ברור שהסיכויים לא לטובתם. חובת ההוכחה עליהם.
ויחד עם זאת זה מאוד מוקדם לגמור אותם. הם עדיין הכי טובים, עם המאמן הכי טוב, וגם שמרו בצורה יפה מאוד על השחקנים המובילים בסגל. לחלקם אפילו מצאו חלופות טובות יותר.
בגדול,אמרתי גם בעבר שלטעמי הסגל שלנו לא נופל ממכבי חיפה.
ההבדל היה במאמנים.
גם ברדה היום החסרון שלו זה חוסר הנסיון.
אם לא זה, המצב בטבלה אחר לגמרי ברמת הכדורגל שאנחנו משחקים.
בגדול,אמרתי גם בעבר שלטעמי הסגל שלנו לא נופל ממכבי חיפה.
ההבדל היה במאמנים.
גם ברדה היום החסרון שלו זה חוסר הנסיון.
אם לא זה, המצב בטבלה אחר לגמרי ברמת הכדורגל שאנחנו משחקים.
בסגל מלא וכשיר הם עולים עלינו כמעט בכל עמדה על המגרש. תפסיקו כל הזמן לנסות להקטין אותם.
מצד שני גם לא צריך להפוך אותם למנצסטר סיטי. עם חיזוקים נכונים אנחנו לגמרי שם ופה נכנס התפקיד של אלונה.
הם יותר טובים מאיתנו מבחינת ההרכב הראשון, בסגל ממש לא.
במשחק מול מכבי המחליפים שעלו אצלנו: מיכה, ספורי, בריירו, חטואל וחמד.
אצלם המחליפים משמעותית פחות טובים.
פציעה אצלם של אצילי או שרי והם יכולים ללכת לעשות חמוצים.
אצלנו היחיד שהמשמעותי ברמה הזו זה מיגל.
בסגל מלא וכשיר הם עולים עלינו כמעט בכל עמדה על המגרש. תפסיקו כל הזמן לנסות להקטין אותם.
מצד שני גם לא צריך להפוך אותם למנצסטר סיטי. עם חיזוקים נכונים אנחנו לגמרי שם ופה נכנס התפקיד של אלונה.
אני לא מקטין אותם אני אומר מה שאני רואה,בגדול לא סופר אותם כקבוצה מפחידה וגם לא אחת כזאת שב״ש לא יכולה לה.
כרגע הפער הוא בכוח הרתעה שהם מייצרים מול יריבות אחרות בליגה בדיוק כמו שהיה אצלנו עם טוני ואצל מכבי בתקופת זהבי.
הוכח במשחק האחרון שהאמירה הזאת עולים עלינו בכל פרמטר מגיעה בעיקר מזלזול בקבוצה שלנו והאדרת היריבה שלא לצורך.
אני לא מקטין אותם אני אומר מה שאני רואה,בגדול לא סופר אותם כקבוצה מפחידה וגם לא אחת כזאת שב״ש לא יכולה לה.
כרגע הפער הוא בכוח הרתעה שהם מייצרים מול יריבות אחרות בליגה בדיוק כמו שהיה אצלנו עם טוני ואצל מכבי בתקופת זהבי.
הוכח במשחק האחרון שהאמירה הזאת עולים עלינו בכל פרמטר מגיעה בעיקר מזלזול בקבוצה שלנו והאדרת היריבה שלא לצורך.
ניתוח קר של הסגל מראה ששלהם טוב יותר משלנו זה הכל, אין פה האדרה ואין פה הקטנה , לא הבדל תהומי אבל בהחלט טוב יותר
יש עוד משתנים כמו מומנטום ופציעות שמצמצמים את ההבדל, סגל שרץ יותר זמן ותחת של אלופה( ההרתעה שדיברת עליה) נותן להם יתרון מסויים כרגע
עונה הבאה אם נעבוד נכון בינואר ובקיץ אנחנו שם עד הסוף
אתה שופט לפי יכולת נוכחית. יש עוד משתנים.
הם אחרי פיק מטורף של ליגת אלופות, עם פצועים ובלי אנרגיות ובהילוך ראשון דורסים את הליגה. תחשוב מה יקרה כשהם יחזרו לכושר והתלהבות.
לא צריך להאדיר ולא לפחד מהם. רק לדעת לשים דברים במקומם. ראש בראש שחקני הרכב יש להם יתרון משמעותי באיכויות. זה המצב. זה לא אומר שאי אפשר לצמצם פערים באמצעים אחרים. וכן, גם רכש שיקפיץ את רמת הסגל, שהוא די מלא בשחקנים בינוניים עד טובים, אפילו טובים מאוד. אבל מעט מדי מצוינים ובסוף אלה השחקנים שמביאים הצלחות.
הם אחרי פיק מטורף של ליגת אלופות, עם פצועים ובלי אנרגיות ובהילוך ראשון דורסים את הליגה. תחשוב מה יקרה כשהם יחזרו לכושר והתלהבות.
לא צריך להאדיר ולא לפחד מהם. רק לדעת לשים דברים במקומם. ראש בראש שחקני הרכב יש להם יתרון משמעותי באיכויות. זה המצב. זה לא אומר שאי אפשר לצמצם פערים באמצעים אחרים. וכן, גם רכש שיקפיץ את רמת הסגל, שהוא די מלא בשחקנים בינוניים עד טובים, אפילו טובים מאוד. אבל מעט מדי מצוינים ובסוף אלה השחקנים שמביאים הצלחות.
ואולי זה לא שהם בלי אנרגיות? אולי הם פשוט לא מסוגלים לייצר כדורגל יותר טוב שוב.
לדעתי, ואמרתי אותה בשיא המומנטום שלהם בליגה ובאלופות לפני הפגרה,
הפיק הזה שהם הגיעו אליו לא ניתן לשחזור שוב באותה עונה.
הם מותשים בעיקר מנטלית, למרות שהיה להם חודש להתאושש.
יש לי תחושה שיהיו להם עוד הרבה משחקי נפל והם יאבדו לא מעט נקודות עד סוף הסיבוב.
תראה,אני כבר עשרות שנים רואה כדורגל ומרשה לעצמי בשיא הצניעות להביע את דעתי על סמך מה שראיתי ומבין.
ההבדל היום בין הפועל בש למכבי חיפה הוא מינורי לחלוטין ונאחז כרגע בעמדת המאמן.
אין לי ספק שאם לא בכר על הקווים מכבי חיפה לא לוקחת אליפות.
אין שם בסגל הזה משהו שאתה יכול להגיד ״וואלה זה משהו שלא ראיתי״.
מאוד מאוד בינוניים שזוכים ליח״צ פסיכי ואומר לך בן אדם שראה את ברקוביץ ושות בוסרמיל.
מה שקרה באלופות היה היוצא מן הכלל ולא הכלל ואתה תראה את זה עד סוף העונה.
לעניות דעתי מכבי תא עם סגל הרבה יותר מוכשר שעדיין לא נאמרה שם המילה האחרונה.
תראה,אני כבר עשרות שנים רואה כדורגל ומרשה לעצמי בשיא הצניעות להביע את דעתי על סמך מה שראיתי ומבין.
ההבדל היום בין הפועל בש למכבי חיפה הוא מינורי לחלוטין ונאחז כרגע בעמדת המאמן.
אין לי ספק שאם לא בכר על הקווים מכבי חיפה לא לוקחת אליפות.
מאוד מאוד בינוניים שזוכים ליח״צ פסיכי ואומר לך בן אדם שראה את ברקוביץ ושות בוסרמיל.
מה שקרה באלופות היה היוצא מן הכלל ולא הכלל ואתה תראה את זה עד סוף העונה.
לעניות דעתי מכבי תא עם סגל הרבה יותר מוכשר שעדיין לא נאמרה שם המילה האחרונה.
אותי לימדו שהכל יחסי בחיים.
בליגה חלשה כל ממזר הוא מלך.
ברור שבעולם מתוקן חזיזה הוא מביא כדורים ודין דוד אוסף חתימות על החולצה. אבל זאת הרמה בליגה ואלה כרגע השחקנים שעושים את ההבדל. יש להם יותר כאלה מלך, באופן משמעותי.
ואפרופו רמה, גם אנחנו נהנים יפה מאוד מההפקר הזה עם סגל מאוד אפור שרץ בצמרת הגבוהה כבר עונה שנייה ברציפות.
לא מסכים, לדוגמא קורנו הוא המגן הכי טוב שראיתי בארץ אי פעם (ואני כבר 20 שנה פלוס מינוס בכדורגל ישראלי). חוץ ממנו גם המגן הימני שלהם מהטופ שראיתי, לביא בכושר פנטסטי (מזל שעוזב) וגם שרי זה קלאס אחר.
יש להם איכות לא מבוטלת שם שלא הייתי מזלזל בה. עם זאת מסכים שהפערים פתירים ואפשר לעשות כבר העונה משהו אם נעשה ינואר מעולה. אני לא מתחבר לדעה שזה יתכנס להם בסוף לכושר טוב, אני בטוח שפציעה/עזיבה או שתיים יגררו אותם לשחק פחות טוב ולהתחיל לאבד נקודות לבסוף (הפציעה של קורנו והעזיבה של לביא עשויים להיות התחלה של טריגר).
הדבר החשוב הוא שנהיה שם כדי לצמצם כשהנפילה תבוא וממש לא בטוח כרגע שיש לנו את העוצמה המתאימה בשביל זה, הצוות צריך להכין את הקבוצה בדיוק בשביל זה אם עוד רוצים לעשות משהו העונה
לא מסכים, לדוגמא קורנו הוא המגן הכי טוב שראיתי בארץ אי פעם (ואני כבר 20 שנה פלוס מינוס בכדורגל ישראלי). חוץ ממנו גם המגן הימני שלהם מהטופ שראיתי, לביא בכושר פנטסטי (מזל שעוזב) וגם שרי זה קלאס אחר.
יש להם איכות לא מבוטלת שם שלא הייתי מזלזל בה. עם זאת מסכים שהפערים פתירים ואפשר לעשות כבר העונה משהו אם נעשה ינואר מעולה. אני לא מתחבר לדעה שזה יתכנס להם בסוף לכושר טוב, אני בטוח שפציעה/עזיבה או שתיים יגררו אותם לשחק פחות טוב ולהתחיל לאבד נקודות לבסוף (הפציעה של קורנו והעזיבה של לביא עשויים להיות התחלה של טריגר).
הדבר החשוב הוא שנהיה שם כדי לצמצם כשהנפילה תבוא וממש לא בטוח כרגע שיש לנו את העוצמה המתאימה בשביל זה, הצוות צריך להכין את הקבוצה בדיוק בשביל זה אם עוד רוצים לעשות משהו העונה
מסכים עם הכל חוץ מקורנו.
התקפית הוא כנראה אחד המגנים הכי טובים שהיו בארץ,
הגנתית הוא עדיין מועד לפורענות.
הוא פשוט נהנה מזה שלא תוקפים אותם הרבה.
אגב, דווקא סונדגרן בעיניי הוא מגן הרבה יותר שלם וכן עונה על ההגדרה למגן הכי טוב שנחת כאן.
הגזמת קצת עם קורנו. אחלה מגן אבל סבוריט טוב יותר בעיניי.