אדום זקן כתב:לא יעשו כלום.
כמו שזה התחיל בתרועה,כך גם זה יסתיים בקול ענות חלושה.
במקרים הללו צריך לטפל חדים כמו תער,מבלי לזגזג.
ברגע שאתה שומע את שרת הספורט אומרת שזה קומץ,כאן מוכשרת הקרקע להניח לעניין לחלוף.
אם רוצים מטפלים בעניין ב5 דקות,הבעיה שלא רוצים.
רוב אוהדי בית"ר ויושבי המזרחי הם בהמות, ממש לא קומץ.
אני יודע שרוב הקהל שרים "הנה היא מגיעה, הקבוצה הגזענית של המדינה" בעליית השחקנים.
YallaHapoel כתב:
רוב אוהדי בית"ר ויושבי המזרחי הם בהמות, ממש לא קומץ.
אני יודע שרוב הקהל שרים "הנה היא מגיעה, הקבוצה הגזענית של המדינה" בעליית השחקנים.
זה דיי שווה ערך לזה שכל הקהל שלנו שר "תל אביב עולה באש" .. זה אומר שנרצה שהיא תישרף? לא..
אדום בלב בנשמהההה כתב:
זה דיי שווה ערך לזה שכל הקהל שלנו שר "תל אביב עולה באש" .. זה אומר שנרצה שהיא תישרף? לא..
רק להבדיל הם לא רק אומרים אלא גם עושים..., שורפים את המועדון (ולא רק במערכון של הגשש), מגרשים שני שחקנים צ'צ'נים מהקבוצה, זורקים בננות לשחקן שחום עור, ממשיכים בתצוגות הגזענות למרות שקבוצתם חוטפת עונשים שוב ושוב ולא הזכרתי את אירופה במילה..., להמשיך?
delta7 כתב:
רק להבדיל הם לא רק אומרים אלא גם עושים..., שורפים את המועדון (ולא רק במערכון של הגשש), מגרשים שני שחקנים צ'צ'נים מהקבוצה, זורקים בננות לשחקן שחום עור, ממשיכים בתצוגות הגזענות למרות שקבוצתם חוטפת עונשים שוב ושוב ולא הזכרתי את אירופה במילה..., להמשיך?
מה שקרה בבלגיה העלה שוב תידון על הקהל שלהם זה אותי קהל גזעני ,אלים , שמשחית כיסאות בכל מגרש שמגיעים אליו שובר שרותים ועושה בלאגן ברחובות הסמוכים לאיצטדיון , קהל ששורף לעצמו תמועדון וזורק על הקפטן שלהם אבנים לא ראוי להיות בכדורגל שלנו בטח ובטח לא בליגת העל ,זה שי!
matanred כתב:עוד מישהו לא הופתע שדובב החסר עמוד שדרה חנפן הזה היה מהשחקנים שהלכו למחוא כפיים ללה פאמיליה בסוף המשחק? המשך ישיר לאי חגיגת השער מולם. פשוט להקיא ממנו
קשה לשפוט אותו על זה. כל שחקן היה הולך להודות להם, הם מפחדים ובצדק.
matanred כתב:עוד מישהו לא הופתע שדובב החסר עמוד שדרה חנפן הזה היה מהשחקנים שהלכו למחוא כפיים ללה פאמיליה בסוף המשחק? המשך ישיר לאי חגיגת השער מולם. פשוט להקיא ממנו