אם הוא מוציא את זהבי הוא מאבד את החדר הלבשההפועלעולה כתב:רקקק לא זהבי
להקיא על אלישע.
תגידו מה שתגידו, בפוליטיקת חדר הלבשה אלישע מספר 1 בארץ
אם הוא מוציא את זהבי הוא מאבד את החדר הלבשההפועלעולה כתב:רקקק לא זהבי
להקיא על אלישע.
ממש לא הגול על בן הרוש שהחליט להיות צלם ולא סיפר לאף אחד בשביל להמנע מתאום מסa-t כתב:הגול שלהם בא מחוסר הגנה של בוזגלו
הם עדיין לא מבינים למה אלישע פוטר ועדיין שואלים אותו האם סלח לאלונה.South Boy כתב:אני רואה מה הולך בטדי ופשוט שמח.
למה אני שמח? כי מי שביקר את אוהדי באר שבע על היחס שלהם לאלישע קיבל אותו בתור המאמן הלאומי שלו. שכולם יסבלו לא רק אנחנו.
וכן, כל כך בא לי שליכטנשטיין יתקעו את השיוויון בדקה האחרונה, כי לא מגיע לאלישע להוציא שני ניצחונות שהוא יחגוג עליהם עד סוף הקמפיין. לראות את המאמן הזה גונב דעת גם אחרי איבוד נקודות בדקה ה-90' שכזה יהיה שיא השיאים.
המאמן הכי מביך בעידן הכדורגל המודרני. בחיי שלא ראיתי מאמן כל כך חסר הבנה במקצוע.
גם בזכות אלישע הגענו לצמרת. תמשיך לברבר באוויר.דר אדום בנשמה כתב:ועוד יש כאן אנשים שמגנים על אלישע ואוהדים שלנו שטוענים שבזכותו עלינו מדרגה לצמרת.
בלי ברדה ובוזגלו אלישע היה נכשל בעונה השנייה...
גם אני עם תקציב וסגל כזה יהיה בצמרת תפסיק לברבר תמוחyakar כתב: גם בזכות אלישע הגענו לצמרת. תמשיך לברבר באוויר.
בגלל. לא בזכות.yakar כתב: גם בזכות אלישע הגענו לצמרת. תמשיך לברבר באוויר.
לא שייך. גם בשיאו במכבי הוא לא הצליח בנבחרת.MikiRed כתב:זהבי איבד את זה.
האם נמכר בשיא ואיפשר למכבי לבנות קבוצה בריאה יותר, או שהמעבר לליגה הסינית גמר אותו.
אלישע לא פוטרCrazyRed7 כתב: הם עדיין לא מבינים למה אלישע פוטר ועדיין שואלים אותו האם סלח לאלונה.
לדעתי צריך לשאול את אלונה האם היא סלחה לו על 3 שנים של גנבה, רמאות, גנבת דעת והשפלה היסטורית.
ראינו מה המאמנים הקודמים לאלישע עשו.Red Temple כתב: גם אני עם תקציב וסגל כזה יהיה בצמרת תפסיק לברבר תמוח
צודק.a-t כתב:
אלישע לא פוטר