עטר, פלט, ורמוט, קהת, וליינטה...CrazyRed7 כתב: איזה 1-2?
אף אחד.
נכון, כרגע אנחנו לא רוצים אף אחד מהם. אבל כל אחד מהם מסוגל להשתלב בהרכב שלנו ולהציג יכולת לא פחות טובה
עטר, פלט, ורמוט, קהת, וליינטה...CrazyRed7 כתב: איזה 1-2?
אף אחד.
למה מליקסון ודודזאדה היה חושך לפני שנתיים ועונה אח"כ הביאו אליפות?CrazyRed7 כתב:חחחחח ורמוט..גדול
עטר לא ברמה של טוני.
ואליינטה לא ברמה של ויטור וצדק.
אם הם כאלה טובים למה הם הסריחו את הדשא בעונה שעברה?
איפה? במקום מי?שמעון א כתב: עטר, פלט, ורמוט, קהת, וליינטה...
נכון, כרגע אנחנו לא רוצים אף אחד מהם. אבל כל אחד מהם מסוגל להשתלב בהרכב שלנו ולהציג יכולת לא פחות טובה
כי מליקסון סבל מחוסר מזל ופציעות. זה שחקן שכמה חודשים לפני שיחק וסיים עונה טובה בצרפת.שמעון א כתב: למה מליקסון ודודזאדה היה חושך לפני שנתיים ועונה אח"כ הביאו אליפות?
לא רואה אבל מצד שני לא מבטל אותם בכזאת קלותYallaHapoel כתב:באמת לא מבין איך אתם רואים אותם כמועמדים לאליפות.
בגדול יש להם עוד ניצחון שבוע הבא (הדרבי הצפוי בגלובוס), ואחרי זה כפ"ס בית גם לא קשה מדי. זה מומנטום שיכול להריץ אותם.YallaHapoel כתב:באמת לא מבין איך אתם רואים אותם כמועמדים לאליפות.
ואחרי זה יש להם עוד איזה 25 משחקים...yedidel כתב:
בגדול יש להם עוד ניצחון שבוע הבא (הדרבי הצפוי בגלובוס), ואחרי זה כפ"ס בית גם לא קשה מדי. זה מומנטום שיכול להריץ אותם.
אם אלירן עטר חוזר מהפציעה חד זה נשק חזק.
אין לי שום בעיה להודות בטעויות כשאני חושב שטעיתי ואני מעולם לא פקפקתי בעבר שלהם, אני רק חושב שלאט לאט המועדון הזה מאבד את הקסם והזהות שהייתה לבני יהודה פעם (התחיל למעשה מאז שאיבדו את הבית שלהם)avivgolan כתב:
תודה שאמרת שטות מותר גם להודות בטעות.
להגיד לקבוצה שקיימת כבר 80 שנה (13 שנה לפניך) ושרחוקה ממך תואר אחד סהכ ושרוב שנות ה2000 תמיד היו מעלייך שאין להם זכות קיום זאת התנשאות שמתאימה ליריבים ביום ראשון.
אתה עוד ילד אבל אתה עוד תלמד בחיים שהכל, כולל הכל, יכול להתהפך ביום אחד. גם אלונה.
הוצאת לי את האותיות מהמקלדת. בולTotti כתב:אז למה חיפה לא מתחרה אמיתית על התואר?
זו כמובן דעתי.
יש 2 סיבות עיקריות, אחת לא ממש קשורה אליה ישירות;
1. זו ליגה ששתי המוליכות בה בקושי מאבדות נקודות ואני לא מצליח לראות את חיפה עושה רצפים משוגעים כאלו. מכבי לא הפסידה 27 משחקים, באר שבע ניצחה אשתקד 8/9 משחקים ברצף. חיפה לא בליגה הזו מבחינת יציבות. היא מסוגלת בערב נתון לנצח את שתיהן, יכולה כמו אתמול להתעלל בקטנות, אבל לא לשמור על אותה הרמה לאורך זמן.
2. הסגל הארוך שלא לא מספיק טוב להתחרות עד הסוף. אפשר להקריא כמו רשימת מכולת את שחקני הסגל ובהחלט יש שם כמה שמות מעניינים, אבל כשיורדים קצת למטה, זה הרבה פחות נוצץ ומרשים. העונה ארוכה ומורכבת ויש פציעות והשעיות, חיפה תצטרך להשתמש ביותר מאשר 11-13 שחקנים ושם היא נחלשת משמעותית.
בקיצור, קצת יותר טובה מבית"ר ירושלים של שנה שעברה לדעתי, יותר מחוברת ומוכשרת ולא תלויה בשחקן אחד, אבל אותו הקונספט.