תקשורת ספורט

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: תקשורת ספורט

שליחה על ידי The red one »

הכותרת בONE על הניצחון היום - "היו עדינים איתם".

אם הכותרת הזאת הייתה מופיעה על משחק שבו מכבי ת"א ניצחה 0-1 ישר כולם בפייסבוק היו קופצים "תקשורת צהובה" "מה זה צריך להיות הכותרת הזאת" ושלל סופרלטיבים. השאלה המעניינת היא אם אוהדי הצהבת מתעסקים בחרא הזה או שזה בלעדי לנו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אתמול בשבת ביציע האייטם השני היה משהו שקשור לב"ש לא תרד. מישהו יודע איפה אפשר למצוא לינק לזה? נרדמתי לצערי.

סמל אישי של משתמש
The red one

dardasmiley כתב:אתמול בשבת ביציע האייטם השני היה משהו שקשור לב"ש לא תרד. מישהו יודע איפה אפשר למצוא לינק לזה? נרדמתי לצערי.
האייטם השני היה על המשחק, חפרו על תל אביב 5 דקות ולנו השאירו 2 בסוף אבל לא דיברו עלינו בהקשר של ירידה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שיר צדק עולה תכף ברדיו ללא הפסקה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שיר מדבר ברדיו, הילדונת שרה ברקע.

אינטיליגנט, רהוט, מחובר מאוד למציאות ולמועדון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

על היומיים הקרובים: "כן מגיע לנו יומיים חופש. אנחנו עובדים קשה, מקפידים על ההתאוששות והנושא הפיזי. אני שמח שעשינו תוצאות מאוד טובות"

על ההסתכלות הלאה: "המטרה היא לנצח, לשחק ולהשתפר ולהיות כמה שיותר טוב. מקווה שנצליח להיות טובים כקבוצה. זה מגניב שבחלק ההגנתי אנחנו לא סופגים, אבל הכי חשוב זאת התוצאה הסופית"

על השוני של הקבוצה מבחינת העבר: "אני חושב שכל שבוע אנחנו מוכיחים מחדש שיש משהו שונה בהפועל ב"ש השנה. אני מקווה שנצליח באמת להוכיח שנוכל ללכת עד הסוף. יש עוד המון משחקים ויש עוד המון מה לשפר. אני מרוצה מהתהליך שהקבוצה הזאת עוברת ואני מאמין שנמשיך ככה - אין סיבה שלא"

על הקבוצה בכללי: "אני חושב שהקבוצה הזאת נבנתה טוב. ברק באמת הצליח להשריש את מה שהוא חשוב ומאמין בו, אנחנו רואים את התוצאות. לא רק הריצה, גם המון כדורגל טוב. יש משחקים קשים מול קבוצות קשות - הפלייאוף, משחקים קשים לפני הפםלייאוף. נגיע מול קבוצות שמסתגרות, נצטרך לדעת למצוא את הפתרונות ולהמשיך בקצב צבירת הנקודות. אם נעשה את זה, אנחנו על הגל"

על המשחק אתמול: "קודם כל בוא נשמור על הכבוד של הקבוצות בליגה (קופמן קרא להפועל תל אביב חבורה של כלום). לעיתים נוטים לזלזל במשחקם שעל הנייר הם קלים אבל זה לא קל לנצח קבוצה שמצטופפת, בעיקר שזה קורה כל שבוע מחדש. יש לנו שחקנים יצירתיים בכל חלקי הקבוצה וגם בספסל . אנחנו יודעים להתמודד ולמצוא את הפתרונות ואני מקווה שנמשיך לשמור על הטון הזה, לשפר את היכולת ולהמשיך בתוצאות"

על חדר ההלבשה: "בתור אחד שבא ממקום שהוא ממש ממש חם כמו ק"ש, אני חושב שחדר ההלבשה בבאר שבע הוא אחד השמחים שהייתי בו. חבר'ה שרוצים ועובדים אחד בשביל השני. חברים מחוץ למגרש. זה נחמד וזה כיף. כיף לבוא בהרגשה טובה לעבודה. מבחינתי יש לנו חדר הלבשה מאוד חיובי ותומך. כשהקבוצה מצליחה אז כל אחד מרגיש יותר טוב וכל אחד יבוא יותר לידי ביטוי. תראה למשל את בוזגלו שחזר אחרי פציעה, חזר לקבוצה ומצליח להשתלב ולרוץ. מבחינתי זה כיף כל רגע להגיע ליום עבודה ולהגיע לקבוצה ולהיות עם החבר'ה שלנו"

