אפילו במארקה מסתבלטים על הבכינות שלכם
https://www.youtube.com/watch?v=4cvdUTfcFTM" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי שבארסה הבטיחה את הזכייה באליפות מגיע גוארדיולה למסיבת העיתונאים ומוריניו זועם עליו.
הם מתחילים להתווכח. מוריניו אומר לו"כל המשחקים שלכם מכורים ואלבס היה צריך לקבל אדום". גוארדיולה מתחיל להתעצבן ובסוף אומר "בוא נכריע את זה בחוץ כמו גברים". מוריניו חשב שהוא רוצה להרביץ לו ובסוף הם הולכים לשחק בפלייסטיישן, ריאל מדריד נגד ברצלונה.
מוריניו מתחיל לדבר עם גוארדיולה שאומר לו "מה פתאום להרביץ, אלימות זה רע". פתאום הוא עוזב את הג'ויסטיק ומוריניו מנצל את זה כדי להבקיע. גוארדיולה זועם עליו ואומר "זה לא הוגן" ואז מוריניו בחיוך ערמומי - "אתה מערער על החלטות השופט". מוריניו מבקיע עוד שער. אחר-כך הוא עושה פאול ברחבה וגוארדיולה מקבל פנדל. מוריניו זועם וגוארדיולה אומר לו - "חבוב, לחצת על מקש שעושה עבירה". מוריניו נוטש בזעם ואומר לגאורדיולה - "הקבוצה שלך היא כמו דודה זקנה שכל הזמן מתבכיינת".
בסוף מראים קטע ישן לכאורה מ-1996 אז מוריניו היה בברצלונה עוזר מאמן\מתורגמן ופפ כמובן שיחק בקבוצה. הם משחקים בפלייסטיישן אחד נגד השני וגוארדיולה אומר לו - "אנחנו מתחרים אחד בשני אבל אנחנו חברים".
זה היה בחדשות הספורט לא מצאתי את זה עם התרגום
18 ימים- 4 קלאסיקו
Re: 18 ימים- 4 קלאסיקו
1. עזוב "אוהדי" ברצלונה מאוהבים בהצלחות שלהם לא בקבוצה.. חושבים שכל מה שהקבוצה שלהם עושה זה קדוש תכף גם יתרמו להם כסף..8red כתב:לברצלונה גם מותר בעונה הבאה לשים לוגו של ספונסר שתורם לאירגוני טרור... העיקר שהישראלים ימשיכו להיות "עדר" אחרי הקבוצה הזאת.
ומצטער, התואר האישי של רונאלדו רק מראה שוב איזו ליגת פח יש בספרד.
2. אין ספק שאתה צודק אבל זה מראה מי השחקן הטוב מבין השניים:) שיחק פחות משחקים, ברוב המשחקים שיחק יותר מאחור, מ-ל-ך ומסי? סתם

אתה כזה ילד ניב לא ייאמן. הכי חשוב שרונאלדו הוא שחקן של מאני טיים שאת השערים החשובים שלו (מתוך כל ה39) נותן במעמדי אמת
ולא בגארבג' טיים טוטאלי חחח זה אפילו מצחיק אותי לרשום בחיי. אה רגע, אתה יודע מה זה גארבג' טיים? טוב רק ליתר בטחון - זה מושג שמתאר משחקים מיותרים
שאין להם משמעות או חשיבות מלבד הפרוטוקול.
תמשיכו לקנא,נחמד לצחוק על הפתטיות שלכם...אל תשכחו לראות אותנו ב28 במאי בוובמלי. אחח הקנאה הקנאה
אגב ילדוני,אם אתה כבר מתעסק בקקי אז קח טבלה שמסכמת לך עד עכשיו את כמות השערים של רונאלדו ומסי בכל המסגרות ולא רק במחזורי הגארבג' טיים
של הליגהׁ(אף מילה על בישולים,זאת מילה גסה):
https://mr-renoog-videos.blogspot.com/2 ... messi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תהנה חמוד.

ולא בגארבג' טיים טוטאלי חחח זה אפילו מצחיק אותי לרשום בחיי. אה רגע, אתה יודע מה זה גארבג' טיים? טוב רק ליתר בטחון - זה מושג שמתאר משחקים מיותרים
תמשיכו לקנא,נחמד לצחוק על הפתטיות שלכם...אל תשכחו לראות אותנו ב28 במאי בוובמלי. אחח הקנאה הקנאה
אגב ילדוני,אם אתה כבר מתעסק בקקי אז קח טבלה שמסכמת לך עד עכשיו את כמות השערים של רונאלדו ומסי בכל המסגרות ולא רק במחזורי הגארבג' טיים
https://mr-renoog-videos.blogspot.com/2 ... messi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תהנה חמוד.

