פוליטיקה :: בחירות 2015
Re: פוליטיקה :: בחירות 2015
המחנה הציוני מוציא הודעה ש"לבני מוותרת על הרוטציה ברשות הממשלה".
ספין עלוב לפני בחירות. לבני, ואני מצטט, אמרה "אוותר על הסכם הרוטציה אם הדבר יהווה מכשול להקמת ממשלה".
ספין עלוב לפני בחירות. לבני, ואני מצטט, אמרה "אוותר על הסכם הרוטציה אם הדבר יהווה מכשול להקמת ממשלה".
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עצוב לראות שהקמפיין הדוחה ביותר של כל כלי התקשורת בארץ קורם עור וגידים.
מתסכל לראות כמה הציבור מושפע משקרים ומעיוותים של המציאות שחולשות על כל המדיה.
רדיו, טלויזיה, עיתונים, בטח ובטח אתרי החדשות באינטרנט. מדהים.
למיעוט בישראל (לא משנה איך יסובבו את זה, השמאל הוא מיעוט) יש שליטה מוחלטת על האינפורמציה שמגיעה לאזרחים. מרתיח.
לא היה קמפיין כזה מעולם.
איך אמר עמית סגל, מהבודדים שניתן לזקוף לזכותם אובייקטיביות? "כאילו התפקדו למפלגה והתחילו לעבוד בשבילה".
איבדו פה את הרסן, הן התקשורת והן הפוליטיקאים. נשבר מבחירות כל דקה, נשבר מבזבוז כספי מסים כל רגע. תלמדו לשמור על שפיות, ראבק.
מתסכל לראות כמה הציבור מושפע משקרים ומעיוותים של המציאות שחולשות על כל המדיה.
רדיו, טלויזיה, עיתונים, בטח ובטח אתרי החדשות באינטרנט. מדהים.
למיעוט בישראל (לא משנה איך יסובבו את זה, השמאל הוא מיעוט) יש שליטה מוחלטת על האינפורמציה שמגיעה לאזרחים. מרתיח.
לא היה קמפיין כזה מעולם.
איך אמר עמית סגל, מהבודדים שניתן לזקוף לזכותם אובייקטיביות? "כאילו התפקדו למפלגה והתחילו לעבוד בשבילה".
איבדו פה את הרסן, הן התקשורת והן הפוליטיקאים. נשבר מבחירות כל דקה, נשבר מבזבוז כספי מסים כל רגע. תלמדו לשמור על שפיות, ראבק.
שיהיה לנו בהצלחה מחר.
ב-6 השנים האחרונות הליכוד השקיע כספים רבים בעיר באר שבע. מפלגת קדימה והעבודה תמכו בגוש דן והזניחו את הפריפריה ולכן אני לעולם לא יצביע למפלגות הללו.
נפתלי בנט תומך בהקמת נמל תעופה בינלאומי בנבטים, ובהפעלת יד קשה כנגד הבדואים שמשתלטים על הנגב.
לכן הבחירה הטובה ביותר של תושבי באר שבע והנגב היא הבית היהודי או הליכוד. אסור לסמוך על שאר המפלגות, למרות שיש לנו את רוביק שהוא ראש עיר לא פראייר בכלל, אבל לשאר ערי הפריפריה אין רוביק שישמור על האינטרסים שלהם.
נפתלי בנט תומך בהקמת נמל תעופה בינלאומי בנבטים, ובהפעלת יד קשה כנגד הבדואים שמשתלטים על הנגב.
לכן הבחירה הטובה ביותר של תושבי באר שבע והנגב היא הבית היהודי או הליכוד. אסור לסמוך על שאר המפלגות, למרות שיש לנו את רוביק שהוא ראש עיר לא פראייר בכלל, אבל לשאר ערי הפריפריה אין רוביק שישמור על האינטרסים שלהם.
https://www.0404.co.il/post/24592" onclick="window.open(this.href);return false;
עוד:
אחוזי הצבעה גבוהים במיוחד במגזר הערבי.
יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה הצביע ואמר: "אנחנו נתרום בזה שהימין לא ירכיב את הממשלה הבאה. אני מבטיח לכם שגם נתניהו, גם בנט, גם ליברמן - כולם יהיו באופוזיציה כבר ממחר בבוקר".
עוד:
אחוזי הצבעה גבוהים במיוחד במגזר הערבי.
יו"ר הרשימה המשותפת איימן עודה הצביע ואמר: "אנחנו נתרום בזה שהימין לא ירכיב את הממשלה הבאה. אני מבטיח לכם שגם נתניהו, גם בנט, גם ליברמן - כולם יהיו באופוזיציה כבר ממחר בבוקר".
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
חברים,
פחד מוות מה שהולך במגזר הערבי!! עשרות אוטובוסים בכל רחבי הארץ מביאים אנשים לקלפיות. אחוזי ההצבעה שם מטורפים!!
פחד מוות מה שהולך במגזר הערבי!! עשרות אוטובוסים בכל רחבי הארץ מביאים אנשים לקלפיות. אחוזי ההצבעה שם מטורפים!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתה ראית את זה במו עיניך או שאתה מקשיב לביבי?
כי YNET רשמו שאין אינדיקציה.
