תגיד את זה למנהלת/התאחדות אני שמעתי שלא משנה אם גם ככה הם מארחים מיחוץ לבלומפילד בגלל שזרוע ולא יעבירו להם את זה למשחק הבאה לגבי איצטדיון מה זה משנה אם ישחקו בהרצליה או בראשון לציון או אשדוד שלדעתי גם שם אין 40 קילומטר אז רק טדי או עכו,
אותי יותר מענין מתי יקנסו את מכבי על השמות באנגלית
משהו אומר לי שלא משנה מה יהיה הם תמיד יהיו עם ידם על העליונה. 2 משחקים של עליבות גמורה ברצף ושניהם נגמרים בניצחון של מזל בלבד.
אני מקווה שנהיה מספיק עקשנים להילחם עד הסוף ועוד יותר מקווה שהיכולת הזוועה שלהם תבוא לידי ביטוי בתוצאות.
המשותף לשני המשחקים הוא שמירה על שער נקי.
ברגע שיפגשו קבוצה עם התקפה איכותית יותר עם כלים להעניש יהיה יותר מעניין.
להפועל ת"א ונתניה פשוט אין כלים כאלה. גם למכבי פ"ת לא היה כשהציגה התקפה אימפוטנטית לחלוטין.
לא חייבים להיות חדים בטירוף כמו בית"ר, אך לדעת לעשות גול משניים-שלושה מצבים טובים זה הכרחי.
תמשיך לבלבל את הבייצים על מה יוקאנוביץ אמר, איך הסתרק, כמה עלתה החליפה שלו ולמה לא התגלח, בזמן שהכדורגל כאן מסריח ומכבי כבר עם 4 נקודות מתנה מהשופטים ועושה כאן ככל העולה על רוחה.
Totti כתב:תמשיך לבלבל את הבייצים על מה יוקאנוביץ אמר, איך הסתרק, כמה עלתה החליפה שלו ולמה לא התגלח, בזמן שהכדורגל כאן מסריח ומכבי כבר עם 4 נקודות מתנה מהשופטים ועושה כאן ככל העולה על רוחה.
כמו בפורום השחקן ה-12, לישון עם האויב
מבין את ההתנפלות, אבל באמת אין קשר בין הדברים. לא אמרתי שום דבר מעבר (ואפילו העברתי עליו ביקורת, דבר ש"מנוגד" ל"אג'נדה" שלי) על מכבי, על הליגה, על השופטים..
סה"כ אמרתי שצריך אומץ כדי להגיד שיחקנו חרא. אתה לא שומע מאמן אומר דברים כאלה. גם אם ירון הוכנבוים היה אומר את זה הייתי כותב את ההודעה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
מבין את ההתנפלות, אבל באמת אין קשר בין הדברים. לא אמרתי שום דבר מעבר (ואפילו העברתי עליו ביקורת, דבר ש"מנוגד" ל"אג'נדה" שלי) על מכבי, על הליגה, על השופטים..
סה"כ אמרתי שצריך אומץ כדי להגיד שיחקנו חרא. אתה לא שומע מאמן אומר דברים כאלה. גם אם ירון הוכנבוים היה אומר את זה הייתי כותב את ההודעה.
נא למחוק את ההודעה..
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 08 נובמבר 2015, 07:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
דר אדום בנשמה כתב:מה זה שחקנים חרא?
אתה שמעת את סוזה אחריי הפסדים אומר לדחקנים שהם חרא או את פאקו?
צריך להיות דפוק כדיי לקרוא לשחקנים שאתה מאמן אותם חרא....
קצת כבוד מינימלי...