ריו 2016
- The red one
Re: ריו 2016
העיקר את שיא העולם ב-400 מטר הוא פספס
זו נראית לי האולימפיאדה הכי טובה שלנו, שתי מדליות והרבה כמעטים
אף אחד אבל לא זוכר כמעטים... מי זוכר שקורזיץ הייתה לאורך כל התחרות בשלישיה הראשונה וחרא שיוט מדליות דפק הכל... אני עכשיו זוכר עוד כמה שנים כבר אף אחד לא יזכורשיש כתב:זו נראית לי האולימפיאדה הכי טובה שלנו, שתי מדליות והרבה כמעטים
בסוף זוכרים רק מדליות ומבחינת מדליות כרגע זאתי אחרי אתונה וברצלונה
אתונה זהב וארד
ברצלונה כסף וארד
ריו ארד וארד
אחד הענפים המצולמים יפה ולא כזה פופולרי הוא הבדמינטון (כדור נוצה ...), קצב אדיר יפה ומעניין לצפייה ... החזקים הם ממזרח אסיה.
הישג יפה גם לרון דרמון בטריאתלון, מקום 26. סופר אתלט!!
דרמון הוא יליד באר שבע, גר היום בלהבים ...
שים שם את דג׳וקוביץ או פדרר והם לוקחים זהב עם יד קשורה מאחורי הגבMikiRed כתב:אחד הענפים המצולמים יפה ולא כזה פופולרי הוא הבדמינטון (כדור נוצה ...), קצב אדיר יפה ומעניין לצפייה ... החזקים הם ממזרח אסיה.
- The red one
ועיניים מכוסות.ns75 כתב:
שים שם את דג׳וקוביץ או פדרר והם לוקחים זהב עם יד קשורה מאחורי הגב
בחיים לא, הם לא יהיו רגילים לעוצמות
תענוג לראות את הרצינות וההתקדמות שלו.MikiRed כתב:הישג יפה גם לרון דרמון בטריאתלון, מקום 26. סופר אתלט!!
למזלו יש לו משפחה שחיה את הספורט ועומדת מאחוריו בכל מובן, גם אביו, אחותו וחלק מאחיו טריאתלטים. אביו דורון הינו איש ברזל (למי שלא מכיר: שוחים כ-4 ק"מ בים, אח"כ 180 ק"מ אופניים ומקנחים בריצת מרתון - 42.2 ק"מ).
באולימפיאדה הבאה יהיה טוב יותר, הוא עוד צעיר, צובר ניסיון ומשתפר כל הזמן.
עוד פעם התחלנו? נראה לי גם לברוןns75 כתב:
שים שם את דג׳וקוביץ או פדרר והם לוקחים זהב עם יד קשורה מאחורי הגב

הזויים הדירוגים ההתעמלות האמנותית. כח הנבחרות עושות מלא טעויות , למרות תרגיל כמעט מושלם של הנבחרת שלנו. ועדיין עוקפות אותן בקלות .
נראה כמו ענף שמושפע הרבה יותר מידי מהאיזור והשופטים.כמו שבארץ הם זכו בארד.
נראה כמו ענף שמושפע הרבה יותר מידי מהאיזור והשופטים.כמו שבארץ הם זכו בארד.
- The red one
אני לא מסכים איתך כל כך מלבד הנבחרת הבלארוסית. הייתה שם טעות נוראית והן עדיין קיבלו יותר מאיתנו, זה באמת עצבן.
חוץ מבלארוס, שאר הנבחרות שעקפו אותנו היו ברמתנו לדעתי. טעויות קטנות פה ושם.
בכל מקרה, לדעתי, הגזימו פה בארץ עם הציפייה למדליה. מקום 5 יהיה הישג סופר מכובד למרות שאחרי הסיבוב הראשון, הפער דיי קטן וכמו שאמרתי - עד כה כולן כמעט הפילו...
בכל מקרה, לדעתי, הגזימו פה בארץ עם הציפייה למדליה. מקום 5 יהיה הישג סופר מכובד למרות שאחרי הסיבוב הראשון, הפער דיי קטן וכמו שאמרתי - עד כה כולן כמעט הפילו...
אני כמוך לא מבין גדול בתחום.The red one כתב:אני לא מסכים איתך כל כך מלבד הנבחרת הבלארוסית. הייתה שם טעות נוראית והן עדיין קיבלו יותר מאיתנו, זה באמת עצבן.
אבל לפני הפרשנית , אצל לא מעט נבחרות היו טעויות יותר גדולות מאצלנו. . ועדיין עקפו.
ההפרש גדול. אך לטעמי 18+ בתרגיל הבא יתן סיכוי לא רע למדליה.
אותו תרגיל אתמול קיבל 17.6
שופטים אנטישמים.
זהו נגמרה האולימפיאדה. 2 מדליות. חבל שלא הצלחנו לשבור שיא עם 3.
זה רק אני או שנפל להן פעם החישוק?CrazyRed7 כתב:שופטים אנטישמים.