אתה פשוט בדיחה שזה כבר נהיה עצוב להתיחס אלייך... כמו שכבר אמרתי חטא ההיבריס פגע בגדולים ביותר ומסתבר שכם בכלומניקים שחשים מעצמם משהו כמוך..
כמה שטויות בנאדם יכול לדבר תהיה בריא..
כמה שטויות בנאדם יכול לדבר תהיה בריא..
כרגיל,אין לך מה להגיד,כמו ילד קטן (מה שאתה באמת כנראה,לא מאשים אותך) אתה בורח מהדיון עם טענות ודמעות. פעם אחת תתייחס
לעובדות כמו גבר ותתעמת איתן. מספיק להיות כזה תבוסתן,תאמין לי שאם תוכיח לי שאני טועה אני הראשון שאגיד "צודק,טעות שלי".
תברח תברח.
תמשיך להעריץ את השפנפן גארבג' טיים עם הג'ל בשיער.
לעובדות כמו גבר ותתעמת איתן. מספיק להיות כזה תבוסתן,תאמין לי שאם תוכיח לי שאני טועה אני הראשון שאגיד "צודק,טעות שלי".
תברח תברח.
תמשיך להעריץ את השפנפן גארבג' טיים עם הג'ל בשיער.
לי אין מה להגיד?!!? תבדוק את ה-5 עמודים אחרונים כל פעם השתקתי אותך ואתה ישר שינית נושא כי לא היה לך מה להגיד...
בחיים שלי לא ראית כזה בנאדם קטן ואפס.. מילא היית צודק.. לך תראה 5 עמודים אחורה תראה כל פעם אתה משנה נושא!!
אעלק צודק טעות שלי חחחחחחח
בחיים שלי לא ראית כזה בנאדם קטן ואפס.. מילא היית צודק.. לך תראה 5 עמודים אחורה תראה כל פעם אתה משנה נושא!!
אעלק צודק טעות שלי חחחחחחח
חחחחח אתה כזה חרטטן,סתכל בעצמך,כל פעם שאני עונה לך משהו לעניין אתה כותב "שוב אתה לא מגיב בקשר למה שכתבתי" ובורח.
לפחות תהיה כן עם עצמך.
לפחות תהיה כן עם עצמך.
עזוב פשוט עצוב... כנראה שאתה מקרה אבוד.. נמאס לי כבר מהזיוני שכל.. שתתחיל לדבר נורמאלי בלי לזיין תמוח כל פוסט דבר אתי עד אז בייביי
הויכוח שלכם די מיותר , מסי ורונאלדו הגיעו למספרים בלתי נתפסים העונה זה שרונאלדו כבש יותר ממסי זה לא אומר שיכל להיות ההפך כי כאן שיחקו בשביל רונאלדו שיבקיע , בברצלונה לא עשו את הדבר הזה ואני לא מאשים את ריאל שעשו את זה או משהו כזה כל הכבוד להם על הפרגון אבל בברצלונהו אפילו למסי עצמו היה חשוב יותר לפרגן ולהכניס את ויאה לענינים ..
לא ידעתי ששער בגמר ליגת האלפות זה לא משחק גדולmessiah כתב:אתה כזה ילד ניב לא ייאמן. הכי חשוב שרונאלדו הוא שחקן של מאני טיים שאת השערים החשובים שלו (מתוך כל ה39) נותן במעמדי אמת
תהנה חמוד.
ולא שמעתי שמשחק בגמר הגביע הספרדי לא נחשב משחק גדול
ראינו מה מסי עשה בלי צאבי ואיניסטה לידו בנבחרת ארגנטינה כלום ושום דבר
שניהם שחקנים מצויינים כמו שהראל אמר הבעייה שאנחנו אומרים שמסי שחקן טוב ולא קוראים לו כריסטיאנה בכיינית כמו שאוהדי ברצלונה עושים
אנחנו מעריכים את מסי אבל לדעתנו הוא מקבל יותר כבוד ויותר יחס מהשופטים משחקנים אחרים כולל רונלדו
זה שי !

8red כתב: ומצטער, התואר האישי של רונאלדו רק מראה שוב איזו ליגת פח יש בספרד.
אין ספק שזה לא הליגה החזקה באירופה אבל גם ביוניטד היו לו מספרים יפים מאוד מאוד
אז אי אפשר להגיד שזה רק בגלל הליגת פח כריסטיאנו שחקן ענק
זה שי!

בס"ד8red כתב:לברצלונה גם מותר בעונה הבאה לשים לוגו של ספונסר שתורם לאירגוני טרור... העיקר שהישראלים ימשיכו להיות "עדר" אחרי הקבוצה הזאת.
ומצטער, התואר האישי של רונאלדו רק מראה שוב איזו ליגת פח יש בספרד.
במנצ'סטר יונייטד בעונת השיא שלו הוא כבש 42 שערים ב47 משחקים.