על אצטדיון טרנר: בהתחלה הוא הזמין את קופמן להגיע לטרנר כי קופמן אמר שהוא לא היה שם, ואז מאיר אמר שקופמן יעשה נאחס. על זה שיר אמר "יש לנו קבוצה בפייסבוק עמה יעמיק, לא מפחדים מנאחסים, אז אין מה לדאוג" ואז המשיך "מדהים מה שקורה בבאר שבע. אני חשוב שהחיבור לקהל מאוד חזק, למרות שלא הייתי פה בעונה שעברה. הקהל הם שחקן נוסף. זה מדהים וכיף, באתי מק"ש בוא נגיד שזה פי 16 כמות אוהדים בממוצע. אני מרגיש תמיכה אדירה"

על מה יקרה במידה והקבוצה תפסיק לנצח: "ברור לי שהכל יכול להתהפך, אנחנו רואים מועדונים שמצליחים ואז הכל מתהפך. כל עוד נשמור על היכולת אני חושב שאין סיבה שלא נמשיך לרוץ בצמרת כי אנחנו מודעים למה שיש לנו וליכולות שיש לקבוצה שלנו. אנחנוע ובדים קשה ונכון מכל הבחינות, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה מנטלית וגם מבחינה פיזית. אין סיבה שנוריד את הטון"

על המעבר לעיר באר שבע: "אחלה מעבר. באמת מעבר שהייתי בטוח שיהיה יותר קשה אבל יש פה אנשים מדהימים בעיר, מצאתי שכונה מדהימה שקרובה למגרש. מרוצה מכל רגע, גם המשפחה. זה נותן שקט וזה חשוב מאוד ואני בטוח שכל מי שיגיע, במיוחד השנה, ירגיש את זה. עזרנו גם לוובה להתארגן, בקרוב נמצא לו דירה ונמשיך קדימה"

על המיתוג שלנו כ'פייבוריטים' לאליפות: "לא אני לא מתעסק בזה. אנחנו לא יכולים להוריד את הרגל מהגז. אנחנו מסתכלים רק עד המשחק הבא. אנשים בטח נוטים לזלזל במשחק הגביע, אבל אנחנו ניתן את הכל. חשוב רק להמשיך ככה"

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

dardasmiley כתב:אתמול בשבת ביציע האייטם השני היה משהו שקשור לב"ש לא תרד. מישהו יודע איפה אפשר למצוא לינק לזה? נרדמתי לצערי.
זה היה באייטם של באר שבע ושאלו אם הסגל הזה יספיק לאדומים בשביל להישאר בליגה. מן הסתם הכוונה הייתה לאדומים השניים באייטם(הפועל ת"א), אבל עדיין משעשע.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

עכשיו בטוויטר: קרב עקיצות בין רועי זריהן לאיציק יצחקי על מי פרסם ראשון את עסקת גדיר.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אסי, דגים כתב:עכשיו בטוויטר: קרב עקיצות בין רועי זריהן לאיציק יצחקי על מי פרסם ראשון את עסקת גדיר.
תן לנו ציטוטים, מה אתה עושה טיזרים ובורח?

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

זה התחיל בזריהן שריטווט את זה:
״‏אמש ⁦‪@royzrihen‬⁩ פירסם ראשון שגאדיר סיכם. על אמת. בוואלה הגיבו אחרי 10 דק' והעיזו להדביק תווית של "פורסם לראשונה". ואז הם מטיפים לאתרים אחרים״

ואז יצחקי ריטווט את זה:
״‏חודש וחצי וואלה כותבים על גדיר,כולל מספרים,לוקרן,סוכנים,אלונה ואחרי הודעה רשמית של המועדון אחרים מתהדרים בפרסום ראשון
‏⁦‪@Itsik1811‬⁩ ⁦‪@HemiUzan‬⁩״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

מה קרב עקיצות בזה? הם לא כתבו כלום אחד לשני..

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מה קרב עקיצות בזה? הם לא כתבו כלום אחד לשני..
למה ציפית? שיקלל את אמא שלו?

סמל אישי של משתמש
The red one

אסי, דגים כתב:
למה ציפית? שיקלל את אמא שלו?
לפחות שיתכתבו ביניהם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »