חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחyedidel כתב:רק שתדעו לכם שאני כבר שנה וחצי בפאניקה שיבוא יום וכל הזרים שלנו יהיו בריאים
עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2017/18 :: ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שמעתי בגלל היכולת ביום שני הפנטיקס מחרימים את המשחק היום אז במקום 300 יגיעו 200
שלטים מאיימים, החרמת משחקים(כאילו התכוונתם להגיע אליו בכלל יא סמרטוטים), מספרים עלובים במשחקי הבית כי הם לא טוחנים את הליגה..מסכנים ממש קבוצת תחתית..
ואנחנו אוהדי הצלחות..
ואנחנו אוהדי הצלחות..
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4935044445" onclick="window.open(this.href);return false;
הקהל הטוב לגילו
הקהל הטוב לגילו
האמת,הם עדינים.
אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה כאן אם אנחנו היינו הקבוצה הכי עשירה בליגה ומפסידים פעמיים ב3 ימים תוך תצוגת נפל שההפסד השני מגיע מהיריבה שלך שהיא חצי תקציב ממך,הרכב טלאים ו10 שחקנים.
על הרבה פחות כמעט הייתה כאן התאבדות המונית.
- The red one
קמת היום בבוקר אני, הא ?אדום זקן כתב: האמת,הם עדינים.
אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה כאן אם אנחנו היינו הקבוצה הכי עשירה בליגה ומפסידים פעמיים ב3 ימים תוך תצוגת נפל שההפסד השני מגיע מהיריבה שלך שהיא חצי תקציב ממך,הרכב טלאים ו10 שחקנים.
- ForeverRed
הקעקועים של מוטי איווניר (שפוטר הרגע) יותר מביכים מהחולצה שקשורה סביב המותן של הילד הגינגי.
מה זה הדבר הזה?
מה זה הדבר הזה?
- The red one
הזוי לגמריי..ForeverRed כתב:הקעקועים של מוטי איווניר (שפוטר הרגע) יותר מביכים מהחולצה שקשורה סביב המותן של הילד הגינגי.
מה זה הדבר הזה?
לא מסכים. לא איתך ובטח שלא איתם.אדום זקן כתב: האמת,הם עדינים.
עם כל ה"טרגדיה" שלהם הם באותו מצב נקודות כמונו (למרות משחק חסר) וכולה 3 נק מביתר הגדולה שעושה עונה מדהימה...
אז מה שוברים את הכלים?.. מגרשי את השחקנים.
עברנו כבר תקופות רעות (אני מדבר אחרי ההורדה לכאורה של עזורי לשוליים) וממש לא הגענו למצב הזה.
רק אהבה תנצח...
חוץ מבית״ר באר שבע האם מוטי איווניר אי פעם סיים עונה מלאה במועדון כלשהוא?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
משבר גיל 40?..ForeverRed כתב:הקעקועים של מוטי איווניר (שפוטר הרגע) יותר מביכים מהחולצה שקשורה סביב המותן של הילד הגינגי.
מה זה הדבר הזה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק עכשיו נזכרת לדבר על זה?ForeverRed כתב:הקעקועים של מוטי איווניר (שפוטר הרגע) יותר מביכים מהחולצה שקשורה סביב המותן של הילד הגינגי.
מה זה הדבר הזה?
כבר מיולי רואים אותו עם הקעקועים הללו.
נראה לי מרוב שיעמום הוא הלך לקעקע את עצמו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משבר גיל ה50...niv1 כתב: משבר גיל 40?..
הוא בן 53.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה צריך להסתכל על זה מנקודת המבט של אוהד מכבי וזה מאוד פשוט.nitsande כתב: לא מסכים. לא איתך ובטח שלא איתם.
עם כל ה"טרגדיה" שלהם הם באותו מצב נקודות כמונו (למרות משחק חסר) וכולה 3 נק מביתר הגדולה שעושה עונה מדהימה...
אז מה שוברים את הכלים?.. מגרשי את השחקנים.
עברנו כבר תקופות רעות (אני מדבר אחרי ההורדה לכאורה של עזורי לשוליים) וממש לא הגענו למצב הזה.
אנחנו הקבוצה הכי מעוטרת במדינה,הכי עשירה במדינה ועם קהל האוהדים הכי גדול.
לתפיסתנו,לאור התקציב הגדול משמעותית משאר הליגה והעובדה שאנחנו עם הסגל הכי טוב בליגה(שוב לתפיסתם) אנחנו אמורים לדרוס את כולם בדרך.
שנה אחת פיספסנו אליפות במחזור האחרון,שנה אחריה סיימנו בפער גדול מאחורה והפסדנו גביע לאחת הקבוצות החלשות בליגה.
בשבילנו זה יותר מדי.
ככה אוהדי מכבי חושבים.
איך בכלל אפשר להביא אותנו כדוגמא למשהו, שבסהכ זו השנה השלישית שאנחנו רצים לאליפות שתהיה חמישית בסהכ.
אנחנו חיים בתוך חלום,הם מדברים במושגים של אימפריה עשירה שלא מצליחה להתגבר על מכשול קטן שקוראים לו הפועל בש.
ושלא נדבר על הבושות באירופה.
אצלנו בסיטואציה דומה זה היה נגמר אותו הדבר.
נצרת עילית נדמה לי. בליגת העל.אסי, דגים כתב:חוץ מבית״ר באר שבע האם מוטי איווניר אי פעם סיים עונה מלאה במועדון כלשהוא?