נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
מצד שני הנבחרת הצעירה משחקת מצויין, עם מאפיינים מאוד מאוד מעניינים וטובים.
להביס נבחרות כמו אלבניה יוון הונגריה , להוציא תיקו מול פרטוגל ועוד, ולעשות את זה בדרך מרשימה. מאד מוזר ההבדלים בין הנבחרות, בכל מדינה אחרת כולם היו מצפים לעתיד ורוד, רק בישראל אתה יודע שהתהליך יהיה הפוך לגמרי.
הזוי שבבוגרת אנחנו נחגוג תיקו מול כל אחת מהקבוצות האלה, בניגוד לצעירה שפשוט מפרקת אותם.
להביס נבחרות כמו אלבניה יוון הונגריה , להוציא תיקו מול פרטוגל ועוד, ולעשות את זה בדרך מרשימה. מאד מוזר ההבדלים בין הנבחרות, בכל מדינה אחרת כולם היו מצפים לעתיד ורוד, רק בישראל אתה יודע שהתהליך יהיה הפוך לגמרי.
הזוי שבבוגרת אנחנו נחגוג תיקו מול כל אחת מהקבוצות האלה, בניגוד לצעירה שפשוט מפרקת אותם.
אם למישהו יש ביצים אז שולחים הבייתה את כל הבוגרת ונותנים לנבחרת הצעירה לרוץ.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
המישהו הזה הוא רק אלישע.גדי כתב:אם למישהו יש ביצים אז שולחים הבייתה את כל הבוגרת ונותנים לנבחרת הצעירה לרוץ.
אתה באמת צריך תשובה לשאלה שלך?
אותי את האמת מפתיע לראות איך הנבחרת שיחקה ככה תחת מרקו בלבול. היה לחץ מעולה על כל המגרש , עמידה באמת נכונה . בנוסף ההרכב שרץ גם מצויין.
אצלנו הוא היה פח .
אצלנו הוא היה פח .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת לא הופתעתי אני דווקא זוכר אותו כמאמן טוב הוא פשוט היה אצלנו בתקופה שאלונה רק הגיעה ולפניי כן בתקופה עם ז'ינו ועדיין בעונה הראשונה שלו שהוא הגיעה לפה אחריי ניר לוין ראית קבוצה לא רעה שעומדת טוב.yakar כתב:אותי את האמת מפתיע לראות איך הנבחרת שיחקה ככה תחת מרקו בלבול. היה לחץ מעולה על כל המגרש , עמידה באמת נכונה . בנוסף ההרכב שרץ גם מצויין.
אצלנו הוא היה פח .
הוא בטח יותר טוב מאלישע לוי.
וגם במכבי חיפה ובסכנין הוא היה טוב.
לא מאמן שהייתי רוצה במקום ברק בכר (שישאר פה כמה שיותר! 20 שנה אם צריך) אבל מאמן טוב לנבחרת האולימפית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: למען האמת לא הופתעתי אני דווקא זוכר אותו כמאמן טוב הוא פשוט היה אצלנו בתקופה שאלונה רק הגיעה ולפניי כן בתקופה עם ז'ינו ועדיין בעונה הראשונה שלו שהוא הגיעה לפה אחריי ניר לוין ראית קבוצה לא רעה שעומדת טוב.
הוא בטח יותר טוב מאלישע לוי.
וגם במכבי חיפה ובסכנין הוא היה טוב.
לא מאמן שהייתי רוצה במקום ברק בכר (שישאר פה כמה שיותר! 20 שנה אם צריך) אבל מאמן טוב לנבחרת האולימפית.
לא אומר שמרקו מאמן גרוע, רק לא ברור לי איך הוא זכור לך כמאמן טוב מתקופתו אצלנו? נכשל בשתי הקדנציות, ובשניה פוטר אחרי 12 מחזורים כשאיצטדיון שלם שואג לו "לך הביתה"...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+100אורי אדום בנשמה כתב:
לא אומר שמרקו מאמן גרוע, רק לא ברור לי איך הוא זכור לך כמאמן טוב מתקופתו אצלנו? נכשל בשתי הקדנציות, ובשניה פוטר אחרי 12 מחזורים כשאיצטדיון שלם שואג לו "לך הביתה"...
אני זוכר שאצלו אולי הכי סבלתי
- אורי אדום בנשמה
yakar כתב: +100
אני זוכר שאצלו אולי הכי סבלתי
אל תגזים, עזורי לוקח בפור שכיבה עם ידיים קשורות.
ודווקא הוא מכל המאמנים שעברו פה מהעלייה עד שברדה בא היה באיזור המקום השישי עד להתפטרותו. (ויקו חדד עם רצף לא מחמיא סיים את העונה הסדירה במקום השביעי)אורי אדום בנשמה כתב:
הקבוצה של עזורי הייתה נפלאה התקפית עם הגנה מחרידה אולי הכי נוראית שאני זוכר עם דנילו מוריירה פאבל פרגל וגלארסה הארגנטינאי.אורי אדום בנשמה כתב:
הכי חלש מכולם כולל לנדאו עזורי ובלבול היה קלינגר, בעונה עם השש הפסדים רצופים בפתיחה רציתי לדקור את עצמי בעיניים. אפילו את אלישע לא שנאתי כמו את קלינגר.
וואו נהייתה לי בחילה מכל הפלאשבקים האלה.
- אורי אדום בנשמה
dor69 כתב: ודווקא הוא מכל המאמנים שעברו פה מהעלייה עד שברדה בא היה באיזור המקום השישי עד להתפטרותו. (ויקו חדד עם רצף לא מחמיא סיים את העונה הסדירה במקום השביעי)
עזורי הלך שהיינו במקום השמיני.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תשכח שכל אחת מהעונות שלו פה הוא היה בסיטואציה בעייתית.אורי אדום בנשמה כתב:
בעונה הראשונה הוא קיבל קבוצה מוכנה ולא הכי טובה ובעונה השנייה הוא היה צריך להכין קבוצה בחודש אוגוסט.
אני דווקא אהבתי אותו כמאמן הוא בטח שלא הכי גרוע שאימן פה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע מה איתכם, אבל אם צריך לבחור את הקבוצה הכי מגעילה של העשור האחרון, אז חד-משמעית הקבוצה של אלישע בעונתו הראשונה מינואר והלאה.
אני זוכר שממש התאמצתי לשכנע את עצמי ללכת למשחקים מרוב האפרוריות
אני זוכר שממש התאמצתי לשכנע את עצמי ללכת למשחקים מרוב האפרוריות
הנבחרת הצעירה לא העפילה לפלייאוף, באסה
- The red one
הכל בגלל דודי טוויטו