נבחרת ישראל נושא מתעדכן
- ForeverRed
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
זה מתחיל להזכיר את הפסטיבל אחרי בוסניה בסמי עופר.
גם אז דיברנו על כך שפגשנו נבחרת מפורקת וזה כמובן לא הפריע לתקשורת לחגוג את יום העצמאות של נבחרת ישראל.
יכולת טובה, ניצחון משכנע. הכל נכון.
אבל זאת בסך הכל אלבניה, בסך הכל 9 שחקנים, בסך הכל משחק ראשון שהנבחרת שלנו דומה למשהו שמזכיר קבוצת כדורגל בקמפיין הזה.
בואו נראה אם תהיה לדבר הזה המשכיות לפני שיוצאים בחגיגות.
ניחוש שלי, לא יקרה.
גם אז דיברנו על כך שפגשנו נבחרת מפורקת וזה כמובן לא הפריע לתקשורת לחגוג את יום העצמאות של נבחרת ישראל.
אבל זאת בסך הכל אלבניה, בסך הכל 9 שחקנים, בסך הכל משחק ראשון שהנבחרת שלנו דומה למשהו שמזכיר קבוצת כדורגל בקמפיין הזה.
ניחוש שלי, לא יקרה.
- The red one
אם ב״המשכיות״ אתה מתכוון למקום שלישי אז אני מאמין שזה יקרה. צריך רק לראות שהם לא יחזירו לנו ב0-3 כשהם יגיעו לארץ
ForeverRed כתב:זה מתחיל להזכיר את הפסטיבל אחרי בוסניה בסמי עופר.
ניחוש שלי, לא יקרה.
שמו שניצחנו. הפסטיבל שעומד להיפתח הוא הסיבה לכך שלא נגיע לכלום עוד הרבה זמן. אם מישהו באמת חושב שאפשר לקחת מהמשחק הזה משהו למעט התוצאה לא מבין כדורגל. היה מביך לשמוע את שפיגלר ואת אלישע. להשוות את המשחק הזה למשחקים גדולים שלנו, ולשמוע את אלישע אומר שזה המשחק הכי גדול שלו, פשוט מביך לשמוע. תודה כל רגע לאלונה על ההחלטה להחתים מאמן כדורגל ולשלוח את אלישע הבייתה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- ForeverRed
המשכיות זה תוצאות אבל בעיקר יכולת.The red one כתב:אם ב״המשכיות״ אתה מתכוון למקום שלישי אז אני מאמין שזה יקרה. צריך רק לראות שהם לא יחזירו לנו ב0-3 כשהם יגיעו לארץ
בטח לא אסופת השחקנים הרנדומלית שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות.
אין סיבה שזה יקרה כי במחזור הבא נקבל סטירה בדמות שלישייה פלוס מספרד.
מה גם שבקמפיין הזה אין מטרה לעלות אפילו בצחוק.
מה גם שבקמפיין הזה אין מטרה לעלות אפילו בצחוק.
לדעתי עשית אאוטינג לעצמך.
חחחח באיזה מובןאריאל2 כתב: לדעתי עשית אאוטינג לעצמך.
- The red one
שחשפת מי אתה.Noam98 כתב: חחחח באיזה מובן
עכשיו נוכל לברר מי זאת הידידה המפורסמת
לא חשבתי שהזהות שלי היא סוד חחחחThe red one כתב: שחשפת מי אתה.
עכשיו נוכל לברר מי זאת הידידה המפורסמת
בכל מקרה באמת מדובר בידידה ולא יותר, למען האמת גג מכרה.
אבל עזוב שטויות מה דעתך על הממים?
נסחפתם עם האנטי, אנטי נבחרת, אנטי כל מי שמשחק במכבי, אנטי כל מה שקשור לאלישע.
בסופו של יום אם אלישע מסיים שלישי בבית הקמפיין יוגדר כמוצלח מאוד והוא בדרך לשם אז תחסכןו את הביקורות כי במבחן התוצאה שכולם פה אוהבים הוא מצליח (לפחות כרגע).
שהר היה חלש ועם צהוב והיה חייב להיות מוחלף ראשון.
זהבי אגואיסט כי הוא רעב לשערים כל הזמן ובגלל זה הוא זהבי, סחיטת פנדל ואדום בדקה ה 20 גמרה את המשחק ועדיין לא מפרגנים לו פה.
שיר ודודו במשחק טוב.
אלמוג כהן וביברס רמה מעל כולם בנבחרת לדעתי.
בסה"כ הופעה טובה, הרבה מזל עם איך שהתפתח המשחק ועדיין כשצריך לבקר מבקרים ןכשצריך לפרגן מפרגנים, שאפו ניצחון חוץ לא קל בכלל.
