדום זקן כתב: נתן לך אחלה תשובה שבעולם,שהקדוש שלך ייתן רבע מהמספרים שלו,או לצורך העניין יהיה כשיר שצריך אותו אז נדבר.
הבן אדם לא כשיר שלושת רבעי עטנה מפציעה שחוזרים ממנה אחרי חודש,אז הוא לא מסריח את הדשא,הוא מסריח את הספסל.
במקום לשחק טקסס הולדם כל לילה שלוש םעמים בשבוע,שיידאג לחזור בריא למגרש ולא להיות טפלון שפצוע ובזה יורדת ממנו האחריות.
בסדר אחי, מה שתגיד אתה והבלוף שלך. עסוק ב 7537 רשתות חברתיות כמו ילדה שקנו לה אייפון 6, שחקן חלש ביותר, והכי חשוב לוזר שאפילו שמעון פרס ווינר לידו.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הדיון בעמוד האחרון מבייש את הפורום.
זה דוגמן ולוזר שלא מתאמץ וזה שביר שמכור לפוקר. ואתם איבדתם את זה לגמרי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אריאל2 כתב:הדיון בעמוד האחרון מבייש את הפורום.
זה דוגמן ולוזר שלא מתאמץ וזה שביר שמכור לפוקר. ואתם איבדתם את זה לגמרי.
1+

שלח תגובה