עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: עונת 2022/23 - ליגת העל, לאומית וכו'
גלוך כישרון אדיר, כל דקה שהוא בישראל זה בזבוז להתפתחות שלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין אדום בחיים, גם פנדל זה קומסי קומסה. בואו נגיד שאם לייבוביץ' היה מחליט לא לשרוק אז הואר לא היה מתקן אותו.
שועה נראה נפלא אבל אף אחד משלישיית ההתקפה של בית"ר לא עושה הגנה גם לא בכאילו. זה מגוחך.
יפתיע אותי אם ת"א לא ינצחו את זה. בית"ר תקבל פה עוד שער-שניים.
שועה נראה נפלא אבל אף אחד משלישיית ההתקפה של בית"ר לא עושה הגנה גם לא בכאילו. זה מגוחך.
יפתיע אותי אם ת"א לא ינצחו את זה. בית"ר תקבל פה עוד שער-שניים.
זה לא אדום בחיים וגם פנדל לדעתי גבולי.
אם זה נגדנו אנחנו לא מפסיקים להתלונן על השופטים בירוק.
בכל מקרה בית"ר לא מסוגלת להיות דומיננטית אז לא בטוח שזה משחק לטובתה.
ואני מסכים לגמרי עם הזקן.
אסור שמכבי תאבד פה נקודות, אסור שחיפה ירגישו בנוח.
אם זה נגדנו אנחנו לא מפסיקים להתלונן על השופטים בירוק.
בכל מקרה בית"ר לא מסוגלת להיות דומיננטית אז לא בטוח שזה משחק לטובתה.
ואני מסכים לגמרי עם הזקן.
אסור שמכבי תאבד פה נקודות, אסור שחיפה ירגישו בנוח.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
בדיוק כמו בפנדל שנשרק לחובת חיפה אתמול (שמזכיר את הפנדל שקיבלה ארגנטינה במונדיאל ואת אלה של בוזגלו ומליקסון) גם כאן הביקורת נובעת בעיקר מחוסר הבנה.
אין ענישה כפולה ברחבה, בתנאי שהעבירה היא ספורטיבית. ברגע שהמגן הולך על השחקן התוקף ולא על הכדור זה אדום.
אין ענישה כפולה ברחבה, בתנאי שהעבירה היא ספורטיבית. ברגע שהמגן הולך על השחקן התוקף ולא על הכדור זה אדום.
בדיוק מה ש-forever red אמר...Red Tiger כתב: ↑16 ינואר 2023, 21:17יבוא יום ותבין שהאויב הכי גדול של מכבי חיפה זה היא עצמה.
קבוצה שברגע שמרגישה קצת לחץ מתחילה לאבד את זה וזה קורה אך ורק אם הם מרגישים את מכבי מאחוריהם חזק.
עכשיו בגלל שאני לא סופר את שתיהן ואני חושב שב״ש היום היא לפחות רמה אחת מעליהם אני רוצה שחיפה תאבד נק׳ והיא יכולה כרגע לאבד אותם רק למכבי שאותה אנחנו צריכים שבוע הבא באה כמו מלוע של תותח.
שמחתי לעזור.
אגב חיפה כבר חצתה את המחסום הזה של לעשות במכנסיים עוד לפני השריקה מול מכבי, הקבוצות של בכר לא נרתעות ממשחקים כאלה.
ופער של 6 או 8 זה לא מה שיגרום לשחקנים כמו מוחמד,אבו פאני ושרי לעשות בטיטולים, וביכולת הנוכחית של מכבי גם אין באמת סיבה לחשוש מהם, רק תנטרל את גלוך ואתה עושה להם צרות צרורות.
כן… שכחתי שמדובר בניימאר,אמבפה ומסי.Itay כתב: ↑16 ינואר 2023, 21:40בדיוק מה ש-forever red אמר...
אגב חיפה כבר חצתה את המחסום הזה של לעשות במכנסיים עוד לפני השריקה מול מכבי, הקבוצות של בכר לא נרתעות ממשחקים כאלה.
ופער של 6 או 8 זה לא מה שיגרום לשחקנים כמו מוחמד,אבו פאני ושרי לעשות בטיטולים, וביכולת הנוכחית של מכבי גם אין באמת סיבה לחשוש מהם, רק תנטרל את גלוך ואתה עושה להם צרות צרורות.
שנה שעברה שרק דיגדגנו אותם טיפה הם איבדו עשתונות.
וזה היה שרוני לוי היה על הקוים כן?
ההגדרה הנכונה היא עבירה בלתי ספורטיבית.ForeverRed כתב: ↑16 ינואר 2023, 21:38בדיוק כמו בפנדל שנשרק לחובת חיפה אתמול (שמזכיר את הפנדל שקיבלה ארגנטינה במונדיאל ואת אלה של בוזגלו ומליקסון) גם כאן הביקורת נובעת בעיקר מחוסר הבנה.
במקרה הזה לא עונה על ההגדרה.
ספק אם עונה על ההגדרה של עבירה בכלל.
רק אהבה תנצח...
וואו שועה. כמה כיף לראות אותו ביכולת כזאת. מאחל לו להישאר בביתר לנצח וליהנות מכדורגל
מכבי תנצח את זה.
לביתר אין הגנה ואין מאמן
לביתר אין הגנה ואין מאמן
חיפה היא באמת שלא הנקודה.
לדעתי כל איבוד נקודות של חיפה/מכבי מעולה לנו, לא מעניין איך,מה,מתי,למה וכמה.
מדהים שדווקא קבוצה של אבוקסיס כל כך עלובה מבחינה הגנתית, הזוי איך כל כדור שמגיע לרחבה הוא בסבירות גבוהה ייגמר ברשת.
מה הזוי בזה?
ראינו אותו פה מקרוב, אין לו מושג בלאמן הגנה.
זה לא מפתיע.
תיקו שמצוין לנו, חבל שלא הפסידו אבל על תיקו גם הייתי חותם בשמחה.
מכבי חייבת לנצח את חיפה. ניצחון של חיפה יהיה סוג של game over לעונה, הפסד ודברים נפתחים.
- ForeverRed
ברכה.
חבל שלא היה תיקו גם אתמול.
חבל שלא היה תיקו גם אתמול.
אחלה משחק, אחלה תוצאה.
מ.ת"א בבור עצום ובשבוע הבא עולים למלחמת עולם שלישית. אנחנו נרוויח מכל תוצאה.
מ.ת"א בבור עצום ובשבוע הבא עולים למלחמת עולם שלישית. אנחנו נרוויח מכל תוצאה.
- red and white
- Title: Almog