אגב - איפה רשום בחוקה ובחידושיה שאסור לתת יותר פנדל ואדום? מדובר רק במקרה ששחקן עוצר כדור מקו השער אאל"ט, תבדקו בבקשה לפני שאתם יוצאים פה על השופט על 300 שנתן לנבחרת פנדל לא מוצדק (שזה מביך שלעצמו שאנשים פה נגד הנבחרת, לא מצליח להבין אתכם ולמה אתם לא עושים את ההפרדה בין אלישע לבין זה שזו נבחרת ישראל בסופו של דבר).
בסופו של יום אם אלישע מסיים שלישי בבית הקמפיין יוגדר כמוצלח מאוד והוא בדרך לשם אז תחסכןו את הביקורות כי במבחן התוצאה שכולם פה אוהבים הוא מצליח (לפחות כרגע).
זהבי אגואיסט כי הוא רעב לשערים כל הזמן ובגלל זה הוא זהבי, סחיטת פנדל ואדום בדקה ה 20 גמרה את המשחק ועדיין לא מפרגנים לו פה.
שיר ודודו במשחק טוב.
בסה"כ הופעה טובה, הרבה מזל עם איך שהתפתח המשחק ועדיין כשצריך לבקר מבקרים ןכשצריך לפרגן מפרגנים, שאפו ניצחון חוץ לא קל בכלל.
אגב - איפה רשום בחוקה ובחידושיה שאסור לתת יותר פנדל ואדום? מדובר רק במקרה ששחקן עוצר כדור מקו השער אאל"ט, תבדקו בבקשה לפני שאתם יוצאים פה על השופט על 300 שנתן לנבחרת פנדל לא מוצדק (שזה מביך שלעצמו שאנשים פה נגד הנבחרת, לא מצליח להבין אתכם ולמה אתם לא עושים את ההפרדה בין אלישע לבין זה שזו נבחרת ישראל בסופו של דבר).
בבקשהoranu כתב: אגב - איפה רשום בחוקה ובחידושיה שאסור לתת יותר פנדל ואדום? מדובר רק במקרה ששחקן עוצר כדור מקו השער אאל"ט, תבדקו בבקשה לפני שאתם יוצאים פה על השופט על 300 שנתן לנבחרת פנדל לא מוצדק (שזה מביך שלעצמו שאנשים פה נגד הנבחרת, לא מצליח להבין אתכם ולמה אתם לא עושים את ההפרדה בין אלישע לבין זה שזו נבחרת ישראל בסופו של דבר).
- קבצים מצורפים
-
- מתוך טור דעה נגד השינוי בחוקה
- Screenshot_2016-11-13-06-52-24-1.png (172.02 KiB) נצפה 3220 פעמים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עכשיו תורך.אריאל2 כתב: לדעתי עשית אאוטינג לעצמך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1oranu כתב:נסחפתם עם האנטי, אנטי נבחרת, אנטי כל מי שמשחק במכבי, אנטי כל מה שקשור לאלישע.
שיר ודודו במשחק טוב.
אם שהר היה מביא 2 פנדלים, 2 אדומים ומבקיע שער (ומחמיץ פנדל) כולנו היינו מהללים אותו מפה ועד טירנה.
נבחרת של גנבי דעת.
מרגיש לי בדיוק השמחה כשאלישע אימן אותנו.
נטו תוצאות שגם הם מזל, בלונג ראן אי אפשר לראות את זה שגם בתשעה שחקנים היריבה שולטת.
אז בסדר ניצחנו, אבל זה אנטי כדורגל.
כרגיל בארץ זה מאניה או דיפרסיה, בדיוק כמו אחרי בוסניה.
ובלי שום קשר למכבי, זהבי הסריח את הדשא והיה אגואיסט דוחה כרגיל, לא מבין על מהללים אותו, עשה שם הצגה שאם זה שכטר כולם קופצים.
מרגיש לי בדיוק השמחה כשאלישע אימן אותנו.
נטו תוצאות שגם הם מזל, בלונג ראן אי אפשר לראות את זה שגם בתשעה שחקנים היריבה שולטת.
אז בסדר ניצחנו, אבל זה אנטי כדורגל.
כרגיל בארץ זה מאניה או דיפרסיה, בדיוק כמו אחרי בוסניה.
ובלי שום קשר למכבי, זהבי הסריח את הדשא והיה אגואיסט דוחה כרגיל, לא מבין על מהללים אותו, עשה שם הצגה שאם זה שכטר כולם קופצים.
שמישהו דחוף יביא פקק.
השנאה נוזלת לכם.
הגעלתם.
השנאה נוזלת לכם.
הגעלתם.