נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי שמעון א »

adomi כתב:רק אני חושב שמבחינת חומר שחקנים שיש למדינה אנחנו במצב מצויין וראויים להרבה יותר מהמיקום הזה באופא??
שחקנים כמו חמד דאבור בן חיים מליקסון ביטון אלמוג כהן זהבי קני סייף אצילי וקהת כולם שחקנים של לפחות דרג 2 ו 3 באירופה.
למה כולם מדברים על הדור הנוכחי כאבוד?
יש פוטנציאל טוב מאוד לטעמי
מסכים.
אני חושב שהכדורגל שלנו התקדם, למרות כל הליכלוכים בתקשורת.
יכול להיות שהבעיה יותר מנטאלית. אולי מישהו כמו איתן עזריה יכול לעזור להוציא יותר מהשחקנים.
אולי צוות זר של מאמן + 4 אנשי מקצוע שיראו משחקים בליגת העל ויעקבו אחר הליגיונרים ויבחרו את השחקנים בלי קומבינות ודעות קדומות.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

nir767676 כתב: קהת שנות אור מלהיות מוכן לרמה הזו.
ניר ביטון שחקן אפור מארץ האפורים, דבר אחד יש לו, הוא גבוה ובנוי כמו אירופי, חוץ מזה חושך, חושך, חושך, זה לא היה ברור מול סלטיק?
בן חיים אחי, בן חיים?
אצילי, סייף, זהבי, דאבור, חמד, תשווה את הקבוצות שבהם הם משחקים(לא משחקים יותר נכון) ותשווה את זה לקבוצות שבהם שיחקו ישראלים בדור הקודם(ליברפול, סלטה, סיטי, פנר, דפור) וזה כל מה שצריך כדי להבין איזה חלשים הם בסופו של יום.
לכל שחקן יש זמנים טובים ויש פחות
כל מי שרשמתי לא נופל מדרג שלישי באירופה.
בן חיים לצערי חלוץ ענק. ביטון היה אמור לעבור לקבוצה בכירה אילולא נפצע. זהבי סקורר שכרגע בתקופה רעה, אלמוג משחק בבונדס כבר כמה שנים.
אולי אין כוכב ברמה של ברקו בניון וכו אבל יש אוסף של כשרוניים וזה אפילו יותר טוב מאשר כוכב שניים בודדים בכמה רמות מעל השאר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הדור הזה לא התקדם ולא נעלי פלטפורמה.
איך כתב כאן מישהו בצדק,אם השחקנים הכי "מוכשרים" שלנו משחקים בליגה השנייה באנגליה,שחקני ספסל באוסטריה ושחקן הרכב בסלטיק זה מעיד על הרמה.
הדבר היחיד שהתקדם כאן אילו הסוכנים שיודעים להוציא משכורות יפות לעלק ליגיונרים שחוזרים לארץ.
במקום אלישע,בא להתאחדות ואמר להם או שאני מקבל חוזה לעוד 4 שנים ובונה נבחרת חדשה לגמרי או שאני הולך הביתה.
אמר לחמן החופר ובצדק מספיק עם כל השטות הזאת של "לזמן את השחקנים בכושר הכי טוב",נבחרת זה לא קבוצה,אין לך את הפרבליגיה לאמן אותם כל השבוע.
לכן צריך לזמן 20 שחקנים ש80% מהם קבועים ולא משנה איפה הם משחקים ולהתחיל להריץ אותם קבוע.
מדי פעם לזמן איזה שחקן טוב בכושר על,אבל בגדול לשמור על המסגרת,לבנות מחדש ולהעיף את כל הפרימדונות האלה
ואת זה אפשר לעשות רק עם מאמן שחתום ל5 שנים לפחות ובונה תהליך נכון ובריא,בדיוק כמו שקורה בכל נבחרת מצליחה
במקום זה אותו מאמן עסוק בלהביא תוצאות ואז אתה רואה את אותם טמבלים משחקים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

2-1 למקדוניה נגד איטליה חח
אלישע גאון כדורגל ;)
נערך לאחרונה על ידי yakar ב 09 אוקטובר 2016, 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

2-1 למקדוניה על איטליה דקה 60

בקצב הזה עוד נעלה למודיאל בטעות

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yakar כתב:2-1 למקדוניה נגד איטליה חח
אלישע גאון כדורגל :-p
מזליסט אם כבר.
אבל המשחק עדיין לא הסתיים אז נחכה חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

רק מראה לכל הגנבי דעת מי זאת נבחרת איטליה ולמה המשחק מולם לא היה אינדיקציה לכלום.
זאת איטליה הם אף פעם לא באים ונותנים בראש.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

כל הנבחרות בעולם מתקדמות, רק אנחנו הולכים לאחור.
שילכו לאלף עזאזל כל הישראלים המחורבנים הללו. חבורה של עצלנים עם התאחדות שאין לה טיפה של ידע בכדורגל, וגרוע מכך, אין לה גם טיפה של רצון ללמוד.

רק זרים. להעיף את המגבלה המחורבנת.
שיהיה לנו לפחות ליגה שכיף לצפות בה, הנבחרת מעניינת את הביצה השמאלית.