ואני מסכים כאן עם הארץ ד"א, זה גועל נפש מה שביבי עשה, רק בגלל אנשים כמוהו יש פילוג כל כך גדול ומחלוקות אינסופיות.. אני אצטט אותם ואגיד מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם בגרמניה היו רושמים שכמות אדירות של יהודים נעים אל עבר הקלפי, ושהאזרחים חייבים להתעורר.
ואני מסכים כאן עם הארץ ד"א, זה גועל נפש מה שביבי עשה, רק בגלל אנשים כמוהו יש פילוג כל כך גדול ומחלוקות אינסופיות.. אני אצטט אותם ואגיד מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם בגרמניה היו רושמים שכמות אדירות של יהודים נעים אל עבר הקלפי, ושהאזרחים חייבים להתעורר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואו מדהים אתם גם מפחדים ממה שביבי מפחד, הוא חושב שרוב העם רוצה אותו אשכרה ומפחד מהמגזר הערבי, בנאדם נהנתן ונוכל..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ל2 המגיבים האחרונים:
ב22:00 אנחנו נדע מה התוצאות.
אם השמאל בתמיכת הערבים יעלה לשלטון, החרפה והמצפון ירדפו אתכם בדיוק כמו כל המצביעים לממשלה שהביאה את אוסלו.
אין טעם להתווכח או לנהל דיון עם אנשים שכל מה שיש להם להגיד זה רק לא ביבי. מרוב שאתם עיוורים, מרוב שטיפת המוח והבולשיט שאתם אוכלים מהתקשורת בשנים האחרונות, לא אכפת לכם שתקום ממשלה שהמפלגה השניה בגודלה היא מפלגה ערבית לאומנית!
ב22:00 אנחנו נדע מה התוצאות.
אם השמאל בתמיכת הערבים יעלה לשלטון, החרפה והמצפון ירדפו אתכם בדיוק כמו כל המצביעים לממשלה שהביאה את אוסלו.
אין טעם להתווכח או לנהל דיון עם אנשים שכל מה שיש להם להגיד זה רק לא ביבי. מרוב שאתם עיוורים, מרוב שטיפת המוח והבולשיט שאתם אוכלים מהתקשורת בשנים האחרונות, לא אכפת לכם שתקום ממשלה שהמפלגה השניה בגודלה היא מפלגה ערבית לאומנית!
ממש לא לפי מה שביבי אומר. אנחנו לא כאלנ טיפשים.הפועלעולה כתב:אתה ראית את זה במו עיניך או שאתה מקשיב לביבי?
זה מה שהולך בשטח. עמותות שמאל(בהובלת V15) מעמידים אוטובוסים לערבים.
גם יו"ר המפלגה הערבית אמר שיש אחוזי הצבעה גבוהים מאוד במגזר הערבי.
אתה אומר שאין טעם לנהל דיון ואחרי 8 דקות מצטט אותי.
ובסדר גמור, אין בעיה עם זה. יש להם זכות להצביע לפי החוק, הם לא עושים משהו פסול. עצם העובדה שביבי אומר את זה כאילו זה משהו רע ונוראי זה דוחה לדעתי.
ואין לי כוח לנהל דיון פוליטי אחרי שהצבעתי כבר, כמו שאמרת ב-22:00 תוצאות, מה שיהיה יהיה.
ובסדר גמור, אין בעיה עם זה. יש להם זכות להצביע לפי החוק, הם לא עושים משהו פסול. עצם העובדה שביבי אומר את זה כאילו זה משהו רע ונוראי זה דוחה לדעתי.
ואין לי כוח לנהל דיון פוליטי אחרי שהצבעתי כבר, כמו שאמרת ב-22:00 תוצאות, מה שיהיה יהיה.
אתה באמת מקביל את הערבים בארץ ליהודי גרמניה?הפועלעולה כתב:מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם בגרמניה היו רושמים שכמות אדירות של יהודים נעים אל עבר הקלפי, ושהאזרחים חייבים להתעורר.
לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. פשוט עצוב.
..................
אז היהודים בברזיל, הודו או גינאה המשוונית. למה להתעסק בטפל
כי זה לא דומה בשיט.הפועלעולה כתב:..................
הרשימה הערבית היא אויב המדינה. במדינות שציינת הם כלל לא היו מתמודדות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אויב המדינה, זאת הגזמה אתה יודע לא שאני חושב שזועבי היא טלית שכולה תכלת והייתי מעדיף שהיא לא תהיה בבחירות בכלל אבל כך גם מרזל מבחינתי.yossi כתב: כי זה לא דומה בשיט.
הרשימה הערבית היא אויב המדינה. במדינות שציינת הם כלל לא היו מתמודדות.
הבעיה באמרה הזאת שמאיפה ביבי יודע למי הערבים מצביעים ועל איזה ערבים הוא מדבר?
יש ערבים נוצרים, יש ערבים דרוזים יש ערבים מוסלמים וגם ערבים יהודים כלומר מזרחיים, מה זאת ההדרה הזאת של להגיד ערבים שנוסעים על ידי אנשי שמאל להצביע באוטובוסים כאשר בכלל אחוזי ההצבעה במגזר הערבי נמוכים על פי ועדת הבחירות?
לא נראה לך שהוא קצת פרנואיד?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!