עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אני מת לדעת מה יהיה הענוש של מכבי על הפארסה הזו. מדובר באחד הביזיונות היותר גדולים שקרו כאן בשנים האחרונות.
השליטה של מכבי בליגה, בקבוצות, בשחקנים היא אבסולוטית ומסוכנת- מדובר בחוסר ספורטיביות ממעלה ראשונה.
אז הערב מרגוליס קיבל הוראה לשבת בחוץ,
ברק לוי ומושיקו לוגסי "לא לתת הכל",
בעוד שבועיים יגיעו ציבוטה וקהינדה עם " מתיחות " קלות במפשעה.
בני יהודה תרכיב את גולדברג שיתן "הנשמה",
יש חוק ומכבי צפצפה עליו, לא מוצא שום עונש ראוי מלבד הפחתת נקודות בפועל, אבל אין כאן " גבר" אחד שיעשה זאת,
הכל לכאורה כמובן.
השליטה של מכבי בליגה, בקבוצות, בשחקנים היא אבסולוטית ומסוכנת- מדובר בחוסר ספורטיביות ממעלה ראשונה.
יש חוק ומכבי צפצפה עליו, לא מוצא שום עונש ראוי מלבד הפחתת נקודות בפועל, אבל אין כאן " גבר" אחד שיעשה זאת,
הכל לכאורה כמובן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
בלי לכאורהTotti כתב:אני מת לדעת מה יהיה הענוש של מכבי על הפארסה הזו. מדובר באחד הביזיונות היותר גדולים שקרו כאן בשנים האחרונות.
הכל לכאורה כמובן.
ושום מילה על המשיח, לא בן דוד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
רק ב"וואלה" צדיקים עם כותרת "עם קצת עזרה מידידים" בהקשר למשיח ולברק לוי.
ביום שני אני אלחש לך, שלא ישמעו.Totti כתב:אני מת לדעת מה יהיה הענוש של מכבי על הפארסה הזו. מדובר באחד הביזיונות היותר גדולים שקרו כאן בשנים האחרונות.
סתם, יקבלו משהו סימלי ע"מ לצאת לידי חובה, בלי שום משמעות אמיתית (ואת מרגוליס ירחיקו ל-3 משחקים

נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 07 נובמבר 2015, 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- red and white
- Title: Almog
כרכע יש שני אפשרויות לעונש, או קנס או הפחתת נקודות.
רדיוס או עונשים לקהל לא צריך לתת וגם לא ייתנו כי ברור שהקהל לא אשם, אבל לדעתי חייב פה הפחתת נקודות כמו שנותנים הפסד טכני על שיתוף שחקן שלא כחוק
רדיוס או עונשים לקהל לא צריך לתת וגם לא ייתנו כי ברור שהקהל לא אשם, אבל לדעתי חייב פה הפחתת נקודות כמו שנותנים הפסד טכני על שיתוף שחקן שלא כחוק
קשה לי להאמין, תמשיך לחלום (והלוואי שאטעה).red and white כתב:כרכע יש שני אפשרויות לעונש, או קנס או הפחתת נקודות.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא יהיה שום עונש.
התבטאות של סוכן היא לא עילה.
יכולים שני הצדדים לומר שהוא ממציא וזהו.
צריך הרבה יותר מזה בשביל להעמיד מישהו לדין.
התבטאות של סוכן היא לא עילה.
יכולים שני הצדדים לומר שהוא ממציא וזהו.
צריך הרבה יותר מזה בשביל להעמיד מישהו לדין.
אז מה יותר גרוע? שחקן שלא שיחק או שחקן ש"שיחק". עדיף שגם ברק לוי היה "חולה"
ולדעתי לא יקרה עם זה כלום, אם בכלל יעמידו לדין אז אולי יהיה קנס שיגרד למיץ את הכיס
ולדעתי לא יקרה עם זה כלום, אם בכלל יעמידו לדין אז אולי יהיה קנס שיגרד למיץ את הכיס
מה אתה רוצה מברק לוי? דוקא נתן כמה הצלות יפות.שיש כתב:אז מה יותר גרוע? שחקן שלא שיחק או שחקן ש"שיחק". עדיף שגם ברק לוי היה "חולה"
ולדעתי לא יקרה עם זה כלום אולי קנס שיגרד למיץ את הכיס
גם בוואן כתבו "פנדל מפוקפק".OMERREMO33 כתב:רק ב"וואלה" צדיקים עם כותרת "עם קצת עזרה מידידים" בהקשר למשיח ולברק לוי.
- red and white
- Title: Almog
אמרתי מה לדעתי צריך לקרות, מה שאני חושב שיקרה זו האפשרות השנייהdelta7 כתב: קשה לי להאמין, תמשיך לחלום (והלוואי שאטעה).
red and white כתב: אמרתי מה לדעתי צריך לקרות, מה שאני חושב שיקרה זו האפשרות השנייה

אני איתך.
לא ראיתי את המשחק אבל קראתי שהגול באשמתו....אז נתן כמה הצלות....delta7 כתב: מה אתה רוצה מברק לוי? דוקא נתן כמה הצלות יפות.
מצד שני יכול להיות שהוא פח בלי קשר ליריבה
אז עשה טעות אחת וספג... (ואני דוקא כן ראיתי את המשחק). קרה לגדולים וטובים ממנו.שיש כתב: לא ראיתי את המשחק אבל קראתי שהגול באשמתו....אז נתן כמה הצלות....
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 07 נובמבר 2015, 22:50, נערך פעם 1 בסך הכל.