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

אדום זקן כתב: לא אחי.
ותאמין לי שאני בוחן אותו יותר ממאמנים אחרים בגלל שכולם מדברים על הפוטנציאל שלו.
אתה יודע מה סילבס? גוטמן בול!
טקטיקה על טקטיקה שמביאה אותך למצב של ייאוש ודיכאון מהמשחק.
אז נכון הוא יודע לסגור משחקים ולדכא את היריבות,אבל מה הקבוצה שלו עושה בהתקפה? כלום!
חיים סילבס זה אחד שמדכא את המשחק,זה יכול לעבוד יפה שאתה אנדרדוג ואז אתה מוציא תיקו נגד ב"ש או מכבי וכולם עושים אותך גדול.
שים אותו עם אותה שיטת משחק(ומאמנים כאילו משחקים באותה שיטה בכל מקום) בקבוצות גדולות ותראה איך אחרי 3 משחקים הקהל שורק לו בוז.
מסכים עם כל מילה יש לי גם חשש ממאמנים מקושרים לתקשורת

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

בעניין אלישע והפועל באר שבע:
חוזר על מה שכתבתי בעבר, היה כאן, היה חלק מתהליך הפיכתנו מקבוצה שמתנדנדת בין הליגה הראשונה לשניה לקבוצה אלופה, יש לו אפילו חלק לא מבוטל בתהליך, תהליך שהיה חיוני לעבור, היגיע לתקרת הזכוכית והוחלף בצדק ובזמן במאמן שעולה עליו בכל פרמטר מקצועי.
כולנו מכירים את החסרונות שלו, דנו בהם ודסקסנו אותם אינספור פעמים אבל הגישה הזו של למחוק את כל מה שעשה פה 3 שנים ולהקטין אותו לאפס מאופס לא נכונה ולא מכובדת לטעמי (וכן, מה שאירע איתו לאחר שנודע לו שהחוזה עימו לא יוארך הוציא גם אותי מהכלים, גם אני הרגשתי לאחר אותו משחק (וגם משחק הליגה שלפניו - רביעיה בסמי למי ששכח) מושפל כפי שלא הרגשתי מושפל מעולם).

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

delta7 כתב:בעניין אלישע והפועל באר שבע:
חוזר על מה שכתבתי בעבר, היה כאן, היה חלק מתהליך הפיכתנו מקבוצה שמתנדנדת בין הליגה הראשונה לשניה לקבוצה אלופה, יש לו אפילו חלק לא מבוטל בתהליך, תהליך שהיה חיוני לעבור, היגיע לתקרת הזכוכית והוחלף בצדק ובזמן במאמן שעולה עליו בכל פרמטר מקצועי.
כולנו מכירים את החסרונות שלו, דנו בהם ודסקסנו אותם אינספור פעמים אבל הגישה הזו של למחוק את כל מה שעשה פה 3 שנים ולהקטין אותו לאפס מאופס לא נכונה ולא מכובדת לטעמי (וכן, מה שאירע איתו לאחר שנודע לו שהחוזה עימו לא יוארך הוציא גם אותי מהכלים, גם אני הרגשתי לאחר אותו משחק (וגם משחק הליגה שלפניו - רביעיה בסמי למי ששכח) מושפל כפי שלא הרגשתי מושפל מעולם).
+ גדול ו 300 שח רב תו לחג!

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

תפסיקו לדבר שטויות על ברקוביץ׳ ורביבו ושרף. כל ה"אגדות" האלה לא הגיעו כלום. אז תפסיקו לפאר אותם כבר.

אתם יודעים מה? רוצים את האמת? את העובדה הקרה והמשום מה כואבת?
הכי קרוב שהגענו ללעלות ליורו היה בנבחרות ה"אפורות" של גרנט וגוטמן.

ושלא תעזו להזכיר את מקסיקו 70׳. מוכן להתערב על כל מה שיש לי שאנחנו עולים למונדיאל לפחות פעם בעשור אם אנחנו באסיה היום.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Noam98 כתב: ושלא תעזו להזכיר את מקסיקו 70׳. מוכן להתערב על כל מה שיש לי שאנחנו עולים למונדיאל לפחות פעם בעשור אם אנחנו באסיה היום.
ידידי, גם מאסיה הנבחרת לא עלתה למונדיאל מעולם. במקסיקו 70׳ עלינו מהמוקדמות באוקיאניה (שיחקנו עם ניו זילנד ואוסטרליה)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Noam98 כתב:תפסיקו לדבר שטויות על ברקוביץ׳ ורביבו ושרף. כל ה"אגדות" האלה לא הגיעו כלום. אז תפסיקו לפאר אותם כבר.

אתם יודעים מה? רוצים את האמת? את העובדה הקרה והמשום מה כואבת?
הכי קרוב שהגענו ללעלות ליורו היה בנבחרות ה"אפורות" של גרנט וגוטמן.

ושלא תעזו להזכיר את מקסיקו 70׳. מוכן להתערב על כל מה שיש לי שאנחנו עולים למונדיאל לפחות פעם בעשור אם אנחנו באסיה היום.

לך להשלים פערים, איש צעיר...

עם שרף הגענו פעם אחת לפלייאוף, ופעם נוספת זה נמנע מאיתנו בגלל שער אכזרי בזמן פציעות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Noam98 כתב:הכי קרוב שהגענו ללעלות ליורו היה בנבחרות ה"אפורות" של גרנט וגוטמן.
של גרנט אתה צודק אבל זה היה העפלה למונדיאל (ובקמפיין ההוא לא הפסדנו לאף יריבה חזקה מאיתנו והיינו קרובים כחוט השערה להעפלה למונדיאל)
אבל גוטמן?
WTF?
שני קמפיינים כושלים שלו בזה אחר זה.
אולי התכוונת לקשטן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה